Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x08 – Tommy Bolton

2009. március 31. 11:00 - Madmoazell

Ma Nickivel kezdünk, ő ugye a tanúvédelmi programos nőci a fiával. Egész jól néz ki, nem kicsit csúnyácska orra kiklopfolva, a fia is tök más (bár én nem igazán tudom megállapítani, miben). Nemsokára megtudják azt is, hol fognak élni a gyógyulást követően, és ez Sean számára titok, de Austin nekiáll pattogni. Merthogy ő szeretne néha képeslapot küldeni dokinknak, ami pedig sajnos ellenkezik a rendelkezésekkel. Kicsivel később a srác eltűnik, Sean pedig rögtön kitalálja, hogy csakis hozzá mehetett, mert megadta neki a címét. Ejnye.

Ma különleges betegünk van, Tommy Bolton ugyanis Down-kóros, de persze ez nem gátolja meg abban, hogy futóversenyt nyerjen, jófej fiú. Tudja magáról, hogy Down-szindrómája van, és azért jött, hogy a jellegzetes Down-jegyeket megváltoztassa magán, és jobban hasonlíthasson a családjára. Christian nagyon kedvesen kezeli a helyzetet, de Quentin hamar bedurvul. Először közli, hogy 60 ezer dollárba kerül az a 8-10 műtét, amire Tommynak szüksége lenne, amúgy pedig nincs engedmény, részletfizetés, és pro bono sem, ha a műtéteket szükségtelennek tartják az orvosok. Tommy papája jogosan kérdezi, hogy vajon egy mell-plasztika mennyivel szükségesebb, mint egy Down-kóros fiatal arcműtéte, de erre a válasz csak annyi, hogy nem szükségesebb, de az sincs ingyen.

Christiannek nem tetszik Quentin módszere, ő adna a családnak kedvezményt. Eldiskurálnak kicsit arról, hogy miért is lenne jó Tommynak, ha a család igazi tagjának érezhetné magát, majd Dr. Costa felveti, hogy bizniszt kéne csinálniuk végre Juliáékkal. Ha már „családbaolvadás”. Christian szerint viszont a „kurva, a leszbi és a háziasszony” által futtatott masszázs-szalonba még mindig nem kéne beszállniuk, és egy időre ebben is maradnak. Sean házánál kiderül, hogy Austin tényleg oda lógott el. Nicki nem tud eléggé hálálkodni, hogy Sean rendbehozta őket, meg hogy ennyire figyel rájuk. Mire befejezik a diskurálást, Austin elalszik, Sean pedig felajánlja nekik, hogy amíg az új otthonuk elkészül, maradjanak ott.

Christian az anyjával ebédel, próbálja helyrehozni a rendőrségen történteket. Nagyon megérintette Tommy története, hogy ennyire szeretne a család igazi részévé válni, és ezért szeretné újrakezdeni az egészet Gaillel. Még meg is hívja egy plasztikai műtétre, az elmúlt 40 év anyáknapi ajándékaként, Gail pedig mosolyogva elfogadja. Quentin ezalatt betéved az ördög barlangjába, azaz a De La Mer Spa-ba. Még egy kis kokót is felszippant a cél érdekében, majd feltálalja Juliának az ötletet, azaz azt, hogy indítsák el végre a közös munkát. És hogy Julia mindenképpen menjen el vele vacsorázni, mert ott meg tudják beszélni a részleteket is.

Gail hamar ellátogat a rendelőbe, és miután megbeszéli fiával a szükséges beavatkozásokat, kiderül, hogy van már két gyereke, akik nem tudnak semmit (kicsit túlkoros) bátyjukról. Ekkor toppan be Kimber, hogy anyós-jövendőbeli meny bemutatót tartson, virágot is hozott, tök kedves. A közelgő esküvőt persze rögtön szóbahozza, és azonnal kitalálja azt is, hogy a féltesók legyenek ott a partin, Christiant pedig Gail kísérhetné az oltárhoz. Az ötlet nem túl nyerő, Gail pedig megkéri fiát, hogy lassítsanak a tempón, mert ez neki egyelőre eléggé megterhelő. Kicsit mintha kevésbé lenne oda az egymásratalálásért, mint Christian, de biztos csak a stressz.

Nicki teljes nagygenerálozást tart magán és Austinon, azaz kiszőkítteti a hajukat. Már éppen nekiállnának hejehujázni, mikor csörög a telefon, de Sean kitartó hallózása ellenére senki se szól bele. Erre Nicki bepörög, és azonnal lelép a fiával. Eközben Christianhez újra visszamegy Tommy, ezúttal a két tesójával, Evannel és Aimeevel. Szeretnék kiegészíteni a szüleik pénzét, hogy Tommyt tényleg meg lehessen műteni, a fiú pedig odaadja neki a futásért kapott aranyérmét. Hüpp-hüpp, ez tényleg aranyos. Christian pedig megmenti a napot, kitalálja ugyanis, hogy Evan és Aimee ugyanolyan kis púpot örököltek az orrukra, mint amilyen az apjuknak van, ezért Tommy orra is lehetne ilyen. Bolton-púpos. A srácnak nagyon tetszik az ötlet.

Julia Quentinnel vacsorázik. Costa kitartóan ajánlgatja magukat, és bár Julia eléggé szkeptikus, közel áll ahhoz, hogy belemenjen. Quentin viszont nem kispályás, felkéri Juliát táncolni, tiszta erotikus, tangóznak, wow meg minden. Ezek ketten tuti összejönnek. Ezt Julia is így láthatja, mert nem mer továbbmenni. Közben Nicki visszament Sean házába, most éppen az ágyában olvas. Megint hálálkodik, hogy Sean milyen kedves, és ő az első férfi, akivel így tud „ellenni”, miután a férje jól elbánt velük, meg Austin is odavan érte, juhéjj, szép az élet. Nem sokáig, persze, hiszen Nickiék nemsokára úgyis lelépnek. Addig viszont még együtt alszanak Seannal, csak hogy ne legyenek egyedül. Austin persze rosszat álmodik, ezzel pedig megtöri az édeskettest, és befekszik közéjük az ágyba. Így meg aztán tényleg olyanok, mint egy igazi család. Azon egyetlen kivételtől eltekintve, hogy az ágy alatt ott figyel egy pisztoly.

Julia mégiscsak továbbment, vagyis Quentin szerint csak aludtak egyet. A kávé már lefőtt, a reggeli mindjárt elkészül, Matt pedig ekkor toppan be, és láthatóan nem tetszik neki a jövevény. Jól be is szól neki, mire Quentin kijelenti, hogy náluk már régen kapott volna egy kis seggest a nadrágszíjjal. Még jó, hogy ez nem náluk van. Matt mérgelődve lelép, Quentin pedig tovább udvarol az anyjának, hogy kis tigris-cápa volt előző este. Julia teljesen el van olvadva. Hehe.

Christian egy fiatal fiúval beszélget éppen arról, hogy bekerülhet álmai egyetemére (ahol mélytengeri merülést tanulhat, vov), ha ő, mint támogató pozitív értékelést ír róla. Maxet már láttuk korábban Gail fotóján, őa fia. Christian persze ezt nem mondja el, cserébe kifaggatja a srácot, milyen is a családja. Max odavan, hogy az anyja szülésznő, imádja, hiper-szuper, az mondjuk fura neki, hogy egy-két szülés után tiszta depis lesz, de hát ez van. Christian megígéri, hogy beajánlja a fiút az egyetem vezetőségénél, meg azt is, hogy elmegy a ballagási ünnepségére.

Mattet nem kicsi meglepetés éri, amikor Nickit és Austint otthon találja. Nem igazán érti, hogy Sean hogy szerzett ilyen gyorsan „utánpótlást”, és persze hamar elkottyintja azt is, hogy Julia összefeküdt Quentinnel, majd nekiállnak ordibálni, amit Austin állít le, beront, és nekiáll hisztizni, hogy „ez így nem cool”. Christian ezalatt kis- és fiatalkori fotókat gyűjt magáról egy albumba. Nem kerül bele sokminden… Tommy orra szépen gyógyul, nagyon büszke a Bolton-púpjára, a család pedig teljesen odavan a fiú boldogságától. Quentin betolja Juliáékhoz az első közös páciensüket, majd elhívja egy újabb randira (mármint Juliát), csak hogy tényleg leválasztódjon a volt pasijairól.

Dr. Sagamore meglátogatja Seant otthon, próbálja rávenni arra, hogy szálljon le Nickiékről, és ellő valami olyasmit is, hogy a nő nem igazán az, mint aminek látszik. Kiderül, hogy Nicki férjét nem azért ölték meg, mert tanúskodott az FBI-nak, hanem a nő tette, mert a férfi rájött, hogy ő (mármint Nicki) tanúskodik. Méghozzá nem is akárhogyan, leitatta a pasit, és nemes egyszerűséggel fejbelőtte. Sean teljesen lehidal, szóhoz se jut. Christian eközben családlátogatást tart, elmegy Max ballagási bulijára. Gail viszont nem engedi be a házba. Nem akarja, hogy a múlt emlékei bemocskolják azt, amit olyan nehezen épített fel magának és a családjának, és nem lehet így az anyja. Megint brühü-brühü, vége csapó.

 

Címkék: kés/alatt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2009.04.02. 22:16:35

Tök jó, hogy van ez a hogyvolt.
Régebben már láttam ezeket a részeket, de nagyon jó újra elolvasni, és már előre röhögni azokon a dolgokon, amik később kiderülnek az emberekről :D
süti beállítások módosítása