Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x08 - 'Segítő' kezek

2009. február 06. 14:00 - leeann

A lenyugodott izomember Ben és párja aludni próbál, de az utca zaja nem hagyja őket szépeket álmodni. Konkrétan pár fiú prostituált zajong, vagy dolgozik, kinek mihez van kedve. Szóval a suhancok dolgoznak, ezért Ben lemegy, hogy egy kis rendet vágjon az utcán, de a fiúk azonnal betámadják és ajánlkoznak neki. Ben nem él a lehetőséggel, csak egy kis csöndet kérne. Máshol is támad némi zavar, vagyis Justin nem találja a helyét, így egy hónapja csövezik Daphne-nál. Justin folyamatosan küzd a gondolataival, álmaival és önmagával, de nagyon göndör szerint ez természetes egy szakítás után. Csakhogy Justin nem Ethannel fantáziál, hanem a képünkbe vágja, hogy Brian az álmai pasija!

Oké ezt azért tudtuk, de azt nem hittük, hogy ezt Justin is tudja, pedig de már tudja. Tehát Justin szeretné visszaszerezni Briant, ami nagyszerű és hajrá, de vajon hogyan kéne csinálni? Daph feldob pár elvetendő ötletet, de említ egy megfogadandót is. A lányoknál is nagy az izgalom, mert Linds, a főállású anya úgy döntött, hogy elég volt az otthon ülésből és dolgozni fog. Mikey és Ben együtt izzadnak, de most nem az ágyban, hanem az edzőteremben, ahol elpanaszolják Briannek, hogy mióta Stockwell elkergette a prostikat a Liberty Avenue-ról, azóta az ablakuk alatt űzik az ipart, és némelyik még gyerek.

Ben nem tudja kiverni a fejéből azt a fiút, aki 200-ért gumi nélkül ajánlkozott neki. No nem azért, mert a gyerekekre vetett szemet a koksz után, hanem olyan tanár, prof szempontból érintette meg a kölyök. A felmentett Teddy először van lent a kondiban a zűr óta. Brian gonosz beszólásokkal, a többiek viszont buzdítással fogadják a földönfutóvá vált Theodore-t. Mivel a baj nem jár egyedül, Teddy nem tud edzeni, mivel becsípődik a dereka egy rossz mozdulatnál, pedig még át sem öltözött edzőruhába. Lindsay nagyon eleven az új munkahelyén, vagyis egy galériában, ahol képeket kell az emberekre tukmálnia.

Mivel Linds művészettörténetet tanított ezelőtt, ezért egy történettel ügyesen eladott egy képet egy olyan embernek, aki 10 éve jár ebbe a galériába, de eddig még nem vett soha semmit. A főnöke kapva kap a jó munkaerőn, és megbízza egy parti megszervezésével. Közben Brian a munkahelyén osztja az embereket, amikor kiderül, hogy egy gyakornokot is felvett a cég, így most már gyorsabb lesz a munka. Az új gyakornok Justin Taylor, aki kezet fog a meglepődött főnökkel és örvend a találkozásnak, nem úgy a főnök. Justin mindjárt az első napján a főnök irodájában köt ki, hisz az ittléte némi magyarázatra szorul. A „mi a faszt keresel te itt?” kérdésre Justin egy szinte begyakorolt magyarázatot ad arról, hogy csak kreditszerzés céljából jelentkezett ide.

Brian nem nagyon akarja felvenni szöszikét, aki váltig állítja, hogy annak, hogy itt van csupán szakmai okai vannak. Brian nem akarja maga körül tudni Justint, de szöszike semmi akadályát nem látja a dolognak, hisz a saját érdemei alapján vették fel, és a suliban való előmenetele Brian érdeke is, hisz ő fizeti. Közben a kajáldában összefut a nagyon elfoglalt Linds Emmettel és Teddel, aki hétrét görnyedve tud csak közlekedni. Linds elmeséli a fiúknak, hogy partit kell szerveznie a galériába, amire Emm azonnal jelentkezne, mint bármi, csak pénz kapjon, hisz most nem állnak túl jól anyagilag a történtek után.

Este Justin visszatér a facér éltbe és a Babylonba, természetesen itt is belebotlik Brianbe, és természetesen csak teljesen véletlenül. Oké, nem egészen véletlenül, hisz Daph pont azt javasolta szöszinek, hogy ha újra kell neki Brian, bukkanjon fel módszeresen azon a helyeken, ahol csak megfordulhat. Szóval szöszike megfogadva a tanácsot megjelenik itt is, Brian is roppant boldog ettől. Ha már „véletlenül” összefutottak, Brian rákérdez az örök szerelemre, ami úgy tűnik, mégse tartott örökké. Justin terve egyelőre megdőlt, mert Brian lekoptatja őt és vadászni indul.

Másnap reggel Mikey nagy lelkesen meséli Bennek, hogy mi lesz az új Rage-ben, de a prof nem nagyon figyel párjára, mert nem vette ki a füldugót, hisz már csak azzal tud aludni. A reggeli elindulás némi akadályba ütközik, mivel a prosti kölyök fekszik az ajtajukban. Mikey elzavarja a kölyköt, de Ben emberségesebb, és meghívja a fiút enni a kajáldába. Debbie azonnal kérdezgeti a fiút, főleg a szüleiről, akikről kiderül, hogy apuci meghalt, mert anyuci megölte, úgyhogy a csevelynek hamar vége szakad. Később Brian marha pipa, mert nem halad a munka, és Justin közelsége is ingerli, ugyanis szöszike érti a dolgát és még szemtelen is.

Brian némiképp megenyhül, amikor Justin a főnöki kvalitásait dicséri pár szóban. Lindsay találkozik a parti szervezővel, aki olyan, mint egy katonatiszt, és azt hiszi, hogy az ötletei csodásak. Linds próbál néhány új ötletet is belevinni a partiba, de a nő lekezelő vele és hajthatatlan, így Linds kirúgja. Brian és a cég éppen prezentációt tart egy új ügyfélnek, de Justin folyamatosan bénázik, még a képeket sem tudja feltenni az állványokra. Az új ügyfélnek nem nagyon tetszik, amit lát, és Justin véletlenül belekotyog, aminek a következtében az ügyfél új színt kér a képekhez. Este, mikor Mikey és Ben hazafelé tartanak, meglátják, hogy a kedvenc prostijukat verik a többiek.

Ben megmenti a kölyköt. Linds otthon lelkendezik, hogy kirúgott valakit, de így lett egy kis gond, mert most nincs parti szervező, és már csak 48 óra maradt az eseményig. Mel emlékezteti Linds-t, hogy vannak barátaik, akik egy esküvőt is megszerveztek kevesebb idő alatt, mint 48 óra. Teddy annyira belejött a fájdalomcsillapító szedésébe, hogy már alkohollal szedi be őket, amit Emm nem néz jó szemmel. De van kiút a mélyből, mert Ted visszamegy könyvelőnek, ugyanis már lebeszélt egy állásinterjút, Emmett-et pedig felkéri Linds, hogy szervezze meg a partit a galériában.

Este Brian nagyon letolja és kirúgja Justint, mert szerinte elkefélte a prezentációt. Justin belázad és megsértődik ezen, mert azt remélte, hogy Brian végül nem bánja majd, hogy a közelében van. Brian viszont nem vevő arra, hogy ha vége a nagy szerelemnek, szöszike csak úgy ukmukfuk visszarohanjon hozzá. Justin kifakad, hogy Brian annak idején csak úgy elengedte, és nem mondta meg hogy érez iránta. Indulna is, de Brian visszahúzza, és elmondja a saját mondókáját. Közli szöszivel, hogy ha nem halljuk azt, amit szeretnénk, nem az a megoldás, hogy lelépünk, hanem tessék megküzdeni a dolgokért és tessék megszerezni, amit akar.

Justinnak több se kell és lesmárolja a főnökét, aztán lelép. Brian szinte belehal a csókba, hisz már majd megveszett érte. Közben Mikey és Ben vitatkoznak egymással, mert a prof hazavitte a kölyköt, mint egy kóbor kutyát, aki lelépne, de a pár nem engedi. Másnap Emmett szervezi a partit a galériában, de egyelőre minden rosszul sül el, és a főnök sem ugrál a boldogságtól. Mikey még mindig duzzog amiatt, hogy Ben befogadta a prostit, aki amint felkel, le is lép, de útravalónak Ben odaadja neki a számát és egy kis lóvét.

Mikey szerint pont eleget tettek a kölyökért, téma lezárva. A galéria buli végül jól sikerül, nagyon sikeres Emmett ötlete. Annyira bejött, hogy a sok sznob mind le akarja foglalni Emmettet valami flancos parti megszervezésére. Később Justin megjelenik Brian irodájában és szeretne visszatérni hozzá annak ellenére, hogy követett el hibákat. Brian visszaveszi, ha betart néhány szabályt: Kemény munkát vár el tőle, és a hegedű muzsika szigorúan tilos. Justin vevő minden szabályra, és főnöke felszólítására bele is kezd a „kemény munkába”! Jelentem, Brian és Justin újra Brian és Justin lett!

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.02.06. 23:02:52

Végre újra együtt!!! Amikor Justin megcsókolta Briant az irodában, hihetetlen színészi alakítás...
Köszi a HV-t leeann!

mazogirl 2009.02.07. 17:19:29

Nagyon szeretem ezt a részt és nagyon jól vissza is adja a HV. Köszi leeann!

sunshine66 2009.02.08. 17:59:09

Jaj de ó volt ez a rész... Justin nagyon profi módon cserkészi be Briant (vagy csak ösztönös?)
Hunter is itt lép be Mikey-ék életébe.
Imádom Emmet partiját, zseniális a fazon!
Köszi a HV-t Leeann!

Gladia Delmarre 2009.02.10. 20:50:56

Nyamm, de szeretem ezt az epizódot! Annyira kiderül, hogy Brian is ugyanúgy odavan Justinért, és a vége... egyszerűen széééép! :)

judy7 2012.12.28. 17:15:27

Egyszerűen imádom ezt a sorozatot - különösen ezt a részt: az 5 évadból sok kedvenc részem/jelenetem van, de asszem ez a legeslegkedvencebb rész.. Nagyon tetszik, ahogy Justin visszaküzdi magát Brian mellé.

naomi95 2014.12.03. 17:16:31

brian visssza akkarta kapni csak hát játsszott vele :D szemét xd

naomi95 2015.09.07. 21:59:45

brian pontosan tudta h szöszike mit akar na baszd:D

naomi95 2018.05.02. 16:16:22

vissza akarta kapni csaj játszott
süti beállítások módosítása