Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x02 - KiKi

2009. február 10. 13:00 - Madmoazell

Dokijaink kicsit tanácstalanul néznek ki a fejükből. A napibeteg ugyanis egy gorillalányzó, csöpp önértékelési problémával. Van ugyanis egy sebhely a pofiján, és így nem akar majd a kiválasztott párja elé járulni, mert még a végén nem tetszene neki. Dr. Forsythe, a „pártfogója” nagy nehezen rábeszéli a srácokat, hogy KiKi tökös csajszi, és nagyon kell neki az műtét, különben nem lesznek kisgorillák. Ez meg már csak azért is fontos, mert Kiki kommunikációs képességei nagyon fejlettek, és ez valószínűleg a gyerkőcökre is öröklődik majd, ami csak akkor derül ki, ha egyáltalán lesznek gyerkőcök. Ugye.

Matt éppen Avával huncutkodik. Nem, a hölgyemény (avagy férfiú) nem jött vissza Párizsból, Matt csak álmodik. Anyuci meg majd moshatja az ágyneműt. Kedvenc Michael Jackson-imitátorunk a visszaemlékezés örömére elmegy Ava házába, ahol irtózatos szagba, és a már bomló Adrian-be botlik. Óje. Ezalatt Liz ismerkedik Quentinnel, aki már hivatalosan is ott dolgozik a rendelőben. Bár Quentin csupán kedves akar lenni, Christian rögtön bejelenti, hogy ne is próbálkozzon, Liz leszbikus. A vadiúj kedves mosolyú nagyon igyekszik bevágódni. Az viszont lesokkolja a társaságot, mikor Christian megvágja az ujját, és Dr. Costa kijelenti, hogy ha mindenki ejt magán egy sebet, egyesülnek, mint harcosok. Ahogy ő azt a dinkáknál tanulta. De csak viccelt, hihi.

Az első pácienst ki is borítja. A srác latin-amerikai, és a tetkóit akarja eltávolítani, de Quentin berág, hogy a banda, ahonnan ki akar szakadni, nem a legkedvesebb társaság, amúgy meg, a könny-tetoválásai azt jelentik, hogy gyilkolt már. A srác épp nekiállna elmesélni a sztorit, mikor Liz jön a hírrel. Julia telefonált, a rendőrségen van, kéne egy kis segítség. Persze Adrianről van szó. Egyelőre öngyilkosságnak tűnik, de azért Avát meg kéne keresni. Ekkor borul ki a bili, hogy Matt mit keresett a lakásban – a másik repjegyet Párizsba, mert még mindig szerelmes Avába, és utána akart menni. Nagy nehezen kiderül, hogy Ava megműttette magát Sean-éknál, meg hogy férfi volt korábban. Matt persze kiborul, drága szülei meg újra összevesznek.

Este van, Matt otthon, éppen készül magát leinni egy kis vörösborral. Teljesen össze van zavarodva, ami azért érthető is teljesen. Ki van bukva, hogy az apja miért nem mondta el neki az egészet, pedig Sean csak betartotta azt, amit Ava kért, meg hát orvosi titoktartás is létezik. Liz és Christian meglátogatják KiKit az állatkertben, és gyorsan meg is műtik, ezalatt Quentin leszedi a tetoválásokat a Ramirez gyerekről. Csak a szokásos.

Julia meglátogatja Matt-et otthon, de a srác nincs a szobájában, csak egy könyv a transszexualitásról. Julia beleolvas, de nem igazán tetszik neki, amit lát. Megérkezik Erica, a nagyi, és pont pipázás közben zavarja meg kicsi unokáját. Miután beszállt a mókába, megpróbál a lelkére hatni, hogy a fiatalságban nincsenek hibák, mindenki azt csinál, amit jól esik neki. Matt levonja a konklúziót, hogy neki csak transzszexuálisokra áll fel, Erica pedig kijelenti, hogy nem ciki, ha Ava maszkulin oldala fogta meg. Sean ezalatt az utolsó vizsgálatot végzi Manuel-en. Szegény ki van borulva, mert sehol sem akarnak neki munkát adni, pedig jó lenne, mert így nem lesz valami fényes a jövő. Pláne, hogy még a bandatagok is ki akarják nyírni.

Ez annyira beindítja a srácot, hogy elmegy egy olyan bárba, ami televan transzvesztitákkal. Szegény láthatóan azt se tudja, ki nő és ki férfi valójában, mindenesetre jól behaluzza magának Avát, aki bemagyarázza neki, hogy valójában tényleg vonzódik a pasikhoz. A nagy ivászat eredménye az lesz, hogy összejön egy szőkeséggel, akiről mi rögtön látjuk, hogy műtétek vannak mögötte, de Mattie kicsit lassan észlel. Aztán rájön a turpisságra, és nekiáll üvöltözni, hogy hogyhogy nem mondta el neki a lány, hogy az alsó tájékát még nem műttette meg. Az üvöltözés persze nem lesz elég, behúz néhányat a szerencsétlennek, majd jól meg is rugdossa, és miután szépen helybenhagyta, elrohan.

Másnap reggel az első mozdulata az, hogy az amúgy hatalmasra nőtt haját tövig lenyírja, majdnem kopaszra. Apjának nem tetszik a dolog, majd kiszúrja Matt szétvert kézfejét is, de a hülyegyerek persze tagad, így nem is lehet vele mit kezdeni. A rendelőben Christian letolja apa-társát, hogy miért nem szólt neki az Ava-ügyről, meg hogy elmondta a kicsi gyereküknek, hogy Ava valójában férfi, aztán persze jól összevesznek, Sean a gorillaműtét miatt van kibukva, Christian pedig nem túl boldog Quentin miatt. Liz ekkor toppan be a rossz hírrel: KiKi elpusztult, a másik gorilla észrevette, hogy valami nem stimmelhet, és megölte.

Julia irtózatos fűszagra ér haza, és sikeresen rányit az anyjára, amint az Matt füvét szívja. Irtózatos röhögőgörcsben törnek ki, majd nekiállnek együtt szívni, meg persze megbeszélni, mit is toltak el eddig a gyereknevelésben. Eredmény nem születik. Matt ezalatt a suliban van, azaz pont most végzett, és peche van, mert az előző esti randi ott vár rá néhány jó karban lévő haverral. Mikor ők észreveszik egymást, látjuk, ahogy Manuel egy sikertelen álláskeresés után elkezd menekülni a banda késekkel és csövekkel rá váró tagjai elől. Őt is, és Matt-et is elkapják, de Manuelnek csúnyább vége lesz. A bandatagok megszurkálják, míg Matt-et csak lepisilik a fiúk-lányok. Elég csúnyán néz ki... folyt. köv.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása