Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 2x08 - Seeing Other People

2009. március 27. 16:00 - Sigismundus

Péntek esti meccs, a pályán a Párducok bénáznak, a támadók semmire sem jutnak, védelem semmit sem tud megtartani, utolsó negyedre 37-0 a Mavericks javára. És meccs végére sem változik, vereség otthon, ez szégyen. Levert mindenki az öltözőben, csak Smash nem, boldogan osztja meg a vereségen rágódókkal, hogy ő a jövő héten egy egyetemre utazik, meghívásra, óóó yes…. Lelátón sem akartak jó irányba menni a dolgok Tayloréknak. Shelley hugi előbb Ericék szexuális életét kevesli a szülés után, majd rajongva hívja fel Tammy figyelmét, nagyobbik kislánya hogy bele van zúgva a cuki új tanárba.

Mattnek mégis jutna jutalom, barna cheerleadere felajánlja, hogy töltse nála az éjszakát, szülei nincsenek otthon. Irányítónk úriember, a nagyi felügyeletére hivatkozik,. A csaj nem sértődik meg, még tetszik is neki ez az érzékeny duma. Ha Mattünk azért mondott le a szexről, mert otthon is ezt remélt, csalódnia kell, Carlotta még beszélni sem akar a csókról.

Smash pakolgat, a Mcnairre menet, Mama intelme kíséri, azon a bulizós egyetemen se feledje, a családját képviseli, viselkedjen….Tim megpróbálkozik Tammynél, hogy beszélje vissza a csapatba….Tyrát az óráról hívja ki egy nyomozónő, (kicsit sem feltűnő, összes fegyverével és jelvényével vonult be a terembe). De nem letartóztatni akarja, a támadója Jeff Coldwell öccse járja végig az áldozatokat, és kér bocsánatot bátyja bűneiért. Ez része lehet a terápiának is, lezárja az áldozatokban a dolgot. Tyra igent mond.

Tammy és Glenn hamburgereznek és röhögcsélnek az irodában, benyit Eric és nem tetszik neki a dolog. Tammy így rosszkor kérdi meg, nem venné-e vissza Timet a csapatba. A rossz időzítéshez még Glenn is besegít, amikor megmondja az edzőnek, nem lett volna vereség pénteken, ha 33-as is játszik. Edző gyorsan kiküldi Glennt, és nem csodálkozhatunk ha nemet mond felesége kérésére. A csapatba nem lehet csak úgy ki és beugrani mint egy buszba. Vagy ingatlanügynöki tanfolyamra. Ez utóbbi célzás volt Shelleyre, nővére nem is veszi jó néven. Közli férjével hogy egy szabad estére el akar menni, de nem Ericcel, nem ám, hanem más tanárokkal, egy szakmai iszogatásra.

Smash a McNairen, a támadócsapat tagjai vezetik körbe, és udvarolnak is neki, jól illene a játéka közéjük. Csak egy fekete emberhegy, Katrelle Kennedy center nem haverkodik, de őt senki sem szereti, buli…. Tim jól megvan a görényekkel, Görénypapa szerint öreg lelke van, ezért kedvelik az állatok. De 33-as csak lógatja az orrát, hiányzik neki a csapat, a görények atyja, megszánja, meghívja vadászni ,mert más is van az életben mint foci….Julie és Noah nagyon megértik egymást, Kisszőke egy nap alatt elolvasta az ajánlott könyveket. Tammy így hát félrevonja egy terembe a tanárt és határozottan megkéri ne legyen ilyen bizalmaskodó a lányával. És főleg ne ajánlgasson neki olyat olvasni, ami Tammy szerint felnőttirodalom. Szó szót követ, elhangzik a zárt ajtók mögötti ebédelés is, majd Tanácsadó nagyon bután kezd viselkedni, részéről kirúgással, Erictől veréssel fenyegeti meg Noah-t aki nem ijed meg, és kimegy a teremből.. aminek ajtaját elfelejtették becsukni és vitájukat egy csomó diák hallotta a folyosón…

Tyra mégis bepánikol a találkozástól, szerinte egy beteges ember akarhat találkozni az áldozatokkal. Végül Landry vállalja hogy majd ő beszél a fickóval…. Julie a suli ebédlőjében, előbb Mattet és barnáját látja enyelegni, majd Lois barátnője fogadja a hírrel, anyja a Tanácsadó lepedofilozta kedvenc tanárát. Kisszőke üvöltve megy anyja irodájába, üvölt az irodában, majd hasonlóképp távozik….Tim és Görénypapa, utóbbi nem 33 erényére tör, tényleg vadásznak és isznak, szabadság a prérin, Texas forever, Texas rulez.

Landry találkozik Caldwellel, szeretné megérteni miért csinálja ezt a fickó amit. Caldwell azért vezekel mert ő sem érti, miért tett bátyja ilyeneket, ő egy jófiú volt, gondoskodott öcsiröl amikor anyjuk részeg volt.. Landry leállítja…. Tammy a tanári bulira készül, Eric ezen füstölög, meg azon, hogy Shelley dolga lenne a kicsire vigyázni, ezért van itt nem?....Smash megkezdi a bulit, foglalt asztal, tiszteletére rendelt készséges szurkolólányok. Felhívja hát Mattet egyet szúrni rajta. Irányítónk épp Carlottán töpreng otthon, amikor a hívás befut, hallgatja egy percig a viháncot majd bontja.

A jól sikerült vadászat kissé gyanúsan ér véget. Hazafelé menet Görénypapa megkéri Timet vegyen nátha elleni gyógyszert egy patikában neki. Több dobozzal, így nyár végén…. Este Saracenéknél, Matt kerülgeti Carlottát, Carlotta Matt pillantását, majd végre csókolózni kezdenek a szobaajtóban. Ekkor kell csengetnie barna cheerleadresnek, sütit hozott meg moziba hívja Mattet. Carlotta csalódottan megy szobájába….Eric ébren várja feleségét, tájékoztatja, Gracie telecsinálta a szobát és sírt. Tammy viszont jól érezte magát, kicsit kikapcsolódott. Edzőnk idejét látja egy kis kiosztásnak, szerinte tiszteletlenség ahogyan Glenn viselkedik, és ahogy Tammy ezt tűri. Felesége hárít, szerinte ez hülyeség, ekkor Eric durvábbat is mond, szerinte felesége keveset törődik a családjával. Hát ez fájt. Tammy arca döbbent és sértődött, elvonul aludni, Ericé a kanapé kb egy hónapra.

Matt sompolyog otthon, barátnője elment, kopogtatna Carlotta ajtaján, de a lány aludni küldi. Smash az egyetemen, koleszbuli, medencével, sikerül hamar összejönni egy fekete csajszival mikor dörömbölnek az ajtón. Nem más mint Kantrell, a csaj állandó barátja tör rájuk. Brianünk egy szál gatyában rohan a koleszban, az udvaron majd utcán, szerencséje hogy Kantrell lassú a kerítésmászásban.

Hajnal egy texasi autópálya szélén. Gatyára vetkőzött fekete srác vár egy elég ócska kocsit. Matt vezeti, aki jó gyerek, eljött a haverért. Smash is visszavesz az arcából elmesél mindent. Irányító megígéri nem mondja el senkinek, de ha meló közben néha felröhög, Smash tudja, eszébe jutott a sztori. Aztán megkérdi a szakértőt hogyan lehet jól szakítani? Varázsszó MrWilliams szerint „nyitott kapcsolat”, ezt hallva a csaj szakít és ő patyolat tisztán jön ki… Tammy reggel arra ébred hogy lánya Shelleyvel beszéli meg a történteket, és köszönés nélkül távozik. Húg elmeséli hogy lánya vérig van sértve, és kínos lesz neki az iskolában, Edzőnének elege lesz megint a kioktatásból, ő az anya, és nem minden úgy történt ahogy Julie elmesélte. A kérdésre hogy ő hogy érezné magát, elismeri hogy vérig sértve…

Landry a büfében egyedül. Ordít róla hogy gondja van, hát Lyla otthagyja a Biblia-körösöket, s leül kicsit beszélgetni. Pulykatojás vázolja a problémát, van egy titka ami belülről emészti, de ha kimondaná, sokan kerülnek bajba. Újdonsült keresztény válasza, mondja ki, mert ezt hívják Hitnek….Matt a suliban beveti a varázsszót és működik….

Tim Görénypapa kertjében sörözik, és elhatározza, megnézi az ócska lakókocsit belülről Ott találja a vásárolt náthagyógyszert, meg még egykét doboz másféle gyógyszert, meg pár kémiai eszközt, itt kisipari droggyártás zajlik. Görénypapa lép be a kocsiba, és reméli Tim jófej, mert különben kénytelen lenne megölni. Nem tudni, viccel-e, de Riggs elég idegesen távozik… Meg sem áll a pályáig, mezbe öltözik azonnal. Erőnléti edzés zajlik éppen, Eric persze azonnal leküldené a pályáról, de Riggs nem hagyja magát. Ha hülye is néha, de tudja mit követel a texasi becsület. Elkezd mindenkitől bocsánatot kérni, persze a maga módján kezdőtől másként mint egy újonctól, de végül elfogadást nyer, eredhet a helyére.

Tammy este otthon, Eric érkezik haza. Felesége elkezdi magyarázni, szüksége van valaki másokra is, akikkel tud nem csak iskola és család dolgokról beszélgetni. Eric erre bevallja, hogy épp ez hiányzik neki is, hogy nem tud a feleségével csak úgy elnevetgélni, randizni, és Tayloréknál újra szent a béke….Matt hazaérve közli Carlottával dobta a barátnőjét, pedig minden tekintetben rendes csaj volt csak éppen az ápolónő jár a fejében állandóan. Carlotta megvonja a vállát, hol érdekli ez, majd miután Matt bement a szobájába és majdnem elaludt ő is követi, szex.

Landry Clarke pedig, miután végigment a titkolózást és tagadást jelképező látványosan sötét és hosszú folyosón a lelki megtisztulást jelképező fényesség felé, a fényességbe belépve közli apja ott jelenlévő kollégáival hogy ő ölte meg Mike Caldwellt….

 

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása