Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 3x13 - A Zeppo

2009. február 17. 15:00 - leeann

A vadászok éppen a napi testmozgást végzik Willow, Xander és Giles segítségével. Sok fura lényt irtanak ki, de mivel Giles-t kirúgták, nem nagyon tudja, hogy kik azok, akiket likvidáltak. Xander az iskolában is bebizonyítja, hogy a sportokban legalább annyira béna, mint a vadászatban, így összeakasztja a bajuszt egy nagylegénnyel. Persze ezt Cordi is végignézi, aki ezután elmagyarázza Xandernek, hogy ő mitől nem tökös, míg a pasik nagy része mitől az. Közben Giles kutat a megmaradt könyvekből, és azt sikerül kiderítenie, hogy a démonok, akik ellen éjjel harcoltak, sokan vannak és a pokol kapuját szeretnék kinyitni újra.

Buffynak nincsenek jó emlékei a pokol kapujáról, mert mikor legutóbb kinyílt, ő meghalt. Úgyhogy megint munka van, amihez Will is kell, akinek már néha sikerül a varázslás. Mikor Buffy és Will megbeszélik a továbbiakat, Xander megjelenik egy bazi nagy nyitott járgánnyal, tökösségét bizonyítva. Meglepő módon fel is csíp egy szőkét az autóval, aminek Cordi is szemtanúja lesz. Este Xander randizik a szöszivel, de annyira unja, hogy már Angellel is barátkozik, csak lerázhassa a lányt. Angel viszont csak azért jött a Bronze-ba, hogy figyelmeztesse Buffyt a közelgő bajra.

Időközben Xander koccan egyet az autóval, aminek tuti nem lesz jó vége. A lányok a könyvtárban vannak és próbálnak kiokoskodni valamit Giles segítségével. Xander - ahogy sejthető volt - bajban van. Pont a nagyképű iskolatárs autójába ment bele, aki marha zabos lett az ütközés miatt. Jack, a nagyképű egy kést vett elő, amivel majdnem felkaszabolja Xandert, de egy rendőr megszakítja a bulit. Xander nem köpi be a balhés pasit, ezért jutalmul vele tarthat. Jack úgy döntött, hogy elmegy a haverjaiért, de az első haverért a temetőbe mennek. Konkrétan Jack feltámasztja a halott haverjait, akik még zombiként is csak balhézni akarnak.

Közben Giles is a temetőben van, mert a szellemeket akarja megkérdezni arról, hogy mit tegyenek a közelgő bajjal. Xander szeretne megszabadulni balhés Jack balhés halott társaságától, de Gilesnak nincs szüksége segítségre, így nincs kibúvó, a zombikkal kell tartania. Buffy is kutatni indul, és az első útja a besúgó csaposhoz vezet, aki rendkívül sokat tud, és elég rossz bőrben van. A csapos elmondja Buffynak, hogy a démonok nagyon erősek és Angelt keresik, mert tervük van vele. Xander közben szenved a balhés srácokkal, akik egyre nagyobb bajba keverik őt is.

Az egyik megállónál Xander összeakad Willow-val, aki szintén nem tart igényt a fiú segítségére. Közben a banda be akarja venni Xandert, aminek az az ára, hogy meg kell halnia. Xander fél tőlük, így velük taratana, de nem igazán akar meghalni. Kiderül, hogy nem csak Jack haverjai halottak, hanem Jack is az, de a nagyapja ért a feltámasztáshoz, így egész élővé vált. Xander egy váratlan pillanatban lelép a fiúktól, ami egyelőre kihúzza őt a csávából. A nagy menekülésben Xander meglátja, hogy Faith éppen egy démonnal verekszik, ezért segít a lánynak, ami most pont jól jött, mert Faith nem állt jól.

Faith és Xander elmenekülnek, és a lány lakóhelyén húzzák meg magukat. Ha Faith-ről van szó, akkor a meghúzás nem azt jelenti, hogy remegve az ágy alá bújnak, hanem inkább az ágy fölött szolgálja ki magát Xander-ből. A könyvtárban is van némi rémület, és Oz is nagyon nyugtalan a rács mögött, mert nem csak démonok vannak a láthatáron, de telihold is van, így Oz most a ketrecben tölti az estéit. Will és Giles kábító lövedékkel csillapítják le a gitáros farkast. A szex után Faith kidobja Xandert, aki mikor indulna, észreveszi a balhés csapat által felhalmozott szatyrokat.

Némi átvizsgálás után egyértelművé válik, hogy a banda valami robbanós balhéra készülődik. Xander nem tud józanul gondolkodni, mert életében először szexelt ma éjjel, ami jobban lefoglalja a gondolatait, mint a robbanós csapat. Segítség kell neki, és elmegy Angel-höz, ahol épp egy veszekedő párra talál, így Buffy jelenleg használhatatlan ebben az ügyben. Közben Giles és Will nekilátnak kinyitni a pokol kapuját, csakhogy a balhés csapat is az iskolában van, sőt ott akarnak robbantani. Xander éppen akkor érkezik meg a gimihez, amikor a banda kifelé jön. Az egyik zombit elkapja és kiszedi belőle, hogy hol van a bomba.

A többiek persze futnak Xander után, mint a nyúl, de nem érik utol azonnal. Lehet, hogy holtan futni nehezebb, mint élve. Közben a könyvtárban már megjelent egy sokkarú ocsmány lény, úgyhogy Buffy csapata sem unatkozik. Amíg Buffy, Faith, Will, Angel és Giles a lénnyel csatázik, addig Xander a zombi bagázst tizedeli meg. A fura démonok is feltűnnek a suliban, így Xander a kazánházba menekül, ahol rátalál a bombára. A kazánházban Xanderre talál az egyetlen még élő zombi, és elindul a csete-paté, miközben már alig 1 percet mutat a számláló.

A lény még mindig harcol a csapattal, miközben a zombi fiú úgy döntött, hogy mégsem jó felrobbanni, úgyhogy leállítja a bomba számlálóját, de rossz ajtón akar kimenni, így a magához tért Oz szétmarcangolja őt. Másnap a csapat kielemzi a harcot, és fogalmuk sincs arról, hogy Xander is megvívta a sajátját, sőt örülnek, hogy Xander kimaradt mindenből és nem kellett érte aggódniuk. Cordi is belefut Xanderbe, és ismét rugdossa egy kicsit, de most a már nem szűz fiú ezen csak mosolyog, mert a tegnap történtek után leperegnek róla Cordi mocskolódásai.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szunvukung 2009.02.18. 09:41:51

az egyik kedvenc epizódom, végre Xander is magára talál!

lusi 2009.02.18. 20:43:16

Én pedig épp, hogy nem szeretem ezt a részt.:) Valszeg azért, mert Xandert sem.
süti beállítások módosítása