Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cobra 11 11x07 - A belső ember

2009. április 06. 15:00 - Sylba

Rendőr szálon fog futni a mai epizód is, viszont már az első percekben mindenben kárpótol minket Chris eléggé érdekes, enyhén "meleg" gönce. Egy autót próbál eladni a felettébb csinos sofőrjének. A paraméterismertetőtől inkább eltérnék, de egyben biztosak, 80000 euróért megéri az autó potom 5000 km van benne. Chris a leendő vevőket megkéri, hogy a kocsiban ugyanmá nem kéne rágyújtani, ami nem tetszik a vevőnknek Roman Zysennek, így meg kell állniuk. A parkolóig követi őket Semir, és végre újra felbukkant ebben a részben a mi kis Stan és Pan párunk fele Dieter és Müller is kap egy feladatot egy szép kék Fordban. A cél, hogy Zysen és párja ellopják az autót, majd a rejtekhelyükre vezessék az autópályás kopókat. Ám az ifjú párt valaki felhívja, ezért sajnos az akciónak lőttek, Chris leütik, és még a kocsival is meglépnek.

Semir nem túl lelkes, ez szegény Chrisen csattan, nemhogy gyógyszert is neki kell összekaparnia a kesztyűtartóból, de mellesleg, kicsi társa leszúrja, hogy ráült a képekre is. Az élet Semirrel sem egyszerű, együttérzés meg nincsen. Ráadásul Zysen asszonykája annyira jól vezet, Zysen meg annyira jól lő, hogy meglépnek Semirék elől. Főleg, hogy egy tömegbaleset után a kijáratnál meglépő Zysen család után igyekvő Semir BMW-t úgy feltartotta egy autós, mint a forma egyes pilóták egymást. Viszont az egyik útkereszteződésnél kénytelenek járművet váltani, így egy gyorsasági motoron robognak tovább. Chriséknek meg "egy női táska rejtelme" maradt csak.

Az egyetlen nyom egy Breie távirányítós kapu kulcsa, amiről Hartmut kiselőadás is tart a fiúknak. Ám sorozatszám nincsen, vagyis még húsz percig nincsen, és Hartmut megzsarolja Semirt, hogy egy Karamell Machiatto jól esne neki. Ez a Hartmut gyerek egyre vagányabb. Semir rákérdez még hogy kísérőnek esetleg egy Sacher tortát. Közben az Örsre egy irgalmatlan nagy Audival a BKA emberei érkeznek, megy is az oltás, ők bezony nem bírtak BKA-sok lenni. Chefin és Verena Maurer régi ismerősként üdvözlik egymást, munka van így érzelgősségre nincsen idő. Zysenék nagyon jól tolják a kocsilopást 150 járgányt csórtak el néhány hónap alatt. Eddig Chefinék jutottak a legtovább. Verena szeme felkerekedik, amikor Chefin közli, hogy volt tégla, aki informálta a bűnözőket. Verena BKA-s társai balfaszoknak tartják az autópályásokat és közlik, hogy a kocsitolvaj banda profi, Chefin meg visszakézből megkérdezi, hogy ők akkor amatőrök lennének. A puskaporos hangulat akkor válik tetőfokára, amikor a BKA-s Leppner közli, hogy Semirék akciója egy közjáték volt és most már ők fogják magukat, és megoldanak mindent, holott eddig semmire nem jutottak. De végül egyezség megszületik, együtt kell dolgozniuk, ám Verena kollégái nem repesnek a boldogságtól.

Chefin az egyezség után még beszélgetésre invitálja Verenát, kiderül, hogy a férje elhagyta, a kollégájának meg az állására fáj a foga. Az élet nem mindig fenékig tejfel. Ezt tudjuk mindannyian. Chefin nagyon jó fej, felajánlja segítségét a savanyú Verenának, aki nem lesz túl boldog, amikor kiderül Semirék nyomon vannak.

Egy felújításra váró kúriában van a főhadiszállása Zysenéknek. Az üzlet jól megy, Roman ki akar szállni a buliból, és ebben segítségére van a párja is. Itt van egy nagyon nagy baki, ugyanis Roman elmondja a teljes nevét a nőnek, innentől kezdve, pedig már világossá válik, hogy ki a tettes, hiszen a fiatalasszonyt is Maurernek hívják, mint Verenát, ráadásul a 15. percben láthatjuk is hogyan infózza Romant.

Semirék bejutnak a kúriába, még filmezik is őket, de milyen meglepő, a Zysen banda elhúzta a csíkot. Csak egy laptop, és a kamerák felvételei segítenek a rendőrségnek. Kiadják a két autó ellen a körözést, de milyen szerencsés napja is van Chefinnek pont vele szembe jönnek az úton. Verena nagy nehézkesen segítséget kér, a rész inkább a lelki részre megy át innentől kezdve, és azt szeretnénk tudni, hogy hol a határ Verenánál? Meddig megy el, hogy védje magát, vagy másokat? És persze a fő kérdés, hogy miért teszi? Verena, mint egy óvodás úgy viselkedik, félre akarja vezetni Chefint, hogy merre hajtott Roman és a nője, majd nem mer lőni, mert túl veszélyes, hát nem tudom, egy BKA vezetőnek nem kéne ennyire nyuszinak lennie. Aztán elkezd lövöldözni, de jobban tette volna ha inkább leckéket vett volna előtte, mert az összes fát füvet madarat eltalálta, de valahogy Romanék autóját nem.

Romanék végül úgy bukták az üldözést, hogy egy pótkocsis teherautóba szállnak bele, ami után egy árokban kötnek ki. Az autóból épségben kiszállnak, de megérkezik a Chefin Verena páros. Verena vért izzad, mert nem tudja mit tegyen, aztán végül dönt, lelövi Roman szerelmét. Igazából a következő golyót Chefin kapta volna hátulról, de szerencsére megérkeztek Semirék, így Chefin őrangyalai megmentették az életét, bár ezt ekkor még csak mi tudjuk ezt. Irina meghalt, Roman meg kesereg. Friss házasok voltak, ezért is akartak kiszállni a buliból.

Az Örsön Roman nem köp, ezért kitoloncolják, bár a csaja elvesztése miatt és a zsebében található eurómilliók miatt nem hiszem, hogy ez érdekelné őt. Annyit még elrebeg Verenának, hogy meg fog fizetni a felesége haláláért. Reggel átadják az orosz hatóságoknak, de előtte még Chefin megkéri Verenát, hogy nézzen utána, ki lehet a tégla.

Verena elmegy a raktárba, ahol az autócsodákat tárolják, amiket meglovasítottak. Romant nem tudja kihúzni a bajból, de a többieket gyors távozásra szólítja fel. Társa azt javasolja, hogy keressen bűnbakot, és valahogy likvidálják Romant is. Reggel megindul a menet, de Verena megtudja, hogy Chefin még nem zárta le az ügyet, hiszen se kocsik, sem cinkostársak nincsenek. A reptéren épphogy megérkeztek Semirék és a Romant szállító furgon, a hangárból két autó száguld ki benne maszkos férfiak, akik ripityára lőnek mindent a környéken, felszedik Romant, és rárobbantják a benzintartályt a rendőrökre. Kivételesen Semirék is úgy sérülnek meg, hogy a kórházban kötnek ki.

Verena kap ötszázezer eurót, de ultimátumot kap, vagy ő hal meg vagy Chefin, és megfenyegeti, hogy reméli, hogy tudja mi vár rá, ha nem elég gyors. Szegény Chefin néhány gazzal állít be a lábadozó Semir Chris pároshoz. Mindkettőn cipő, vagy csizma van,ami viccesé teszi a szituációt, ráadásul Semir gipszén még karóra is van. Semirék persze lábadozás közben a csinos, kilátszó tangájú ápolónőt nézegetik. Chefin sem érkezik jó hírekkel. A többi zsaru jól van, de Lennep nem élte túl, és ez lesz majd Verena adu ásza, mert rá hivatkozik, hogy ő volt a tégla, amit Chefin be is kajál.

Chefint Verena viszi egy biztos helyre, közben filozofálnak az életről, és hogy család nélkül nem könnyű elviselni a dolgokat, Bezzeg Chefin milyen mázlista, hogy náluk szerető család van az Örsön. Semiréket Hartmut is meglátogatja, és a Roman főhadiszálláson talált laptop ujjlenyomata alapján összerakta a képet, hogy a tégla Verena Maurer. De erre Chefin is pillanatokon belül rájön, mert autójuk lelassul, és Verena fegyvert szegez a fejének.

Verena az újrakezdés miatt tette, amit tett. Fél millió euróból nem lesz öregedő elhagyott feleség. Közben Hartmut Lucyével Semirék Romanék búvóhelyére igyekszenek. Megvan a címe, hiszen a laptopon talált képek a nyomukra vezettek. Semirék éppen időben érkeztek, és új izgalmas zenére elkezdődik az üldözés. Chefin Verena után ered, Semirék meg Romanékat likvidálják. Lucyt nem kímélve erednek a nyomukba. Igazi tereprali bontakozik ki. Semir aggályoskodik, hogy Hartmut kicsi Lucyje sáros lesz. Végül még meg is ugrattatják a Porschét, de az ügyért bármit. Verena majdnem megöli Chefint, aki arra kéri, hogy adja fel. Verena sajnáltatja magát, hiszen az új élet az elúszni látszik a Bahamákon, helyette majd a sitten csücsülhet éveket. Végül ez is egy új élet, csak ki honnan nézi. A záró képsorokban rendőrautóba ültetik Verenát, Chefin mély lélegzetet vesz, köszönetet mond és két autópályás társával kisétálnak a képből. Következő rész húsvéti szünet után április 19-én lesz.

Címkék: cobra 11
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

voelgyi 2009.04.06. 18:46:00

Kösz, jó volt mint mindig ez a hogyvolt. Szerintem az évad legjobb része volt, mondjuk már ideje is volt.
Szerintem, mégha Mauer is volt a fiatalasszony neve, nem volt köze a tégla Mauerhez (semmi érzelem nem volt az arcán annak halálakor és gondolom, hogy az anyósát csak nem fenyegeti meg roman, hanem akkor inkább együtt bosszulják meg). Ja és a főnök lőtte le, nem Mauer.

"valahogy likvidálják Romant is".
Szerintem elírtad, hiszen pont a rosszarcú vette rá mauert, hogy szabadítsa ki romant valahogy.

mándruc 2009.04.06. 19:41:59

Hartmutnak milyen menő kocsija van/volt :)
Köszi a HV-t Sylba!
süti beállítások módosítása