Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 2x14 - Leave no man behind.

2009. május 08. 16:00 - Sigismundus

Tayloréknál megint nagy nap van, Julie vizsgázik autóból, anyja vállalja, hogy elkíséri. Saracen lak, reggel, Carlota már nincs, így mint régen Matt készít reggelit nagyinak. Nagyi köszöni, és azzal bíztatja unokáját, visszajön a lány. Matt azonban tudja amit csak az Írók tudnak, nem jön vissza. Vezetgeti ócska roncsát, és hogy még pocsékabb legyen a kedve, a rádióban Sammy Meade kesereg Smash eltiltásán, a szezonnak ezzel már vége is? Hogy még pocsékabb legyen a reggel, most robban le a négykerekű rozsdacsoda. És még csak reggel nyolc van, Matt…

Edzés előtti eligazítás, mindenki köszöni szépen Smashnek, az eltiltást. Brian magyarázna sértetten, de Matt rászól, fogja már be, így is sokat dumált, és ez lett  b aj, nem?. Jön Eric és kijelenti, ez egy helyzet, amivel együtt kell játszaniuk, szerinte ebből előnyt lehet kovácsolni, szóval, legjobb futójuk eltiltása tulajdonképpen előny….

Művészi rajzóra, Matt itt is padlón, van nem erőlteti meg magát kritikaalkotásban, csak lekurvázza tanárnőjét, majd egyszerűen meglép a suliból….Jean a kis egyenes, megszólítja Tyrát hogy tisztázza, barát vagy vetélytárs Landry mellet? Tyra nagy szemeket mereszt, hogy a kis geeklány vetélytársának tekinti őt? És biztosítja, hogy csak nyugodtan, csak hajtson tovább Landryre..

Jean boldogan nyomul hát Landryre, hétvégére valami internetes-videós nézegetésre invitálva, ami meg is felel Pulykatojás érdeklődési körének. Nem is lenne semmi gáz ha az egész turbékolást nem nézte volna végig vasvillaszemekkel Tyra..Edzés, Matt sehol, de Smash ott van. Eric megköszöni neki, de megkéri, inkább otthon edzzen, hogy sehogy ne köthessenek bele a jövőben. Aztán Brooksot állítja a helyére, Matt helyett pedig Westint. Meghallja ezt a most is jelenlevő Buddy és elszörnyedve, kéri számon, mint a régi időkben. Kap is egy olyan jeges pillantást Erictől, mint a régi időkben…

Még Tayloréknál sem hagyja nyugodni Tyrát a téma, Tammyvel erről diskurál, meg az újonnan kitalált közös röplabdaélményeikről.. Tanácsadó tanácsa, hagyja menni a srácot. Julie közben megint jól háttérbe van szorítva, ezt megmutatni igen erőltették…. Matt megint lóg a suliból, egy motorkereskedőnél nézelődik, mikor odahajt mellé Tim. Neki ez a rendes lógásnapja, látja hogy QB1 nagyon maga alatt van, hát elviszi kicsit ÉLNI.

Sok csoda vár Mattre ezen az úton. Beülnek egy olyan helyre ahol nem kérik a személyit, és 7-es elkezdi inni első sörét. Az első korsóból első liter lesz, Tim már egy tölcsért is rendelne. Ekkor ül be Lyla és Chris is, valamit ebédelgetni. Tim odadülöng, korsóval a kezében, és dicsérni kezdi Chirst, a prédikációit, a haját, meg mindent. A srác nem ugrik a provokálásra, köszön minden jó szót, nincs mit tenni a Párducok két büszkesége elhagyja a helyet, edzésre mennek.

Autó vezetésgyakorlás Julienek kicsit nehézkes, Anya mindenbe beleszól. Aztán irány a röplabda meccs, megint megnyerték lányai. Örömében Tammy meghívja őket egy kis bulira. Buli közepén lép be Julie, aki egy órát várt anyjára, hogy a megbeszéltek szerint elvigye az autóvezető-vizsgára… Hát ez gáz, Tammy szégyelli is magát, de tudja mit követel a helyzet, irány a Vizsgaközpont. Ahol épp zárnak, de sikerül megdumálni az utolsó vizsgáztatót, hogy a lánya soha nem fog benne bízni,… szóval csak meglesz a vizsga még ma.

Tim alighanem kétszer is megbánta amit tett, a sörözést és edzésre menetelt. Matt összevissza vezényel, és mindenen csak vigyorog, míg Eric le nem küldi végre. Macskajajj kiheverése a menzán folytatódna, de odaül Landry haver és Jeanről kezd áradozni. Ráadásul Smash is megjelenik, és Matt ezt már nem hagyja szó nélkül. De hiába emlegeti a már elveszettnek hitt rájátszást, Brian most nem ugrik a provokálásra, nagyon bűnbánó…Tyra anyjától, is szerelmi tanácsot kér, és kap is. Anyja szerint vadászni jó, de legjobb győzni…Matt tovább züllik Tim társaságában, helyszín a didibár, ahol újdonsült legjobb haverja befizeti egy ölbentáncolásra is. Aztán jön egy hívás Matt mobuljára ami miatt gyorsan el kell mennie. Nagyival van valami és az egyik sztripeslány van olyan kedves hogy beviszi a városba..

Eric taktikát egyeztetne Maccel, amikor belép zokogva Smash, most kapta a hírt, hogy a TMU visszavonta az ösztöndíjat, a balhé miatt…. Jean és Landry randin, egy közös kedvenc horrort néztek amoziban. Leszólítja őket Tyra, és négyszemközt közli a sráccal hogy valójában kedveli. Semmi kényszer vagy késztetés nincsen most már benne. Landry nem hisz a fülének, de erős marad, nem adja meg magát. Közli hogy egy randi közepén van és szevasz… Hogy nyomatékosabb legyen válasza, látványosan csókolózni kezd Jeannal.

Saracen nagyival nincs gond, csak egy karcolás, de Matt az bealszik a kórházban. Kihívják hát Ericet az ápolók, aki hazaviszi mindkettejüket. Nagyi az ágbya kerül, unokáját pedig Edző bevágja a hideg zuhany alá és kiosztja kicsit. Hogy önző, és nem törödik azzal mennyi emberre van hatással az amit csinál. Matt sem marad adós, ő a Világot osztja ki hálátlanságáért. Edző elhagyta a TMUért, Julie egy jobb pasiért, apja a seregért, az anyja nem tudni miért…. Szóval ezek az ő gondjai, erre Eric is lehiggad kissé.

Péntek reggel, Landry gondol egyet és kiadja Jean útját. Nem tisztességes a dolog, a kislány igen rosszul fogadja, de ez van, irány a Colette ház.

Meccs elött, igen rossz a hangulat, amikor betoppan smash, beszélni kezd, kivételesen okos dolgokat, biztat mindenkit, hogy nélküle is győzni fognak, és ha bejutnak a rájátszásba ott már ő is tehet a dolgát, meg hasonlók. Mindenki felpörög, irány a pálya, csak Brian marad hátra. A meccsből egy percet sem mutatnak csak a zokogó Smasht, de azt percekig….

 

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása