Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 5x03 - Zsarnokok

2009. március 25. 13:10 - Tm

Bree és Orson boldog és izgatott. Danielle ugyanis 3 évnyi könyörgés után belement végre, hogy náluk tölt egy hétvégét a családjával. Orson komolyan békülést akar, ezért külön megkéri a feleségét kritikus énje visszafogására. Bree valószínűleg nagyon igyekszik, a bemutatkozás első két perce például botránymentesre sikerül. Sőt, Breenek még valami dícsérő jelzőt is sikerült kipréselnie magából Danielle hippis szerkója láttán. De sajnos a saru és az, hogy a 6 éves Benjamin Danielle-nek hívja az anyját túl soknak bizonyult egyszerre. Egy rövid csörte csak az egész, de ahhoz elég, hogy még a házba való beérés előtt nyilvánvalóvá váljon Benjaminnak is: hosszú hétvége előttük állnak.

Orson viszont határtalanul boldog, hogy végre együtt játszhat Benjaminnal. Sajnos néha Bree is megjelenik a színen, és ilyenkor olyanokat kérdez, hogy mit főzzön a marhaszelet mellé. Aztán erre Danielle kénytelen elárulni, hogy nemcsak szandit hord, de vega is. Újabb döfésként pedig hozzáteszi, hogy a férje, Leo és Benjamin is. Orson kétségbeesetten próbálja menteni a kellemes délutánt egy problémamegoldó rizottó ötletével, de már késő. A vegetariánus étrend a gyermekkorban téma végül csak azért nem kerül bővebb kifejtésre, mert egy félmondatból kiderül, hogy Benjamin iskolába se jár. Bree erre lealázza a lányát egy "te tanítod otthon?? a hármas átlagoddal???" kezdetű monológban, amit Danielle egy "mindegy mit mondasz, én vagyok az anyjá"-val hárít, majd egy "ja, és 7 év múlva azért eljöhetsz a Bar Mitzvahjára" megsemmisítő fordulattal győzedelmesen kivonul. Van még valakinek kedve játszani?

Breenek egy elcseszett délután nem elég, ezért később séta közben előre megfontolt szándékkal hülyeségekkel tömi Benjamin fejét, majd hotdoggal a hasát. Persze azzal kiegészítve, hogy nehogy elmondja az anyjának. Benji maga kussol is a dologról, a gyomra viszont egy idő után nem bírja. Az külön ciki, hogy a hotdogos rókát épp a vendégek és az ünnepi asztal mellé sikerül kipakolnia. Danielle rájön, hogy hús van a dologban, Bree tagad, Dave, Edie, McClausky és Katherine pedig egyértelműen bánja, hogy elfogadta meghívást a vacsorára. Bree végül vall, majd egyből belátja, hogy hiba volt - legalább is a második hotdog. Danielle közli, hogy másnap elmennek, hiába könyörög és fogadkozik Bree. Aki aztán Orsontól is megkapja a magáét, amiért egy nap alatt sikerült tönkrevágnia mindent.

Dave továbbra is elszántan barátkozik, ezúttal a Lynette önkényuralma alatt csendben kapuzárási pánikoló Tommal. Az egész egy lomtalanítással kezdődik, ahol Lynette a maga érzéketlen és cinikus stílusában hozza férje tudomására, hogy szerinte szükséges-e még tárolni a garázsukban például egy bontatlan hegymászószerelést, egy németoktató-csomagot, egy sörföző- és egy hasizomerősítő gépet (nem). Na, itt lép közbe Dave, aki látva, hogy Tom ki akar szuperálni a basszusgitárját is előáll a dobszerkójával és egy zenekar ötletével.

Tom belelkesül, ami persze mit sem számít Lynette-nek, aki azzal az idegesítő "jól van kis hülyém" mellpaskolással kísérve megtiltja a bandázást. Tom azonban ezúttal megmakacsolja magát. Lynette begorombul és aljas tervet eszel ki: Tom szeretett gitárját a kocsifelhajtóra teszi Penny egyik Barbie-jának társaságában, majd jó feleségként a konyhában szöszmötölve várja, hogy férje a kocsival kinyírja kedvenc hangszerét, majd a félreveztő nyomnak köszönhetően széttépje a lányát is miatta, miközben a cselszövő homlokráncolva azon sajnálkozik, hogy nem tudnak új gitárt venni. Fúj.

Aztán pár nap múlva jön Dave egy új gitárral. Lenyom egy fejtágítót Lynette-nek a 40-es éveik derekán a múlandóság és az elszalasztott lehetőségek miatti pánikban hülyeségeket csináló férjekről. Aztán még felhívja a figyelmét, hogy ezekhez a bizonyos hülyeségekhez képest egy kis garázszenekar mennyire ártalmatlan. Majd egy önzetlennek tűnő, de valahogy ördögi fordulattal a döbbent Lynette- kezébe nyomja a gitárt, hogy akkor menjen és mentse meg a házasságát.

Susan dupla drámát él meg. Épp az első ősz hajszálát detektálja, amikor észreveszi a játszótérről szakadt pólóban és véres szájjal hazatérő MJ-t. Javára legyen mondva, ez utóbbi is őszintén felizgatja. Fia eltökélten hallgat arról, hogy mi történet, és Mike-ot akarja. Tőle meg azt, hogy tanítsa meg verekedni. Susan elborzad, Mike szerint viszont fiúknál ez normális, Jackson köztes megoldásként capoeirát javasol. Aztán kiderül, hogy a játszótéri agresszor Juanita, Gaby 4 éves és 30 kilós lánya. A más súlycsoportot látva Susan végre engedélyezi MJ katonai kiképzését. Apró bibi, hogy a pasijai most már nem hajlandók erre, olyan ódivatú okokból, hogy "akin szoknya van, azt nem bántjuk".

Hol itt az egyenjogúság? - akad ki Susan, de aztán nekilát, hogy megoldja a helyzetet. Elmegy Gabyhoz és elmondja, mi a szitu. Gaby megértően bólogat, majd intézkedést ígér. És titoktartást. Mi? Hát tök ciki, hogy egy lány elverte a fiadat. Az "az a lány kétszer akkorá"-tól aztán igazán gyorsan eljutnak a "te meg tanítsd meg a fiadat arra, hogy milyen egy férfi"-ig, meg az alapos összeveszésig.

Következő lépésben Suan egy sípot adományoz MJ-nek, azzal, hgy ha megfújja, ő ott terem. Pont mint a mesében. Mondjuk ekkor még nem tudja, hogy az első sípolás épp a hajfestés kellős közepén fogja érni, és így torzonborz boszorkaként fog közbelépni, amikor Juanita ismét MJ-t vegzálja. Susan boszi magyaráz egy ideig a valóban irritáló Juanitának, hogy miért nem erőszakoskodunk a másikkal. Majd amikor teljesen hatástalan a dolog, egyszerűen fellöki Juanitát. Csak a pedagógiailag persze.

Gaby ezt mesziről valahogy nem így értelmezi. Újabb szócsata: Gaby agresszívkodik, Susan meg próbálja a civilizáltságot képviselni, aztán amikor Gaby a hajfestés hiábavalóságára tesz némi célzást Susanból is kitör az állat. A nap süt, az élet zajlik, a két családanya meg a füvön hemperegve jó példát mutat konfliktuskezelésből.

Este azért egy üveg pia mellett jól megbeszélik, hogy milyen nehéz is egyedülálló fiús anyukának és átlagemberi létbe süllyedt modellnek lenni, majd kölcsönösen megállapítják, hogy azért mindketten jó anyák. Igaz, ez a jóanyaság cseppet sem akadályozza Gabyt abban, hogy az "Anya, éhes vagyok!" mondatra egy ingerült "És? Van gofri a hűtőben!" kaffantással reagáljon.

Gaby frusztráltságához nagyban hozzáárul egyébként, hogy végül csak kénytelenek eladni a sportkocsit, ami oly régóta szúrta a hazai masszőr-htb házaspárok szemét. Gaby majd beledöglik, pláne, hogy szeme fényét, egyben "különb vagyok az átlagnál" státuszának utolsó szimbólumát  hosszú és megalázó alkudozás végén egy indiai újgazadag párocska veszi meg - a bébiszitterének. De mivel autó kell, Solisék hamarosan Andrew eladó csotrogányára alkusznak. A kocsi még gazdája szerint is egy romhalmaz, de ami az adás-vételt még kínosabbá teszi, az Andrew. A kis Van der Kamp ugyanis tenyérbemászó, lekezelő, tesz az alku iratlan szabályaira, Gaby önérzetére és az anyjával való évtizedes barátságára, Gabynak mégis bele kell mennie mindenbe, mert másra nincs pénzük.

A kocsinak aztán az első hegymenetben felforr a hűtővíze, ami a továbbra is elképesztően flegma Andrew szerint már csak Gaby baja, hiszen ő megmondta, hogy egy roncs az egész. Gaby megsemmisülten elkullog, aztán a Suannel való ivászat hatására lúzerből ismét erőszakos köcsöggé szívja fel magát. Lazán beígér Andrew új kocsijának egy összezúzást, amitől a nem különb kis féreg beijed, és fizet is végül. Milyen világ már ez, könyörgöm.

McClausky nagyot csalódik az internetben, amikor kiderül, hogy az nem úgy megy, hogy beütjük a nevet, aztán meg elolvassuk, hogy miért gyanús nekünk az illető. Katherine megnyugtatja, hogy több adat birtokában azért még kiderülhetnek dolgok Dave-ről, bár szerinte igenis nagyon kedves ember. McClausky szerint Katherine múltját tekintve ettől Dave csak még gyanúsabb. Végül úgy döntenek, hogy egy közös ebéd ürügyén Edie-ből próbálnak meg kiszedni valamit. Katherine szerint nagyon óvatosan és körmönfontan kell eljárniuk. McClausky egyetért.

Aztán a köszönés után megkérdezi Mrs. Williamst, hol is született a férje. Edie csodálkozik, Katherine terel, McClausky meg kérdez. Ez megy egy darabig. Az eredmény: Dave valahol a közép-nyugaton született és létezik egy tehenes gyerekkori kép róla, viszont Edie is kezdi nem normálisnak tartani, hogy nem tud semmit a férjéről. Amit Bree-ék buliján akar pótolni. Dave azonban láthatóan inkább benevezne egy ironman versenyre, minthogy nyilvánosan beszéljen az iskoláiról és a családjáról. Edie tojik rá, és addig erőszakoskodik, míg mindenkinek nagyon kínos nem lesz. Otthon azért elnézést kér. Dave rájön, hogy McClauskey állt a háttérben, és bosszúból híresztelni kezdi, hogy az öreglány szenilis és paranoid, csak nehogy kórházban végezze.

43 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.03.25. 13:20:16

Lynette nagyon gáz. Ahogy Tommal bánik,
az undorító és emlékezzünk vissza mindig is ilyen volt. Ez a szerencsétlen hülye meg évekig hagyta
magát terrorizálni, most már esélye sincs, hogy anyutól visszavegye a nadrágot.

Több Gale-t, az isten szerelmére!
Nyamm-nyamm..

eperlekvár 2009.03.25. 13:21:29

Nem tudom más is van-e így vele, de ezek az új részek mintha kissé laposak lennének, nincs benne annyi poén mint az elején.
Az öt év ugrással nem volt bajom de néha kissé az az érzésem, mintha új sorozat lenne és az a négy évad (és az abban szerzett tapasztalataik) semmit nem változtattak volna a szereplőkön. Szóval újra a nulláról indultak...
Remélem lesz jobb is és kicsit életre kap a sorozat!!

Emanuelle 2009.03.25. 13:23:26

Persze, jó lesze. Már ha lesz több
Gale Harold benne. Remélem elveszi Susant és marad forever a Lila akác közben.:-)


Gaby viszont most kicsit megcsillantott
a régi énjéből. Ez a lepukkadt, slampos Gaby nem tetszik, szóval hajrá!

eperlekvár 2009.03.25. 13:23:43

Bocsi a szóismétlésekért :o

Lehet, hogy Lynette hordja a nadrágot de Tom szerintem kezdetetkől nem volt vmi nagy segítség a négy gyerek körül!

eperlekvár 2009.03.25. 13:25:12

Nekem még mindig Mike jön be jobban :)

Sőt ketten együtt voltak nagyon aranyosak a tegnapi részben :D

Én is a régi Gabyt várnám vissza!!!

Emanuelle 2009.03.25. 13:25:15

@eperlekvár: Ez igaz, Lynette rá lett kényszerítve, hogy ő hozza a döntéseket, de azért lehetne kicsit nőcisebb Tommal, kezd olyan hárpia lenni mint Magdianyus a BK-ből.

Emanuelle 2009.03.25. 13:27:13

@eperlekvár:
Az lett volna a szép, ha Gale átmentett volna egy kis brájenkinnit és ráugrik
Tomra.Olyan helyesen évődtek a végén.:-)

(helyesbítek, nem lett volna szép, Gale-t heteronak szeretem)

eperlekvár 2009.03.25. 13:29:58

Nem ismerem a Bryan-es vonalat csak hallomásból. Nyilván egy másik jó sorozat :)
De tényleg viccesek voltak ahogy összefogtak Susan ellen.

sélli_ 2009.03.25. 14:20:08

Nem tudom, nékem sem tetszik valahogy ez az évad eddig: minden mintha a nulláról indult volna, semmi nem változott. Jött egy jó főgenya, akiről majd jól kiderülnek a féltveőrzött titkok, susan szokás szerint hisztis hülye, Lynett egyre idegesítőbben egrecíroztatja Tomot és az egész családját - röhej tényleg-, Gabi meg a két neveletlen hótsötét kölke meg abszolute irritál. Remélem kicsit belelendülnek, mert nálam eddig 3/10...

EasyFriend 2009.03.25. 14:21:52

Nem tudom, nekem ez a rész pont tetszett, pedig már kezdtem megijedni ettől az évadtól.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2009.03.25. 14:22:24

Hmmm... Lynette... azért azt senki nem veszi észre, hogy valójában Tom karaktere az, ami igényli azt, hogy egy ilyen nő legyen mellette, és majd a későbbi részekben látni fogjátok, hogy mennyire így van. Kicsit lassan indult be az 5. évad, de mostanság marha izgalmas :))) Nem lövöm le a poént, mert van, aki csak a tévében nézi, de lesz még azért egy-két durva kanyar benne. Eperlekvár: Gaby újra szép lesz :) és Carlos is. Csak a kiscsajokat kéne valami diétára fogni, mert egy vágási malac súlyú lassan mindkettő.

sélli_ 2009.03.25. 14:23:12

Ja, és Susan új palija valami félelmetes mennyire anti-férfi... nem elég, hogy idétlen, de még sz@rul is néz ki. MÁJKOT VISSZA!!!

kamarti 2009.03.25. 14:27:39

@Emanuelle: ez nyilván a készítőknek is eszébe jutott, ott volt az a beszólás a végén Mike-tól, hogy most feloldom a lányokat nem verünk meg tiltást veled kapcsolatban...

amúgy nekem is Lynette-tel volt bajom, sztem az ő karakterétől teljesen hiteltelen, hogy belemegy ebbe az add oda úgy a gitárt, mintha te adnád-dologba, még akkor is, ha nyilván megijedt, mert fontos neki a házassága, meg Tom (aki mellett azért nem lehet könnyű, bár én együtt nagyon bírom őket, ahogy mindig vissza tudnak találni, az irigylésre méltó, és mókásak is)

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2009.03.25. 14:35:29

sélli: nemtom, nekem se férfias a pasi, azok után főleg nem, hogy láttam jópár részt a fiúk a klubból c. sagaból, és hát ott azért nem a hetero kapcsolatairól volt híres :) Ha viszont az életben hetero a gyerek, akkor minden elismerésem azért a színészi alakításért, amit a buzisorozatban hozott.

Emanuelle 2009.03.25. 14:47:26

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
Én imádom Gale Haroldot, de csak a biszexségében tudok bízni, szerintem nincs az a hetero pasi, aki így tudja
játszani a meleget. Nem létezik.
Ha mindkét kapura játszik, én nem bánom, az én perverzitásom úgy látszik ez:-)

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2009.03.25. 15:03:30

az vicces, hogy Tom eredeti hangszere valami mezítlábas Samick, a pszichopata meg vesz neki egy zsír új Gibson Thunderbird-öt, aztán még azt is modnja, hogy biztos nem olyan fasza, mint az, ami eltört.

Llew 2009.03.25. 15:11:16

Én alapvetően Lynettet bírom a legjobban a, de néha nagyon durva zsarnok. Tomnak tényleg nem árt néha az irányítás, de ez a nem tetszik, hogy zenélsz-széttöröm a gitárod dolog erős volt. Mondjuk a megoldás is, ezzel a hallgatok a jófejnek tűnő vadidegenre vonallal.
Ja és vissza Mikeot. Na, nem vizuális szempontok miatt, hanem mert nagyon megcsappant a vicces csávók aránya a sorozatban. Orson zakkant visszahúzódó lett, Karl elvétve szerepel, Carlos időnként megvillan, de ez kevés.

ChPh 2009.03.25. 15:25:59

@eperlekvár: Attól még Lynette egy hányás... undorító... mondtam is az asszonynak, ha ilyen lesz, elválok...

ChPh 2009.03.25. 15:26:41

@Llew: Jah, már az is gáz, hogy Carlost vakká tették...

ChPh 2009.03.25. 15:28:07

@sélli_: egyetértés uralkodik

Emanuelle 2009.03.25. 15:29:56

@Llew: Ha Karl megjelenik tényleg garantált pár 10 pontos beszólás.
Egyébként Susan lánya hol van? Volt erről szó?

Ami Lynettet illeti: lehet, hogy Tom mellé tényleg egy erős nő kell, de hogy is lehetne valaki tökös, ha mindig azt hallja, hogy hülye, béna, élhetetlen?
Emlékezzetek anno a pizzérianyitás körüli huzavonára. Szerintem más a határozottság és más a zsarnokoskodás.

Emanuelle 2009.03.25. 15:33:18

@ChPh: Carlos a szeme világával sajnos minden egyéb vonzót is elvesztett.
Hogy hozták össze a kölyköket, ez rejtély. Régebben meg voltam győződve róla, hogy a pénz meg a szex tartja csak össze ezt a házasságot. Most meg?
Eh.. Jobb volt a félrekefélős Gaby, legalább néha láttunk dögös pasikat.
Edie férje max. a rémálmaiban jelenjen meg. Maradt volna inkább a vírusok nyomában a hülyéje. (értsd: a veszedelmes vírusos sorozatban)

Emanuelle 2009.03.25. 15:34:37

Bocs, az én rémálmaimban. Brrrr

ChPh 2009.03.25. 15:38:56

@Emanuelle: Egyetértek, bár jóféle karaktert írtak neki...

Hjah, a sex Carlos részéről, pén Gaby részéről..

Emanuelle 2009.03.25. 15:48:45

@ChPh: Azért kíváncsi lennék Edie hol szedte össze, mert azelőtt egy ilyen hóka pasasra rá se nézett volna, neki mindig a dögösebb, latinosabb vonal jött be, erre összeszed egy majdnem albínót?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.03.25. 15:52:15

"akin szoknya van, azt nem bántjuk"

A skótokat se?

Na jó, ez gyenge vicc volt, elismerem :-)

A későbbi részeket nem ismerem, de van egy tippem, hogy kinek lehet a hozzátartozója Dave, és hogy ki lehet az, akit annyira utál az utcában, hogy bosszút akar rajta állni. Csak leírni nem merem, mert ha eltaláltam, akkor ugye spoiler...

jog-ász 2009.03.25. 16:07:55

a susan pasiját játszo szinész az meleg...

eperlekvár 2009.03.25. 16:08:20

Fedor:

Én már belebotlottam a port.hu-n de ha tényleg az, akkor nem vmi nagy durranás... remélem azért tartogatnak még meglepetéseket az elkövetkező részek!

Dódi 2009.03.25. 16:26:31

sélli_, ezt meg sem hallottam! :D
Gale Harold imádnivaló, és azt hallottam a minap, hogy visszahozzák az évad végére. :D

@ChPh: "Edie hol szedte össze, mert azelőtt egy ilyen hóka pasasra rá se nézett volna"
hát talán a pénz enyhén motiválta abban, hogy hozzámenjen. :)

jog-ász: attól, hogy a fiúk a klubból c. soriban eljátszott egy szerepet, attól még heteró. ;) volt is felesége, most is van barátnője.

nekem egyébként nagyon tetszett ez a rész. főleg Bree ünnepi vacsorája XD, na ott nagyon hozta magát a sorozat, amikor körkérdést intéztek a vendégekhez, hogy az hús-e a hányásban! XD az kész volt!!! :D
egyébként meg Lynett-hez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem is idegesítő tud lenni, amikor zsarnokoskodik, de őt is meg lehet érteni, Tom a kapuzárási pánik keretében nagyon gyakran gyakran túllő a célon. de nyugi, lesznek még ennél durvább dolgok is köztük, anélkül, hogy elspoilereznék bármit is :)

Dódi 2009.03.25. 16:32:34

ja meg az is nagy poén volt, amikor Gabi és Suzan összeverekednek az utcán, és arrahajt Edie :D és megjegyzi, hogy "és még én vagyok a botrányos!" :D
(így hangzott az eredeti angolban, már nem emlékszem a magyar szinkronra)

broáf 2009.03.25. 16:34:21

Tényleg csak az a bajotok Lynette-tel, ahogy Tommal bánik? Akkor hogy bánt a saját lányával??? Minden lelkiismeret furdalás nélkül rákeni a gitár eltörését? Bemártja az apja előtt? Vagy ez smafu?

Tm 2009.03.25. 17:58:24

@broáf: szerintem is ez volt a legdurvabb az egeszben.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.03.25. 20:48:40

azt utálom a legjobban, hogy egy olyan jó pasi, mint dave valójában rosszfiút játszik:( :)
egyébként az jutott eszembe, hogy volt carlosnak az a régi üögye, aminél gábi elvesztette az összes maffiás pénzét. szóval simán el tudom képzelni, hogy dave azzal kapcsolatban jött megkeresni őket...

foxglove (törölt) 2009.03.25. 21:27:55

Dódi: "És még én vagyok prosztó":D
Edie hatalmas volt:D

ChPh 2009.03.25. 21:36:51

@broáf: persze, alapjában véve, hányinger karakter, igazából nem is értem, ezek a karakterek mint született feleségek...

aztán a recept az, hogy közepesen gyenge nők, de annál sármosabb pasik...

bleh, egyiknek sem lennék a férje...

candyperfumegirl 2009.03.26. 00:30:43

McClusky hatalmas volt!
-Olyan újra egy ebéd a csajokkal, de jó, régen volt ilyen...
-Aha, és Dave hol született?
:D
Imádom az öreglányt. Meg a megjegyzése a gombás rizottóra... :)

Orson volt még nagyon jó, ahogy midnen jelenetben valami agyament hülyeséget játszott a gyerekkel, seggel csúsztak a lépcsőn, meg hasonlók. De nagyon sajnálotam, hogy a feleségének fel sem tűnt, mennyit jelent neki ez az egész, és hogy ő volt az egyetlen, aki élvezetessé tett a kissrác számára pár pillanatot a hétvégéből.

Érdekesek amúgy ezek a feleésgek, egy sincs köztük, aki igazán szerethető karakter lenne, de valahogy mégis úgy jó az egész, ahogy van. Most mondjuk Lynette és Bree húzásaitól ment fel bennem is a pumpa, de nagyon.

A kis Juanita meg valami rettenetes, de nagy pirospont, hogy tudtak egy ilyen utálatos gyerekszínészt találni a szerepre. Mondjuk érdekes az írók fixációja az idegborzoló kirlányok iránt.

Mike és Brian (nekem már Brian marad) kettőse meg egyszerűen szuper.

Póniló 2009.03.26. 12:55:12

Nem tom Candy, engem általában idegesít Bree, de azert most megertem, hogy kiakadt pár dolgot. A 7 éves gyerek Danielle-nek hívja az anyját? Danielle otthon tanítja???? Szerintem a vegaság is hülyeség egy 6 évesnél, de azt mondjuk kicsit tulreagálta Bree. De alapvetően azért sok mindenben igaza volt.

ChPh 2009.03.26. 13:21:36

@Póniló: ez igaz, csak érthető okokból jobban is lereagálhatta volna...

Llew 2009.03.26. 13:32:56

@Póniló: ez a keresztnevén szólítani a szülőt dolog, ez ennyire világrengető? Én több ilyen embert is ismertem, és bár elsőre furcsa volt hallani, mert nálunk otthon a szokásos Anyu, Apu volt, de szerintem semmivel sem másabb, mint, hogy a szüleim magázták a nagyszüleimet. Megszokás kérdése, de nem tartom tiszteletlenségnek vagy ilyesmi.

Póniló 2009.03.26. 14:13:01

@Llew:
én sem tarttom tiszteletlennek, de szerintem nagyon gáz. Természetesen én is hallottam már olyat, hogy valaki a keresztnevén szólítja a szüleit, de az felnőtt volt, vagy legfeljebb kamasz, nem pedig egy 6 vagy mit tudom én hány éves gyerek.
Nem mondom, hogy azt, hogy nem reagálhatta volne jobban ezeket a dolgokat, de szerintem én is kiakadnék, ha a lányom, aki enyhén szólva sem az eszéről híres otthon tanítaná az unokámat.

candyperfumegirl 2009.03.26. 18:09:33

Általában nem is az a gáz, amit a feleségek mondanak/művelnek, hanem AHOGY. Bree-vel sok mindenben egyetértettem ELVBEN, szerintem pl. a vegetarianizmus úgy ahogy van baromság (próbáltam), de nem érezném úgy, hogy jogom van bárkit is kioktatni róla. Bree nem mondott hülyeségeket az amúgy valóban idióta lányának, csak ahogy előadja magát, az más kérdés. Lynette ugyanez a kategória, van benne igazság, hogy hülyeség minden szart felhalmozni a garázsban, ahova nem hogy kettő, de egy kocsi sem fér már be, na de lehet ezt úgy is tálalni, hogy a férj ne érezze tőle utolsó jelentéktelen szardarabnak magát.

Tm 2009.03.26. 18:13:10

nem az a gáz, amit Bree mondott, hanem ahogy. hogy meg sem kísérelt párbeszédet, kioktató, lekezelő, és kétsége sincs arról, hogy minden csak úgy lehet jó, ahogy ő gondolja.
süti beállítások módosítása