Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x7 - Kielégülés

2009. március 12. 12:00 - zenoli

Laktanyával nyitunk, a bejáratnál ülnek a srácok, Jerry érkezik, és kérdezi, mi van. A többiek mondják, hogy itt a pornóvizsgáló csapat, odafenn szaglásznak lógó nyelvvel, és keresik az árulkodó nyomokat, hogy kérem szépen itten nem munka, hanem farokverés van. Le is jön az egyik öltönyös, aki mint kiderül, Jerry ismerőse, na őt el is küldi az anyjába a főnök, mert mi az, hogy még egy jóízűt matyizni sem lehet, embereket mentenek a fiúk, hát senki ne szóljon bele, hogy hogyan töltik a szabadidejüket. Öltönyösék nem reagálnak, csak fensőbbségesen gondolnak dolgokat magukban, majd elhúznak, lesz ennek még böjtje. Mindenesetre a srácok nagy tapssal jutalmazzák ezt a merész és kicsit öngyilkos kiállást, és a pornó sem ment messzire, mert mindet berejtették a tűzoltóautóba, jól jöhet még. Főcím.

 

Colleen iskolájában vagyunk, Tommy elkísérte a kissé antiszociálisan viselkedő gyermeket a suliagyturkászhoz, és kiderül, hogy ágyéka gyümölcse nem csak egy osztálytársát pofozta fel, hanem a tanárával is fel akarta dugatni a munkafüzetét, micsoda szenvedély. A pszichodoki aggódik, kérdezget, jól vagy, ugye nem rég halt meg a kisöcséd, hogy viseled? Colleen nem tűri sokáig a zaklatást, bemutat és kiviharzik, Tommy ég. Mint mondja, már megbeszélték ezeket a dolgokat a gyerekkel, tudja, hogy rosszat tett, nem fogja még egyszer, ááá nem kamu szöveg, szerintem szart bele. Majd kérdezgetni kezdi a dokinőt a sírásairól, de persze nem vallja be, hogy róla van szó, hanem a gyerek mostanában nagyon labilis, ok nélkül pittyöl, pl. múltkor vezetés közben is. A nőnek kikerekednek a szemei, mér már vezethet? Oppá, elszólta Tommy magát, neeem, én vezetek, ő meg az anyósülésen sír. A doki több okot is felsorol, lehet hormonális változás, ááá az nem lehet, reagál Tommy. Lehet, hogy az érzelmeit nem tudja kifejezni máshogy, csak a sírással, áá ez sem lehet, ő egy női Gavin, még akkor is érzelmet fejez ki, amikor alszik. Valamint lehet az oka az is, hogy Connor halála miatt bűntudatot érez, miért nem segített, többet is tehetett volna ésatöbbi. Tommy bólogat, ez lesz az, milyen bogyókat szedjen a gyerek? A nő megbotránkozik, mert ő nem hisz a gyerekek gyógyszerezésében, mi sem, pedig néha egy jó kis Xanax csodákra képes. Tommy is dettó, egyből visszakozik, majd megfelezi a cuccot, mondja, haha. Aztán mint aki jól végezte dolgát felugrik, és éktelen káromkodással megy ki az ajtón, nem megmondtam, hogy maradj a kurva kocsiba fránya kölyke? Igazán kiegyensúlyozott képet adott magukról, lehet gumiszoba lesz a vége.

A laktanya konyhájában nagy gondban vannak a fiúk, eltűnt a köcsögbe gyűjtögetett pénz, ami nem is volt kevés, 1850 dollár. Mindenki találgat, ki lehetett. Először Franco az éjszakai műszakosra gyanakodik, Lou ki is akad, hogy mondhatsz ilyet, ők a testvéreink, meg különben én már megvádoltam őket reggel, az volt az első dolgom. Akkor lehet, hogy a pornó-brigád volt. Na ezen a lehetőségen mindenki eltöpreng, Tommy meg megy és intézkedik Jerry-nél. Mentés van, de csak egy kiégett kanapé amit láthatunk, ezt cipeli Franco és Tommy, közben meg Franco meséli, hogy volt a gyerekénél tegnap, aki most Alicia-nál lakik, mekkora szobája van, tök jó most neki, mi is vele örülünk. Majd leülnek a kocsihoz, és szóba jön, hogy egy másik egységtől valaki látta Jerry-t ládákat cipelni egy kocsmában. Franco egyből menne is, hogy szívassák egy kicsit, de Tommy inkább sajnálja, nem akarja, hogy kényelmetlen legyen neki. Ekkor lép oda Jerry és ugatja le őket, hogy dolgozni vazze, nem a tökvakarásért kapjátok a pénzt seggfejek. Tommy meggondolja magát, este mennek Jerry-t baszogatni.

Visszaérnek a laktanyába, Sean pakolgat kicsinyég, de nem sokáig, mert megjelenik Maggie. Azt mondja egyik lábáról a másikra állva szűziesen rebegtetve szempillát, hogy rájött, hogy Sean az igazi, mert legyakta azt a másikat múltkor, és az mennyire izgató volt. Csak ő kell, senki más, esküvő, gyerekek, Sean meg belemegy, oké kezdjük újra. Tommy autóban, Angie hívja, hogy na mi van, valami hír Johnny és Janet felől? Persze nincs, de ez csak alibi volt, mert igazából azért telefonált, hogy mennyire jó volt a múltkori este, megismételhetnék csak úgy. Tommy persze igent mond, hülye is lenne, ha mást válaszolna, és azt is hozzáteszi, hogy a titkos gonosz terv se legyen azért elhanyagolva, következő nap Johnny és Janet rendőrbálba mennek, tud jegyeket szerezni, idegesítsük már őket mindhalálig. Angie lelkesen beleegyezik, Tommy meg dörzsöli a tenyerét.

Este van, itt a szórakozás ideje, így tesz Újfiú is, aki egy bárban beszélget valami csajjal. De ott van az igencsak féltékeny lakótársa is, úgy látszik fél, hogy rajta kívül más is jogot szerez Újfiú ékességére. Elő is adnak egy nagyon édes kis féltékenységi jelenetet, ki ez a lány, és a tanga az ágy alatt múltkor, hasonló és már milliószor hallott szöveg. Vége az, hogy lakótárs kijelenti, hogy jobb Újfiú ha haza sem jössz, többet nem veszem számba a micsodádat, mert micsoda dolog lányokkal szóba állni.

Franco és Tommy eközben Jerry-t lesik, szegény öreg cipeli a ládákat, hát pultba nem sikerült beverekednie magát. Észre is veszi a srácokat, ég egy sort, majd panaszkodik, hogy ez a köcsög főnök még csak nem is fizetett eddig, és hát az asszony drága szanatóriuma, lukas cipő ésatöbbi. A főnök nem örül, hogy Jerry pofázik meló helyett, Jerry meg nem örül, hogy eddig nem látott egy kanyit sem, szépen össze is zördülnek, ahogy kell, majd Jerry szögre akaszthatja a kötényét, ez a meló ugrott. De bosszúra gyűl az éji vad, Tommy és Franco sunyin néz, és a főköcsög autójának lelőhelye izgatja őket. Valami lesz itten.

Újfiú már az ágyban van a hölggyel, de nem sikerült a dolog, nagyon szégyenkezik is, de a csaj jó fej, és nem érdekli. Újfiú ezen annyira fellelkesül, hogy elmeséli homoszexuális kalandját a lakótárs komával, meg az ezzel kapcsolatos félelmeit. Csaj még mindig jó fej, és megnyugtatja a srácot, hogy nem te leszel az első, akit visszafordítok az úton, no para, bízz bennem és ne gondolkozz annyit, nem áll jól.

Záróra Jerry volt melóhelyén, jön ki a vezérszamár, persze a kocsija nincs sehol. Egy kicsit átkozódik, keres-kutat, majd meg is látja egy daruval felhúzva a levegőbe, ott lóg és himbálózik. Helyes látvány, több ilyet a népnek. Másnap a laktanyában is ez a téma, Jerry örül, hogy ilyen jól megszívatták a gyereket, és a daru kulcs is elveszett, szóval egy ideig még lógni fog a kocsi, de jó. Sean is befut és kicsit sok a harci sérülés rajta, mert mint kiderült Maggie-vel volt, aki ugye most nagyon odavan a verekedésért, ezért hogy ezen igényeinek eleget tegyen ez a szerencsétlen Sean gyerek, útban idefele lekaratékozott egy biciklis futárt, pár hotdogárust meg egy állítólagos meleg kutyát. Ez mindenkinek nagyon tetszik, és javasolják, hogy legközelebb keressen egy féllábú törpét, vagy a legjobb, ha lába sincs, mert azzal könnyebben elbánik.

Teddy a börtönben még csak falon által romantikázik a jövendőbelivel, aki nagyon csalafinta, mert küldetett be egy mobilt, hogy na majd arra küld magáról szexképeket, és hú de jó lesz. Teddy örül, szerintem a Paradicsomban érzi magát. Tommy várja Angie-t a ház előtt, mert mennek a rendőr bálba Johnny-t és Janet-et szopatni, nagy az izgalom. Elindulnak, csakhogy ott van Sheila is egy autóban, őket lesi, és nem tűnik túl jókedvűnek, balhé lesz itt, akárki megmondhatja.

Lou bébiszitteli a lányokat, amíg azok mindkét szülője úgy viselkedik, mint az óvodások. Mozi és popcorn, szépen hangzik, de kiderül, hogy valami agydarabolós filmet néznek, jó kis gyerekfelügyelet mondhatom, Lou-n kívül nem is élvezi senki az estét. Tommy és Angie megérkezik a puccos rendőrbálba, persze egyből kiszúrják őket JJ-ék, megy is a fogcsikorgatás és mormogás. Majd a két testvér a wc-ben fut össze, szokásos sértegetés, amit Tommy zár le azzal, hogy lepisili Johnny nadrágját. Angie eközben Janet-et szórakoztatja, aki a szokásos felsőbbrendű modorában osztja őt, mit akarsz itt a volt férjemmel, úgyis engem dug ő is, utáltalak mindig, most sem szerettelek meg, húzzál a közelemből. Nem is maradnak sokáig barátságos fogadtatás híján, láthatólag nem jött be a dolog. Angie-re valamennyire hatott Janet bunkó szövege, mert majdnem bőg, de Tommy-t nem kell félteni, megvigasztalja előbb szóban, aztán miután ez hatott, jöhet a fizikai kontaktus.

Lou még mindig a gyerekekkel van valami lepukkant helyen, és esznek. Illetve Lou eszik, a kölkök meg nézik, mert a kaja szar, haj van benne vagy mi, és különben is. Mennének már a csába haza, de Lou még meg akarja innya a sört és pénze sincs, fasza kis este mondhatom. Janet-ék is mennek haza, Johnny magyarázkodik, neki sosem volt esete Angie, ő mindig Janet-et akarta, csak hozzáment Tommy-hoz, neki is keresnie kellett mást. Nem is értem, mit féltékenykedik ez a szőke liba, ő dug mellé, szegény Johnny meg a megvezetett áldozat.

Tommy és Angie közben a nagy vigasztalás közepette eljutott az ágyig, ahol lenyomtak három menetet, és Tommy-nak csak nem lohadt le a büszkesége, mondja is, hogy 14 éves korában volt ilyen utoljára, biztos Angie hatása. Teddy eközben a börtönben megkapta a várva várt mobilt, hopp jönnek is a képek, itt egy jobb mell, ott egy bal mell, tiszta pornó, de nem sokáig örülhet a látottaknak, mert az őr ki is ábrándítja, ne hidd kiskomám, hogy ha kikerülsz innen, akkor is ilyen jó lesz, lógni fog a nyakadon, vége lesz az arany életnek. Teddy értetlenkedik, hogy kerülnék már ki, megöltem egy pasast kétszáz ember szeme láttára. Hát az őr szerint ez sem akadály, mert az anyák most éppen a börtön előtt tüntetnek azért, hogy kiengedjék.

Tommy elvonult a wc-be, hogy lelohassza a kiskedvencét, de az nem igazán hallgat rá, hiába minden, és már Angie is türelmetlen, menne haza, késő van. Végül csak álló farokkal kell hazavinnie, makacs a kicsike. Sean és Maggie sétál, és a csaj már türelmetlen, mert Sean vagy öt perce nem vert senkit halálra. Kezdi unni a dolgot. Sean próbál a lelkére beszélni, hogy mi lenne, ha másként izgatná fel, úgy esetleg, amitől nem fájdul meg a veséje, de Megs hajthatatlan, neki vér kell és amputált testrészek minimum. Hogy a kezdő lökést megadja, beleköt egy tipikus kopasz, nagydarab bőrkabátos, BMW-s vállalkozónak tűnő figurába, hát nem Sean súlycsoportja, az tuti. Ő inkább, ha már muszáj a mellette álló vékony biciklistát verné, de az lefújja gázspray-vel, Sean meg fetrenghet a fájdalomtól, Megs-nek így persze már kínos a helyzet.

Laktanyában Franco rájön, hova tűnt az 1850 dollár, Perolli főfőnök a rákosokat támogatta belőle, ezen mindenki felháborodik, Újfiú-nak az az ötlete lopják vissza, hiszen mit tehetnek, úgyis mind rákos. Közben Sean nem sokat tud hozzátenni a dolgokhoz, mert nagyjából megvakult, és miután melléült egy széknek, levert minden létezőt az asztalról, inkább távozik, Lou meg megy vigyázni Stevie Wonder-re. Tommy végre otthon, Sheila házitündérkedik, a kedvencével várja, mert hogy most jót vacsoráznak, és beszélgetnek, ésamúgy hogy van Angie. Tommy habog egy sort, csak összefutottunk, semmi extra nem volt, ne légy féltékeny asszony. Végül elvonul kezet mosni, addig Sheila italt készít neki, amit megspékel egy kis plusz összetevővel, azzal a bizonyos randidroggal és Viagrával. Kezd körvonalazódni a terve, és valóban, Tommy hamarosan beájul, Sheila pedig rápattan, és élvezi a lehetőségét. Majd sír egy sort, hogy hiányzik neki Jimmy, és hogy nagyon magányos. Szegényke, őt sajnáljuk, mert szeretjük. Aztán végül szétveri a lakást kissé, leönti Tommy-t piával, és elmegy haza.

Lou ébresztgeti a magáról mit sem tudó Tommy-t, akinek a lakása olyan, mint ahol a tornádó söpört végig minimum, viszont a farka továbbra is áll. Látja maga mellett az üveget, de nem emlékszik semmire, tiszta ideg, basszus megint visszaestem, és iszok, mileszmost. Másnap van, és az AA gyűlésre megy éppen, de előtte megbeszéli a másik Gavin alkesszal a történteket, aki a túlélők bűntudatára egy megoldást tud. Bele kell halni. Ezzel a szép gondolattal zárunk.

Címkék: ments meg
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banuta 2009.03.12. 18:02:16

ez jól hangzik!! pls melyik csatornán követhetném figyelemmel ?

zenoli 2009.03.13. 20:15:19

@banuta: Asszem rtl klubon megy hétfőn késő este, talán 11-12 körül.

mesés vesés 2009.03.16. 09:15:40

@banuta: Csütörtök késő este nyomják, de nemsokára vége ennek az évadnak.
A legjobb sorozat szerintem.

KiWiSaGe 2009.03.26. 17:45:40

Az Axn is adja vasárnaponként 22:00
süti beállítások módosítása