Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terminátor 1x03 - Mesterséges intelligencia

2009. február 18. 09:02 - sixx

Naszóval. Sarah, John és Cameron (ez utóbbi a metállédi) elugrott a jövőbe, mert a múltban Skynet rátalált a kölyökre, és fémvázra húzott élőszövetet küldött az elpusztítására. A jövőben egy cseppel jobb a helyzet (mert nem tudják, hogy KrómArti is átjött a zidőgépen), de tényleg csak egy fokkal, mert itt is vannak Terminátorok, de azok nem Johnra vadásznak, hanem mindenféle, a jövőből visszaküldött katonára, akik meg azért vannak itt, hogy megtalálják és elpusztítsák a Skynetet. A meccs állása: Vasemberek - Emberek 4-0.

Sarah kisé orrhangú narrálásával nyitunk: az elmegyógy és intézetben egyfajta fétise alakult ki neki az atombombát feltaláló tudósok iránt, fene a gusztusát, Oppenheimer vagy Teller nem volt egy matyóhímzés. Meg is mutatják a sok tüsténkedő tudóst, akiket az álomban Sarah mind kinyír, de azok felkelnek, átalakulnak Terminátorrá, és lövöldözés következik, majd ébredés. John hoz neki kávét, és együtt nézegetik a halott katonáktól elhozott cuccokat, erre a háttérben megjelenik a bikinis Cameron, aki ezt követően kisminkeli magát, mert ember akar lenni, egyem a kis szívét Pinokkinának. Sarah az iskola alaprajzát mutogatja, és menekülési útvonalakat tervezget, paranoia rulz.

A suliban a terv "vegyüljünk", azaz Cameron ne lógjon ki a a kölykök közül, mert az nem jó. A kapun csak fémdetektoron keresztül lehet bemenni, Cameron természetesen minden létező lámpát felgyújt, a magyarázat az, hogy van a fejében egy fémlap, mert "nagyot esett". Ugrunk Sarah-ra, aki ugyanazt a néger nőt vegzálja, akinek a férjét korábban kinyírta már egyszer, és aki a Cyberdyne-nak melózott a Terminátor-projekten. A két nő elbeszélget az elmúlásról, meg hasonlókról, de Sarah nem szereti vesztegetni az időt, így a nőnek képeket mutogat mindenféle nagyon okos emberről, akik esetleg a Skynet-programban melóznak, bár nem is tudnak róla. Az egyik képen egy Andy nevű csávó van, aki Miles mellett volt gyakornok. Andy napjai meg vannak számlálva.

Az FBI éppen a négy kinyírt katona búvóhelyén helyszínel, és megjön Ellison ügynök is, aki mindig pont ott tűnik fel, ahol nem kéne neki. Van egy ismerős nyomozónk is, Denny a Kemény zsarukból, fura így kiskosztümben látni. A négy halottban talált golyók megegyeznek az előző részben kinyírt besúgó melléből kiszedettel, ezért van itt Ellison, de senki nem örül neki. Vannak kérdései a széffel kapcsolatban, de kiröhögik, pedig igaza van, ki az az állat, aki a széfet beköti a kettőhúszba??? Újabb ugrás, megjön KrómArti, a jól öltözött homeless Terminátor, és egy kórházból vérplazmát lop magának, szép. Páran akadékoskodnak a folyosón, mert meggondolatlan családból származnak.

Sarah elkezdi a "cserkésszük be Andy-t" hadműveletet, és hülyének tetteti magát abban a boltban, ahol a szerencsétlen geek dolgozik. Telefonvásárlás van soron, kiváló téma. Sarah idétlen flörtölésbe kezd, majd vesz három telefont, melyek közül az egyiken Andy rátelefonál, és elhívja vacsorázni, mert ő ilyen rámenős geek, nem olyan, mint Sheldon a Big Bang Theory-ban. Sajnálhatja, Sheldon nem kerülne szarba, ő meg fog. Az iskolában John egy ránézésre harmincéves padtársat kap, a szőke csaj lesz tán a szeretője? Ellison ügynök ellátogat a Sarah papírjait elkészítő mexikói nyikhajhoz, ahol nagyon csúnyán néznek rá, de ettől ő nem ijed meg, mert miért is szarna be három atlétás köcsögtől. A beszélgetés a nagybácsi halála illetve az atlétás gyerekek részvétele körül forog, nem érdekes.

Megint ugrunk, egy brit akcentussal beszélő emberre, aki a lakásába hazaérve egy Terminátort talál a szobájában, és ennek nem nagyon örül. Cameronék hazaérnek a suliból, és John viccesen összefoglalja a napot: "Engem nem öltek meg, Cameron sem nyírt ki senkit, egész jól sikerült." Sarah beszámol Andy-ről, akivel este vacsorázik, erre Cameron hóttkomolyan megkérdezi, hogy "kinyírod?" Muhaha, tetszik, ahogy gondolkozik a csaj. KrómArti a brit csávónál van, ahol egy nagyon bonyolult képletet rajzolt fel a falra neki, mert ő ilyen rendes. A kutató (mert ezek szerint az), aszondja, hogy ezt így nem lehet megvalósítani, de KrómArti bólogat, hogy nemafaszt, csak akarni kell. A kutatónak kell egy csomó minden, cucc, eszköz, meg pl. vér, amiből véletlenül pont van KrómArtinál vagy negyven liternyi.

Sarah a lábát borotválja, és meg is vágja magát ahogy kell, mindezt csak azért, hogy lassított felvételben cseppenő vért láthassunk. A vacsora Andy lakásán zajlik, és kínai kajából áll, igazán gáláns és romantikus. Andy nem fejezte be az egyetemet, és egyedül él, szomorú sorsú fiatalemberről van szó, aki bele van buzulva a mesterséges intelligencia kérdésébe, és ó jaj, szerencsétlen lúzer elárulja Sarah-nak, hogy készített egy számítógépet, a Törököt, ami majd sakkozik. Sarah először megnyugszik, aztán ideges lesz, mert a Török az nagyon jól keni - de ekkor meglát valakit a tükörben, ahogy az ablak előtt kóringyál, és kimegy megnézni. Nem látunk semmit a nyikhajból, csak a tetovált karját.

Sarah otthon próbálja elmagyarázni, hogy mit látott Andy szekrényében, de nem nagyon ért hozzá. John ettől frusztrált lesz, és elmagyarázza a muternek, hogy eljő majd az a nap, amikor a gépek rájönnek, hogy mi nem kellünk nekik, mert igazán faszán tudnak egyre jobb modelleket építeni, és értse már meg az anyja, hogy lehet, a Török a Skynet nagymamája. Sarah hosszan néz a távolba, ez nála a szomorú beletörődést jelenti. Szegény Andy. Ellsion ügynök a kis kutricájában üldögél, amikor bejön a másik nyomozó, és egy gyerek aktáját mutogatja, na az egyik ujjlenyomat szerint a halott egy néger kisgyerek. De nem az. Illetve az, csak a jövőből. Vagy mi. Ellison nem hagyja annyiban, és vérnyomokat keres, találtak a helyszínen olyan vért, ami nem vér? És még csodálkozik, hogy tiszta hülyének nézik.

A tudós közben egy diktafonba mesél a kísérletről, amihez minden cuccot hazalopott, és megtöltötte a kádat vérrel. KrómArti fogja magát és levetkőzik neki, a csávó majdnem szívinfarktust kap, megértem. Sarah visszamegy a dokihoz, akit meglátogatott az előző rész végén, és megtudja, hogy makkegészséges, semmi nyoma a ráknak. A doki szerint nincs veszélyben, szóval nem kell aggódni. Sarah ezt a kifejezést nem ismeri, ő inkább halálra aggódja magát. Otthon Andy képét nézegeti, majd fel is hívja a csávót, és megy egy második randira. Pisztollyal. John a tegnap látott szőke csajjal dumál, amikor meglátnak egy DAN feliratot egy ajtón, arra meg ráfestve(?) egy melltartót. Cameron a vécében közben szocializálódik, ami annyira nem megy jól, mert rögvest beszól egyet egy kissé agresszív latina csajnak, (egy csajbalhét azért megnéznék) az meg lebüdöskurvázza. Az egyik WC-fülkéből kijön egy kiborult szőke csaj, akivel Cameron nem nagyon tud mit kezdeni, de ad neki egy doboz púdert ajándékba. Nem lesz elég, nagyon rí.

Sarah és Andy egy parkban sétálgat, beszélgetnek a Törökről, aminek az alapja három XBox és négy Playstation, meg valami katonai faszomtudjami, amitől a Török nagyon-nagyon jó lesz, sőt, van neki hangulata is, mert ugyanazt a sakkfeladványt többféleképpen oldja meg, néha meg sehogy. Sarah szomorú lesz attól, hogy a Török ilyen fasza számítógép, és van neki saját akarata, mert ezek szerint Andy lehet a Skynet apja, és ezért golyó jár - már markolássza is a gatya korcába hetykén betűzött .45-öst. Cameron boldogan újságolja Johnnak, hogy ő egy büdös kurva, hehe. Az ajtón, aho eddig csak a DAN szó szerepelt, most már egy csókolózó pár látható, és ettől az ideges szőkelány felmászott a tetőre, és le akar ugrani. Nem, én sem értem, nem amerikai gimibe jártam, hanem magyarba, ott nem volt divat öngyilkosnak lenni, mert az embert lekurvázzák, ilyen alapon az osztáyfőnököm a megnyitó napján villamos elé feküdhetett volna.

John Megváltó-kompexusa előjön, és meg akarja menteni a lányt, meg azt feltételezi, hogy Cameron mondott neki valamit, de nem, a csaj csak neurotikus. John szeretne felrohanni a tetőre, és segíteni, de Cameron nem engedi, így a lány leugrik és meghal. Cameron csak logikusan cselekedett, az kellene még csak a klánnak, hogy John a Hős az újságok címlapján vigyorogjon. Cameron mintegy mellesleg odaszól Sarah-nak, hogy Andy-t ki kellene nyírni, ha lenne ráérő ideje. Ellison ügynök megint ott sertepertél, ahol nem kéne neki, ezúttal a tudós lakásán, ahol patakvérrel lekent tudományos formula és rendetlenség fogadja, látta volna azt, amikor a Terminátor belelépett a vérrel teli kádba! Kiderül, hogy KrómArti elvitte az ember szemét!!! Üveggyoló helyett? Ja, Sarah az epizód végére felgyújtja Andy házát, és megmutatják nekünk azt is, milyen volt az, amikor a Terminátorra ránőtt az élőszövet a tudós lakásában korábban (mert ehhez kellettek a cuccok, hogy a bőr hűljön rá) hát, nem tenném ki a vitrinbe a csávót, az kurvaisten.

Címkék: terminátor
80 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2009.02.18. 09:42:30

meglepően nagy kalap szar ez a poszt...és gondolom még azt is elhiszed magadról, hogy humoros vagy. tévedsz!

szabiaki (törölt) 2009.02.18. 09:47:29

dsdsdssd, igazad van, ez az állandó kényszeredett poénkodás nagyon szánalmas.

Ballagator 2009.02.18. 09:50:28

ööö, nem is az, de ez a poszt arról szól, hogy a csávó gyorsított eljárásban elmeséli a magyar tévén eddig leadott epizódok tartalmát?
Azt hittem, arról lesz elmélkedés, hogy a mai terminátorok pöcsöt növesztenek stb.
Ez így kevés.

peelou75 2009.02.18. 09:58:40

mindennapi trolljainkat megadtad nekünk ma...

Cyrano 2009.02.18. 09:59:47

Érdekes a múltkorában még tetszett a népeknek. Így múlik el a világ dicsősége. Nem baj, folytasd, a sorozatot ugyan nem nézem, de itt követem. Sokkal jobb.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 10:00:04

@peelou75: jaja, pont írni akartam, hogy biztos szünet van a szakmunkásképzőben.

b3d 2009.02.18. 10:05:08

nekem nagyon tetszik a hogyvolt, maga a munkád és a poszt is...jó a stílusod, VAN STÍLUSOD....sajna e részről lemaradtam, ezért volna pár kérdésem.
Szóval akkor, van az a terminátor 2007-ben, aki a multban is üldözte sarah-ékat ugye? ő is átjött az időalaguton, és ő volt az aki csövesnek öltözött fejet szerzett a vastelepen ugye? na és ő elmegy egy tudóshoz, hogy kéne neki élőszövet, mert így nem tud elvegyülni, ezért belefekszik a vérrel teli kádba majd ránő a bőr benne meg a vér?

Llew 2009.02.18. 10:06:07

Az egész blog erről szól ha nem tűnt volna fel.
Ott van jobb oldalt fent, hogy:
"Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekről, vagy már nem érted, miről szól a Lost."

Komolyan mondom vicces ez a sorozat. Sarah az össze kijáratot, egérjukat megnézi a terveken, meg menekülési utat tervez, de azt nem tudja, hogy fémdetektor van a bejáratnál? Na, ne már. Terminátor pajtástnak lett keresztneve: Frank(enstein) KrómArti.
Mondjuk azt nem tudom minek szarozott ennyit az élőszövetezéssel, mikor közben csinált három-négy hullát, ami miatt tán jobban keresik, mint ha csöves ruhában járna. Mondjuk látványos volt az igaz, de a faszi szemei minek kellettek neki?

perrymason 2009.02.18. 10:06:25

szerintem nem volt rossz!

Volt 1-2 jelenet a tegnapi részben amit nem értettem: pl az erdőben mi volt? Vagy az csak egy randi volt? És a nagy lábborotválós jelent az nagyon kellett a történetbe?

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2009.02.18. 10:10:02

szab': igen. igen. majdnem igen. :-)
sixx: nálam még mindig remek a hogyvolt:-)
aki meg hülye, és azért kattintott ide, mert azt hitte, itt mosogatógéppel kufircoló fémemberekről lesz szó, meg a robotgép lelkivilágának elemzéséről, és pedofil mikrókról, az hülye és kész :-)

b3d 2009.02.18. 10:10:02

ami az érdekes az egész terminator saga-ban, az maga az időutazás és az ebből fakadó bakik, hibák....mert habár az időutazás elméletileg lehetséges, én a Sliders sorozatban látottaknak hiszek, miszerint nem kettő, de nem is 3, hanem több párhuzamos idősáv létezik....így habár john connor-t nem sikerült megölnie a multban egy terminátornak sem, de mi gátolná meg azt, hogy a skynet újra visszaküldjön vkit a múltba? hisz a múltbéli események mennek tovább...és ez pont a sorozat miatt feltűnő dolog

perrymason 2009.02.18. 10:11:11

Elég viccesen felöltözött az a robot az biztos. Kb. 10 éve táborban szórakoztunk ilyennel, hogy mindenszart magunkra kell venni versenyt rendeztünk, arra hasonlított

szabiaki (törölt) 2009.02.18. 10:12:38

@sixx: Látom Töki bírod a kritikát.

báró Csekonics 2009.02.18. 10:14:23

"egyem a kis szívét Pinokkinának" :-DDD
A nyitó jelenet mondjuk ott volt rendesen a vasemberekkel.
A bikinisről valahogy lemaradtam sajna.

Mondjuk ez a növesztett bőr nem egy matyóhímzés, hacsak nem alakul ki rendesen, akkor eléggé gáz, majdnem mint a csöviszerkó.
Persze elég hihetetlenül hangzik az egész, de hát mi nem ebben a sorozatban...

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 10:15:37

@szabiaki: jaja, az egysoros fikázást meg különösen. sebaj, majd ha nagyobb leszel, megérted.

smidgen 2009.02.18. 10:33:38

becsülöm ezt a blogot, h van lelkiereje leírni egy-egy epizód tartalmát ilyen szinten. nekem kicsit a Donald rágós papírok gyűjtésére hasonlít, de azért grat

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 10:35:27

@smidgen: nem saját öltet, az angolszászoknál nagy hagyománya van a recapoknak, itt vannak alapművek: televisionwithoutpity.com

szabiaki (törölt) 2009.02.18. 10:37:39

nem fikázás volt, "de majd ha nagyobb leszel, megérted."@sixx:

Onix Titan 2009.02.18. 10:38:22

Mi lenne, ha mostantól csak az fikázna (nem kritizálna, fikázna), aki szintén egymaga megírt uszkve 4500 postot.

Ha úgyse tetszett múlthéten se sixx stílusa, és azelőtt se, akkor miért olvassátok? Akkor ezen a héten se fog!

Azhát 2009.02.18. 10:42:54

Dehát Cameront eleve úgy ismertük meg, mint aki tinilányként elvegyült a gimiben... még Johnnak se tűnt fel, hogy robina... akkor most miért okoz neki gondot egy másik iskolában elvegyülnie?

I'mYourFriend 2009.02.18. 10:44:22

@Llew:
A faszi szemei azert kellettek, mert a szemeket nem lehet azzal az eljarassal "noveszteni". A szem ugye, nem ugyan olyan mint a bőrszövet. Orvosi tanulmanyokat vegzok gondolom meg pontosabb indoklast tudnanak adni.

vers 2009.02.18. 10:48:00

szerintem épp elég volt látni ezt a szart, de hogy még volt eröd leirni is,az kész csoda
ultramegagigaszánalom terminator

XiX 2009.02.18. 10:48:01

Direkt azért néztem meg, hogy el tudjam olvasni az élvezetes hogyvoltot :)))

Köszönöm.

I'mYourFriend 2009.02.18. 10:48:56

konkretan, annyi faszsag utan, ami ebben a sorozatban van, pont a szemkivajos momentum volt valos alappal biro lepes. :))

Llew 2009.02.18. 10:49:34

@Onix Titan:
egy netes IQ szűrű többszörös Nobel-díjat érdemelne
@Azhát:
Tudod új, hely új szokások.:)
@I'mYourFriend:
ez szép és jó, de a szemgolyó nem fér be a saját szenzor mellé a koponyájába, meg hogy látna át rajta? Plusz akármilyen formában is gyömöszöli az arcába a kölcsön szemeket azok nem kezdenek bomlani pár nap alatt? Vagy majd pár naponta kitépi valakinem a szemét az utcán?

csibra 2009.02.18. 10:53:19

@perrymason: A borotválós jelenet azért kellett, hogy a perverz SC rajongók reménykedhessenek abban, hogy azt is mutatják amikor kiszáll a kádból.

Eddig ez a rész a legjobb, úgy belemerültem, hogy majdnem elfelejtettem átkapcsolni a Dexterre. A Frankesteines részről így is lemaradtam.

victor vacendak 2009.02.18. 10:56:22

Én csak annyit tennék hoz, hogy "angol" akcentus nincs - az amerikai is angol, tehát fából vaskarika. Brit (bár ez is tág fogalom) az ellenben igen.

Az szemgolyós részen kiakadni meg felesleges, az egész műbőr koncepció egy nagy baromság. Meg a fej nélküli T-888, ami persze, ha a fejéből kiugrik a chip egyből kifekszik - nincs itt ellentmondás, kedves Mr. Vajna?

I'mYourFriend 2009.02.18. 10:57:56

@Llew:
a kerdes tovabbgondolasa jogos, es valos problemakat vet fel egy kepzelt szituacioban. :D Gondolom, vagy meghitelezunk nekik annyi bizalmat hogy rabizzuk a robikra, es nem firtatjuk jobban csak elfogadjuk; vagy szemcseppeznek (LOLOLOL), vagy akarmi mas. Esetleg nem is kell nekik 1-2 napnal tovabb az a valodi szem, mer' addigra ugyis vagy megcsinaljak a melot, vagy megpusztulnak... de ez mar csak freestyle brainstorming. :)

Illetékbélyeges elvtárs 2009.02.18. 11:00:38

sixx: egy időutazós sorozatnál spoilerre hivatkozni... :-)

No akkor újra, rövidebben:
eredeti hangok vs magyar szinkron(nak alig nevezhető valami): ég és föld a különbség az eredeti javára. Sarah Connor eredetiben durva, kemény, magyarul egy kis gyenge ibolya.
Fekete FBI-ügynök: eredetiben hihetetlenül mély és kellemes hang, idehaza egy fiatal srác hangja. Ha nem is a letöltést, de majd a DVD-t mindenképpen javaslom, felirattal, eredeti hangokkal.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2009.02.18. 11:04:22

@perrymason: És a nagy lábborotválós jelent az nagyon kellett a történetbe?


Hát természetesen azért hogy lathasuk milyen cool ahogy lassítva cseppen a vér. :) amúgy tényleg 0 értelme volt csak a rendező hitte hogy történelmet ír...

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 11:04:42

@victor vacendak: jogos, elbasztam. pedig angoltanár vagyok...

Trenton 2009.02.18. 11:08:01

sixx, nem bírlak, de piszkosul, mert egy sértődős, önérzetes kis majom vagy.
De a postjaid jók, az tény, így a fentin is jókat röhögtem, csajom miatt (szül.fel. bazza), csak itt követem a Terminatort.
És feleslegesen írtam le, mert sértődve megint kimoderálsz...:D

Llew 2009.02.18. 11:08:19

@I'mYourFriend:
Persze igazából felesleges ezen agyalni, mert két gondolattal oda jutunk, hogy fasza az élő szövet, de mi keringeti a vért, mi látja el oxigénnel, tápanyaggal a szöveteket, mert ugye ezek helyén van a "fémváz"? Csak ha már ennyit tökölnek a élőszövet növesztéssel, akkor ez a szemkitépés haza vágj az egészet. Különben meg kurva jó műszemeket csinálnak már manapság.
Az egész amiatt zavar, mert Frank kinyír három embert a szövetszerző akcióban, közben az első gimnasztikázás vagy lövöldözés után úgy néz majd ki a feje, mint amit átnyomtak a húsdarálón.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 11:10:20

@Trenton: nem moderállak ki, de bazz, ilyen idítás (önérzetes majom) után mi a faszomat szeressek rajtad, mondd?

Trenton 2009.02.18. 11:13:03

na látod, ez nem indítás volt, ez már folyománya egy előző hisztidnek még valami korábbi témában.:) a postíró se viseljen el mindent, de fogadja el méltósággal, ha valakinek nem tetszik a műve, vagy beszól, kezelje finom iróniával, de ne parasztozzon vissza. :)
A munkád iránt maximális tisztelet, profi vagy, erről meg ez a véleményem. :)

izolda · izolda.freeblog.hu 2009.02.18. 11:13:42

Az ideges szőke lány attól lett ideges, hogy a festmények egyre többet árultak el egy Dan nevű tanár és egy lány szexuális kapcsolatáról. A következő képen valószínűleg kiderült volna, hogy ő volt a Dan nevű tanár szeretője. Ami miatt már lehet egy gimis ideges.

untitled808 2009.02.18. 11:14:11

"Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekről, vagy már nem érted, miről szól a Lost."
A zanzásítás az tömör mesélést jelent, a lényeget összefoglalva 1-2 mondatban adod vissza az eseményeket.
Egyrészt ez nem vicces.
Nem zanzásított.
Aki meg lemaradt egy részről, a fajtátokból adódóan úgyis felveszi, hatszor megnézi, majd még le is írja az egyik, hogy a többi többször elolvassa...
Nem arról van szó, hogy lassú a felfogásotok, vagy csak unatkoztok?
Vagy mindkettő?

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 11:15:30

@untitled808: nem arról szól, higy kibaszottul nem te vagy a célközönség, és húzzál innen a picsába? mondjuk?

Thomas Dantes 2009.02.18. 11:16:52

Ezen akadtok fenn hogy minek neki a szem? Istenem... komolyan röhelyesek vagytok...szerintetek minek? Nektek nem lenne fel tűnő egy pasas akinek vörösen világító gép szeme van emberi helyett?

És ez már a harmadik rész..azaz három hete megy,..aki ennyire utálja...az mégis, már elnézést de mi a búbanatért szidja még mindig? Oké borzalmas az egész....de nem kell minden héten elmondani!

Elég szánalmas ez a hozzá állás.

bigeprokator (törölt) 2009.02.18. 11:18:02

Fikázóknak hess! Nem kötelező a blogot olvasni, aki nem akarja.

Kérdés, ami álmatlan éjszakákat okoz nekem: miért küldenek vissza első generációs gépeket, ha már a T2-ben is szerepelt egy sokkal jobb? Ez butaság. Simán ilyneket küldenék megint Connorék ellen.

victor vacendak 2009.02.18. 11:19:08

@sixx: bizonyos szempontból nem volna elbaszás, ha mondjuk a magyar változatból írnád, és a szinkronhangnek eltt volna angol akcentusa, miközben magyarul beszél.

Llew 2009.02.18. 11:19:57

@sixx:
Úgy látszik ma front van, vagy ledőlt a kerítés az elmegyógy és intézet meg a netkávézó között

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 11:23:49

@Llew: jaja, kint hagyta a számtech labor kucsát gyulabá a 127-es számú szakmunkásképző intézet büféjében.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.02.18. 11:26:31

Trollokhoz: címoldal van.

@sixx: szerintem az nem bikini volt, csak fehérnemű.

Aki meg nem érti a fej nélküli terminátor esetét: a robotoknak 2 vezérlőegységük van (ha jól emlékszem a könyvből). Egy a fejben és egy a mellkasban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.18. 11:28:12

Engem csak az zavart ebben a részben, de nagyon, hogy Pinokkina, mióta kiderült róla, micsoda, egyáltalán nem tud emberként viselkedni. Az első részben meg még igen. Ahogy fel is emlegeti John-nak, hogy őt is átvágta.
Előtte be tudott illeszkedni egy suliba lazán, most meg már az istennek sem megy... Ki érti ezt?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.18. 11:29:24

Jajóvan, Azhát már megfogalmazta ezt előttem. De ezek szerint nemcsak nekem tűnt fel.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.02.18. 11:30:02

@felhasznalo: az csak pilot volt (gondolom). Ott meg általában sok minden más, mint később a sorozatban.

Llew 2009.02.18. 11:32:28

@Thomas Dantes:
nem akadunk fent, csak önmagával van ellentmondásban akár részen belül is a sorozat (élőszövet macera vs. kitépett szem) és ez zavar. Nem utáljuk, mert így összességében vicces ez a csetlés-botlás. Hallottad már, hogy annyira szar, hogy az már jó?
@bigeprokator:
mert ez sorozat és ezeket az "ócska" bádogembereket könnyebb, olcsóbb megvalósítani

untitled808 2009.02.18. 11:37:20

@sixx:
Na, ez zanzásítás.
Csak megértetted.

Azhát 2009.02.18. 11:40:27

@felhasznalo:

Tulajdonképpen a válasz az, hogy a forgatókönyvírók feláldozzák a saját maguk által hozott tényanyagot, csak azért, hogy ütősebb (szerintük) történéseket csináljanak.

Ezért volt már a T2-ben is olyan, hogy a a robot lazán tudja utánozni valakinek a hangját, a bájcsevegését(még akkor is ha nem hallotta bájcsevegni), ugyanakkor pl. nem tudja mit jelent ha valakinek könny folyik a szeméből, pláne, hogy "teljes az anatómiai adatbázisa"...

baggins21 2009.02.18. 11:40:29

Engem az idegesít a sorozatban hogy az első részben világosan megmondja Ryle, hogy csak ÉLŐ szövet juthat át! A szétroncsolt bádogember meg kurvára nem élő...

parttalan 2009.02.18. 11:52:52

Dugni mikor fog a lányterminátor? :D

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.18. 11:58:06

szuper szar ez a filmsorozat. elso husz perc utan elkapcsoltam es nem is nezem. tele van elbaszott dolgokkal, es bakikkal akarcsak a t3 volt.
jah, es humorkodik a terminator gyilkolas utan. devicces...

Onix Titan 2009.02.18. 12:04:32

@untitled808: A fajtánk? Milyen a mi fajtánk? Sorozatbuzi? Lehet. Na de milyen a te fajtád? Bunkóparasztállat?

Onix Titan 2009.02.18. 12:07:13

@bigeprokator: Nyilván a gépek gyártása is idő és nyersanyag igényes, és a hiperszuper modellekre a jövőben van szükség, jövő-john ellen, míg valószínűleg egy sima gyilkológép is el tud intézni egy múltbeli kölköt. De mivel minden időutazás egy alternatív jövőt hoz létre, soha nem fognak rájönni a gépek, hogy T-880 nem megy semmire.

öntelt radírpók 2009.02.18. 12:21:47

a sorozat borzasztó gyenge, mégis nézem már lassan 2 évad óta

Summer kisasszony jelenetei szinte kivétel nélkül hibátlanok, ezért és CSAK ezért megéri a rászánt időt

a szinkron viszont JAJ JAJ borzalmas (nem sznobizmusból mondom! régen egy sima gagyi délutáni sorozatnak is olyan fasza szinkronja volt, hogy élvezet volt nézni - lásd pl. Magnum, Knight Rider)

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.02.18. 12:26:27

Sarah mi a f...nak nem nyírta ki Endit? A Török megsemmisült, de kiscsávó most már hótziher, hogy megépíti a szkájnetet (aka. Török 2.0).
3 rész alatt hazavágták a sorozatot, úgy ahogy van.
Mission failed! Game over!

Llew 2009.02.18. 12:31:51

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos:
Azért, mert nem volt konkrét bizonyíték, hogy a srác felelős a skynetért, ő meg jó kislánya akart lenni és nem halomba gyilkolni mindenkit, akit esetleg nem muszáj.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.02.18. 12:42:10

@Llew: bezzeg, Cameron, ő nem tököl! Golyót a fejbe, oszt jóvan! bár ez alapján Sarah-t is ki kell nyírni, mert veszélyezteti a tervet, mert nem nyír ki minden potenciális veszélyforrást.:D hm, rák helyett ólmot fog kapni?

sélli_ 2009.02.18. 12:46:22

Jesszus, mindenkinek egyszerre van kimenője a lipótmezei futkosóról? A végén még ínhüvelykgyulladást kapok, mire legörgetem a sok idióta hozzászólót...
Tegnap félálomban megnéztem, hogy ma értsem a hogyvoltot. Legközelebb a fél nélkül fogom megtekinteni! :))

Pikk Dáma ♠ 2009.02.18. 12:46:47

mi van ma? front? iskolai szünet? ennyi trollt... vagy esetleg a skynet szállt rád, sixx:))

én azt nem értem, mint legfontosabb jelenet, hogy az amcsi nők mindig a kádban ülve borotválják a lábukat?!

Pikk Dáma ♠ 2009.02.18. 12:48:30

ja, még egy kérdés: számomra az egyik hozzászólótól derült ki, hogy Dan egy tanár - ez benne volt valahol? csak én nem hallottam? mondjuk lehet, mert néha elbambultam...:)

báró Csekonics 2009.02.18. 12:49:00

"ugyanakkor pl. nem tudja mit jelent ha valakinek könny folyik a szeméből, pláne, hogy "teljes az anatómiai adatbázisa"..."

Ott asszem Arni valami olyat kérdez, hogy 'mi baja a szemednek' v. ilyesmi.
Vagyis azt hiszi, hogy a könny valami kosz vagy sérülés miatt van - későbbi is utal rá, hogy most már tudja miért sírnak az emberek.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.02.18. 13:20:38

A szem dologról a Múmia jutott eszembe, esetleg retinavizsgálat.

ergerberger 2009.02.18. 13:22:03

Szerintem nem egyértelmű, hogy Króm Márti átjött az időn. Szétlőtték és felrobbant a picsába, mikor az időgép elindult, aztán a darabjait kihányták a szemétbe.
A szemet meg azért vitte el, mert neki nem volt rendes emberi szeme, csak ilyen piros gépies Terminátor-szeme, és a tudós szemét szépen betette magának, mert ismerte a mondást, hogy: szemesnek áll a világ!

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.02.18. 13:22:11

@HalivudEstevez:
hülyeséget írtam, úgyértem, beléptetőrendszernél szem alapú vizsgálat. Persze terminátornak minek ilyen, csak kiszakítja a falat és kész.

báró Csekonics 2009.02.18. 14:53:55

"Szétlőtték és felrobbant a picsába, mikor az időgép elindult, aztán a darabjait kihányták a szemétbe"

Viszont:
- mikor mutatják a második részben, hogy Connorék és Pinokkina megérkeznek a sztráda közepire, ott repül Króm Artúr feje,
- a pálya mentén (nem a bankban) egy takarító melós találja meg a fejet

Persze a test, lehet hogy a szemétdombon volt már régóta...

T. Norbert 2009.02.18. 16:08:11

"Ugrunk Sarah-ra, aki ugyanazt a néger nőt vegzálja, akinek a férjét korábban kinyírta már egyszer, és aki a Cyberdyne-nak melózott a Terminátor-projekten."

Ezt rosszul írod. Nem Sara ölte meg, hanem a Cyberdyne katonái ejtettek rajta halálos sebet a sortüzükkel, majd pedig a robbanás végzett vele.

peelou75 2009.02.18. 16:11:26

@sixx: az ugye itt az igazán nagy probléma, hogy kétféle kommentelő állatfaj létezik: aki azért kommentel, hogy információt szerezzen/adjon/része legyen a blogközösségnek, meg a másik, a hüjegyurcsányorbándeszarmonnyonleköcsögfikamatyi. Ezeket egyszerűbb ignorálni, bár néha tényleg idegesítő, hogy egy csomót kell görgetni, hogy átugorja az ember az idióta kommentjeiket. Ja és csak hogy flame-eljek én is egy kicsit: ez a sorozat tényleg szar, úgyhogy most már elég lesz olvasnom a HV-t.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.02.18. 16:12:48

@peelou75: hát így 4444 poszt után már nagyjából képben vagyok, de kösz.

Pikk Dáma ♠ 2009.02.18. 16:17:24

több poszt, mint komment:)

victor vacendak 2009.02.18. 17:00:56

Lassan akkor végig is vehetnénk a hatalmas bakikat. Anélkül, hogy egymást marnánk. A "hogy volt" nem rossz műfaj/találmány, és az eredeti angol trnaszkriptekhez képest a magyar írók legalább megpróbálják némi abszurd humorral tálalni a sokszor nézhetetlent. Tahát:
- a bőr baromság. Való igaz, hogy a táplálása nem megoldható a T anatómiával. És mitől lesz fül alakja, mitől lesz puffadt erőspista, mikor a bőr csak beborítja a ropiszerű vázat, tehát pálcikavékony végtagú műembernek kéne lenni. A szem hagyján, de a szemhély, a mimikai izmok adta arcjellegzetességek - hogy is alakul ki egy másolat az erdeti emberről?
- nekem a fejetlen Króm Artúr még jobban csípi az intellektusomat. Szóval a test fej (érzékszervek nélkül operábilis), de ha rajta van a feje és kikapjuk a chipet, akkor megborul. Azt még elfogadom, hogy a fej a "homing device", a test ezért megy tűzön vizen át a jel felé. De sajnos a fej reagál a környezetére.

victor vacendak 2009.02.18. 17:02:16

Bocs a szemhéj ly-jáért. Kicsit fáradt lettem mostanára...:-D

Onix Titan 2009.02.18. 19:14:29

@perec: "Mizus, Pajti :D'! Egyébként ja. De akármennyire is csökken a szinkronok színvonala, nagy átlagban a magyar sorozatok jól vannak szinkronizálva. Nagyon. Lásd pl House, NCIS. De én is jobban szeretem angolul nézni őket, mert 1. kurvára ezeknek köszönhetem a felsőfokú nyelvvizsgámat, 2. Nem hagynak ki belőle fontos részeket (mint a Lostban szoktákvolt.) 3. nyelvi viccek átjönnek, és az akcentusok is fontosak. De ettől függetlenül a magyar szinkron jó. Nézzetek meg egy X-akták epizódot németül mondjuk, vagy egy 70-es évek beli távol-keleti karatefilmet bármilyen nyelven...

báró Csekonics 2009.02.19. 12:35:19

Onix Titan - nem győzöm eleget mondani ismerősöknek, kollégáknak, családtagoknak, hogy ha igazán csiszolni akarnak a kiejtésükön és a szövegértésükön (meg akár a szókincsükön is) akkor minél több eredeti nyelvű filmet nézzenek.
Először persze felirattal, hogy biztosan értsék a dolgot, de aztán az ember egyszercsak azt veszi észre, hogy már nem is olvas.
Sőt, akár teljesen felirat nélkül is minden megvan. (Persze filmnél a képi világ sokat segít.)
Szerintem ezt a nyelvtanulásban be kellene vezetni.
Bocs, ha nagyon off voltam.

Dark Wolf 2009.02.19. 15:56:55

Olyan emberek tűntek fel ennél a posztnál, akik nyilvánvalóan még életükben nem látták a hogyvolt blogot, és elmagyarázzák, h mekkora szar meg értelmetlen meg stb. Ez alapból felbassza az embert, de...

A legdurvább ez volt: "a fajtátokból adódóan..." Hát bazmeg. Eztígyhogy?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.02.19. 17:32:03

:DDDD

Ez azért van Sixx, mert biztos kibasztad a posztot az index címlapra, a sok moslékzabáló haszonállat, meg csak úgy kattintgatott a Terminátor szóra, azt se tudta hova vezet a link. :D

De a legnagyszerűbb az, hogy mikor már itt van, és rájött, hogy az oldal létezésének okát se érti, akkor meg rögtön késztetést érez, hogy flame-eljen egyet, mert:

1. Úgyis be voltam jelentkezve.

2. Átbasztak, mert én nem ilyen terminator posztot akartam.

3. Csatak ratyi vagyok, és akkor is verem a klaviatúrát , ha semmi mondanivalóm sincs.

4. És egyáltalán...

Ju 2009.02.19. 20:00:02

Sixx, én imádom a stílusod, csak így tovább!
Akinek nem tetszik, az bekaphatja...
süti beállítások módosítása