Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terminátor 1x04 - Veszélyes helyzet

2009. február 25. 19:37 - sixx

Krómarti növesztett magának fejet, kezet, lábat, pöcsöt, ráncs arca lett, mint Brad Pittnek a Benjamin Buttonban, de szeme, az nem lett neki, így elvette attól a tudóstól, aki a testet gründolta neki 20 liter vérből. Mert ez így megy. Connormama egy nálánál cirka húsz évvel fiatalabb csávóval flörtölt, majd felgyújtotta a házát, mert nála ez a násztánc része. Cameron és John iskolába ment, és kábé ennyi. Azt azért szeretném megkérdezni a kedves címfordítótól, hogy az eredeti, "Heavy Metal" cím, az mér nem volt jó? Félreérthető talán? Mindegy, legalább nem "Veszélyes nehézfémek kalandorai az időviharban" lett belőle, örüljünk ennek is.

Egy orvossal kezdünk, aki csak nagyon rövid ideig diktálhat kórtörténeteket a diktafonjába, mert rátör KrómArti, és kiválaszt magának egy arcot valami adatbázisból, hoppácsak, ez a Deadwoodból az a csávó, aki az egyik szerepben megölte Vad Billt, aztán meg visszatért, mint degenerált, perverz geológus. Király, jó arc, illetve csak lesz, mert a doki dolga az lesz, hogy embert faragjon KrómArtiból. John otthon kuksol és síratja az előző részben öngyilkosságot elkövetett szőke iskolatársát. Az önsajnálatot Cameron szakítja meg: KrómArti itt van, és ezt onnan tudja, hogy egy koltran-szállítmány (tudja a fene, hogy kell betűzni, jó lesz ez így is) érkezett valahová, amiből őt és a kis kollégáit építik majd a gépek egyre. Sára csak nevet rajta, szíjjellőttem a fejit a múltban, Pinokkina, ne stresszelj. De Pinokkinának van egy videója, amin rajta van KrómArti feje, amint átjön az időviharon.

Sára máris pakol, irány dél, menekülünk. John viszont hirtelen tekegolyóni méretű tököt növeszt magának, és harcolni akar, irány a kikötő, és robbantsuk fel a fémet, rajta az élőszövettel, meg úgy egyébként is mindent. Ugrunk az említett konténerre, amit éppen pakolnak vidám munkásemberek egy nagy teherautóba, de Pinokkina kilesi őket, és Connorék sincsenek messze, ők éppen robbanóanyagokat helyeznek el mindenfelé a raktárépületben, mert ez senkinek, soha nem tűnik fel. Egyszer csak megjelenik egy csávó, akiről messziről úgy látszik, hogy Terminátor, pedig nem is, csak szar a szemüvege, és ezért robotnak nézték. Közben a megpakolt teherautó elindul, de a rakodómunkások holtan hevernek.

Újabb raktárban vagyunk, Connorék kintről lesik a rakodást, Cameron meg kiselőadást tart a koltran mibenlétéről. Odabent a rakodómunkások (ezek szerint volt, aki nem halt meg), egy szimpatikus fiatalmberrel társalognak, aki persze robotember de nem KrómArti, hanem egy újabb. Ezek ide járnak kikapcsolódni, vagy mittudomén. Vágás, az eddig tök felesleges szerepet betöltő FBI-ügynököt mutatják, aki annál a plasztikai sebésznél helyszínel, ahol KrómArti arcot szabatott magának. A vér érdekli, mert az az egyetlen igazi nyoma. A biztonsági kamerák felvételén látszik az érkező KrómArti, majd a távozó László György, mert így hívják azt a csávót, akinek az arcát ellopta, és persze, hogy magyar, mi más lenne.

Sára és Pinokkina arról győzködik Johnt, hogy nem kéne emberkedni ezzel az új Terminátorral, mit lehet tudni, tán még családja is van, meg kis terminátorok otthon neki, és akkor veszélyesebb, inkább irány Mexikó, vagy mindegy, csak messze, el innen. John azonban úgy van ezzel, hogy ha már egyszer vette magának a kurázsit, hogy ellenálljon, akkor ő ellenáll, és robbantani akar, meg vasat zúzni. Végre valamit látunk abból a John Connorból, aki majd egyszer a megmentőnk lesz. Anyu hajthatatlan, és beül a kocsiba, de John nem, hanem bemászik a raktárba, mert nem csupán lelkes, hanem idióta is. Fellopakodik a teherautóra, ami a koltran-szállítmányt viszi majd, és természetesen ott ragad, mert ezzel az egyszerű, elcsépelt, de hatásos eszközzel konfliktust lehet kelteni. Sára odakint elintéz egy fegyverrel hadonászó embert, de ezalatt a Johnt szállító teherkocsi meglép.

John a raktérben, egy ember meg ott ül vele (persze nem tud semmiról), és csak ül egyre, míg John telefonja le nem esik az egyik ládáról (ez azárt szopás, mert a muter ennek segítségével követte nymon otthonról), mire felül, John meg leüti. A telefon szíjjelment, szar ügy, nyomkövetésnek annyi. Elison ügynök László György képeit nézegeti az irodában, egy kollégája meg csak röhög rajta, haggyadmán, nem találsz semmit. Honfitársunk közben már egy szobában ül a kérdés csak az, hogy ez most melyik? A humán vagy az acélvázas? A kihallgatás alatt nem sok minden derül ki, Gyuri csak néz mereven előre, pedig még vért is vesznek tőle. Sára otthon a foglyul ejtett pisztolyos embert ütögeti, mert az lédinek hívta - Cameron viszont rámutat, hogy ha halálra verik, akkor nem fog tudni beszélni, így Sára eloldozza, Pinokkina viszont valószínűleg iszonyatosan megveri (nem mutatják), a pali totál be van szarva a követező snittben, és lelkesen viszi őket a szállítmény célpontja felé. Közben az új terminátor megérkezik a bázisra a nehézfém-szállítmánnyal együtt.

LaciGyuri otthon pocol, amikor meglátogatja KrómArti, aki pont úgy néz ki, mint ő. Kicsit szorongatja a nyakát, majd beleveri a fejét a tükörbe. Tetszik ahogy ez gondolkodik. John a teherautóból kilépve mindenféle komputereket talál, meg egy bazi nagy feliratot: Óvóhely atomvillanás esetére, na szép. Az FBI-ügynök erőlteti a nyomozást, és a feletteseit próbálja meggyőzni arról, hogy a jövő katonáit lemészárló gyilkos elment a plasztikai sebészhez, és ott átszabata magát, mindezt altatás nélkül, mire mindenki hangosan röhög, szegény Ellison karrierjének annyi. Hagyjuk is, mert unalmas, még akkor is, ha ragaszkodik ahhoz, hogy Jamesnek szólítsák és ne Jimnek.

A sivatag közepén vagyunk, Pinokkinka egy aknamező közepére cipeli a kalauzukat, majd indulnak tovább, szerencsétlen csávó meg áll, mint fasz a lakodalomban, lépni nem mer se balra, se jobbra. John kutat a raktárban, ahol a Terminátor kinyírja az embereit, magára zárja az óvóhely ajtaját és kikapcsolja magát, mert neki majd biztos csak a jövőben lesz dolga. John szarban van. Megjön a felmentő sereg azaz Sára és Pinokkina, de a külső raktárban nem találnak semmit, de Pinikkina szól, hogy ez lesz a gyár, ahol engem és a tesókat gyártanak - és ott egy bazinagy ajtó, mögtte meg a cucc, amiből elkészülnek. A gond csak az, hogy az ajtót egy atomvillanás esetre tervezték, így Pinokkina okos kis acélfeje sem elég a betöréséhez. A csávó, akit John leütött a teherkocsiban, magához tér, és fegyverrel fenyegeti a gyereket, ajaj, ennek nem lesz jó vége.

John próbálja megértetni vele, hogy a főnök az egy állat, és sportból lelövi, erre a csávó odamegy a Terminátorhoz, és elkezdi lökdösni, mire az felkel, és elroppantja a nyakát. Nem kell emberkedni, ez van. John a falon talál egy telefont, és vonal is van, óvatosan hívja a mutert, és elmeséli neki, hogy a vasember standby üzemmódban van. Pinokkina szerint 15 másodperc kell, hogy felálljon a rendszer, ennyi ideje van Johnnak a menekülésre, már ha ki tudja nyitni az ajtót anélkül, hogy a robot magához térne. A kulcs, ami kell ehhez a manőverhez, természetesen a vasember nyakban lóg, feszülünk a pillanatban, mint Cuslágjancsi a bíróság előtt, de minden oké, megvan a kulcs, nyílik az ajtó.

Pinokkina azonnal beront a bunkerbe, és elhajítja a kollégát messze, de az megébred, és elkezdődik a terminátor-tviszt, ütik, verik, dobálják egymást, John meg a kuplunggal kínlódik, barátom, ha a Gőzerő autósiskolába jártál volna, akkor ez most menne. A Vasember egy kézzel visszatartja a kocsit, mire Sára beleereszt pár golyót, Pinokkina meg rázárja az ajtót. És elhozza a kulcsot, nehogy kijöjjön. Eh, ennél katartikusabb befejezésre számítottam. Höjj, még nem végeztünk, Ellison ügynök csak nem száll le László Györgyről, (aki most már KrómArti ugye) és ellátogat hozzá, kérdezősködni. KrómArti persze nem ismeri meg, és totál hülyén viselkedik, bár sokkal emberibben, mint vártam volna. Ellison megússza, nem is tudja, micsoda szerencsés ember. Az utolsó jelenetben Pinokkina egy szakadékba vezeti a teherautót, ami meg van pakolva a titokzatos nehézfémmel, a kocsi elsüllyed a tengerben, nem lesz miből robotokat építeni a jövőben. Az emiatt keletkező újabb időparadoxonról most inkább ne beszéljünk.

Címkék: terminátor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas Dantes 2009.02.25. 20:06:47

Az kimaradt, hogy Cameron elrak egy darabot a fémből...ha jól láttam

Onix Titan 2009.02.25. 21:08:04

Lol. És a terminátorok berozsdásodnak a tengervíztől, ezért nem tudjék onnan kiszedni a cuccot v mi? Ne már...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.25. 21:14:18

"egy koltran-szállítmány (tudja a fene, hogy kell betűzni, jó lesz ez így is)"

Én úgy emlékszem, hogy hogy az egyik raktárjelenetben jól láthatóan rá van írva az egyik ládára, onnan lelesheted. Asszem c-vel írták, de nem vagyok benne biztos.

"a kocsi elsüllyed a tengerben, nem lesz miből robotokat építeni a jövőben. Az emiatt keletkező újabb időparadoxonról most inkább ne beszéljünk."

Azért nem arról volt szó, hogy csak ennyi alapanyag lesz a jövőben, slusz-passz, csak az, hogy kevés lesz belőle, ezért spájzolni kell. Ha jól emlékszem, egészen pontosan 513 db Terminátorra való volt a platón.

Ez a László, mint vezetéknév meg szerintem a Casablanca-ból jön:

www.imdb.com/character/ch0003055/

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.25. 21:15:17

@Onix Titan: hiába nem rozsdásodnának be, ha egyszer nem tudják, hogy ott kell keresniük...

Thomas Dantes 2009.02.25. 21:24:25

Nem tudnak úszni...nem rozsdásodnak, de egy fémből készült dolog aminek nincs tüdeje és így nincs benne levegő, elsüllyed

gonoszpok · http://gonoszpok.blog.hu 2009.02.25. 21:58:39

Erre még a kutya is felkapta a fejét. nagyon bénán hagzik. George László.

ehpkb5 2009.02.25. 22:03:53

a cuccot Coltan-nak hívták, sőt, apróbb betűkkel mellé volt írva, hogy ez bizony refined
szóval finomított cucc, biztos ezért telik egy teherautónyiból 500 vasemberre :)

ovits 2009.02.25. 23:20:15

Szerencse, hogy leszálltak a nyírjuk ki azokat a tudósokat, akiknek esetleg közük van az MI-hez szálról. Már kezdtem félteni az okostelefonok és az intelligens mosóporok kiötlőit.

Ez a rész kicsit jobb volt mint az előző.

Onix Titan 2009.02.25. 23:55:35

@Fedor: hááát, a tudósok már ma is megtudják állapítani több millió fényévra lévő csillagok pontos összetételét a színképes akármi alapján, nehogy már ugyanez ne működjön a földön pár műholddal, a világ legfejletebb számítógépével a jövőben.

Onix Titan 2009.02.25. 23:57:06

@Thomas Dantes: Jah, vagy kisétálnak a tengerből, vagy jönnek majd a repülő terminátrohelikopterek egy bazi nagy elektronmágnessel és kikapják a cuccot.

Glock360 2009.02.26. 00:24:32

Csak mellesleg jegyezném meg, hogy felemelt villájú megpakolt targoncából kiszállni, nem csak veszélyes, hanem a biztonsági szabályzat szerint tilos is! Ebből kifolyólag a csúnya rossz terminátor-bérencek megérdemelték a halált.

jog-ász 2009.02.26. 06:39:54

meg kimaradt hogy dzsonny gyerek a végén elment leckét irni!!

Dervenkál Egon 2009.02.26. 08:14:30

Baszki és az S02-őt nézem. És annyi unalmas rész volt már, hogy ezt el is felejtettem :)

mudcastle 2009.02.26. 08:44:40

Ez tavaly ment, írj a második évfolyamról.

Meg - már elnézést - kicsit néha hiányzik a kohézió a struktúrából, nem kell minden mondatban béna jópofizni mert nem jó az.

Egyetértek Egonnal, néha van uresjárat, de amúgy jó a sorozat, nekem bejon. Én is már az S2t nézem, van 1-2 igen jó csaj benne. Pénteken lesz a 2/16.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_Terminator:_The_Sarah_Connor_Chronicles_episodes

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.26. 08:47:41

na jó, moderáltam a spoileresebb kommenteket. tessék már megérteni, hogy ez elsősorban NEM a második évadot nézőknek szól, hanem a sorozatot az RTL-en követőknek, ne legyünk már gyökerek.
@mudcastle: nagyon ügyes vagy, hogy már a második évadot nézed, remélem a Nobel-díjat már csomagolják neked.

Gabba 2009.02.26. 08:52:23

Az hogyvót, hogy elhozták a coltrant a teherautón, mindhárman benne ültek, de mikor Cameron belehajtotta a tengerbe, már ott volt egy Hummer, amivel továbbmentek?

A magyar szálhoz: pl. a Légy 2-ben meg Bartoknak hívták a geciembert.

Bélabá01 2009.02.26. 08:56:14

"KrómArti itt van, és ezt onnan tudja, hogy egy koltran-szállítmány (tudja a fene, hogy kell betűzni, jó lesz ez így is)"

A helyes megnevezés COLTAN. Ha visszanézed a részt, az egyik ládára rá van írva, mikor rakodják be a jómunkásemberek.

Llew 2009.02.26. 09:10:12

KrómArti miért olyan hülye, hogy egy létező ember arcára szabatja a saját kis húsgombóc fejét? Nem lett volna jobb csak kipofozni kicsit azt amit növesztett? Haja honnan lett neki? Mindig a részleteke akadok fent, de a múltkori dokinak pont olyan szeme volt, mint LaciGyurinak, hogy az FBI-osnak nem tűnt fel a különbség?

@Gabba: Cameron biztos visszakocogott a gyárba a Hummerért.

báró Csekonics 2009.02.26. 09:40:30

Ha már 'Sára', meg 'Gyuri', meg Pinokkina, akkor lehetne 'Jancsi' is, nem? :-D
Egyébként van egy olyan régi mondás állítólag, hogy Hollywoodban vagy zsidó vagy magyar valaki, és mivel nem hiszem hogy a törnibátorok nagy vallásgyakorlók lennének, kizárásos alapon, ugye...

ovits 2009.02.25. 23:20:15 - az intelligens mosóporos ötlet nem olyan butaság: elvégre, ha nincs, aki bekoszolja a ruhát, megmaradnak az intelligens mosóporok, szóval kezdhetünk félni, hogy erre rájönnek.
:-)

lora.palmer 2009.02.26. 10:04:46

"Egy orvossal kezdünk, aki csak nagyon rövid ideig diktálhat kórtörténeteket a diktafonjába, mert rátör KrómArti, és kiválaszt magának egy arcot valami adatbázisból, hoppácsak, ez a Deadwoodból az a csávó, aki az egyik szerepben megölte Vad Billt, aztán meg visszatért, mint degenerált, perverz geológus."

Vagy még közelebbről az Életfogytig zsaruból Roman Nevikov, az orosz strici és rosszember, ha valakinek nincs HBO-ja, vagy Jim bácsija.

A hogyvolt megint jobb mint maga a rész, asszem én itt abba is fejezem a sorozat követését a tévében.

gyurmalány 2009.02.26. 10:26:17

nagyon király rész volt. mondta is lászló gyuri, hogy magyar, vagy csak a nevéből tudjuk? (pont kimentem a mosógéphez, amikor vallatták. mindig ezt csinálom).
A másik meg, hogy nem volt krómarti magasabb az eredeti csávónál? amikor találkoztak úgy tűnt. csak akkor meg fura, hogy a zsarunak nem tűnt fel.

mudcastle 2009.02.26. 11:17:09

@sixx: jaj de sértodekeny ma reggel valaki. :P

sélli_ 2009.02.26. 11:21:05

Egy fél paraszthajszállal jobb volt ez a rész mint az előző, de a hogyvót már megint fényévekkel jobb mint maga a sori.
Ja, azt ne feledjük, hogy Johnny nem magától jött rá, hogy a másik terminátor standby-ban van, mer annyi esze nincs magától. Hanem miután telefonált anyunak és Pinokkina mondta, hogy elvégezte a feladatát, tehát innentől kezdve lehet aludni.
Lehet csak engem zavar az FBIos szál, de rohadt unalmas... annyit elárulhatnátok spoiler nélkül, hogy lesz belőle valami izgis?

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.26. 11:21:45

@mudcastle: sértődékeny a faszom, csak elegem van abból, higy jön a nethuszár, hogy ő már a második évadot nézi. és? kit érdekel?

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.26. 11:23:00

@mudcastle: abból meg pláne, hogy valamelyik gyökérnek muszáj beírnia minden poszthoz, hogy "én már előrébb tartok, mert letőtöm".

sélli_ 2009.02.26. 11:25:51

@mudcastle: szerintem nem sértődős, csak a töke tele a sok droiddal akik mielőtt olvasnának és értelmeznék a látottakat inkább fikáznak...

mudcastle 2009.02.26. 11:32:36

Nethuszár aki mongya.

Amúgy demokrácia van, ha nem tetszik valami akkor megmondom, megsértodni meg hulyeség.

Beszéljunk a sorozatról ami szinte kurvajó.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.26. 11:35:52

@mudcastle: oké, akkor elmondom lassabban, hogy te is megértsd. ez nem az a blog, ahol azt kell fitogtatni, hogy te már a második évadot töltöd. nem megsértődtem, UNOM, hogy ezzel szemetelitek tele a blogot.

mudcastle 2009.02.26. 11:42:46

na ennek orulok, es nem is ez az erdekes hogy nezem a TVben a masodik evadot...

de miert tunik megis ugy hogy megsertodtel amiert le mertem irni hogy ez most gyenge volt amit irtal.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.26. 11:50:02

@mudcastle: lófaszt, a kritika nem zavar, sőt, kell is. már az első válaszomban azt emeltem ki, hogy ne emberkedj a második évadoddal, olvass vissza. és ezt most itt fejezzük is be sztem.

báró Csekonics 2009.02.26. 12:07:11

...mondjuk marha jók ezek a terminátorok ha ilyen frankó a standby, hogy az ajtó nyitására feléled, de akár a kánkánt is eljárhatod előtte, ha nem nyitsz ajtót, addig nincs baj.

sélli_ 2009.02.26. 12:23:56

@báró Csekonics: bizti valami beépített fotocella vagy mi, amire gerjed :)

perrymason 2009.02.26. 12:57:54

nagyon szar, vontatott ez a sorozat

Thomas Dantes 2009.02.26. 13:02:39

És mi jó büdös f*sznak kell ide böfögnie minden egyes alkalommal valakinek hogy szar!

Ne nézd bazd meg!

mókus 2009.02.26. 15:59:31

miért, ide csak pozitív kritikákat lehet írni?

nyimnyám alak 2009.02.26. 16:01:04

Tuti Laszlo Gogolak miatt lett ez is Laszlo.

Llew 2009.02.26. 16:04:56

@mókus:
az, hogy ez egy szar sorozat az nem kritika, max. vélemény, de annak sem túl szofisztikált

Thresher 2009.02.26. 17:19:02

Én a mostani rész kapcsán kezdtem el agyalni azon, hogy oké, kap bőrt meg szemeket, de szájpadlást meg nyelvet azt honnan szedte? És hogyan mozgatja a mimikai izmat meg a nyelvét?

Vagy most fogjam be a szám? :D

T. Norbert 2009.02.26. 17:19:09

Igaz, hogy abbahagyta a retekklub?

Thresher 2009.02.26. 17:25:24

@T. Norbert: mit?
Magdi anyus szerepeltetését?

Thresher 2009.02.26. 17:31:06

@T. Norbert:
Lol bazzeg, és tényleg... Hát srácok ennyi volt, sixx-nek most lesz egy kis szabadideje...

T. Norbert 2009.02.26. 17:33:40

Attól még folytathatja.

Thomas Dantes 2009.02.26. 18:39:41

Egyébként lehet örülni, sok mocskolódó, az RTL elkaszálta a sorozatot, se jövő héten se azután nem lesz.

Meg lehet nyugodni, most már nem kell minden héten el mondanotok hogy mekkora egy szar!

Végre örülhettek

mudcastle 2009.02.26. 18:51:18

@Thresher: built-in metál szájpadlása van neki, ezért nem ásít soha mert akkor megcsillanna romantikusan a holdfényben.

T. Norbert 2009.02.26. 18:55:52

sixx! Folytatod a sorozatot vagy leállsz?

Dervenkál Egon 2009.02.26. 19:09:23

Már rájöttem mi volt furcsa ebben az évadban! Csak tíz részes (tavalyi sztrájk miatt). Ahhoz képest nagyon jól össze van dobva. Egy értelmetlenségem azért van: Sára hol el akar futni, hol baromira harcolni akar, és épp mindig ellenkezőlek, mint dzsoni. Közben cameron is hol harcol, hol jelzi, hogy ez nem létfontosságú a programjának :) Tehát, ahogy az író harcot akart, mingyá ideológiát is gyártott hozzá!

Ju 2009.02.26. 20:45:38

"LaciGyuri"
Sixx ez hatalmas volt!!! :-)))
Kösz a mindig színvonalas és best quality hogyvoltot! :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.27. 11:08:41

@Hemish: köszönöm az építő jellegű kritikát, meg ugyan nem fogadom, max. az elírásokra vonatkozó részét (mindjá), de tiszteletben tartom a véleményedet, azt amit nem félsz elmondani akárhány blogot is meglátogatsz - mindenhez van valami építő jellegű mondanivalód, mert - úgy tűnik - te nagyon értesz mindenhez. nem szégyen az okosabbtól, ügyesebbtől tanulni, kérlek, küldj el egy hogyvoltot egy tetszőleges sorozat tetszőleges epizódjáról, nagyon kíváncsi vagyok, milyen stílusban írsz (biztos kiválóban, buta vagyok, még itt megkérdőjelezem).

sélli_ 2009.02.27. 11:23:12

@Hemish: Olyan jó lenne tudni, hogy miazanyámúristenéért nem tanultok meg olvasni, és ÉRTELMEZNI mielőtt írtok??? Ez már komolyan fáj...!
'Mi lenne ha csak szimplán leírnád a részeket (most nem csak a T sorozatról beszélek hanem az összesről amit írsz) mindenféle magyarítás, erőltetett hencegés, vicc kavalkád nélkül"- ez nem kívánság műsor és még csak pöttyös labda sincs..

sélli_ 2009.02.27. 11:32:01

Hát te tudsz-e szövegetértelmezni? Villogó doboz jobb felső sarka:
'Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekről, vagy már nem érted, miről szól a Lost'
Ahogy már említettük: ha nem tetszik, rohadt egyszerű: NE OLVASD...!

sélli_ 2009.02.27. 11:35:03

@Hemish: Nem vagyok oda, csak nem tudok mit kezdeni az olyan emberekkel, akik nem becsülik mások munkáját. Mivel már én is írtam egy pár hogyvoltot pontosan tudom, hogy mennyi munka van vele. RENGETEG.
Magad mondtad, hogy nincs időd ilyesmire, de azért beszólsz, mert látsz két gépelési hibát. Majd akkor kezdj el számonkérni, ha akár egyet is megírtál saját szabaidődből, ingyen és bérmentve, munka mellett. Kíváncsi lennék neked hogy esne az 'üdítő' hozzászólás...

sélli_ 2009.02.27. 11:36:56

@Hemish: Hmmmm. Szerintem most hagyjuk abba. Ne offoljuk szét a blogot, mert semmi értelme.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.27. 11:37:30

@Hemish: félre ne értsd, nem arról van szó, hogy bánt amit írsz, mert ha nem tetszik, hát nem tetszik, azzal semmi baj nincs. szándékosan ilyen stílusban írom, és nem másmilyenben, ha ez neked nem tetszik, és esetleg nem fogod olvasni, hát akkor ez van, eret hidd el, nem végok magamon, mindettől függetlenül (mert elolvastam a kommentjeidet) lehet, de persze ez csak egy feltételezés, hogy neked nincs azért mindenben igazad, amihez hozzászólsz, talán csak van olyan terület, amin nem vagy egyedülállóan zseniális, legyen az a hogyvoltírás, vagy a gyereknevelés, esetleg a terminátor 2 és 3 közötti különbségek elemzése, ez utóbbi kissé pongyola, útszéli stílben.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.27. 11:49:42

na akkor tényleg itt fejezzük be az offolást, mert fáraszt. hemish, te imádsz konfrontálódni a jónéppel, aztán csodálkozol, ha elzavarnak a faszba - van ez így. elég sok hogyvoltot írtam, és van olyan sorozat, amit ilyen stílusban, van, amit kissé koolyabban (deadwood, tww), és akad olyan is, amit még ilyenebben (alias, lost). akiknek írom (nem neked), azoknak tetszenek a leírások, igénylik azt a pluszt, amit ezekkel a kiszólásokkal hozzáteszek, sőt, még a nevek magyarítását is, a Lokkbácsira pl. kifejezetten büszke vagyok. ismétlem: ha téged ez fáraszt, akkor ne olvasd el, olvass mást. mondjuk a televisionwithoutpity.com hogyvoltjait, azok sokkal jobbak, komolyan.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.27. 11:59:46

@Hemish: tipikus. mutass rá arra a kommentre, amivel elzavartalak? mióta "gyűrűzött be" ez a stílus? ez az én blogom, én indítottam, nézd már meg a 2006-ban készült posztokat uganilyen stílusban íródott a 90%-uk. és de, konfrontálódásról van szó, mint ahogy tegnap az ncis-mentalist ügyben, és a többi kommentedben (amit a nevedre klikkolva bárki elolvashat) eddig is csináltál, a legtöbb hozzászólásod támadás, mégis mi a faszt vártál? majd bocsánatot kérek a stílusomért, és csak azért, mert te úgy látod jónak, megváltoztatom azt? és másképpen írok? mert te ezt akarod? komolyan? az utolsó, a magyar melléknevet negatív értelemben használó kommented faszságáról már nem is szólva, persze.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.01.25. 14:20:10

sixx, most hogy a Cool újrakezdte a sorozatot, és a hétvégén már olyan részt adtak, amelyik még magyar tévében nem volt, nincs kedved folytatni a hogyvoltot?

Én vevő volnék rá :)
süti beállítások módosítása