Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cobra 11 11x04 - A nagy zsákmány

2009. március 09. 11:00 - Sylba

Vicces helyzettel kezdődik a legújabb epizód, Semir mint gyakorló apuka, próbál segíteni Andreának, ezért 300 csomag pelust vásárolt a kislányának. Semir igazi üzletember, hiszen még 20 centet is spórolt vele, de a legnagyobb spórolás az lett volna, ha nem vesz egyet sem. Chris ráadásul ugyancsak gyakorló apuka és hamar rájön, hogy Semir eléggé befürdött a vásárlással mert a pelusok 20 kilós babákra valóak, és Andreáék szeme fénye még csak 12 hónapos. Nembaj, majd elhasználja Semir. De nincsen idő filozofálni, egy autó vág be Semirék elé, így nyomás utánuk, de kivételesen nem rossz fiúkat üldöznek, hanem Ben Wingert és társát Zagert. Ben a drogosztálynál dolgozik, és éppen egy Forddal menekülő nőt üldöznek kábszer miatt. Akkora lövöldözést csinál Ben társa, hogy még Chris is megjegyzi. Amíg Chris a pelenkával szenved, addig, Benék majdnem utolérik a nőt. De nem kell félteni a Fordos csajszit sem előszedi a stukkert és lead néhány lövést az üldözőkre, aminek a következménye nem meglepő, robbanás, autópályakáosz, és persze, hogy a nő elszökik üldözői elől.


Benék is majdnem megperzselődnek, de szerencsére Semir és Chris otterem. Bár már nincsen kinek segíteni. Bent megmenti a társa Zager. Az ügy felgöngyölítése az Örsön folytatódik, de hamar kiderül, hogy egy inkognitóban végzett bevetésbe csöppentünk.Chefin magyarázatot akar, hogy miért lehetséges, hogy senki nem tudott az ügyről. Ben társa Zager jelzi, hogy egy fülest kaptak telefonon, és így akadtak egy fél millás kokainszállítmány nyomára. Ben meg is jegyzi, hogy ez a Karla Wessel egy kettyós liba, aki vezette a Fordot, már akkor el akarta ütni, mire Zager nekiesik, nem is úgy volt, szegény nő biztosan csak ideges volt. Hát fél millánál, lassan elkezdem ezt a Karlát sajnálni.

A következő jelenetben az emlegetett Karla begurul egy parkolóba, ott már várja a barátja, és az eurókkal tömött zsákkal átszáll a másik kocsiba, és elhajtanak. Az üzlet nem sikerült. Karla elmondja a társának, hogy mi történt a pihenőnél. Nagyon meglepődhetünk, mert az egész akciót Zager találta ki és Zageré is lesz a táska tartalma. Ben szegény, elég korrupt társat kapott. Karla megijedt a tónál, ezért taposott bele a gázba, és ütötte el majdnem Zagert. Ben eldicsekedi Semirnek hogy apa lesz. Chris szegény meg az apaság témánál nagyon kellemetlenül érzi magát. Miután Benék elmennek, Chris megjegyzi hogy neki nagyon furcsa, hogy vitatkoztak az elütés nem elütés témán, de ezt Semir nem érzi akkora jelentőségűnek.

Egy biztos a pihenőnél volt kamera, így hamar megtudhatják kik is ezek a helyi drogbárók. Semirék a felvételekből rájönnek, hogy Ben jól gondolta az ütközést. Sőt feltűnően sok hibát követnek el a felvételeken a drogszosztály tagjai. Susanne érkezik, aki olyan papírokat hoz, amiből kiderül, hogy Zager hazudott, mert három éve már találkozott Karla Wessellel. Zager Timo Wesselt faggatja, és cselesen elküldi Bent, hogy hozzon valami fini kínai ebédet. Timo persze ajánlja Karla lakását, de erre Zager bedühödik, gondolom ott már kereste és végül kikönyörgi Timoból a választ: Karla a pasijánál van. Éppen indulna oda, ám Semir és Chris érkezik, akik kérdőre vonják az elég béna bevetés miatt. De Zagernak mindenre van valami frappáns válasza, éppen kifejtené, hogy ő már régi motoros a szakmában, amikor Semir hozzávágja Karla LKA-s aktáját. Zager eljátssza, hogy ő mennyire hülye is, hogy nem emlékszik a nőre, de hát régen volt, meg igaz sem volt. Ezért az alakításáért nem kapna Oscart az is biztos. Semirék már tisztán látják, hogy Zager és Karla összejátszanak, a kérdés inkább az hogy Ben is benne van vagy nincsen.


Szegény Bent más is nyomasztja, a frissen épülő házban állapotos feleségénél még meleg víz sem marad. Zager felajánlja, hogy elviszi hozzájuk, és amíg Nora a feleség a lakásban szomorkodik Bennel, addig Zager kenőpénzt ad a munkásoknak, hogy folytassák az építkezést, hiszen 500 ejró nagy pénz. A laborban Hartmutot jobban zavarja, hogy instant kávét ittak, mint maga az ügy. Semir unszolására Hartmut kiegészítő információk nélkül megmondja Robert nevét és címét. Ám Semirék későn érkeznek, mert Zager már nagytakarított amire ők odaérnek, előbb Robertet likvidálja, utána Karlát is hűvösre küldi. Semirék már tudják, hogy Zager a tettes, de nem jutnak előrébb, mert mindenhol csak hullákba botlanak. A motelban, ahol Karla holttestét találták, ott Zager nyomába erednek, Chris minden autónál megjegyzi a gyártási helyet, bár tény, hogy úgy kerülgetik a francia, bajor kocsikat, mint a rutin vizsgán a bójákat. Az utolsó kocsi kifog rajtuk, Chris meg annyit mond csak, hogy nem ő vezetett.

Semirék a motelba hívják Bent, elmondják a tényeket és a gyanújukat, mire Zager lép be és kérdőre vonja őket, hogy akkor most őt gyanúsítják? Nekiesik Semiréknek, hogy milyen jogon feltételezik, hogy ő korrupt, és még néhány szokásos közhelyet elsüt. De egy dologban igaza van, a feltételezésen kívül Semiréknek nincsen bizonyítékuk. Már majdnem megtörik Zagert, ám Ben alibit biztosít Zagernak. Semir csalódottsági szintje maximális, igen Ben odaállt a rossz oldalra.

Ben és Zager egy híd lábánál találkoznak, először Zager még mentegetőzik, hogy tisztázta magát, elmesél egy neki kedvező sztorit, amivel visszanyeri Ben bizalmát. A pénzes táskát is megmutatja, Zager meggyőzi, hogy igazából attól nem rossz zsaru, hogy pénze is van. A fegyvert amivel a Karla és Robert páros kinyírták, pont annál a razziánál foglalták le, amit Zager vezetett. Semiréknak egy adujuk van a sittre küldött Timoval beszélni, aki eléggé berezel, amikor megtudja, hogy a barátai már alulról szagolják az ibolyát. Timo elcsicsergi, hogy Zager mit kérdezett tőle, és hogy Ben nem volt ott, amikor faggatta.

Mire Ben vívódva hazaér a pénzes borítékkal, Semir és Chris fogadja. Felvázolják a lehetőségeit Bennek, és Semir egy diktafont ad neki, hogy beszéltesse Zagert. Ben este randizik Zagerral, és közli, hogy ő nem hisz Semiréknek, viszont a pénztől meg kell szabadulniuk. Zager bedühödik, és jelzi, hogy ő nem adja vissza a pénzt. Ben meg nem akar minden csengetéstől frászt kapni. De Zager a markában tartja, felvázolja a jövőt Ben előtt, hogy az adósságokkal és életminőség romlásával jár, ha most nem áll mellé. Hiszen ki adna neki pénzt, ha nem a jó öreg Zager bácsi.

Reggel van, és Nora szegény siránkozik, hogy Ben eltűnt, és hogy vádolják egy gyilkossággal. Ben szekrényében találták meg a fegyvert, amit Nora nem hisz el. Nora egy közös képpel próbálja szétverni Zagert. Végre egy temperamentumos nő. Semir elzavarja Zagert, Chris meg kint utoléri, és elhiteti vele, hogy már nem gyanakodnak rá,hiszen Zager állítja, hogy Ben tette el a fegyvert a razzia után. Semirék látják, hogy Ben nagy bajban van, és Zager célja, hogy lecsukassa. Kénytelenek hamarabb megtalálni, mint ahogy Zager hivatalosan is elkapja. Szerencsére Susannenak vannak titkárnő kapcsolatai innen jön az ötlet, hogy a hajón lehet Ben fogva tartva.

Zager Ben régi lakásába akarja vinni Bent, ám azt nem tudja, hogy Ben felveszi Zager minden szavát. Már majdnem indulnának ám Semirék érkeznek és a szokásos üldözés megkezdődik. Bennek sikerült felugrania Zager terepjárójára, ám Zager egy fékezéses manőverrel likvidálja Bent. Semir átugrik a kocsira, néhány kanyar után ugranak le a kocsiról. Zager meg terepjáróstól beesik a kikötő vizébe, és hideg fürdőt vesz, amikor meg végre megtörülközhet, zsaruk viszik el, hiszen Ben mindent felvett a diktafonra, és így megvan a bizonyíték Zager ellen.A rész egy örült rohanással fejeződik be, hiszen Noránál megindult a szülés, és hát kispapának hol a helye, hát természetesen a kórházban. Ezért autóba pattannak és irány a kórház.

Címkék: cobra 11(7)
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.03.09. 11:31:04

Köszi a HV-t Sylba, visszatértünk a régi kerékvágásba, és ez ismét egy szokásos Cobra 11 epizód volt. Az elején azt hittem, az lesz az üldözés vége, hogy a pelenkák majd szétszóródnak az autópályán :) Azon meg eléggé beröhögtem, hogy Hartmut komoly fejjel azzal kezdte a kávéspohár analízisét, hogy gagyi instant kávé volt benne :)

Sylba 2009.03.09. 12:51:56

@mándruc: Na igen én is vártam, hogy majd a pelenkák is segítenek a nyomozásban. :) és persze szívesen. Jövő héten nem lesz komment mert nem lesz Cobra. :(
Harti jó fej, főleg mikor dumál magával. :) köszi jó voltam én a tökéletes. :)

Dennis Moore 2009.03.09. 14:35:22

Hol van mostanában Stan és Pan (alias Hotte és Diether)? Az új évadból kimaradtak?

Sylba 2009.03.09. 15:17:11

@Dennis Moore: Lesznek majd ők is most még csak hangban. De majd előfordulnak. Inkább a Gedeonos évad a Chris Semir barátságra épül, meg a család körül forog. A másik apropó, amiért nincsenek, mert ezeknél az évadoknál több filmben is forgattak, ( pl SAT 1 Plötzlich Papa René Steinkével ) és színházi elfoglaltságaik is voltak. Régebben is voltak ilyen évadok, ahol kevesebbet voltak Dieterék. De a sorozatban inkább ez a társ-titkárnő vonal lesz erős a jövőben is, és persze Hartmut szereplése.
De azért ne aggódj lesznek majd Dieterék is. De külön részeket nem nagyon írtak rájuk, mint régebben. Nézettség miatt. Viszont Semir társai sokkal többet vetkőznek cserébe. És emiatt történtek a későbbiekben változások a szereplőknél de ez spoiler zóna lenne, hogy kik és mikor.

voelgyi 2009.03.09. 17:52:34

Jó rész, jó hv, kösz Sylba.
remélem a "Semir társai" kitétel a nőket is jelöli (na jó a főnök kivételével :-))

mándruc 2009.03.09. 18:38:15

Szóval akkor ezek szerint az új titkárnő is fontosabb szerephez jut még a jövőben?

mókus 2009.03.09. 19:37:12

tegnap elég sokat dolgozott a titkárnő..

Sylba 2009.03.09. 20:41:46

@voelgyi: Szívesen. Máskor is. Jaja Chefinnek lesz szerepe majd. :) A titkárnős kérdés spoiler részleg lenne, de igen :)

Sylba 2009.03.09. 22:00:15

@mándruc: Jaja, lásd fentebb. :) vagy ha nézel német RTL-t nos akkor ...akkor képben leszel mire godnolok.

Sylba 2009.03.09. 22:00:46

@mókus: Igen és szimpatikus a karaktere. Néha okoskodó, de jó munkaerő lesz. :)
süti beállítások módosítása