Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 3x07 – He Taught Me How to Drive By

2009. február 23. 13:00 - wayout

Drága U-turn meghalt, így összegyűltek a gyászoló szerettek, hogy elbúcsúztassák. Egy jacuzziban. Mert a hajó nem fért volna be. Bár Nancy és Heylia megkönnyebbült, a nagyija azért tényleg megsiratja a megboldogult Louist, alias U-turnt. Mondjuk valószínűleg vele volt rendes egyedül… A temetésen még kiderül, hogy U-turn egyik kurvája Clinique terhes, még pedig Sanjaytől és ez alkalommal meg is tartja a gyereket. Hát szegény gyerkőc abból tuti nem fog street credet építeni, hogy az apukája egy nyüzüge, meleg indiai fickó. Clinique mutatja be Nancy 2Strikesnak, akivel együtt idézik fel a U-turnnel eltöltött szép napokat. 2Strikes U-turnnel veszítettel az autólopási szüzességét, Nancyt meg hát ő tanította meg az autós lövöldözés csínjára-bínjára, ó azok szép emlékek.

 

Ezalatt az Agrestic-Majestic fúziós megbeszélés, olyan csúnyán gallyra megy, mint egy vonatszerencsétlenség, amiben mindenki meghal. Ugyanis Doug felbujtására mindenki vérszemet kapott és már ők is házat akarnak a beleegyezésükért cserébe. Sullivan persze nem akar több házat elvesztegetni ilyesmire, így viszont Celia kivételével mind leszavazzák az egyesülést. Utolsó mentsvárként Celia bedobja azt a kis kaput, hogy bocsássák szavazásra és döntsék el a városlakók, hogy mit akarnak, eközben még finom rá is ránt egy nagyon nehéz asztali szobrot Doug lábára, csak úgy megerősítésképp. Sullivan megköszöni mindkettőt és ismét bepróbálkozik Celiánál, aki még mindig acélosan hárít, holott látszik rajta, hogy ő is ki van éhezve Sullivanre.

A halotti toron kiderül, hogy Marvin lett az új főnök (nyilván, hisz mi másért ölte volna meg szeretett unokatesóját), ami viszont nem jelenti azt, hogy Nancy és Conrad lekerültek volna a horogról, sőt új feladata van Nancy számára. Részt kell vennie a mexikóiakkal tartandó béketárgyalásokon (azokkal a mexikóiakkal, akik kilyuggatták Marvin seggét anno). A drága válás miatt Isabelle is vallásos nyári suliban kötött ki, de legalább nincs egyedül, ott van Shane egyedüli épeszűként, amit most meg is villant. Leleplezi az összes rejtélyt (zsidók tették, a nagy bumm hazugság, a dinók egy időben éltek az emberekkel stb.), amire tanár nagyon bepipul és arra kéri Shanet, hogy ha tud jobbat, akkor mondja el, és hát Shane nem lenne Shane ha nem tudna.
 
 
Szerinte a legnagyobb rejtély maga a suli, ami állami támogatásból működik, de eközben vallási tanításokat terjeszt, amit pedig tiltanak a törvények (állam és egyház szétválasztása ugyebár…). Mondanom sem kell ezt a rejtélyt nem akarja megoldani a tanár. Nancy és Conrad a temetés után hosszú idő óta először beszélnek kettesben. Conrad beül Nancy kocsijába, és Nancy arról kezdi el kérdezgetni, hogy honnan tudta, hogy Marvin popón lőtték, amikor anno U-turn semmit sem mondott erről. Conrad viszont szívesebben beszélne a kettejük között elcsattant csókról, Nancy azonban nincs abban a hangulatban, hogy erről csevegjen. Conrad ezután arra utal, hogy esetleg nem is a mexikóiak lyukasztották ki Marvint, hanem valaki, aki banda háborút akart szítani, ami mellesleg akár jól is jöhet nekik. 
 
 
A beszélgetés végén Nancy bocsánatot kér a fellökött növényért, Conrad pedig csöndesen kiszáll a kocsiból. Amikor ezt a részt láttam, örültem, hogy csók dolgot nem hagyták annyiban, de az egy kicsit zavart, hogy ennyi ideje húzzák a kettejük között lévő szexuális feszültséget, mert két és fél évad, azért elég hosszú és ők, pedig nem Scully és Mulder… A Botwin rezidencián Shane továbbra is azért nyaggatja Nancyt, hogy ne kelljen abba a nyüves nyári suliba járnia, tele vallási fanatikusokkal. Nancy ellenáll, mert nem akarja, hogy kisebb fia egész nyáron videojátékokkal múlassa az időt otthon (hmm ezért beteszi egy olyan helyre, amit megvet, anyaságból Nancy ismét 5 :)) Nem kis meglepetés éri ezután Nancyt, Tarát Silas új barátnőjét találja a konyhában, aki bizony ott aludt náluk.
 
 
Az ott alvás, rossz emlékeket kelt Nancyben, lásd Megan abortusza, ezért rögtön meg is tiltja. Tara erre közli, hogy ő bizony szűz, mert ugye az esküvőig tartogatja magát, tehát nincs miért aggódnia. Ennek Nancy nagyon megörül, Shanet viszont idegesíti, hogy egy újabb vallásos idiótával akadt dolga, aki nem hisz az evolúcióban. A forgatás, amin Andynek szakácskodnia kell, testhez álló munka, egy pornóforgatás. Találkozhat egy nagy bálványával Lexington Steellel, akinek a gumiba öntött farkával Yael anno lovagolta meg, és persze ott vannak csinos, könnyűvérű muffok is. Nancy remek új megbízatást kap Sullivantól, az illegális munkásoknak kell papírokat új kiosztania, plusz Celia is rátestálja a referendumhoz szükséges aláírások összegyűjtését, csak hogy elzavarja az irodából és kettesben maradhasson Sullivannel. Búcsúzóul Sullivan még jól le is taperolja a Nancy fenekét, hát ez a munkahely sem fogja meg kapni az év munkája címet az biztos.
 
 
Egy jobb munkahelyre, a pornóforgatásra, csempészi be Andy Dougot és Deant, akit végül kidobnak, azért a perverz cselekedetért, mert bámulni merte az egyik csaj melleit. Eközben a főszereplő, az acélfarok, hasmenést kap Andy kebabjától, ami ugye elég nagy gond, le is áll a forgatás. A rendező begurul és közli Andyvel, hogy ezentúl semmi nemzetközi nem szerepelhet a menüben, mert az egyetlen dolog, ami kijöhet a szereplői fenekéből, az egy nagy kemény farok, semmi más. Ebben a remek egyházi suliban nem a pénzt próbálják kiverni Shaneből, hanem az ateizmus. Erre hirtelen megjelenik egy angyali teremtés, Emilia, aki megmenti, és aki az egyetlen, akitől szívesen venne leckéket a Jézussal kapcsolatban, amit a lány nagylelkűen fel is ajánl. Isabelle eleinte nem érti ezt a pálfordulást, de a lányt meglátva neki is kedve támad bibliaórákat venni tőle…
 
 
 
A gangsta találkozón Nancy remek módot talál arra, hogy végre felszabadítsa magát és Conradot: a Guillermo meg akarja ölni Marvint, hacsak nem kapja vissza a heroinját, ami láss csodát éppen Nancynél van. Nancy így ki tudja zsarolni Marvinból a szabadulást, hisz annak épp egy stukkernek nyomnak le a torkán. Egy a bibi: az utca és azon való kereskedés ezentúl a mexikóiaké, ami viszont meg fogja nehezíteni Nancynk életét. A suliban Shane szomorúan tapasztalja, hogy Emiliát lecsapták a kezéről, mert a homoszexualitás elleni harc prioritást élvez az ő liberális zsidóságának a problémája felett, úgy hogy Isabelle távozik Emiliával egy jó kis beszélgetésre Jézusról. Nancy végül két legyet üt egy csapásra, kiosztja a hamis személyiket a munkásoknak és alá is íratja velük a referendumhoz szükséges ívet, ja és közben Guillermo is elviszi a láda heroint, így Nancy végre tényleg szabad lett. Ezt megünnepelendő beugrik Sullivanhez a kitöltött ívvel egy jó kis kefelésre. A végére pedig megkapjuk búcsúajándékként Peter, Nancy második halott férjének, sáros vízből előtűnő hulláját.

 

A mostani Little Boxes a The Individuals féle verzió.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása