Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 3x16 - A másik Sunnydale

2009. március 10. 14:00 - leeann

Nincs már sok hátra a harmadik évadból, így megnézhetjük, hogy mi minden történt idáig. Most Anya baja a fő szál. Emlékezhetünk arra, hogy Anya teljesítette Cordi kívánságát, és minden nagyon rosszra fordult Sunnydaleben, amit persze Giles megoldott, és minden jó lett újra. Most Anya könyörög a kvázi főnökének, hogy adja neki vissza a bosszúálló démon szerepet, aki vízszintesen rázza a fejét, ami démonéknál is nemet jelent. Anya utálja az iskolát, pedig jobb, ha megkedveli, mert ő már halandó lett. Buffy és Will beszélgetnek, miközben a kis boszi már ceruzát lebegtet igen intenzíven.

A lebegtetés Faith neve említésére pörgetéssé válik, majd szegény ceruza beleáll egy fába. Úgy tűnik, nincs jó hatással Willre a másik vadász nevének említése. Az igazgató megkéri Willt, hogy korrepetálja az iskola kosárcsapatának sztárját. Faith és Wesley edzésről érkezik, és egyikőjük nagyon liheg. Persze nem Faith. Wesley ennek ellenére vállalja Buffyval is az edzést, addig Faith kémkedik egy kicsit. A polgármester persze minden infót szívesen vesz, és meglepi kedvenc vadászát egy gyönyörű lakással. Persze a lakásért cserébe meg kell ölni Buffyt, de ez már csupán ujjgyakorlat.

Will rájön, hogy ő a jó megbízható, és a kosaras fiúnak se korrepetálás kell, hanem valaki, aki megcsinálja helyette a házi feladatot. Anya megkörnyékezi Willt, mert hallotta, hogy jó boszi tanonc és Anyának segítségre van szüksége, hogy varázslattal szerezze vissza a nyakláncát. Will segít neki, de a varázslat nem úgy sikerül, ahogy akarták, mert a nyaklánc továbbra sincs meg, de Will átélte a vámpír Will utolsó perceit, aki végül nem halt meg, hanem inkább eltűnt a rossz világból. A vámpír Willow a jó világba jött át, és minden nagyon fura neki erre.

Első útja a Bronzeba vezet, ahol szintén minden teljesen más, mint az ő világában. A kosaras fiú azt hiszi, hogy a jól megszokott Willow-val találkozik, és beleköt a lányba, de a vámpír Willow majdnem megöli őt. Xander megérkezik végszóra, de ő is azt hiszi, hogy az igazi Willow-val hozta össze a sors, de nem, és mivel vámpír Will sincs ahhoz szokva, hogy Xander lélegzik, nem igazán találnak közös hangot. Buffy is befut, és ő sem érti Will új stílusát, de mikor előjön a vámpír énje a vöröskének, kezd minden világossá válni a vadász fejében.

Willow elindul valamerre, és találkozik két másik vámpírral, akik emberre számítottak vöröske személyében, de mellényúltak, és vörös vámpír a saját emberévé teszi a két vámpírt. A könyvtárban Buffy, Xander és Giles Willt siratják, amikor vöröske belibben a talpig bőrben helyett talpig rózsaszínben. Xander kereszttel hadonászik vöröske előtt, aki nem érti, mi van a barátaival, de szerencsére senki nem akarja szíven szúrni, mert rájönnek, hogy ő nem halott Will, hanem nagyon is élő. Xander végre kiböki, hogy látták Willt vámpírként a Bronzeban.

Közben Anya nagyon szenved, mint tini, és a Bronzeban próbálja túltenni magát az elkeseredettségén, ahol Angel is feltűnik, majd a vámpír Will és bandája is. Oz nagyon fekete hajú lett, és mikor meglátja a barátnőjét talpig bőrben, Angelt Buffyért küldi. Willow azonnal erődemonstrációba kezd, és egy Sandy nevű lánynak annyi lesz pár pillanat alatt. Oz nem hagyhatja ezt szó nélkül, és próbál beszélni a barátnőjével, de vámpír Will ellenségként ismeri Ozt. Anya viszont átlát mindenen, és elmondja vámpír Willnek, hogy ebben a világban is van egy belőle, csak az még egy élő példány.

A könyvtárban Will is értesül a vámpír énjéről, amikor Angel fut be és próbálja kíméletesen közölni, hogy Will halott, vagy inkább nem is annyira, mert itt is van belőle egy. Tehát van két Willow-nk, és az egyik teljesen felesleges, ezért a csapat elindul a Bronzeba. Vámpír Willow szerint is elég belőle egy, így a jó Willt el is kapja a könyvtárban. A két Willow kicsit összekülönbözik, és szerencsére a jó Will nyer, a vámpír Willow pedig álomba szenderül, és szerencséje van, hogy nem porrá vált.

A vámpírhorda még mindig sakkban tartja az embereket a Bronzeban, így Buffynak van egy ötlete. Jó Will felöltözik talpig bőrbe, vámpír Willre pedig ráadják a rózsaszínt. Will eljátssza, hogy ő a rossz Will, és egyesével kiküldi a vámpírokat, hogy a többiek elkapják őket kint. Közben rossz Will magához tér, és kihasználva Cordi idiótaságát megpróbál kiszabadulni a ketrecből, ahova a csapat zárta be. De mivel Cordinak van mit megbeszélnie Willow-val, nem engedi ki olyan könnyen az egykori vetélytárst. Az igazi Will is kezd bajba kerülni, mert Anya rájön, hogy ő nem vámpír.

Vámpír Willow már nagyon unja Cordi fecsegését, és mikor kiengedi őt a béna liba, futhat is az életéért, és csak Wesley tudja megmenteni őt, na nem az erőfölényével, hanem kereszttel és némi szentelt vízzel. A vámpírok is gyanakodnak már, ezért az igazi Willow nagy bajba kerül. Willow jelére a csapat betör a Bronzeba, és adnak a vámpíroknak alaposan. A bunyó közepette megérkezik vámpír Willow is, hogy ne legyen minden olyan egyszerű. Vámpír Willow fojtogatja ember Willow, úgyhogy miután Buffy kicsinálja a vámpírok nagy részét, vámpír Willt akarja megszúrni, de ember Willow nem engedi.

A csapat Anyával kiegészülve felkészül arra, hogy vámpír Willow-t visszaküldjék a saját világába, hogy kapjon még egy esélyt. Anya még mindig azt hiszi, hogy valaha visszakaphatja a démon énjét, de ezt senki nem veszi ám komolyan. A varázslat sikerül, és mikor vámpír Willow visszatér a saját világába, azonnal meg is hal, mint ahogy részekkel ezelőtt is. A kosaras fiú úgy betojt, hogy lassan jeles tanuló lesz, mert annyira szorgalmasan lett, hogy Will nem kap szikrát. Mire nem képes egy kis félelem! Azt hiszem, egy időre újra minden visszatér a rendes kerékvágásba Sunnydale-ben.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása