Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cobra 11 9x30 - Kéz és lábtörést ( Évadzáró epizód )

2009. február 02. 14:06 - Sylba

Autópályás jelenettel kezdődik a nagyon viccesre sikeredett évadzáró rész, Semirnek rossz napja van: dühös Hottéra, mert átesett bowling golyóján. Ráadásul még a létrával is jól fejbe vágta, erre még a rádión is ő jelentkezik be. Semirék előtt egy fekete Chevroletben menekülnek egy pénzszállító kirablói. A furgon vezetőinek Paschmannak és Hovennak sincsen jó hetük: mert a 10 ezer euró zsákmány sajnos apróban van: 20 centesek vannak a zsákokba csomagolva. Közben Semir és Tom is utolérik őket, így az üldözés kisvártatva lövöldözéssé fajul, aminek az elszenvedő alanya Semir BMW-je. Semir hiába kiabál a rájuk célzó bűnözőnek, hogy „Befejezted? Sajnos tényleg, nem”. Meglepő módon nem bombával, vagy pisztollyal tudják megállítani Semiréket, hanem néhány zsák 20 centessel. Törnek is a kocsik, ahogy kell.

A baleset helyszínen vagyunk, Hotte Semir bocsánatáért esedezik, a létra miatt, Semir viccesen meg is jegyzi, hogy nem a lába tört el; kár, hogy nem kopogta le. Egy perccel később ugyanis, miközben Semir a földről 20 centeseket szedeget, Hotte a szolgálati autóba belezuttyan, és hátulról a Porschéval úgy popsin billenti Semirt, hogy szegényke az útmenti elég mély árokban találja magát. Ez a nap Hottének sem a napja.

Szegény Semirt Tom tolókocsival tolja be az Örsre, miközben hűséges asszonykája Andrea anyós pajtiéknál teszi tiszteletét, így nincsen senki, aki Semirt ápolja, ráadásul Tom ahány ajtófélfát talál, annak mind nekilöki Semirt. Bár Tom felajánlja gálánsan, hogy ő szívesen anyós pajtiékhoz tolná Semirt, de török felügyelőnőnk kijelenti „Az anyósomék még Hotténál is veszélyesebbek”. Hotte újabb bocsánatkérési kísérlete elől Tom inkább Chefin irodájába menekíti Semirt. Bár ne tette volna, a tévések élőben közvetítették Semir jajveszékelését. Igen a rendőrség inkább saját magukat vonta ki a forgalomból és nem a tetteseket.

Míg Chefin megdicséri Tomékat, hogy 10 ezer euró megvan, Semir nem tudja magát türtőztetni, és a „hatodrangú ripacs riporternő nevét akarja”. Tom ráadásul még egy lapáttal is rátesz, mert Semir tolókocsiján köti meg a cipőjét. Sajnos a pénzszállító két sofőrje közül az egyik halott a másik sokkot kapott, így menni kell egy kis terepszemlére a pénzszállítókhoz. Semir biztosítja is Chefint, hogy Ő majd megoldja az ügyet, de Chefin erre inkább nem szól semmit. Semir ki is „száguld” a tolókocsijával, közben fennhangon kijelenti, hogy ő elkapja a tetteseket. Bár szerintem előtte még inkább Hottét vinné el egy jó kis kínzókamrába, amiért elütötte.

Az első akadály Semir számára Chefin kijárati ajtaja, de ugye ott van Tom nővérke, aki majd segít Semirnek. Második akadály, hogyan száll be Semir Tom autójába, de Tom nem kegyelmez Semirnek: beborítja a tolókocsival együtt. De hogy Semir életkedve végképp elmenjen, Hotte fut a Mercihez, mert Semir ottfelejtette Annabelt, aki hát nem Hotte gumibabája, hanem csak a mankója, amivel még fel is képeli Semirt, hogy csudaszép napja legyen. Viszont arról nem is írtam, hogy ez Tom napja, hiszen ő ennyit még Semiren az utóbbi időben még nem nevetett. Meg is kérdezi induláskor: Bekötötte magát a kedves beteg? Mi is lehetne a válasz egy mankós, gipszes Semirtől? Te csak taposs bele! Egy hangárban vitatkozik közben a két tettes, nem volt számukra túl poénos, hogy ennyi 20 centest loptak el, másrészt meg hát feleslegesen halt meg egy ember. Nagy lehetőség lett volna kettőjüknek a rablás, csak rossz helyen voltak és rossz időben. De van megoldás, így még mindketten bíznak benne, hogy jól jönnek ki a helyzetből.

 

A Sekur cég 500 ezer eurót akart szállítani, de valamiért megváltoztatták a tervet, így sikerült Hovenéknak végül a másik kocsit a 20 centes zsákokkal elkötni. Körsétára indulna Tom és Semir, de Semir annyira ügyetlen hogy Annabel segítségével sikerül az iroda berendezését is leamortizálnia. Megtudjuk, hogy a fejesek a pénzüket a Sekurhoz szállítják, így a kisértés nagy, meg hát ott az a sok pénz. Bár az igazgató szerint egy idő után több százezer euró is csak papírnak tűnik, bár valahogy Hoven ezt nem így érzi. Szerencsére csak a Sekur vezetője és az asszisztense ismeri a kódokat. Semir másodjára már egy picit ügyesebben száll be a Mercibe, bár Tom nem hagyja ki a lehetőséget, hogy a társa orra alá dörgölje, hogyha kell hív neki egy ápolónőt, ha nem megy a ki – beszállás. A biztonsági kapunál Semirnek nagy problémája akad, ezért sokat próbált társát kéri, hogy ( mivel ő nem éri el a gipsz miatt ) lábujját vakarja meg. Tom Semir kérlelésére aztán végül hatalmas grimaszokat vágva végül vakargat.

Sekur asszisztens hölgye Sabine Kerner, akinek az ex barátja Hoven. Amiikor becsenget hozzá a férfi, Sabine kajánul mosolyog, egy kis lepedőakrobatikára gondol és nem arra hogy volt barátja bizony a kódokért jött. Vidáman pezsgőznek, miközben Hovenről kiderül hogy egy éve szakított Sabinéval, és utána felmondtak neki a Sekurnál. Most szabadúszó, bár nem mindegy melyik úszásnemben.Tom megunja Semir bicebócaságát és hazafuvarozza. Szegény Semir meg kiakad, hogy egy kis sérüléssel az ember már le is van írva.A kikötőben kihalászták a Chevroletet, és az egyik nyom elég gyanús Tomnak. Egy paintball sisakot találnak, bár Tom velősen megjegyzi, hogy ez a kettyósok játéka, Hartmut leállítja, hogy ő is játszik, erre Tom annyit csak tud hozzáfűzni, hogy „igen vannak kivételek”. A sisakon található festékből és hogy szerencsére csak egy paintball klub van a környéken, így ez egy hasznos nyom. Semir közben otthoni rabságban van, mikor egy nagy kosár gyümölccsel és finomsággal Hotte érkezik. Semir minden bűnét megbocsátja Hotténak, mert hozott lábujj- vakaró tollat és még hasznos információkat is kikotyog rablásról; Sabine az asszisztens pont a következő utcasarknál lakik. Semir meg is zsarolja Hottét, hogy tartozik neki annyival, hogy végre ő is hagyj tegyen végre már valamit ő is, ezért „átszáguld” a gipszében kikérdezni Sabinét. Éppen rosszkor érkezik, mert Sabine kinyögte végül a kódot, és éppen megy a fenyegetés, hogy mit kap, ha nem a jó kódot adta meg. Semir kérdezősködik, de vesztére Hoven kihallgatja.

Tom közben a kikötőben Paschmannt próbálja kézre keríteni, de nem túl szerencsés a helyzet, mert először tűzpárbajba kerülnek, majd Tom épphogy fel tud kapaszkodni a menekülő bünőző kocsijára. Le a kalappal Tom előtt ( vagy a kaszkadőre előtt ) mert kiváló jeleneteket láthattunk, ahogy Tom próbált a teherautó alatt/felett maradni. Ám miután a rendőrkordonon áthajtott Paschmann túl nagy sebességgel kanyarodik, Tom a kikötő vizébe landol. Semir gyanút fogott, de pechére későn tudja Tomot értesíteni, hogy bajban van. Ráadásul Tom fürdőzése, végleg kinyírja a mobilját, így Semir segítségkérő hívását Tom nem kapja meg. Semir lakásába Hoven tör be és Semir hiába futna, de sajnos gipszben nem éri el szolgálati fegyverét. Semir hátán érezte a Hoven fegyverét, így nem maradt más választása, mint kitörni, de sajnos nem tudta hozni a megszokott formáját, hiszen a bal lábán ne felejtsük el ott a fehér gipszecske.

 

Petrának kell kinyomoznia, milyen oldalakat nézegetett Paschmann mostanában, hátha van valami használható információ. Hotte vacsorát visz az Örs Betegének, de Semir helyett csak egy üres lakást talál. Semir szétzúzott lakásának a láttán Hotte értesíti a többieket, így végül Tomék Sabine lakásához hajtanak, de nem találnak ott senkit így elmennek. Bár ha jól körbenéztek volna, vagy bemennek érdekes helyzet alakult volna ki, hiszen a pincében rejtették el az összekötözött Sabinét és Semirt. Fent a földszinten meg a Hoven és társa tanakodott a leendő akcióról. Ráadásul Tomnak sem könnyű, mert még Andrea is nála keresi telefonon Semirt, akit így egy mondvacsinált ürüggyel leráz. Tom megpróbál Paschmannról információkat gyűjteni, miközben a Sabinetól kapott kódokkal Hoven és társa betörnek a Sekur épületébe, és végre megkaparintják az euró százezreket. Mikor éppen távoznának, Tom és a rendőrség érkezik meg. Tűzpárbaj alakul ki, Hoven és Paschmann egy épületbe menekülnek, de a fiatalabbat eltalálták, így menekülésre nincsen lehetőség. Hovan dönt, és az egyetlen esélyt választja szíven lövi a társát és elmenekül. Tom pedig a haldokló fiúból semmit nem tud kiszedni, csak egy kulcsot kap S.K felirattal.

Sabine közben Semirnek elmondja Hoven és a saját történetét, Semir ígéretet tesz, hogy valahogy csak kijutnak innen. Sikeresen kioldozzák magukat, ám mikor éppen elhagynák a lakást, Hoven állja útjukat. Semir megoldást javasol, Sabine kéri, hogy meneküljön el a pénzzel. De Hoven elégtételt akar, hiszen szerinte csak Ők ketten tudják, hogy Ő is benne van a buliban. A rendőrség időben érkezik, Semirék kiugranak az ajtón Sabinéval, Hoven elmenekül, és egy félmondatból Tom összerakja, hogy a kikötőbe hajtott Hoven. Semir szeretne Tommal menni aki leállítja, hiszen a pincében hideg volt és Semir nehogy megfázzon joban, így maradjon csak. Semirt meg mostmár nem lehet leállítani, Sabine autója automata, így el is hajt egy kis száguldásra.

A deutzi kikötőben Hoven éppen a hajóhoz ért, de kiszúrja Tomot, így kénytelen elkötni egy autót, hogy meneküljön, és végre kezdődhet is a száguldás. Hovan elől Tom mögötte, de akkor feltűnik az utak koronázatlan gipszes királya Semir Sabina autójával. Tom ahelyett, hogy örülne az erősítésnek, legszívesebben ágyba zavarná Semirt. Hoven végül rosszul mérlegel és beleszáll egy nagy kupac szemétbe. Semir a meglepett Tomnak megmagyarázza, hogy amit együtt kezdtek el azt csinálják együtt is végig. Tom a sikeres akció után autóba ülteti Semirt és pihizni küldi. Ám sajnos a cipőfűzője kikötődik, és miközben megköti, Dieter véletlenül tolatás közben belelöki egy aknába. A rész végén Semir és Tom tévéznek az Örsön, mindkettejük lábán gipsz van. Végre objektív tájékoztatás van a tévében, Semirt és Tomot dicsérik, ami mi más lehetne mint objektív. Tomra és Semirre végre vár a jól megérdemelt betegszabi. Dieter és Hotte tolja ki őket az előtérbe, ahol Tom és Semir két pajkos gyerek módjára tolókocsi-versenyt rendeznek, amit végül a jobban üvöltőző és jajgató Tom nyer meg.

Címkék: cobra 11 (2)
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brokkoli 2009.02.02. 18:01:35

Nagyon ultraszuper rész volt!!!

Lincsi11 2009.02.02. 19:01:51

Király volt a rész.
süti beállítások módosítása