Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CSI: A helyszínelők 9x05 - Leave Out All the Rest

2009. május 11. 11:03 - zaphodbb

Sara beszél hozzánk bevillanásokban egy videóról, közben Grissom halad, a videó a fejében játszódik. Sara elemzi, hogy milyen rossz volt neki Las Vegasban. Szakad az eső, Grissom megérkezik egy helyszínre, Catherine már ott van. Az áldozatnál nincs irat, 2-4 órája lehet halott. Hiányoznak az ujjai a kezén és a lábán is, a csuklóján kötözés nyomai láthatók. Az arca konkrétan le van nyúzva, égett motorolaj van a hátán, ebből Grissom nyalint egyet és már rá is jön, hogy egy dzsip vagy SUV alvázára volt kötve a faszi.

Ugrunk a boncterembe, Nick és Grissom vetkőztetik és fotózzák a hullát. Kilenc késszúrást találnak a felsőtestén. Közben Grissom szemmel láthatóan szenved Sara miatt. A doki is odalép hozzájuk, megállapítja, hogy az áldozat arca, a halál beállta után horzsolódott le. És klassznak titulálja, hogy látja a faszi agyát az orrüregén keresztül. Ezen Grissom szemöldököt ráncolva ledöbben.

Grissom lemossa a hullát, talál halál utáni kötélnyomokat a testén, és tűszúrásokat a mellbimbója körül. A helyszínen gyűlnek a zsaruk, Hodges is befut, Catherine egy keréknyomot vizsgál. Hodges a cipője miatt rinyál, mert agyagos a föld, majd a ténfergés közben talál egy véres kötelet, ami úgy tűnik, hogy a hullánkhoz tartozik. Váltunk: Brass, Nick és Riley épp betörnek az áldozat házába. Találnak egy személyit, az áldozat van rajta. Riley a citrusillaton akad le, fel is veszi a piros szemüvegét és vért lát. Nick az emeleten talál egy vércseppet, amiből kilogikázza, hogy itt valakit orrba suhintottak.

A laborban Catherine megkapja az áldozatunk vérvizsgálatának eredményét: THC és alkohol volt csak benne, azaz füvezett és sörözött, de ez még nem magyarázza, hogy mik a tűszúrások a mellbimbója körül. Itt a laboros fickó belekezdene egy vicces kis sztoriba, amikor Hodges a házi botoxot belőtte magának, de Catherine nem érdeklődik a téma iránt. Grissom az irodájában, nézi Sara videó üzenetét, amiben azt elemzi, hogy most a tengeren, az Egyenlítő környékén érzi hosszú ideje először boldognak magát.

Vissza az áldozat házába: Nick és Riley még mindig kutakodnak. A nyomokból kiderül, hogy nővel élt együtt az áldozat és hogy a garázsba állt be valószínűleg az a terepjáró, ami alá felkötözték. A nő neve rajta van az egyik magazinon, úgyhogy már ki is adják a körözést ellene. A boncteremben közben a doki nagyon dolgozik a hullánk mellbimbóján, bájosan kivágja, majd felszeleteli, broáf.

Pár képkockával arrébb, a doki Grissomnak számol be az eredményekről, azaz arról, hogy nem használt mégse drogot a faszi és a dokinak még mindig fingja sincs, mik azok a tűnyomok a mellbimbó körül. A nyelven viszont égésnyomokat talált, amik elektromos eredetűek. Szado-mazo játékok felé utalnak ezek a dolgok, de közben a késszúrások halál utániak, ami meg nem illik bele a képbe. Grissom szó nélkül kiszáguld, otthagyja Catherine-t és a dokit, akik gyorsan kibeszélik, mert Catherine aggódik érte.

Grissom útja a szakadó esőben Lady Heatherhöz vezet, aki éppúgy le van döbbenve, mint mi. Persze a szado-mazoról jött kérdezni. Lady Heather már diplomás terapeuta, mint megtudjuk. A fényképeket nézve rögtön mondja, hogy a tűnyomok tűjáték nyomai, a minta neve "asztagolás", ezt rögtön be is mutatja Grissomon, persze csak képletesen. Az égett nyelvre is van válasza: nyelvköteléknek hívják, de ez szokatlan, hogy fémmel és árammal csinálják. Ebből kiderül, hogy  az áldozat mazochista volt és a domináns felet keresik, valószínűleg a nőt a lakásból. Lady Heather több fotót akar látni a hálószobájukról.

Ugrunk a házba: Riley, Nickhez és Greg keresik a szado-mazo kellékeket a hálóban. Riley-é a nyerő húzás, az ágy alatt egy nagy ládát talál, tele szado-mazo cuccokkal. Greggel vizsgálják a holmikat, közben kedves kis csevej folyik arról, hogy kit kötöztek ki és ki húzza kinek a haját az ágyban, amíg Nick le nem állítja őket. Nick véres inget talál a szennyesben, amik a bimbó körüli tűnyomokhoz illenek. Riley ondót keresve talál is, méghozzá a tévén, ami elég érdekes hely az ondó számára, valljuk be.

Lady Heatherhöz vissza, aki Grissommal nézegetik a házban készülét képeket. Lady Heather szerint az áldozat eljárt otthonról szado-mazozni, mert nem utal a házban semmi rá. Az egyik fotón egy ilyen hely reklámja tűnik fel, ahol ilyen nyalánkságokra lehet szobát bérelni. Ottermünk a Lower Linxben, ami ennek a bérelős helynek a neve. Brass és Nick haladnak a vörössel kivilágított folyosón. A bárpulthoz lépnek, ami mögött a tulajdonosnő áll. Nem ismeri fel persze az áldozatot meg a nőjét, és első körben nem hajlandó megmutatni a hátsó szobát. Nick készséges, közli, hogy akkor itt várják meg a parancsot együtt és akkor már enne is valamit. A nő szemforgatva ugyan, de mégis inkább hátraviszi őket.

Orvosi szado-mazohoz berendezett szobába lépünk. Nick és Brass megtalálják a nyelvbe áramot vezetős eszközt. A laborban Wendy a tévén talált ondót vizsgálta meg, most Riley-nak jelent róla: ondó és hüvely váladék keverékét találta, de a hüvely tuti hogy nem az áldozat barátnőjéhez tartozott. Az ing hátán pedig talált, ami valakinek a szájából jöhetett ki, nagy erővel méghozzá.

Ugrunk Grissomra és látjuk a fejében lejátszódó videót, Sara épp azt taglalja, hogy igaza volt, ha egy kapcsolat nem halad előre, akkor elsorvad. Lady Heather jön közbe, hogy az áldozat és a nője között szakadék volt szerinte. A nő nem domina, jó keresztény kislány. A fickó kategorizálós volt, a sötét oldalát elzárta a nő elől, ezért is választotta a őt maga mellé, mert így egyben anyja is lehetett, aki elől el kell rejteni dolgokat. De beteg.

Catherine, Gerg és Brass egy kiégett autót vizsgálnak, amiben minden jel szerint áldozatunk nője ül szénné égve. Ölébe pottyantak a melléből az implantátumok, kicsit megolvadva, nyami. A boncteremre váltunk, a doki vizsgálja a szétégett nőt, neki is halál utáni kötélnyomok vannak a karján. A helyszínen Catherine és Greg lábnyomokat és azokat üldöző keréknyomokat fedeznek fel. A dokival vállvetre hamar kiderítik, hogy a nőt a saját SUV-ja ütötte el, amibe belehalt majd ezek után felgyújtották.

A laborban Cathernie, Nick, Greg és Riley összegyűlnek egy kis brainstormingra. Kiokoskodják, hogy a fickó a dominájával feküdt le, aki jó eséllyel a szado klub tulajdonosnője lesz. Nick pedig megnézte a áldozatunk nőjének híváslistáját, az utolsó ember, aki felhívta, egy bizonyos Martin Devlin volt, akit a következő képkockákon, máris láthatunk a kihallgatóban. Magyarázza Brassnek, hogy egy telemarketinges listáról volt meg a nő száma, ő csak egy biztosításra akarta rábeszélni, de a nő a felénél hirtelen letette a telefont. Brasst következetesen Jimnek hívja, de Brass megtürtőzteti magát és nem veri le a székről.

Lady Hetaherhöz ugrás: Grissommal agyalnak, a nő szerint, ha a domina volt a gyilkos, akkor inkább egy szolgával végezetette volna el a gyilkolást. Vissza a kihallgatóba, Nick a klub tulajnőjét kérdezgeti, de ő nem akar mondani semmit. Nicknek végzése van, nyálmintát vehet, elveheti az összes cipőjét meg ilyenek. Erre megindul a nő nyelve, bevallja, hogy lefeküdt az áldozattal, de nem ment sose el a lakására. Aztán küzdenek egy kicsit a DNS vételen, közben lefasisztázza Nicket, aki csak mosolyog az egészen. Végül le kell fogni a nőt, úgy tud tőle nyálmintát venni.

A laborban Wendy jelent Catherine-nek: egyezést talált a fickó ingén lévő vérrel, egy George Devlin nevű elítélttel egyezik nagyrészt. Hoppá van már egy Martin Devlinünk. Újra Brass hallgatná ki Martint, de ő egy arrogáns kis fiatalka ügyvédnőt is hozott most magával, aki mindenbe beleköt és nem fogad el semmit bizonyítéknak. Brass annyit tud kisajtolni, hogy Martin levegye az ingét. Ugyanazok a sérülések vannak a mellbimbója körül és a nyelvén, mint az áldozatunknak. Brass érzékletesen felvázolja, hogy mi is történt, de Martin nem vall be semmit, csak nagyon el van hűlve, nem úgy néz ki, mint aki ilyen autó alá kötözéses, gyilkolászós mókákban részt venne.

Lady Heatherhöz és Grissomhoz ugrunk. Lady Heather azt magyarázza, hogy nagyon szokatlan lenne, ha a fickó dominája szurkálta volna össze halála után késsel az áldozatot, mert az szexuális szadistára utal és ez a kettő nem fér össze. Szerinte nincs köze a gyilkosságnak a szado-mazo játékokhoz. Hozzáteszi még, hogy igazán nem kellett volna ezért eljönni hozzá, szerinte itt valami van a háttérben. Látjuk megint Sara videóját, amin azt boncolgatja, hogy Grissom nem hozott döntést kettejükről és az egy döntés, hogy nem dönt. Grissom ezt elmondja Lady Heathernek is, aki megterapeutázza persze rögtön.

A beszélgetésből megtudjuk, hogy Grissom szenved Sara nélkül és nem akar olyan helyen lennni, ami rá emlékezteti. Lady Heather felajnlja neki a vendégszobáját. Archie-hoz ugrunk a laborba: Martin telefonját szedi épp ízekre, amiben van egy sms, ami a gyilkosság tájékán lett elküldve, benne egy csatolmány van egy képpel, amin áldozatunk és Martin ügyvédje épp szexelnek. Brass kikérdezi az ügyvédnőt rögvest, aki tagadja a gyilkosságot. Hárman voltak együtt a klub hátsó szobájában, ahol a nő a kínzás közben megcsókolta Iant, amitől Martin féltékeny lett. A lényeg, hogy mindkét férfi a szolgája volt, az ügyvédnő meg beleszeretett Ianbe. Ezt el is mondta neki, de az kiröhögte. Aztán még ott volt a lakásán, amikor Martin bezúzott és orrbaverte Iant, de aztán mindketten elmentek és az áldozat egyedül maradt otthon, még élve.

Nicikék nem tudják a bizonyítékokat hozzákötni a gyanúsítottakhoz. Nem stimmel a sztori, hiába nézik agyon a képeket a helyszínről. Lady Heather vendégszobájában járunk, Grissom ottmaradt és beinvitálja maga mellé Lady Heathert is az ágyba. És itt vége. Hoppá, akkor nem tudunk semmit se, ennyi agyalás után. Jövő héten talán a végére jutnak.

Címkék: csi lv
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.05.20. 12:03:26

Hát a 6-os részben nem folytatódott a sztori úgyhogy ezt a részt nem tudom hova tenni :(

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.05.22. 12:12:07

@Zka: tényleg, nem fejezték be ezt a szálat, pedig izalmas lett volna, hogy kko rmost ki-kivel és mit csinált és végül most ott lakik-e Grissom Lady Heathernél vagy mi a tosz. Hát, ezt eléggé elkúrták.
süti beállítások módosítása