Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Életfogytig zsaru 2x02 – Minden... mindvégig

2009. április 17. 10:00 - missparker

Rachel néz maga elé a valószínűleg méregdrága magánkórház kanapéján, ahová Charlie vitte. A doki beszámolója szerint fizikailag rendbejön, megszólalni viszont nem hajlandó. Kellene valaki, akiben bízik, akivel tudna beszélni. Charlie megígéri a dokinak, hogy intézkedik. Vissza a melóba, le kellett ereszteni egy úszómedencét, az alján egy székre kötözött, összevert hullát találnak.

Az áldozat Max Horta, Tidwell bandagyilkosságra gyanakszik. Tehát fogjunk el egy bandát, valaki majd köp. Így tesznek, Tidwell nem aprózza el. Az áldozat családos ember, ő sosem szívózott bandával. Néha a suliból a munkahelyére vitte a kisebbik lányát, Elsát. Nem mentek haza reggelizni, így az asszony értük jött. Charlie megoszt egy ’titkot’ a kislánnyal, Reese sosem hagyja vezetni, idegbajos. A kislány viszonttitka, hogy az apja telefonált egyet, majd dühösen elrohant, a beszélgetésből hallott annyit, hogy ’Bankley épület’. Erre a másik lány, Carla hisztériás rohamot kap. Ott partizott, leitatták, az apja érte ment. Miatta halt meg. A boncorvos szerint Maxet brutálisan összeverték, a gyilkos egy vadállat. Charlie a gyűjtőbe megy az elfogott bandatagok közé, mégpedig álruhában. Az általa kihallgatott beszélgetések alapján két fickó kerül az őrsre, mert ismernek egy vadbarmot.

Cuccaik közt tiltott szteroidok. Srácok, legyen üzlet: megússzátok a birtoklást, cserébe kérjük a barmot. Charlie misztikus zenei aláfestéssel áll a helyszínfotókkal teletűzdelt tábla előtt, dühödt tekintettel kortyolgatja a kávéját. Még mindig utálja a szadistákat.

Reese beazonosította a szteroidot, a Beverly Hills-i Flext Gym edzőteremből származik. Most kapunk pár képet formás női fenekekről és izmos férfifelsőtestekről, csakhogy mindenki ízlése ki legyen szolgálva. Előkerül a hely vezetője, Dr. Bridger. Ő szokta ezt felírni, természetesen legálisan. Taglistát nem ad, ezek páciensek, az adataik orvosi titoktartás alá esnek. Akkor érdemes lehet kívülről figyelni a termet, nahát csillivili sportkocsin megérkezik Benny Bankley, az apjáé a bulinak helyszínt adó épület. De Benny nem tudná eltörni senki csontjait. Egy szép nagy barom is érkezik terepjárón, ő már esélyesebbnek tűnik valaki csontjaival szemben. Ő Marty Hawkins, Benny osztálytársa. Az irodában utánajárnak, többször verekedett, apu eltussolta mindig az ügyet. Tidwell Charlie-ra néz, ah, de jó lehet gazdagon felnőni. Charlie szelíd, bocs, én nem gazdagnak születtem. A főnökember tovább feszegeti a kérdést, de most az vagy, miért nincs autód? Megint rosszat szólt, tudjuk, hogy Charlie-nak nincs szerencséje az autókkal. Barátkozni sem éppen könnyű vele, de Tidwell kitartó.

A terembe jár egy lányka is, Annabelle, apu meghalt, anyu menő ügyvéd. Tidwell megint nem kispályázik, hozzák már be őket. Miért is? Itt nem szokás bizonyítékot elhelyezni? Khm, nem. Na mindegy, párosunk kreatív, majd kitalál valamit. További megfigyelés, a 4. érdekes személy Patrick. Kiemelkedő IQ, apu pedig Dr. Bridger. A két bandás rámutat Martyra: tőle kapták a kokszot, szép lányok, pl. Carla telefonszámáért cserébe.

Követik a 4 megfigyeltet egy étterembe. Reese rinyál, ez drága hely, Charlie úriember, majd ő fizet. Ja persze, te gazdag vagy, biztos megdolgoztál érte. Ilyenkor kedvem lenne szájonvágni Reese-t. De Charlie inkább bandaszakért, jól ismeri az ilyen falkákat. Mikre nem jók a börtönévek! Az alfahím Patrick, Annabelle a jócsaj, Marty a béta, Benny a bohóc. Na jó, de miért csukjuk le őket? Hivatalos személy elleni erőszak jó lesz? Charlie beléjük köt, Marty nekitámad, Reese előkapja a fegyvert. Patrick int, Marty jó kiskutyaként leáll.

Ted egy parkban kávézgat, leül mellé Jack Reese. Börtönnel fenyegeti, oda a feltételes szabadság, ha nem engedelmeskedik. Arra kíváncsi mi van még Charlie-nál ellene. Ted pánikban.

Marty a kihallgatóban, kussol, ahogy Patrick kérte. Idősebb Annabelle Shore is megjelenik ügyvédként, ez gyorsan ment. Alibit azért igazolni kell, Marty a gyilkosság éjjelén a terapeutájánál volt. Rémálmai vannak, ilyenkor Dr. Jamesnél alszik. A pszichonéni természetesen igazolja. Charlie is szívesen bejelentkezne hozzá, problémája van, mindent kimond, amit gondol. A nő elhajtja.

Vissza az edzőterembe, Marty nem áll szóba Charlie-val, de infó kell. Reese Bennyre mosolyog elbűvölően, Charlie az ifjabb Annabelle-re. A férfias bája nem hatott rá, tehát Max fényképét veszi elő, Annabelle-t sokkolja a látvány. Annyit még elmond, hogy Párizsba készül, mert Patrick egyenlő Los Angeles-szel. Patrick nem elérhető, a városban szokott száguldozni a motorján, nehéz lesz megtalálni. Vegyünk más irányt, a telefonhívásokat lenyomozva Maxet a lánya, Carla hívta a buliról. Nem emlékszik semmire, a hívásra sem.

A narrátor Jennifert, Charlie exnejét kérdezi Rachelről. Jó barátok voltak a családdal. Charlie őt viszi a kórházba, hátha Rachelt szóra bírja. Nem sikerül. Sikerülhet viszont más, Jennifer ösztönösen kapaszkodik Charlie kezébe, lelki támaszt keresve, ez Charlie-ban elindít néhány gondolatot.

Az így eltöltött délután végén a kocsi hátsó üléséig jutnak.

De Charlie nagy bánatára Jennifer nem veszti el teljesen a fejét, ez a férje kocsija, különben is ezt nem szabad, nem teheti, kirúgja Charlie-t, elrohan. Charlie-nak és Charlie tehát állva marad a parkoló közepén. Levonja a tanulságot: basszus, vennem kell egy kocsit! Ted Jack aktáját nézegeti, gondolhatjuk, mi jár a fejében. Mennyire kemény ez a Jack Reese, érdemes-e vele ujjat húzni? És Charlie-val? Reese az edzőteremben gyúr egyet, Patrick leszólítja. Beszélgessünk a motoron. Vagy az őrsön. Nem lesz beszélgetés. Másnap megbeszéli Charlie-val: ’Minden, mindvégig’, Patrick ezt mondta. Valóban ezeket szolgálja mindenki. A dokik, a zsaruk is. A dokik, hát persze! Másnap Tidwell fogadja az őrsön a pszichonénit, adja a hülyét, új itt, nem tud semmit, a kihallgatóba kíséri. A nőt egyedül hagyják a fotókkal teletűzdelt táblával, van ideje rádöbbenni a következményekre. Bevallja, hogy Marty nem volt nála aznap éjjel. Charlie és Reese meggyőzi, segítsen tőrbe csalni Patricket. Vállalja. Bedrótozzák, találkozik a motorossal. Hiába, Patrick sejtette, hogy mikrofonnak beszél. Charlie-nak újabb ötlete támad: Max lánya, Elsa hogyan hallhatta a telefonbeszélgetést? Max munkahelyén mindig zaj van. Megkérdezik a kislányt, most Reese az együttérző: nem tetted, amit apu mondott, nem vártál csendben, és most félsz? Az én apám is ilyen volt, én is féltem tőle. Charlie figyel nagyon. Kiderül, hogy Elsa követte az apját. Látta az épületnél, látott egy nagy férfit is, aki az apját verte. Kiválasztja Martyt a fényképekről. Charlie telefonja megcsörren, pszichonéni hívja, Marty dúlja a rendelőjét. Zsaruink odaugranak. Marty a dokinőt is elverte, a bútorokat puszta kézzel felaprította. Charlie leáll birkózni a magánkívül tomboló Martyval, majd meglepődik. Martyban már nincs erő, vért könnyezik, összeesik és meghal. Utolsó szavai a dokinőhöz, ’segítenie kellett volna minket’.

Marty szteroidtúladagolásban halt meg. Charlie kegyetlen, szerencsétlen Benny-t viszi a boncterembe, aki nem bírja az ilyesmit, előadja a reggelijét. Ezt tette a barátod, Patrick. Benny bőg, ez azért van, mert nem azt tette, amit Patrick mondott. A partin ő kapta Carlat, de nem akarta kihasználni a kiscsaj kiszolgáltatott helyzetét. Felhívta a lány telefonjából ’apu’-t, majd leitta magát. Maxet valószínűleg Marty intézte el. Patrick csak Annabelle-ben bízik, rajta keresztül lehetne megtalálni. De Annabelle eltűnt. Charlie találja meg, a reptéren, Párizsba készül. Menekül Patrick elől. Majd egy másik járattal, most irány az őrs. Bemutatják Carlanak és Elsának. Annabelle meggyőzve. Telefonál is Patricknek, járt nála Marty, és rájött, hogy Patrick meg akarja ölni. Patrick Benny-től is kap egy hívást, Martyt elkapták a zsaruk. Patrick zavart, megjelenik a teremben Reese és Charlie. Felolvasnak neki pár részletet a pszichonéni jegyzeteiből. Szánalmas alak vagy, Patrick. Olyan népszerű akarsz lenni, mint Benny? Néha csalónak érzed magad? Ágybavizelés 8 évesen? Patrick meglátja az ablak előtt elguruló autóban Martyt. Elhiszi, hogy nem halt meg, a saját erejét bizonyítandó kérkedik Reese-nek: igen, Marty hozzáfordult, mikor agyonverte Maxet, hogy húzza ki a bajból. Nem akarta, csak a baj volt a barommal, rossz kokszot adott neki, de ez sem ölte meg. De Patrick, megölte. A kocsiban Marty hullája üldögélt.

Charlie bevásárol. A fekete Maserati Quattroporte S hátsó ülése hátha tetszeni fog Jennifernek. Vígan száguldozik, sziréna bekapcs, lemeszel valakit. Nem, most nem Jennifer új férjét, hanem Jack Reese-t. Jack belerúgna Charlie-ba, lemeszelt, mint a hülye alkuszt, aki Jennifert döngeti? Charlie nem veszi magára. Jack, tudom, hogy Hollis neked dolgozott, elkaplak. Az nem fog menni, a bizonyítékok az eltűnt rendőrségi aktában voltak. Hát igen, az eltűnt. Ja, és egy utolsó gondolat: ne beszélj többet Teddel, ideges lesz tőled.

Charlie nemcsak erődemonstrált, egy poloskát is ragasztott Jack kocsijára a laza társalgásban. Mostantól mindent hall, ami a kocsiban elhangzik.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása