Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dr. Csont - Emlékeztető

2009. február 01. 14:00 - Llew

Holnaptól hosszú idő után idehaza is tovább folytatódik a Dr. Csont, leánykori nevén Bones című sorozat. Mivel az első évadról nincsen hogyvolt, ezért az újonnan bekapcsolódóknak, illetve azoknak, akik már nem emlékeznek, hogy mi is ez az egész, összefoglalva az alábbiakról van szó:

Főszereplőnek itt van nekünk egyszer a Jeffersonian Intézet zseniális antropológusa, az ízig-vérig racionális tudós, – nem mellesleg sikeres bestseller író – Dr. Temperance „Bones” Brennan, aki bár munkájában felülmúlhatatlan, szociális érintkezés terén finoman szólva kihívásokkal küzd. Másik főhősünk a vallásos, ösztöneire hallgató exkatona Seeley Booth, az FBI különleges ügynöke, aki Bones szakértelmére támaszkodva olyan speciális bűnügyekben nyomoz, amiknél a CSI-s okostojások már feladták, és amiknél a kiinduló pontot rendszerint egy csontváz, de legalábbis erősen bomlásnak indult, azonosítatlan holttest jelenti.

Segítségükre vannak még Dr. Brennan Jeffersonian beli munkatársai, az összesküvés-elmélet mániás rovar- és trutymó szakértő Dr. Jack Hodgins, az antropológus gyakornok Dr. Zack Addy, és a csapat egyetlen normális tagja, egyben Bones egyetlen barátnője és kalauza az emberek világában, a rajzoló Angela Montenegro. Van még egy átívelő szálunk, mely szerint Dr. Brennan szülei gyerek korában eltűntek. Az első évadott ott fejeztük be, hogy egy a Jeffersonian raktárában lévő, régóta azonosításra váró holttestről kiderül, hogy az édesanyjáé, akit meggyilkoltak. Megtudja, hogy szülei bűnözők voltak, a valódi neve, pedig Joy Keenan. Találkozik rég látott bátyjával, és amikor már mindezekkel megbékélni látszik, kap egy hívást az apjától, hogy ne keresse őt, mert bajba kerülhet.

Címkék: dr. csont
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lora.palmer 2009.02.01. 20:13:04

Llew, ezek szerint holnaptól te viszed a sorozatot? Én már nagyon várom, hogy végre elinduljon a második évad, és izgatottan várom a hogyvoltokat is! :)

Llew 2009.02.02. 08:36:35

Igen én leszek a szerző. A tervek szerint valamikor kedd folyamán jönnek majd a hogyvoltok.

aribeth 2009.02.02. 13:30:50

Hajrá, Llew, alig várom az összefoglalóidat! :-)

Llew 2009.02.02. 13:50:07

Majd igyekszem megfelelni az elvárásoknak.

tikobaba 2009.02.02. 14:43:51

Jaj, de jó! Ezt a sorozatot is nagyon szeretem :))))
süti beállítások módosítása