Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 2x02 - Rossz ötletek

2009. február 13. 16:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Megszületik Gracey baba, Eric érkezik haza repülve. Tim és Lyla találkozása, még izzik némi parázs. Julie fura szokásokat fett fel, mással flörtöl, apja végül azt javasolja, szakítson Mattel. Tyrát és Landryt megtámadta az erőszakoló fickó, de végül ő marad a földön.

Éjszaka közepe, Eric és Tammy telefonoznak, néha Gracey is beleszól. Próbálnak a szülők visszaemlékezni, Julie mikor is szokott sírni, de nehéz ez így telefonon keresztül. Aztán Eric kezdi a panaszkodást, felesége megadóan hallgatja. Edzőnk nem érzi igazán a TMUnál otthon magát, nem része a belső körnek, meg hasonlók….Tyrát is telefon ébreszti, Landry az, aki nem találja az óráját. Ha a fickóval együtt leesett a folyóba, az baj, mert bele van gravírozva a srác neve. Nézik egy darabig a hídról a folyót, Landry közben azon lelkizik az erőszakolós fickót várja-e valaki?

TMU, edzés. Eric egy új irányítógyerekkel bajlódik, mikor hivatják. Egy Antonie nevű fekete játékost kell elkísérnie egy fegyelmi tárgyalásra. A srác elfogadott valami ajándékot egy gagyi showban, és ez az amatőrliga szabályai szerint tilos dolog. Az újonc kapja a szar melót mindenhol, Taylor tartják alkalmasnak hogy kimossa a srácot, akinek már most saját autója van, I-Phone-ja és újnyi vastag aranylánca….Tammyhez látogató érkezik, egy Glenn nevű tanár, akinek a nyakába varrták Edzőné távollétében a tanácsadást. Glenn úgy néz ki mint Jon Arbuckle a Garfieldból, és kb annyira szerencsétlen. Segítséget jött kérni, Tammy fejből tudja minden diák problémáját. Bejön Julie köszönés nélkül, anyja Mattről kérdezné, erre lánya bunkómód lekiabálja, a másik tanár előtt.

Landry és Matt suliba készülődnek, irányító szerint menjenek el Julieért is, bár 4 üzenetére sem válaszolt, pulykatojás szerint barátja papucs. A postás érkezik, meghozta a nagyinak a Teleshopból rendelt tiaráját. Matt lefagy a számla láttán…McGregor edző, és a szponzorok ebédelnek, Buddy a szezonnyitó bulit tervezné, mint eddig minden évben, de az új edző leinti. Már megbeszélték ezt, valami Lesternek a farmjára mennek, mert az egészségesebb, családiasabb….Sulikezdés, örül mindenki a másiknak, Matt épp nagyi ügyét intézné telefonon, mikor feltűnik Julie, de alig veszi észre a srácot. Lyla a Bibliakörösökkel nyomul, közös imát vezet, de Tim épp a szeme előtt kezd csókolózni egyel számos rajongója közöl. Azért csak sikerült az ima, ha nehezen is…Edzés, a Matt-Smash kettős kiválóan összejátszik, McGregor büszke is rájuk. Timnek azonban kiutal 50 fekvőt. Az újoncok is most edzenek, a 84-es Landry elég nehezen kezd, többször van a feje a földön mint a lába. Apja nézi oldalról, csak nézi. Majd edzés végén, a srác nagy meglepődésére, közli vele hogy büszke rá…

Jason a rehabon, a keze már egész jól működik, tud vele fogni. A doki azonban lerántja a földre, járni nem fog soha, hatalmas orvosi áttörés nélkül. A rendelőből kifelé menet egy másik tolókocsis sráccal szóba ered (Marc Zupan a Murderball/Gyilkos labdából) , a sorstárs említést tesz egy mexikói fickóról aki állítólag eredményt ért el cápaporc injekcióval…Matt hazaér a suliból és nagyit találja hadakozni a TV és tápiókapuding felett. Nem betörővel hanem egy ápolónővel, Carlotta Alonzó a neve, ő a kért nővér, és itt fog lakni ő is. A puding és a TV pedig nem jó egy magas vérnyomásos cukorbetegnek. Matt szokása szerint nem jut szóhoz, csak les….

Eric és Antonie útban a meghallgatásra. A fekete srácnak közben be sem áll a szája, nagymenőn adja elő a begyakorolt szövegét, hogy sajnálja amit tett. Eric az őszinte alázatot hiányolja az egészből. Antonie valójában nem sajnálja, mert ő akkora sztár hogy a világnak kell is fizetnie neki, pusztán a létezéséért. Telefon, Ericet Tammy hívja aki gyalog indult a suliba Graceyvel és üdvözli aput. Eric gügyög kicsit, majd leteszi. A fekete srác mindezt végig figyelte és nem érti miért vele van az edző és nem a bébivel.

Julie az uszodában, fizetéséért ment be. A svédet ott találja, persze egy másik nagylánnyal dumálva. Azért váltanak pár szót, a múltkoriról, a srác húzza a kislányt, hamar lelépett. És az apja vitte haza? Julie persze tagad, egy másik partira ment és egy idősebb ismerőssel. Rosszul füllent, ráadásul a srác úgy köszön el tőle, mint egy gyerektől, jól benne hagyva a horgot. Suliban Glenn nagyot néz mikor beállít hozzá Tammy és Gracey. Örül a segítségnek, de megdöbben amikor megtudja, hogy 40 fokos hőségben tolta idáig edzőné a babát. Megpróbálja dadogva felhívni a figyelmét erre, de Tammy letorkolja, hogy hagyja őt, nem az első gyereke. Majd elbőgi magát…

Garrity lak, Buddy jött a gyerekekért láthatásra, de Pam még az ajtón sem engedi be…Matt hiába hívja Julie-t a lány csak nem válaszol…Tammyt hazafelé Jason állítja meg. Beszélne vele valamiről. Azzal kezdi, van egy álma, amiben Edzőné is szerepel.. Már itt gyanús a dolog, de ijesztő ezután lesz. Jason szerint ebben az álomban azt mondják neki, keljen fel és járjon… És járt is álmában, és azóta tudja behajtani az ujjait.. Tammy nem is tudja mit mondjon, de Jason szerencsére továbbáll…Eric és Antonie egy büfében, a srácnak be sem áll a szája, a baba miatt cikizi edzőjét továbbra is. Míg Eric meg nem elégeli, és kiosztja a nagypofájút, hogy egy senki, cserben hagyta a csapatát, csak a cuccok érdeklik. S hogy méltatlan erre a játékra….Landry meglepődve veszi tudomásul hogy van neki is egy szurkolólánya. Örülni azonban nincs sok kedve. Jön Tyra és kirángatná, de pulykatojás nem érti, miért viselkedik a lány úgy mintha nem valami tragédia történt volna. Ő minden éjjel halja a fickó koponyájának reccsenését. Aztán felsorolja hogy a lányért tette ugyan, és szerelmes belé, de nem érzi magát embernek.

Ericék a sportbizottság előtt. Antonie magyaráz, fogadkozik hogy jó lesz, az anyja nevelte, egy hibát vétett és imádja a focit. Az egészből süt a mesterkélt alamusziság. Rosszul áll a széna, ezért Eric beveti magát. Elmondja a Bizottságnak, amit amúgy is tudnak, Antonie Beltrane, ha kirúgják is a TMUról, az NFLbe bekerül.. De ha adnak neki még egy esélyt az egyetemen, ők, Ericék megpróbálnak némi alázatot, tiszteletet verni bele, hogy ne egy újabb nagyképű, beképzelt fekete sztár legyen a sokból. Szívhez szóló szavak, egy igazi edző szájából, tetszik is mindenkinek Antonie kivételével….

A Saracen lakban a Carlotta-hurrikán tovább tombol. Kidobja a nagyi magazinjait, mert inkább keresztrejtvényre van szüksége, és egy korlátra, a folyosóra. Matt szobája sem ússza meg, irányító alig tud megmenteni pár pornómagazint, de kap azért dicsértet egy Julié-portrérajzra….Ericet hivatja a főedző, elmondja hogy Antonie-t csak három meccsre tiltották el. Elmondja hogy hallott Eric kis beszédéről is. Búcsúzóul annyit jegyez még meg, hogy Eric pokoli jó középiskolai edző lehetett. Ez nem csal mosolyt edzőnk arcára.

Julie egy benzinkútnál összefut Svéddel, a Párduc-évadnyitóra mennek mindketten, Kisszőke át is ül a srác furgonjába….A szezonnyitó az új helyszínen mint a régiek, Smash-rap, meg hujjogás. Változás még, hogy Buddy Garrity szaporán önti magába a sört. Érkezik Julie és Svéd, a lány kiszállás előtt jól szájon csókolja a srácot, majd irány Matt. Itt pedig a szakítás, a lány is elismeri hogy nem Matt a hibás, de a saját szüleire kezdi fogni, hogy nem akar hasonlítani rájuk. Matt félbeszakítja, nem őszinte beszéd ez vele, de legyen. Vége.

Megy a buli, táncol mindenki, csak Buddy nem boldog. Előbb Lester vadásztrófeáit nézi végig (boltban vette őket ), majd, a részeg emberek módján, régi focis sztorijait, a megnyert Állami Döntőről kezdi megosztani pár emberrel. Bevonná ebbe Lestert is, csak hát ugye Lester ott sem volt, soha nem volt Dilloni Párduc, igaz Lester ? Majdnem verekedés lesz, Buddy a földön, Lyla hazavinné, de ő a cipőjét sem bírja el. Jön Tim és kivezetik Buddyt. Otthonában lepakolják a Régi Meccsek Hősét, majd rövid beszélgetés arról mi romolhatott el? Tim a szakértő azért megnyugtatja Lylát, ő sok részeget látott, apja nem lesz alkoholista. Egyszeri kiborulás ez csak. Majd ideje távoznia….

Tammy éjjel a sürgősségin, Gracienek megemelkedett a láza, talán a 40 fok miatt? Mindenesetre az orvos a mamának sem javasolja hogy ő vezessen haza. Így aztán a segítségül hívott Glenn fültanúja lehet Edző és Edzőné telefonos beszélgetésének. És nem tudja megállni megint a kérdést, okos dolog-e kettejük közt ez a különélés? Edzőné sem gondolja már így. Este a Clarke-lakban, Tyra csak úgy megjelenik Landry szobájában. És elmondja a srácnak, hogy ő, az áldozat, hogyan látja azt az estét. Ő addig minden éjjel azt álmodta hogy megtámadják újra és újra és most boldog attól hogy soha többet nem kell rettegnie már a fickótól. És legszívesebben ő ölte volna meg. És hogy mennyire hősnek tartja érte a srácot. Zokognak is mindketten, majd szex….

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása