Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

30 rock 2x06 – Somebody to Love

2009. február 24. 13:00 - wayout
Juharszirup illata száll a levegőben… Amit nem csak Liz érez New Yorkban, hanem még Tracy is New Jerseyben. Ez abból derül ki, hogy Liz jó showrunnerhez méltóan felhívta Trayt, hogy gyakorolja-e egy a táncát a pénteki showhoz. Ekkor Jack is beszáll a telefonbeszélgetésbe és megnyugtatja Lizt, hogy valószínűleg csak az aromagyárakból hozta a szél a szagot, és még véletlenül sem egy szintén juhar illatú biológiai tömegpusztító fegyver, amit a ’80-as években adtak el a szaudiknak, mert az úgyis megölne mindenkit 10 másodpercen belül.  Másnap reggel Jack Reagan sérót vágat magának, amit egyébként minden másnap megtesz, ha hajról van szó nincsenek gonoszabb ribik, mint a konzervatív férfiak.
 
 
Ezután Jack ad Liznek egy csomó az anyacég, Sheinhardt Paróka Gyár,  logóját viselő pólót, hogy mindenki hordja a stábban, mivel annak holmi folyó szennyezés miatt pr problémái adódtak, és szüksége van támogatásra. Befut Kenneth is, akinek Jack öltönyét kellet elhozni a tisztítóban, de szent isten, elhagyta a nadrágot! Kenny teljesen összeomlik saját gyarlósága felett, és megesküszik, hogy pótolni fogja, bár Jack nem ragaszkodik hozzá, valamint finoman közli, hogy 2500 dollárba kerültek és Kenneth pageként nincs olyan jól eleresztve, hogy ilyesmit meg tudjon venni. Kenneth azonban rendíthetetlen és elindul megkeresni a nadrágot. Este haza érkezvén Liz egy csomagot talál a küszöbe előtt. Már megörülne, hogy megjött a receptre felírt samponja, de a csomag nem neki szól, hanem az új szomszédnak, Raheennak, aki mellesleg arab és meglehetősen mogorván rácsapja Liz orrára az ajtót, miután odaadta neki a csomagot.
 
 
Ami pedig végképp kelti Liz gyanúját, az hogy mindenütt térképek vannak a falain, csak nem egy terrorista költözött a szomszédjába? Megosztja ezen következtetését Petetel is, aki egyáltalán nem ért egyet vele, mert szerinte Raheen rendes fickó és inkább arról lehet szó, hogy Liz egy kicsit rasszista. Liz ezen teljesen felháborodik, szerinte előbb terrorista Rahim, mint ő rasszista. A republikánus bulin Jack megismerkedik egy szemrevaló szőkével, Cecevel (Edie Falco), aki férfiasan nyakalja a whiskyt és bejön neki Jack frizurája. Kenneth eközben öleléseket ajánl a flancos nadrág megtalálójának, de minden hiába örökre elveszett, így kénytelen lesz valahogyan 2500 dollárt szerezni. Jack pedig tovább bűvöli a szőkét, ezúttal a romantikus zongorajátékával.
 
 
 
 
Másnap reggel Liz megdöbbentő dolgot lát munkába menet a parkban, Raheen egy haverjával gyakorlatozik. Most már szinte teljesen biztos benne, hogy Raheen valami nagyon rossz dologra készül, és azon morfondírozik, hogy jó állampolgárhoz méltóan jelentse-e az állambiztonsági hivatalnak. Jack természetesen elcsábította a csinos szőkét és tartalmas éjszakát töltöttek együtt, amit nagyon szívesen megismételne. Csak sajnos amint kiderül Cece, egy demokrata képviselőnő Vermontból, aki éppen a Sheinhardt Paróka Gyár környezet szennyező tevékenysége ellen harcol. Ebben szó szerint belefájdul Jack szíve, mivel ki nem állhatja a demokratákat, és nem kompromittálhatja magát egy ilyen afférral, másrészt azonban ő is nagyon élvezte a szabadgondolkodó szőkével az éjszakát.
 
 
Az NBC-ben Liz menne Jackhez tanácsot kérni a gyanús közel-keletivel kapcsolatban, aki először Jonathanre való tekintettel mond valami Pc blablát, majd miután hűséges titkára elhagyta a helyiséget, azonnal megadja Liznek egy magas beosztású nemzetbiztonsággal foglalkozó ismerősének a telefonszámát, csak biztos, ami biztos alapon. Hirtelen telefoncsöngést hallanak és kiderül, hogy Jack és Cece összecserélték a mobiljaikat, ami alkalmat ad az újabb találkozásra. Ezután némi gátlástalan, ám vicces Verizon termékelhelyezés ( "Megkaphatjuk végre a pénzünk?"). Majd látjuk, hogy Kenneth aprógyűjtögetés helyett új módot talált a pénzszerzésre, 400 dolcsijért bevállalja egy két éve lejárt ketchap megevését, természetesen Frank megbízásából. Jack és Cece találkozásakor kiderül, mi tette Ms. Cunnighamat, a kisembereken segíteni vágyó harcos demokrata politikussá: még 1989-ben a szomszéd kutyája arcon lőtte.
 
 
Ami nem is volt annyira szörnyű, mivel 6 műtét után szebb lett, mint volt, plusz készítettek róla egy Lifetime filmet. Jack most már mindent ért, sejtette, hogy valami ilyesmi állhat a háttérben, mivel Cece úgy szexelt, akár egy csúnya nő. Bár egy világ választja el őket, Cece és Jack képtelennek ellenállni egymásnak, úgy csókolóznak a liftben, mint két kiéhezett tinédzser. Tracy meglátja és közli Jackkel, hogy akármilyen nagy is az ellentét köztük, ha ő a lelki társa, akkor ki kell tartania a szerelmük mellett, ahogy ő is kitartott minden fehér/világosabb fekete/ 17 éves lelki társai mellett. Az írói szobában Kenneth hősiesen megette a romlott ketchapot, és ezen meghatódva az írók oda akarják adni neki a hiányzó összeget, de Kenneth túl büszke ahhoz, hogy csak úgy elfogadja, ő meg akar érte dolgozni, így Frank ad neki valami feladatot, ami azzal kapcsolatos, hogy Lutz mindig elalszik kaja után.
 
 
Este Liz megkapja a végső lökést Raheen bemártásához, ugyanis ő meg Pete elmennek ünnepelni azt, hogy befejezett valami nagy projectet, ami után mindenki ismerni fogja a nevét. Kenneth nagyon kitartó, ugyanis miután Lutz majdnem agyonverte, mert majom jelmezben felkeltette (kaja kómából felébreszteni valakit csak úgy meglehetősen veszélyes) továbbra is hajlandó minden hülyeséget megtenni, amit Frank mond. Nos, Raheent elnyelte a Nemzetbiztonsági hivatal gyomra, de Liz rájött, hogy iszonyatos hibát követette el, ugyanis Raheen nem akart mást csak bekerülni a The Amazing Racebe, ezért volt a nagy gyakorlatozás és a sok térkép. Micsoda szerencse, hogy USA nem használ kínzást, a vallomások kicsikaráshoz, különben szegény Raheen elég rosszul járna…
 
 
Kenneth végül derék módon összegyűjtötte a pénzt arra, hogy megvegye Jacknek a 200. ugyanolyan méreg drága nadrágot, amit Jonathan szépen be is tesz a többi közé. Eközben Jack, ama bizonyos Lifetime filmtől inspirálva elmegy Cecehez Harlembe, ahol Hilary Clinton irodájában dolgozik. A nagy szerelem hatására Cece és Jack úgy döntenek, hogy titkos viszonyba kezdenek, hiába jelent ez nagy veszélyt mindkettejük karrierje számára. A nap, sőt év mondata ekkor hangzik el Tracytől, aki elkísérte Jacket Harlembe és politikai kihívásokkal küzdő pár légyottja alatt egy galambbal beszélget: „Hé, galamb ne egyél maradék sült krumplit! Hát nincs semmi önérzet benned? Hiszen te tudsz repülni!”. Raheen végül többé-kevésbé épségben hazakerül, de most már nem olyan jó szándékú fickó, aki imádja Amerikát, ugyanis az az egy hét, amíg sütögették a golyóit, rendesen megváltoztatta a véleményét az országgal kapcsolatban és a dühét látványos módon akarja levezetni…

 

Címkék: 30 rock
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása