Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x1 - Démonok

2009. január 29. 09:00 - zenoli

Natehátszóval. Ugye a 2. évad végén ott hagytuk abba, hogy Tommy fia-Connor- meghalt, elütötte egy autó, majd továbbhajtott. A család férfi tagjai pedig bosszút forraltak a konyhaasztalnál, Johnny kinyomozta, ki a pasi, Teddy pedig lelőtte, majd elvonult egy hosszabb vakációra a sittre. Lou-t dobta a kurva barátnője, de most komolyan, ezen ki lepődött meg igazán, bár az összes megtakarított pénzét is magával vitte, ez már durva azért. Ja és megjelent Tommy eltévelyedett testvérkéje Megs is. Innen indulunk.

Este van, Tommy jó apa módjára takargatja be két megmaradt csemetéjét, válaszolgat baromi türelmesen azok hülye kérdéseire a mennyről, pokolról, villamosszékről, elég necces és nehéz téma éjszakára, de megoldja. Nyílik a hűtő, ahol egyeduralkodóként ott figyel egy üveg pia, nagy betűkkel hirdetvén, hogy az Megs-é, senki ne merészeljen hozzányúlni, mert különben. Tommy kicsit őrlődik, mi legyen, inni vagy nem inni, aztán az ivás mellett dönt, nem is aprózza el üvegből küldi le nagy nyeletekkel majdnem az egészet egyszerre. Majd mint minden részeg, nosztalgiázik, nézi a boldog family fotókat, majd egy Janet-eset eléget, csak hogy demonstráljon ha más előtt nem is, maga előtt.

Arra ébred, lángol a lakás, füst mindenhol, kúszni kezd a földön a lányok szobája felé, de egy alak jön és leüti baseball ütővel. Ébresztő, Tommy riad fel, nem égett le semmi, ja hogy akkor ez csak álom volt, aha leesett. A szája viszont elég romlott sajt ízű, szagú lehet, és meglehetősen szőrös is, mert nem bír megbarátkozni vele az istennek sem, a Colgate csodára képes. Az öreg papa, mivel ugye Tommy most vele osztja meg a meleg családi fészket azért produkált, sikerült bepisilnie, mert mint mondta, talán az utolsó 5 pohár bort már nem kellett volna meginni. Na ja, most már értem honnan a sok alkoholista a Gavin családban. De ez sem tántorította vissza attól, hogy a hugyos lepedő mellett, klottgatyában szónoklatot tartson arról, hogy a Gavin nevet tovább kell örökíteni, tessék megdugni minden mozgót, benépesíteni a földet, vagy legalább egy fiút csinálni! Tommy-t azért annyira nem hatja meg a dolog, tud ő bánni a farkával, nem kell a tanács. Egy kis müzlis reggeli, Tommy hallucinál egy Connor-t, és indulhat a nap. Főcím.

Munkába menet, Tommy felhívja Sheila-t, hogy kellene a papára vigyázni, mert egyedül elég durva az öreg, meg amúgy is egy normális családban segítenek egymásnak a felek. Sheila hallgatja, majd kiosztja, hogy na ja, de normális családban nem is dugunk a meghalt unokatesó feleségével, nemde? Tommy erre hirtelen nem tud mit mondani, jobb is hogy a másikon keresi Johnny, hogy beszélt Janet-tel, és majd este elmondja, mik a követelések blablabla. Vissza Sheila-hoz, aki kitalálta, hogy segít ő, ha Tommy beszél Damien-nel, mert talált nála egy óvszert, és most jajistenem, csak nem szexel a gyerek, hiszen még csak 18 lesz. He? Tommy reakciója nem meglepő, felvilágosítja Sheila-t, hogy a mai kölykök gyorsabban érnek, meg amúgy is ott az internet ilyen pornó, olyan pornó, törpe birkával satöbbi, már ideje volt. Sheila tanácsa, vezetés közben beszéljenek, mert akkor nincs szemkontaktus, ez kényes szituáció, meg minden, jobb lesz így mindkettejüknek.

Teddy bácsit látogatunk a börtönben, aki komolyan kivirult, keresztnevükön hívja az őröket, fogyott egy csomót, mert ételallergiája van, mint kiderült mindenre. Pedig ez a sitt maga a Kánaán, minden van, ami szem-szájnak ingere. Ja és nem bánta meg, amit tett, jó neki odabenn, megtalálta a békéjét, csak nem hittérítették is?Tűzoltás, folyik a meló, egy olyan lakásba mennek a srácok, ahol mindenféle hüllőket tartott a gazdi, Tommy itt ki is röhögi szegény Franco-t, akinek átmászik a lábán egy kígyó, ő meg majdnem Franco alakú lyukat vágott a falba, úgy igyekezett elfele. Tommy nyerít, mint állat, amíg fentről rá nem esett egy vezeték, amitől ő is enyhén beszart szerintem. Már nem röhög.

 Munka után édes a pihenés, mindenki cigizik, Jerry meg kárörvend, hogy élvezzétek csórikáim amíg lehet, holnaptól vége a jóvilágnak, nincs többé dohányzás a laktanyában. Sean átszellemülten felnéz, hogy ez milyen jó már, mert ő pont most akar leszokni, mert van ez az új barátnő, aki ezt kérte tőle. Kérdés a többiektől, hogy ugye ez a lány akkor nagyon nemdohányzó, válasz dehogyis, füstöl, mint a gyárkémény. Enyhén értetlen tekintetek mindenfelé, akkor nem csak nekem volt logikátlan a kérés, de megvan ám a magyarázat is, hát hogy Sean így bebizonyítja, mennyire törődik a csajjal. Ühüm. Jerry kitalálja, hogy akkor majd együtt. Elővesznek egy befőttesüveget, mindenki belerak egy ötvenest, aki megszegi a nemdohányzó tilalmat, újabb ötvenest, ha megint százast, és így tovább. Azé a lé, aki a legtovább bírja, vagy hó végén sorsolás. Nem sok jót nézek én ki ezekből a komákból, lesz itt pénz dögivel.

A Sean barátnő mindenkinek piszkálja a fantáziáját, Tommy és Franco az Újfiút kérdezgeti, ki a lány, kiderül sokkal idősebb Sean-nál, szívják is a fogukat. Közben az Újfiú méltatlankodik az Újfiú elnevezés ellen, mert hogy már mindjárt ő is képzett tűzoltó, és nehogymár. De leoltják, hogy ha itt marad, akkor ez marad a neve, és kész, kuss legyen, oltsál tüzet, ne pofázz. Tommy elmegy Damien elé a suliba, és megszívlelvén Sheila autós tanácsát, vezetés közben próbál a témára térni, de a szégyentelen kölyke, nyíltan vállalja, hogy igen, ő már 4 hónapja aktív szexuálisan, és amúgy is a biosztanárnőjét dugja. Na ez kicsit ledöbbenti Tommy-t, aggódik Damien mentális egészségéért, mondja neki, hogy hát fiam, ez nagyon mély nyomot hagyhat benned, de Damien ennek baromira örülni kezd, hogy de jó. Nem jó irány ez Tommy. Eközben Jerry és Rose, a szomszédasszony ebédelget, kiderül, hogy Jeanne otthonának bérleti díja emelkedik, mire Rose kisegítené Jerryt, mert van neki egy raklap pénze, de nem. Jerry is férfiből van, nagy büszkén visszautasítja, hogy majd vállal plusz műszakot, megoldja, nesegíccsél már te nő.

Tommy bemegy a suliba, hogy na most ő jól megmondja Mrs. Turbody-nak ( Damien tanára) a magáét, meg is látja kiírva a nevét, bekopog, bemegy, és hátra is hőköl azonnal, mert egy kedvesen mosolygó ötvenes néz rá. Tommy-n látszik, hogy kicsit perverznek tartja még az ötletet is, de kiderül, hogy a nő lánya az, aki tanítja Damien-t. Megkönnyebbült sóhaj Gavin oldalról, meg is van az IGAZI Mrs. Turbody, aki jó nő, Tommy egyből stíröl is segget, lógnak kocsányon a szemei, meg nyáladzik is, valamint elveszti a beszédkészségét. Annyit azért kinyög, ki ő, és mit akar, mire a nő kacéran átadja a telefonszámát, hogy akkor ezt majd iskolán kívül megbeszélik egy ital mellett. Nő el, Tommy még egy kicsit ad a vizualitásnak, majd vissza Damien-hez, aki a kocsiban vár. És jön a nevelő célzatú beszéd is, mégpedig: oké, hogy most a 18 éves Damien dug a 38 éves tanárnővel, de majd ha 45 lesz, akkor is a 70 évesekre fog gerjedni? Meg különben is láttad már a nagyit pucéran? Na ez pont olyan, mintha őt akarnád megszexelni. Egy kicsit sántít a magyarázat, de elég megrázó ahhoz, hogy Damien eltöprengjen. Megbeszélik, hogy Sheilának azt mondják, csak árulja a gumit.

Este van már, Lou egy baromi lepukkant lakásban ül, ahol a felső szomszédok üvöltenek, mint állat, addig bírja is, amíg le nem szakad a lámpa, ekkor elmegy, és betér egy szexshopba, ahogy a keresgélés közben talál egy DVD-t, amin a csaló barátnője a főszereplő. Haza is viszi, elkezdi nézni, elég amatőr a cucc, belóg a mikrofon, nem egy minőségi darab, ki is dobja, és elmegy inni a sokkra. Megs és Sean eközben egy romantikus vacsorán vannak, ahol a cseppet sem alkesz Megs egyből négy italt rendel magának, biztos ami biztos alapon, majd miután Sean elmondja, hogy igen ő abbahagyta a cigizést, nagyon toleráns módon kimegy rágyújtani. Sean is menne, mint egy kiskutya, de a csaj leoltja, hogy nem, te maradsz, nem mozdulsz, őrzöd a piámat. Vigyázz Sean, ha így haladsz, elég hamar elveszíted a golyóidat, hehe.

Lou tajtrészegen a kocsmában, a szivarját próbálja meggyújtani, de sehogy sem megy, imbolyog erre-arra, majd egyszerűen eldől, és ennyi volt. Így kell leszokni kérem szépen, legyünk mindennap merev részegek, nem fog menni a dohányzás, ebből oktatófilm kéne, komolyan.

Még mindig este, Tommy találkozik Johnny-val egy baromi füstös helyen, ahol mindenki dohányzik, csak ugye már Tommy nem, így elég szarul is érzi magát. Johnny elmondja hogy mik Janet követelései, Tommy ezt rezignáltan fogadja, csak a tv érdekli, hogy az az övé maradjon. Johnny-ból kitör a sirám, hogy már amúgy is elege van, hogy ő hozza-viszi a kölyköket, hallgatja Janet kérdéseit Tommy-ról. Na erre már felkapja a fejét ő is, és a szokásos „én akkor is boldogabb vagyok, mint te” játékba kezd. Mondja meg Johnny, hogy ő is boldogan mártogat minden nőbe, mit neki Janet. Aha, hihető. Mindenesetre másnap menjen fel Tommy. Oké. Ezután a tartalmas esti program után Damien-t hazafuvarozza a jó nagybácsi, elmondja Sheila-nak, hogy a gumit csak árulja a gyerek, no para, akkor ugye jössz vigyázni az öregre. Igen, holnap menek. Még egy kis 2 mondatos flört is belefér, de jól nézel ki, jó az illatod, majd Tommy el.

A kocsiban megjelenik Jimmy szelleme, hogy Tommy bazmeg mit csináltál már a fiamból, mióta meghaltam. Azóta iszik, dohányzik, szexel, de Tommy igazi Tommy-ként a rendszert hibáztatja. Másnap a laktanyában megjelenik a cseppet sem másnapos Lou, és bedobja az első ötvenesét a dobozba, aha akkor mégis sikerült rágyújtani. Tommy felment Janet-hez, aki köcsög módján mosogatott, pakolt, mindent csinált, csak nem nézett rá a pasira, pedig szegény próbált megnyílni, elmondani az érzéseit a gyerek halálával kapcsolatban, de Janet-et ez nem érdekli, végülis valakit hibáztatni kell, igaz is. Átmennek egymásra mutogatásba, és mikor Tommy-nak elfogytak az érvei, fogta, és földhöz vágta azt a 2 vázát, amiről úgy feltételezte, hogy a nő a szeretőjétől kapta. Azért a végső döfést megkapta még így is Janet-től, miszerint örül is, hogy nem kell néznie, ahogy Connor felnő, és pont ugyanolyan lesz, mint az apja. Azért ez kemény volt.

Tűzoltás, bemennek a fiúk egy lakásba, ahol találnak egy kislányt, Tommy kiviszi, látja jól van, minden oké. Közben Sean elkalandozik, és talál egy doboz cigit. Persze nagy suttyomban ellopakodik vele, és rágyújt az égő házban. Laza. Vége a mentésnek, megy az élménybeszámoló, Lou megérzi a cigiszagot Sean-on, haha megszívtad. A nagy látó nem csak azt érezte meg, hogy rápippantott, hanem azt is hogy milyen márkára, Sean néz nagy szemekkel, hogy ezt most hogyan. Persze kiderül, hogy Lou is látta a doboz cigit, onnan. Oppá, a kimentett kislány mégis úgy tűnik meghalt, de ezt Tommy nem nézhette tétlenül, odarohant, és nekiállt újraéleszteni olyan kétségbeesetten, hogy áá csöppet sem Connor járt az eszében, tuti. Úgy tűnik nem sikerül, szól a zene, aztán mégis, jajdejó. Lassított felvétel közben végig, aztán bevágják Janet-et is, ahogy fekszik az ágyban, és valaki fekszik mellette, húha ki lehet. Aztán szép lassan a kamera megmutatja, már aki a tetoválásból nem találta ki egyből (én de). Johnny az. Hmmm kérem szépen, szép is, ha ilyen összetartó a család.
Végül Tommy is rágyújt, leszarja a fogadást. Ezek után asszem én sem tennék máshogy.
 

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása