Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A hatalom hálójában 1x08 - Sötét múlt

2009. március 23. 13:00 - Boogie66

Mai mottónk: Ahol elefántok basznak ott nem jó fűnek lenni.  – ja és most rövidek leszünk.

Na ebben a részben is húzzák az idegeinket és a sorozatot – de azért izgalmas – kezdjünk! Ellen és David készülnek az esküvőre – tortát kellene választani – David nem fura fiú, tehát ilyenben nem mond véleményt – Ellen dönt. Visszatérünk a gyilkossághoz, már sokadszorra látjuk, hogy Ellen megtalálja David-et – és a kihallgatóban Ellen visszaemlékszik a veszekedésükre, az utolsóra. Ami új info, hogy valakit megöltek és Ellen ezt elfogadhatónak tartja az ügy érdekében. Persze David döntésre próbálja kényszeríteni Ellent vagy a kapcsolat vagy a munka – Ellen hitetlenkedve nem döntene, David kirúgja. David megbánja de akkor már késő de azért telefonon hagy üzenetet. Főcím!

Pattyék reggelije – egy év óta az első közös reggeli a családdal, benne a fiával – hát nem egy szószátyár család az biztos – senki meg sem szólal, kicsit kínos az egész.

Nincs meg Greg Malina – ez Pattyéknak gondot okoz – nélküle nem mennek semmire. Kiderül Pattyék számára hogy Larry (a takarítók vezetője) hogy lepaktált  Frobisherrel.

Ezt egy egyszerű trükkel ellenörzi Patty – elhiteti Larryval hogy 175 milláért megegyeznek és lám Fiske másnap megkeresi Patty-t egy 175 millás ajánlattal – hoppá!

Larry hihetetlen nyomás alatt van, kirúgják a munkahelyéről, pénze nincs. Fiske tudomást szerez Larry és Arthur beszélgetéseiről – megtiltja hogy továbbra is találkozzanak – ezért börtön jár. Megpróbálja elérni Frobishert Larry, aki azonban nem teheti – ettől Larry egyre idegesebb.

Közben Patty letámadja Larryt az otthonában hogy ha kap is pénzt Frobishertől azt nem költheti el, mert Patty abban a pillanatban lecsukatja. Ettől Larry beszarik – és elkezd dolgozni Patty-nak. Az első feladat, megtudni él-e Greg Malina.

Ezt Frobishernek meg is mondja a nagypapaszerű fószer, akiről később érdekes dolog fog kiderülni. Szóval Malina él, ennek megfelelően alakítja ki Patty a stratégiáját.

Közben megbízzák Ellent, hogy nézze át az ügy aktáit, hátha talál valamit. Van egy segítője (asszisztense) is, aki elég béna, Pattynak sem tetszik. Sok mindent nem bír elintézni, többek között azt sem, hogy találkozókat szervezzen meg. Ellen némi habozás után kirúgja – mintha Patty-t látnánk kicsiben. Ellen talál valakit aki érdekes lehet, George Moore-t, aki vehemensen kutakodott Arthur Frobisher után – hátha Ő tud valamit.

Ellen szülei meglátogatják Ellent – kiderül hogy a papa egy hónapja elütött egy embert. Ellen rögtön jogász szemmel kezdi nézni a dolgot – Papa becsületes, sok jó dolog nem sül ki belőle – kártérítési biztosítása kétszázezerről szól, a becsületessége miatt 1 milla lesz – a család kétségbe van esve.

Ellent a börtönben óvadéki meghallgatásra viszik – az óvadék másfél milla – ezt nem tudják kifizetni – tehát Ellen megy a börtönbe.

Ugrás a múltba – Tom és Ellen megy kikérdezni George Moore-t, aki nem más mint…

A megfejtés a képen található! Durva! Stáblista.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2009.03.23. 20:27:28

Szerintem a csajszi, Dimeo, ölte meg Davidet szerelemféltésből - nincs köze a két gyilkosságnak egymáshoz.
Azt még nem tudjuk, hogy mi volt a kapcsolat Fiske és Gregory között.

mókus 2009.03.23. 21:00:15

de ellen egy pasival hadakozik a lakásban

Anni* 2009.03.25. 11:42:45

Huh, az a fránya fáradtság, ezt a részt lehet, hogy nem kellett volna elaludnom...
süti beállítások módosítása