Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cobra 11 11x08 - Bűn és bűnhődés

2009. április 20. 15:20 - Sylba

Két hét gyorsan elrepült, és a sonka- és bejglimérgezés után jól esik végre újra vasárnap esténként Cobrát nézni. A fél Örs a reggeli kávéját egy sárga benzinkútnál iszogatja. Semir és Chris között lightos kacérkodás folyik. Semir az elemkavalkádban nem tudja eldönteni, hogy Aidának milyet vegyen, hiszen a szülinapos kislányának a Forma 1-es kocsit vesz apuci. Vagy inkább magának. Bár az újratölthető elemet feltalálták már, de Semirnek ha ennyi esze van, fizesse elemenként a 15 eurókat. Fizetésnél viszont kisebb probléma akad, mert Chris 20 eurósa hamisítvány. No, ebből vásárlás nem lesz. Dieter és Hotte, mint a rend őrei jelennek meg párosunk mögött, és hosszabb huzavona után megnyerik a jegyzőkönyvet, mert Semiréknek rohanniuk kell. A szokásos hibát elkövették a készítők, mert a benzinkútnál még verőfényes napsütés van, mire az autópályára érnek szakadó eső, a hajlakk megtart főleg, hogy látszik, hogy többszörire vették fel a jelenetet, hiszen az időjárási viszonyok méterenként változnak.

Chris Mercijével hajtanak, és egy teherautót üldöznek, melyben Hofmann nyomozó úr is segítségükre van. A sofőrök nem nagyon csípik sem a vámosokat, sem az autópályás zsarukat, így Semir egy régebbi mutatványát mutatja be, átmászik a teherautóra, jó kis hátkréme lehet, mert úgy ugrált, mint egy szöcske. Főleg, hogy az eléggé erőszakos sofőr belehajt az előtte haladó kisautóba, így Semir megmutatja ugrótudományát. Teherautó felborul, és káosz az autópályán, ahogy szokott. Mindenki ki a kocsiból, Hofmann balra fut, hogy üldözze a másik fickót, Semirék meg majdnem levezetnek egy szülést az autópályán. Milyen izgalmas kis nap, nemde?

Hofmann, aki vámos kopó, nos régi jó cimboráját Wolfgang Thalert üldözi, és nagyon meglepődik, a férfi annyit kér, hogy hagyja elfutni. Hofmann még lő kettőt a levegőbe a hatás kedvéért, mire Semirék érkeznek, Wolfgangnak híre hamva sincsen. Semirék utána erednének, ugye Semir jó formában van, lefutná a maratonit is, de Hofmann a majd a kutyások megtalálják, ürüggyel eltávolítja Semiréket a helyszínről. A teherautónál egy gyógyszeres zacsit találnak és egy üresnek álcázott hamis pénzekkel megtöltött rakományt. Hartmutnál Semir csak ámul és bámul, ennyi fizut ő sem kapott még soha. 10 millió euró a rakomány értéke.

A pénz állagában jó lenne eurónak az egyetlen bibi, amiért nem igazi, hogy az uniós csillagok UV fény alatt lilán fénylenek piros helyett. Hofmann ezt is benézte volna, ám Hartmut eszén nehéz túljárni. A gyógyszer is nyomra vezet, mert amputációk után szokták használni. Hofmann hebeg – habog, és olyan egyszerű kérdésekre nem tud válaszolni, hogy akkor lábamputáció kizárható-e. Chris felajánlja, hogy dolgozzanak együtt az ügyön, ez elég öngól lenne, ám Hofmann nem tartja szükségesnek, hogy a két autópályás zsaru rendet rakjon. Végül aztán belemegy az együttműködésbe.

Semirék a szállító céghez mennek, és razziáznak egyet. Annyit megtudnak, hogy nagy könyv szerint a kocsinak az udvaron kellett volna állnia. Hofmann nagyon berezel, ezért randizik Wolfganggal. Aki persze nem tud semmit, örül, hogy van pénze, és nem is kérdezősködött, ezt állítja Hofmannak. Semirék is Wolfgang nyomára bukkannak, hiszen ő a diszpécser a szállító cégnél.

Hamarosan megjelennek Wolfgangnál, így bárcsevejre nincsen idő. Wolfgang Semirék kérdésére jól válaszol, igazi profi, Hofmann meg inkább a tetőről hallgatózik. Semir siet, mert a lányának ráadásul ma van a szülinapja így rohan is haza a piros Ferrari versenyautóval. Chris meg elmegy búslakodni és leskelődik a gyerekei után. Szomorú képek, szomorú zenével. A hamis eurót nyomók közben eldöntik, hogy visszaszerzik az elkobzott milliókat.

Chris és Semir párosunk egy újabb információval lettek gazdagabbak, Wolfgang úgy veszítette el a karját, hogy Hofmann, mint kezdő sofőr balesetet szenvedett. Kéz kezet mos alapon helyet cseréltek, mert Hofmann véralkohol szintjétől nemcsak a jogsija ugrott volna. Közben szegény Hofmann nyaka körül szorul a hurok, mert kap egy cd-t benne Wolfgang segélykérő üzijével. Elrabolták és a 10 millát követelik érte. Szörnyű sors. Frankón megsajnáltam ezt a szerencsétlen flótást. Hofmann a raktárba megy, hogy elvigye a pénzt, persze égetésre hová máshová. A raktáros fickó bízik benne, így kiadja neki a sok zsozsót. Semirék most felettébb gyorsak, utolérik a parkolóban Hofmannt és a pénzt is lefoglalják.

Ez elég ciki helyzet, de Hofmann elcsicsergi a problémát, és így a következő jelenetben szegény autópályás zsaruink már áznak egy erőmű tetején. Egy konténerbe kell a két zsák pénzt belehajítani, majd Hofmann elhajt egy pihenőhöz Wolfgangért. Chris nem bízik a vámosban, ezért Semir mobilját belehajították a kocsiba. Egy csatornanyíláson keresztül juttatták át a pénzt egy dzsipbe. Üldözés kezdődik, amiből a rablók jönnek ki jól, bár 20 perccel a rész vége előtt ne is várjunk mást. Semirék meg leamortizálták szegény fehér BMW-t. Lesz ezért Chefintől dádá.

Hofmann közben töredelmesen bevall mindent. Részegen ő vezette anno a kocsit, amiért Wolfgang szegény elég nagy árat fizetett, elveszítette a karját, a barátnőjét. Az akció viszont sikerrel jár, megtalálták Wolfgangot. Hofmann meg kéri, hogy hagy ő adja fel magát. Semir elmereng, hogy mi lett volna, ha vele történik mindez. De megegyeznek, hogy az Igazság mindenkit utolér, és igazából a nyugodt lélek is fontos.

Semir mobilja ráadásul Hofmann kocsijában marad, ami egy fontos momentum lesz a folytatáshoz. Hofmann beszélget Wolfganggal az otthonában, örül, hogy végre már nem kell hazugságban élnie. Tehát nagy szavak vannak. Hofmann elhúz a pénzhamisító bandához Semirékkel. Ám mintha valaki csicsergett volna, mert mire odaérnek kirepültek. És meglepő fordulat Hofmann bemegy Semirékkel de végül eltűnik. Egyetlen nyom marad a piros gyógyszeres pohár.

Dieter és Hotte próbálnak Wolfgangon rajtaütni, hiszen kiderült a félkarú srác mégiscsak nagy firma. Összeállt ő a pénzjegyhamisítókkal. Még szerencse, hogy Chris bedobta Hofmann kocsijába társa mobilját, így nyomot fognak és követik SEK meg utánuk. Szegény Hofmann meg egyedül próbál rendet rakni. Kiderül, hogy Wolfgang sem az, akinek mondta magát, a szálak összeérnek. Kéz kezet mosna. De Hofmann jó ember, és nem lehet megvesztegetni.

Mielőtt eltennék szegény fiút láb alól, megérkezik az SEK és Semir Chris különítmény. 24-hez méltó lövöldözéses jeleneteket látunk. Chris a másolóbanda nőtagja után ered a Mercivel. Semir meg mivel jó kondiban van, ezért a Wolfgang- Hofmann páros után fut. Míg a vámos a feladásra szólítja fel, Wolfgang hajthatatlan. A Chris vonalon végül a hölgyemény balesetet szenved, így ő kipipálva. Wolfgangot meg a hőn áhított karjával csapja fejbe Semir. Az utolsó snittben kiderül, hogy Chris kifizette Semir tartozását és ezért bérleti jogot akar kapni a Forma 1-es autóra. Közben romantikus zene szól. Mi ez, ha nem egy jó rész vége. A német RTL-nek ez a rész egy évadzáró rész volt.

Címkék: cobra 11
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.04.20. 15:45:47

Végre megint Cobra 11 HV! Jó volt látni egy kicsit Dietert és Hottét, már hiányoztak.

voelgyi 2009.04.20. 16:19:58

Jó volt, kár, hogy nem láttam. Kösz a hv-t!

Sylba 2009.04.20. 20:12:26

@mándruc: Örülök nagyon neki :D Jaja végre a Stan és Pan.

Sylba 2009.04.20. 20:14:07

@voelgyi: Szerintem ez jó rész volt. Kár, hogy kihagytad, kár hogy az RTL Klub oldalán nem lehet visszanézni.

ChPh 2009.04.21. 10:54:30

THX a hv-t én sem láttam :(

webmestar 2009.04.21. 16:39:43

megint egy vicces hv ^^

Mesteri Margarita 2009.04.21. 20:50:50

"így bárcsevejre nincsen idő" Freud? :D

amúgy végén Semirtől ez a "juj, ezek a félkarú rablók" morbid poén volt xD

Sylba 2009.04.22. 07:15:32

@Mesteri Margarita: Igen már kénytelenek voltak ebben a lapos évadban poénokat szórni a részekbe.

A következő évad a németben, nos több nevetést tartogat. Végre. :D

Sylba 2009.04.22. 07:16:45

@webmestar: Igyekszek...de a régi Tomos poénokat nem überelik ezek a részek. :S
süti beállítások módosítása