Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x10 - Nő a baj

2009. február 20. 14:00 - leeann

Nő bizony, nő, de még mennyire! Justin és Brian szexeléshez keresnek egy helyet, de nem találnak, mert az összes hely, ahol murisabb és izgalmasabb szexelni, mint otthon, be van zárva. Pittsburgh olyan lett, mint egy rendőrállam, úton-útfélen rendőrök vannak és igazoltatják a melegeket. Jobb híján egy sikátorban ejtik meg a légyottot, aminek a végén Justin komolyan megformált véleményét fejezi ki Stockwellről. Másnap a kondiban Brian szembesül azzal, hogy a Babylon előző este olyan zsúfolt volt, mint egy szardíniás doboz, mivel a kedves rendőrkapitány bezárta az összes helyet, ahol a melegek megfordulnak.

Nem elég, hogy a csapat megtámadja Briant az ügyfele miatt, Ted is kiveri a patáliát, mert nem engedik be őt a kondiba, ugyanis a bank visszautasította a kártyáját és így nem tudja kifizetni a tagságit. Emm próbálja rendezni a dolgot, de nem megy neki jól. Később Mikey, Linds és Mel orvosnál vannak baba vizsgálaton, de nem áll jól a helyzet, mert Mel nem hajlandó pihenni, sőt hajszolja magát, ahogy csak tudja. Ez a viselkedés Melnek se tesz jót és a babának se. Mikey már a kajáldában meséli Briannek és Bennek, hogy milyen volt az ultrahang és mennyire nem vigyáz magára Mel.

A nagy mesélés közben Ben hívást kap, ami elég aggasztónak tűnik, de ő azt mondja, hogy semmi gáz nincs. Persze Debbie is feltűnik, aki elmondja, hogy mikor ő volt terhes, kutya sem aggódott érte és sosem panaszkodott, sőt végigdolgozta a terhességet. Ted a reggeli kiborulás után az email-jeit nézegeti, amikor Emm elújságolja, hogy befizette magukat egy hétvégi kikapcsolódásra, de mielőtt elindulnának a nagy útra, Emmettet egy új dúsgazdag ügyfél hívja, így az út egyszemélyessé válik, amire csak Ted megy el. Tartogat még meglepetéseket a mai nap, úgyhogy ne szaladjunk sehova!

Első körben Bennek akad dolga a kórházban, hisz az utcakölyök miatt hívták, mert a kölyöknek vesefertőzése van, és Ben unokaöccseként adta el magát a kórházban. A kölyök Hunter névre hallgat, amikor hallgat rá, és Ben nem akar bajba kerülni miatta, így elindul, hogy elmondja, hogy ő nem rokona a kölyöknek. A szardíniás dobozban ismét nagy élet van, Brian és Justin is ott táncolgat. Halásznak is egy prédapasit, de Justin ma nem akar játszani, mert dolga van, így csak Brian játszik ma este. Miután Mel egész nap dolgozott, este bevásárolni megy, ahol Mikey a frászt hozza rá.

Kiderül, hogy Mikey egész este követte Melt, aki elég hisztisen fogadja az árnyékává szegődött apát. Elérkezik a másnap is, ami furán indul. Az egész város tele van aggatva egy fura plakáttal, ami Stockwellt hivatott kifigurázni. A csapat nagy részének tetszik a plakát, de Brian nem nagyon örül neki. Közben Ted készülődik a nagy pihenésre, ami hátha helyrerázza a lelkét. Később egy telefonhívás ismét felzaklatja Mikeyt, de most nem Mel miatt aggódik, hanem Ben miatt, mert a vonal másik végén egy kórház jelentkezett. Ben elmondja Mikeynak, hogy nem ő beteg, hanem Hunter.

Mikey megint hisztibe kezd és kiosztja a jótevőt. Mindeközben Ted magányosan úton van, de nem nagyon akar az Emm által javasolt helyre menni, mert rátalál egy hotelra, ahol szexparti van. Az egyik emailben olvasott erről a programról, és ha már erre járt, gondolta, benéz. Briannek nem fenékig tejföl a mai nap, mert Justin se akar vele mulatozni ma este, és Stockwell is felkeresi nem túl vidáman. A rendőrkapitánynak nem nagyon tetszik az új kampány plakát. Mondhatnánk, hogy nem csoda, hogy nem tetszik neki, de Brian lenyugtatja a főrendőrt, hogy ez csak egy csíny és nem kell foglalkozni vele.

Brian nem látja olyan vészesen a helyzetet, mint az ügyfele, akinek azt javasolja, hogy nevessen a plakátokon és ne dühöngjön miatta. Ted ismerkedik. Egy fickóval találkozik, aki drogozni és szexelni invitálja a vándort. Ted elsőre visszautasítja a meghívást. Később Ben elmegy a kórházba, hogy befejezze a nagybácsiskodást, de Hunter nem megköszöni, hanem marha pofátlan, így Ben végkép le akarja venni a kezét a gyerekről. Ben egy megrázó információt tud meg a kölyökről, amikor a kórházban tiszta vizet akar önteni a pohárba. Melanie sincs túl jól, úgyhogy most pont jókor jött, hogy Mikey követi mindenhova.

Este Brian lefüleli az éjszakai meleg bosszúállót. Az illető nem más, mint Justin, aki éppen az újabb Stockwellt kifigurázó plakátot fénymásolja. Brian megpróbálja leállítani Justint, de szöszike szavakkal is kiáll amellett, amiben hisz. Közben Ted hazudik Emmnek arról, hogy hol van, majd elfogadja a drogot és a szexre meghívást. Theodore olyan messze repül, ahonnan nem mindig van visszaút. Mel kórházba kerül, mert nem tett jót, hogy ő akart lenni a munka hőse. Az orvos pihenést és szigorú fekvést ír elő neki. Miközben Mikey a kórházban ténfereg, belefut az egyhelyben ücsörgő Benbe.

Ben meg van zuhanva, de Mikey csak üvöltözik vele. Kiderül, hogy Hunter HIV pozitív és Ben ezért érez vele sorsközösséget. Másnap reggel, mikor Ted hazaér, olyan szarul néz ki, hogy még. Emmettnek azt hazudja, hogy jól van, de nem, nincs jól. Másnap reggel Ben és Mikey kibeszélik ezt a Hunter-ügyet, de nem jutnak közös nevezőre. Brian kampánya bejött, mert Stockwellt támogatja a Meleg- és Leszbikus Központ, valamint még 3 meleg szervezet. Stockwell pokoli büszke magára, hogy kipucolta a Liberty Avenue-t. Brian ezt már kezdi rossz szemmel nézni.

Melanie végre hazakerül a kórházból és belátja, hogy ő igenis terhes, és nem mindenkinek zökkenőmentes ez az állapot. Ben és Mikey elmennek a kórházba, hogy elmondják Hunternek a rossz hírt, de a kölyök meglépett a kórházból. Este Brian szembesül Stockwell újabb húzásával, ami már igencsak személyesen érinti, mivel a Babylon sötét szóbája bezárt. Az éjjeli bosszúálló sem lopja az időt, és csak teleragasztgatja a várost az új gúnyos plakátokkal. A nagy munkálkodást Brian zavarja meg, aki nem leállítja szöszikét, hanem segít neki, persze egy csók kíséretében. Azt hiszem, nagy erők indultak meg a rendőrfőnök ellen.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.02.20. 15:08:37

Szuper HV egy szuper részről. Köszi leeann. Justin a kis lázadó; itt már mindenképpen úton van afelé, hogy a legjobb homoszexuálissá váljon, aki csak lehet... Ted drogos szála azt hiszem ennél a résznél kezdett el nagyon zavarni, bármennyire valószerű is.
Egyébként szerintem ebben az évadban a legjobb Brian és Justin haja is :)

Annieke 2009.02.21. 18:47:05

Ez a rész nagyon ott van, nagyon bírtam ahogy Brian maga ragasztotta fel a plakátot kifejezve az igazi hovatartozását.
Most aztán mindent bele fiúk!!!

sunshine66 2009.02.24. 10:44:29

Mikey iszonyúan idegesítően viselkedik Melanie-vel, nem csoda, ha kiakad.
Vajon Brian pálfordulására sor került volna akkor is, ha nem zárja be Stockwell a sötétszobát?? Nagy kérdés... Egyébként érdekes megfigyelni, hogy Brian hogyan irányítja Stockwellt a maga érdekei szerint.
Ted elindult a szakadék felé, innen már nincs visszaút.
És igen, Brian és Justin haja ezekben a részekben nagyon jó!
Köszi a HV-t Leeann!

sunshine66 2009.02.24. 18:10:14

Ha-ha, most jutott el az agyamig ez a rész: "...légyottot, aminek a végén Justin komolyan megformált véleményét fejezi ki Stockwellről."
Jól megformált vélemény, az biztos...:D

leeann 2009.02.24. 19:12:58

Igen azt nem akartam leírni, hogy Justin mit köp és hova, pedig kacérkodtam a gondolattal, hogy leírom
:-)))))))))))))

naomi95 2014.12.03. 17:14:01

igen :) jó rész volt amikor mondja nem csak vele ba**ool ki velem is ő az ügy felem :D

naomi95 2015.01.17. 20:28:58

amit köp ez geci vagy nyál :D
süti beállítások módosítása