Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x06 - Kegyetlen valóság

2009. május 03. 10:00 - leeann

Brian bulit szervezett a cégnél, ami olyan szépen halad előre, hogy lökdösni sem kell. Kisebb csoportokban a csapat is ott van a bulin. Linds Briannel beszélget, és visszakapja a pénzt, amit Brian megsegítésére gyűjtöttek, amikor arra nagy szükség volt. Ted és Mel a következő kisebb csoport, ők arról beszélnek, hogy Mel barátai megnyerték a gyerek elhelyezési pert, Ted pedig még mindig a barátai felé tett jóvátételen dolgozik. Itt van természetesen Debbie, Emm és Justin is, akik között a téma a ki kivel lakik, vagyis Emm beköltözött Debhez, és Justin jó tanácsokkal látja el, hisz ő is lakott már mindenki pótmamájával.

Van még egy csoport, Mikey, Ben és Vic, akik a ki nem adott könyvről duruzsolnak. Tehát mindenki megvan, és időközben Brian beszédet mond, és hivatalosan is megünneplésre került a Kinnetic elindítása. Másnap nagy hír járja be a falucskát, oké, csak a kajáldát, de akkor is! Szóval egy jól jegyzett Hollywood-i rendező filmet szeretne forgatni a Rage-ből. Debbie-nek le kell ülnie kicsit a nagy izgalomtól, de amúgy jól van. Persze a nagy öröm se ok Debbie-nél arra, hogy kibéküljön Vic-kel, aki próbál egyensúlyozni a saját élet és Deb között. Mikey próbál beszélni az anyjával, de nem tudni, hogy Deb megfogadta-e a fia tanácsát.

Közben Linds erősen gondolkodik egy nagyszabású kiállításon a kis galériában, ami megéri egy pár kör lefutását a művésznél. Justin azonnal elrohan, hogy elújságolja a Briannek a film lehetőséget, de Brian inkább a tanulmányok folytatását támogatná, mint a Hollywood-i terveket. Később Ted betér az Emm-Deb lakóközösségbe, de nem nyer megbocsátást régi kedvesétől. Emm még mindig vérig van sértve, így az utolsó bocsánatkérő levél olvasatlan marad. Este Hunter és Mikey folyamatosan a Rage filmet tervezgetik, de Ben nem száll be az álmodozásba.

Másnap Linds elmegy a művészhez, hogy megszerezze a képeit egy kiállítás erejéig, de egy hisztis pasit talál, aki ráadásul bunkó is, hiába próbál Linds pedálozni neki. Teddy a csoport után elpanaszolja Blake-nek, hogy Emmett nem fogadta el a bocsi levelet, és lehet, hogy igaza volt, majd Blake egyik őszinteségről szóló mondata után kijön belőle a kételkedő Ted, és megkérdezi Blake-et a saját őszinteségéről. Blake-nek torkán akad a szó, így Ted faképnél hagyja a képmutatónak tűnő Blake-et. Úgy tűnik, Deb megfogadta fia tanácsát, és elmegy Vichez békülni. Persze Novotnyéknál nem megy minden egyszerűen, és Deb újra összeveszik Vic-kel.

Este a Babylonban Brian és Justin kiszúrnak egy új pasit. Azonnal ki is írják rá a ki dugja meg hamarabb versenyt. Van tétje is a versenynek, ha Brian nyer, Justin visszamegy a suliba, ha Justin nyer, akkor Brian elviszi őt egy drága utazásra Ibizára. A lányok már nem mulatnak olyan jól, mint Justin és Brian. Mel szerint ha szexis öltözékkel lehet megfogni egy ilyen soviniszta majmot, mint a nagy művész, akinek a festményeire ácsingózik Linds, akkor be kell dobni neki, hadd élvezze és hódoljon be. Megint egy másnap, és megint a film. Justin csalódott, mert a rendező még nem válaszolt a válaszlevelükre, amit Ben szinte előre látott.

Sőt a két bezsongott fiút teljesen megbolondítja a negatívságával. Fura módon próbál Blake őszinte lenni. A fejébe vette, hogy elolvastatja Emmett-tel Teddy bocsi levelét, ami nem kis munka lesz, Emm ugyanis hajthatatlan. Meglepő módon Blake elég jól beszél, és otthagyja a levelet, amit előző nap Ted úgy hajított el, mintha egy cseppet se számítana, hol landol. Meglepő módon Justin is letolja a testét a kondiba, ahol új húsként mindjárt gyűjt is majdnem egy tucat telefonszámot. De ne szaladjunk előre, mert az a fickó is itt van, akire kiírták a háziversenyt. Miközben Justin ismerkedik, észre sem veszi, hogy Brian már ostromolja az újfiút.

Justin megelőző szerelésként azt a pletykát juttatja el a verseny tárgyához, hogy Briannek lapostetűi vannak. De Briant nem ejtették a fejére, és felveszi a kesztyűt. A verseny alatt Linds is felveszi a harcot az elemekkel, és elmegy a bunkó művészhez. Sam, a művész egy tapló, de Linds tetszik neki, ő viszont úgy kiosztja egy rossz kézmozdulat után, hogy Samet érdekelni kezdi a kis galéria. Közben Mikey és Emmett elviszi az összes olyan konyhai felszerelést Vichez, amire Deb azt mondta, hogy nem akarja többé látni. Mikor a fiúk megérkeznek, valami nem stimmel.

Vic ugyanis túl mélyen alszik, sőt a legmélyebb alvásban van, amit ember tehet, ugyanis Vic bácsi meghalt. Mikey elmegy a kajáldába, hogy beszéljen az anyjával, de nagy a sürgés-forgás, így Michael nehezen jut túl a mondanivalóján. Szegény Debbie hosszú percekig semmit sem tud mondani, és Mikey is csak a könnyeivel küzdve tudja közölni, hogy Vic bácsi már nincs többé. Miközben a csapat néhány tagja gyászol, Justin az újfiúra vadászik a Woody’s-ban, amit a szörnyű hír szakít félbe. A csapat Debnél gyűlik össze, és Emmett próbál háziasszony lenni, mivel Deb a hír óta szinte megnémult.

Mindenki próbál mondani egy pár szót a tragédiáról, de Brian egy beszólása miatt akkora pofont kap Debtől, hogy ha rajzfilmben lennénk, Brian feje körbecsavarodott volna a nyakán. Pedig nem mondott igazán bántó dolgot, inkább reális volt az ominózus mondat, de Debbie nagyon berágott rá. Debbie kidobja Briant, aki jobb híján a Babylonba megy, hisz a verseny az verseny, és aki él, az élvezze, amit lehet. Kicsit később Mikey - bármennyire szomorú is - igazat ad Briannek, tényleg ajándék volt Vic számára, amit eddig kapott az élettől. Ted még nem tud a hírről, és Blake kopog nála.

Blake is megteszi a legnehezebbet, és megtenné a jóvátételt Ted felé is, bár ha mindenki egy csókkal fejezné ezt ki, akkor a leszokó drogosok sokat használnák a szájukat és nem lenne szükség a levelekre. Az összejövetelnek vége van, és Debbie nem tudja megemészteni, hogy már nem volt ideje kibékülni a testvérével. Ez Emmettet is arra sarkalja, hogy elolvassa Ted levelét. Mindeközben Brian a szexben éli ki a bánatát, és ezzel megnyeri a versenyt. A gond csak az, hogy az új fiú orvos, és szopás közben talált egy csomót Brian bal heréjében, ami nem a megszokott módon derült ki, de jobb, hogy megtörtént. Jó utat, Vic bácsi!

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazogirl 2009.05.03. 15:49:26

Azt hittem már nem lesz Fiúk a klubból a héten, de látom csak csúszott. Ez egy nagyon szomorú rész volt, szegény Vic bácsi elment.

mándruc 2009.05.03. 21:23:55

A jelenet, amikor Deb és Vic békülni próbál, de összevesznek újra - zseniális.
Ez a rész jó sok változást vetít előre...
Köszi a HV-t leeann, szuper, mint mindig :)

sunshine66 2009.05.05. 12:57:51

A Kinnetic nyitóbuliján Brian olyan zavarban van amikor elkezdi a beszédet, hogy az már szokatlan tőle.
Viszont jó nagy maflást kap Debbie-től a beszólásáért. A kíméletlen őszinteség nem minden élethelyzetben alkalmazható.
Szegény Vic, jó figura volt...
Köszi Leeann a HV-t!

Annieke 2009.05.05. 21:20:56

Én is nagyon sajnáltam Vicet, de Debbie pofonja ismétlést követelő volt.
:-))))))
Jó ez a rész!

naomi95 2017.11.09. 17:45:25

meg érddemelte ez már túlzás volt tőle is

naomi95 2017.11.27. 13:59:35

:( mér írták ki a soriból:( na mind1
süti beállítások módosítása