Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 5x07 - Mi vajon a szíved vágya?

2009. április 22. 13:00 - Tm

Tom dudorászva tér haza. Úgy érzi, remekül vizsgázott az apaság "Kamaszfiam és a szex" tantárgyából. Füttyögős jókedvének aztán betesz Lynette, aki ugyan azzal fogadja, hogy követte a próbahelyig és mindent tud, mégis teljesen hülyén reagál Tom szavaira. A "csak azért nem mondtam el eddig, mert féltem, hogy túlreagálod, egyébként meg ez a dolog fiúknál tök normális" határozottan felbőszíti, a "jobb, ha belenyugszol, mert ez tutira nem az utolsó ilyen eset"-re meg konkrétan megöléssel fenyegeti a nagyszerű apát. De hát a te fiad is, asszony! - fakad ki a méltánytalan bánásmódon Tom. Ki?? - értetlenkedik Lynette. Hát Porter! Mivan?? Én mivan?? Te mivan!

Végül sikerül összetenniük a két féligazságot, így már egyesült erővel eshetnek neki az épp hazatérő Porternek. A szülők szerint egyszerű a képlet: az ember nem szexel sem a mini korosztályos baseball edzőjével, sem a legjobb haverja anyjával, pláne nem csinál ilyesmit, ha ez a kettő egybeesik. A lelki terror azonban nem ingatja meg Porter lovag eltökélt szerelmét. Közli, hogy csak akkor hajlandó szakítani Anne-nel, ha cserébe Lynette-ék nem szólnak senkinek az egészről - főleg nem Mrs. Schilling vadállat férjének. Lynette idegesen csuklik, Tom viszont ünnepélyes ígéretet tesz.

Nagy kár, hogy nem ő jár szülöire. Lynette ugyanis már Anne Schilling látványára is nehezen fogja vissza magát, aztán amikor Anne a gyermekek óvásának fontosságáról kezd prédikálni fújtatva kirohan a mosdóba. Mindkettejük pechjére egy idő múlva ott van dolga Anne-nek is, aki ráadásul nem átall a család hogyléte felől érdeklődni. Lynette robban. Ijesztőbb, mint Jack Bauer. Egy mozdulattal felkeni Mrs. Schillinget a kézszárítóra, aztán jön egy pofon a "Szeretem Porter"-ért, majd némi taszigálás és egy fogak közt szűrt fenyegetés után távozik. Anne Schilling remeg, mint a kocsonya, de másnap azért még közli a forrófejű Porterrel, hogy terhes. Porter lovag megacélozza lelkét, és férfiasan áll a kötelessége elé. Ami egyelőre egy csomó pénz átadását jelenti. Aztán, hogy Anne ezt angyalcsinálásra vagy buszjegyre költi egyelőre nem tudjuk.

Susan a romantikus-gyertyafényes második első randijukon közli Jacksonnal, hogy ezúttal mindent helyesen fognak csinálni. Ez az ő értelmezésében azt jelenti, hogy legalább a negyedik randiig nincs szex. Helyette sokat beszélgetnek, hogy sok új és hasznos dolgot tudjanak meg egymásról. Például, hogy a turha, a lárva vagy a bugyogó szót rühelli-e jobban Susan. Szerencsére Jackson ennél érdekesebb dologgal rukkol elő: kiböki, hogy ő tulajdonképpen festő. Nem úgy, hanem ÚGY. Egész pontosan egy alkotói válságban lévő festő, aki megélhetési okokból fest az utóbbi időben remekművek helyett fürdőszobákat. És aki Susan új projektjének köszönhetően most már nemcsak művészileg, de szexuálisan is frusztrált.

Susan kéróra megy a második randin. Önfeledten nosztalgiázik arról, hogy hogyan serdült bögyös bálkirálynővé fél év alatt, a szaxofonnal bolondított lágy dzsesszt viszont szexes zenének titulálja, és azonnal letiltja. Aztán jól megsértődik és elrohan, amikor Jackson ahelyett, hogy belehúzna a kapcsolaterősítő beszélgetésbe a szeméről meg a haja illatáról duruzsolva ágybaterelő hadműveletbe kezd. Jackson néz hülyén, majd szépen szublimálva a pólón keresztüli taperolás elmaradása miatti feszültséget vadul festeni kezd.

Harmadik randi. Susan matarészeg. Viháncol, mint egy 16 éves, majd rámászik a kifejezetten tartózkodó Jacksonra. Aztán csak néz bután, amikor lovagja emlékezteti a 4. randi-szabályra, homlokon csókolja és elmegy. Susie nem bír magával. Kicsivel később a kabát alatt egy szál fűzőt viselve meglepi Jacksont. A váratlan látogatást 4. randinak kinevezve várja, hogy a pasi a tettek mezejére lépjen. Jackson bevallja, hogy inkább menne vissza befejezni valamit, ha már a szexmentes élet visszahozta az ihletét. A magakellető múzsa szerint az alkotói áttörést mindenképp egy fergeteges szexszel kéne megünnepelniük, de átmenetileg megelégszik a kép megtekintésével is. Aztán ledöbben. Mert ő van rajta meg a szerinte titkos szomorkásan révedő pillantása, amit valahonnan csak ismer ez a Jackson gyerek. A meghatódott Susan ezután modellt ül a festőnek. Aztán később biztos dugnak is egy jót.

Solisék Mrs. Hildebrand házában vendégeskednek. Gaby elégedetten pöffeszkedik egy felfújható fotelben a medence közepén, csuklóztatja az inast és osztja Carlost, amiért a luxus kiélvezése helyett aggodalmaskodik. Miközben egyszerű a képlet: Mrs. Hildebrand gyerekzsivajt akar, ő, Gabrielle Solis meg homárt. Hol itt a probléma? Aztán rájön, amikor Mrs. Hildebrand csak jó éjszakát kívánni ugrik be, aztán végül a franciaágyba melléjük bújva nézi a mesét, reggelre meg nagymamának szólíttatja magát a lányokkal. Gaby csomagol, Carlos ezúttal az állása miatt aggódik, de persze most is ő a hibás. Végül Celia másnapi szülinapi partijára hivatkozva hazahúznak.

De Mrs. Hildebrandot nem lehet csak úgy lekoptatni. Másnap megjelenik a zsúron azzal, hogy elviszi a kiscsajt vásárolgatni. Gaby kezdetben tőle szokatlanul udvariasan próbálja elzavarni a francba, Mrs. Hildebrand viszont továbbra is adja a társas érintkezésben alulműveltet. Gaby végül egy "Nem vagyunk eladók, szóval kopjon le!"-ben csúcsosodó beszédben beolvas neki. Mrs. Hildebrand  visszavág egy kapzsi szajhával, majd hazaérve bepanaszolja Carlost a klub vezetőjénél.

Bree-ék kirúgják az egyik alkalmazottjukat lopásért, majd a konyha közepén egy ordenáré nagy dugással ünneplik meg, hogy az Új Keresztény Magazin 4 glóriára értékelte Bree hagyományos szakácskönyvét. Pár nap múlva megbánják, legalább is az utóbbit. Andrew ugyanis közli, hogy kirúgott Charlie meglovasította a biztonsági kamera kazettáját, amin az őt érintő részek mellett véleménye szerint legalább 2000 dollárt érő szexjelenetet is talált. Mr. Hodge szívja ugyan a fogát, de fizetne. Egy ex-Van de Kamp viszont soha nem alacsonyodna le odáig, hogy egy zsarolóval egyezkedjen. Andrew így végül egy láda sör és egy motorosbanda segítségével szerzi vissza a kazettát.

Bree  már attól majd elsüllyed szégyenében, hogy Andrew - persze, hogy csak biztos legyen a dolgában - csekkolta a tartalmát. De, hogy velük együtt is meg akarja nézni azért mindennek a teteje! Orson kevésbé prűd, így ő fedezi fel, hogy a felvételen valójában nem is ők dugnak, hanem Katherine és Mike. Bree csak hápog, Orson nem hisz a szemének, Andrew pedig - csak, hogy tudják - közli, hogy ő soha többet nem eszik semmit, amit ebben a konyhában készül.

Bree elviszi Katherine-nek a kazit. Az átadás közben érthető okokból kerüli a dugás a konyhában témát, és igyekszik az illik-e összejönni a legrégebbi barátnőnk exével? kérdéskörre koncentrálni. Bree szerint persze úrinő ilyet nem tesz. Katherine viszont nem lát benne kifogásolnivalót, egyrészt azok ketten már rég elváltak, másrészt Susannek is van új faszija. Az érvelés meggyőző, de ebből a kapcsolatból még nyilván lesznek problémák.

Dave beprotezsálja a zenekarukat a Fehér Ló-beli Bandák háborúja versenyre. A középkorú rockerek csak hüledeznek, mi meg próbáljuk elhessegetni az agyunkba toluló képet arról, hogy milyen módon érte el, hogy egy profiknak kiírt vetélkedőben indulhassanak, mert az Edie ingatlanos ismerősének férje a tulaj nem hangzik túl meggyőzően.

Mindeközben McCluskey húga, Roberta Dave híváslistája alapján Sherlosk Holmest megszégyenítő logikával vezeti le, hogy Mr. Williams a pszichiátriai problémáját titkolja. Ennek részleteit Dave kezelőorvosából, Dr. Hellerből szeretnék kiszedni telefonon, de McCluskey ugye nem a megtévesztés nagymestere. Ezúttal is jól elbarmolja a lehetőséget, Dr. Heller viszont rájön, hogy valami baj van készülőben - ahogy egy elszólásból rájön Széplakon - és aggodalmas arccal helyet foglal a következő széplaki repülőre.

19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.04.22. 13:52:04

Lynette nem volt semmi, ahogy felpasszírozta a csajt a mosdó falára.
Azannya.

Köszi a HV-t, a Jackson-os képeket (bár több lenne belőlük). Egyébként OK, hogy a push-up csodákat tesz, de azt hogy érték el, hogy a csonti Susan most egész dögösen nézett ki fehérneműben?
Újságokban meg zörög a csontja és fonnyadt az egész csaj.

gyurmalány 2009.04.22. 14:00:43

lehet, hogy ott dögös, de közeli az arcáról nagyon meleg. egyre inkább michael jackson a csaj.

EasyFriend 2009.04.22. 14:06:04

Tom arca, mikor megtudta az elején, hogy mi van, aranyérmes volt! :-)
Poén, hogy Mrs.McCluskey húgát az a Lily Tomlin játssza, aki Az elnök embereiben őt váltotta... Az ő közös jeleneteik is iszonyat viccesek.

Emanuelle 2009.04.22. 14:27:18

@gyurmalány: Hány éve is forgatták a Tango és Cash-t? Úgy ezer?
Na, ennyit számítanak az eltelt évek.
Ott még nem volt ilyen lófeje.

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2009.04.22. 14:32:27

sajna megint nem láttam a felét, jackson festménye pedig nagyon érdekelt volna.

de legalább a dexter most véget ért, bár jobban jártam volna a mr és mrs megszüntetésével...
:(

Emanuelle 2009.04.22. 14:43:41

@mooncat: Jackson festménye Susan lóarcát ábrázolta sebészkés után kiáltó
lótó szemhéjakkal. De ki a fenét érdekel a festmény mikor ott az alkotó is? Ő sokkal izgisebb.:-)

Emanuelle 2009.04.22. 14:45:27

Bocsi, lógó szemhéjak

gyurmalány 2009.04.22. 15:43:06

@Emanuelle: nem az a bajom, hogy öreg. egyik csaj se mai csirke (longoriát leszámítva), de mégse jut eszembe a többiekről, hogy tüntessek a botox ellen. :)

Emanuelle 2009.04.22. 15:48:47

@gyurmalány: Neked MJ nekem a Sikoly álarc szokott beugrani:-))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.04.22. 16:10:53

Csak azt nem értem, hogy milyen kazit emlegetsz, amikor végig egy DVD-t adogattak ide-oda...

De ez csak kötözködés :-)

Llew 2009.04.22. 16:30:49

Tom óriási volt az elején. Szét röhögtem magam rajta.
@EasyFriend: a múltkori réznél nekem is ez futott át az agyamon
@Fedor: miért nem azt mondták?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.04.22. 17:51:46

@Llew: Arra már nem emlékszem, hogy tegnap mit mondtak (szerintem felvételt meg videót), én a hogyvoltra reagáltam, amiben TM emleget konzekvensen kazit, amikor szemmel láthatóan nem az volt :-)

Acron 2009.04.22. 19:12:18

@Fedor: A filmben is kazettát emlegettek, ez szerintem óriási baki volt a szinkronosok részéről.

Más: Öreganyó milyen nyomulós volt már!De Gaby is totál hülye volt csak a pénz miatt.

Tm 2009.04.22. 20:27:53

@Fedor: tényleg! a rendőrségi rovatban mindig kazit olvasok, aztán gondolom nem bírtam ettől elvonatkoztatni:)

bee1005 2009.04.23. 00:06:01

Eredetiben, mikor Lynette még úgy tudta, Tom csalja, Tom egyik mondata így hangzott: "..ha ez számít, téged is be akartalak vonni." Magyar szinkronnal: "..be akartalak avatni." - így azért nem annyira jópofa. :)
A köv. rész elég ütős lesz. :D

eperlekvár 2009.04.23. 09:39:31

Egy ideje feltámadt halottaiból az évad :)

Lynette kemény volt a mosdós jelentben!!

Nem tudom elképzelni, hogy az a nő Porterért van oda .....

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.04.23. 16:26:24

Hát én Lynette helyében nem csak paskolgattam volna a ribi arcát, hanem ököllel ütöm...

Savafan 2009.04.24. 12:31:03

azt nagyon sajnálom, hogy Gaby kikerült a jóból:(( annyira tetszett amikor flegmán berendelte az inast a medencébe. ez az igazi Gaby!!!
nem a pongyolás anyuka. de sajnos hamar leáldozott a szerencsém:))

és az sem gyenge, hogy a meleg Andrew milyen élvezettel nézett hetero szeretkezést:) sőt még repetázott is a családi házban. csak nem változott a beállítottsága?

Dódi 2009.09.26. 13:38:09

@Emanuelle: jajj, hát Gale... :) ebben a részeben jó sokat szerepelt, hál istennek. :D
süti beállítások módosítása