Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x01 –Boone Mama

2009. január 27. 11:00 - Madmoazell

A második évad végén ott tartottunk, hogy volt egy őrült Késesünk, aki az évadzáróban nyesett egyet Christian nyakán is. Egészen konkrétan elnyesi, Christian pedig még konkrétabban meghal. A temetésén beszédet mond mindenki, aki számít, Julia arról, hogy Christian milyen bonyolult ember volt, Kimber arról, hogy Christian milyen szép volt kívűlről és belülről is, Liz arról, hogy emberünk állandóan vissza akarta téríteni a pasikhoz. Sean az utolsó, aki elmondja, hogy Christian a testvére volt, és hogy szerette, halleluja. Aztán a sír beakad, míg leengedik a földbe, Christian pedig felébred, mert persze álmodik. Szerencsére túlélte a támadást, de azóta állandóan ezt álmodja, és nem képes továbbjutni. Kiderül, hogy a Késes meg is erőszakolta… Hajjajj, izgalmas évad elé nézünk.

Julia ezalatt éli életét, Sean-ért nyögdös az ágyban, de kiderül, hogy nem férjurával hancúrozik, hanem Jude-dal, akivel együtt jártak az orvosira. A srác kicsit komolyabbra fűzné a szálakat, de Julia 17 évnyi házasság után erre nem igazán vágyik. Ezalatt Christian a szokásos reggeli futása után elmegy a lakásába, megnézni, mi maradt belőle a rendőrök pakolászása után, de eléggi kiborítja az, amit ott talál. Egy Kit McGraw nevű nyomozónő akar vele nagyon beszélni, hagyott is jópár üzenetet a rögzítőn, de Christiant nem nagyon mozgatja a téma.

Mivel Christian nem dolgozik a támadása óta, Seant elborítják a páciensek, és egyelőre nem sok esély van arra, hogy ez pozitív irányba változzon. Christian munka helyett ugyanis inkább Kimberezik, perpill a hölgyemény legújabb pornórendezését elemzik otthon. Kimber próbálja a szex felé terelni a témát, mert hiányzik neki, meg Christian is, mire az utóbb nevezett feleségül kéri. Haha. Julia meg válni akar, éppen egy snittel később, Sean egy cseppet meglepődik, pedig ez nem túl váratlan. Kimbernek is ez a reakciója, de ő nem számított rá. Julie ezalatt elkezdi magyarázni, hogy tovább akar lépni, de Sean nem hajlandó aláírni. Ugyanez a válasza Kimbernek is, az indoka meg elég banális: Christian nem térdelt le hozzá. Meg hogy még azt se mondta hozzá, hogy „szeretlek”. Nem így Sean, aki ezt jópárszor előadja (lassan) exnőjének. Végül mindenki szépen nemet mond a másiknak, „eljes”a boldogság.

Christiant végül csak utoléri a nyomozónő, kis barna nőci. Kiderül, hogy most érkezett Londonból, és elég tökös is, mindenképpen el akarja kapni ezt a barmot. Christian rögtön meghívja inni, de a hölgy inkább a támadásra tereli a szót. Dr. Troy elmondja, hogy a Késes lebénította, viszont a megerőszakolást már nem vallja be. A nyomozónőnek gyanús lesz az, hogy miért zuhanyzott le az egész után dokink, hogy miért akarta lemosni magáról a bizonyítékokat. Christian elvonul, nem nagyon jön be neki a kérdezgetés. Bemegy a rendelőbe, és összekap Sean-nal azon, hogy mikor akarna visszatérni. Sean gondolkozik azon, hogy Quentin Costát hívja át Atlantából segítségért, de Christian kiakad, ekkor kiborul a Julia-féle bili is, és kis szájtépés után Liz állítja le őket. Seant ugyanis egy rendőr keresi telefonon.

Nem, ez most nem a Késes. Seant terepre hívják. Egy eléggé kupis házban várja őt az, aminél borzalmasabbat még nem nagyon láttam. Meg ő se. Mrs. Boone ugyanis gyakorlatilag belerohadt a kanapéba. Kiderül, hogy az asszony 2002 óta (azaz 3 éve) fel se kelt már ültéből, mert isiásza van, ami miatt fájt a háta, a doki meg azt mondta, hogy pihenjen, amíg nem lesz jobb. Hát nem lett jobb, Mama (ő kéri Seant, hogy hívja így) pedig azóta pihen. Szegény nagyon kínosan érzi magát, amúgy szívroham-gyanús, de egyelőre ki se tudják vinni a házból. A férje, Denny nem igazán kooperatív, a kajahordáson és a TiVo beszerelésén kívűl másban nem segít feleségének, még csak nem is él vele. A probléma az a szívroham-gyanú mellett, hogy a nő bőre szinte hozzánőtt a kanapéhoz, amellett, hogy szerencsétlen még a vécére se tudott kijárni, szóval mindenképpen kórházba kell szállítani.

A megoldás az lesz, hogy a tűzoltók kikapják a falat, Mamát pedig 12 markos legény kiviszi és felrakja egy teherautó platójára. Szegény Mama. Liz eközben telefonál, hogy egy beteg fekszik az asztalon, műtétre várva, de mivel Mama teljesen odavan, nehogy új barátja otthagyja, végül ő nyer, és még Sean kezét is foghatja az út alatt. Liz Christian ugrasztja helyette, de olyan lassan ér oda a rendelőbe, hogy a beteg lelép. A meglepetés viszont csak most jön, Quentin Costa jelenik meg, hogy személyesen fogadja el a partnerséget a McNamara/Troyban. Persze Christian nem ujjong az ötletért, majd Quentin megnézi a nyakát és a vágást, és kedvesen felajánlja neki, hogy ha beveszik partnernek, ingyen helyrehozza. Meg hogy mindenki élete könnyebb lenne, ha ő ott dolgozna velük. Ahha.

Liz végül magával viszi a megyei kórházba, hogy együtt asszisztáljanak Seannak Mamánál. Christiant nem is ez érdekli, hanem Quentin látogatása, de Sean lehűti, hogy ha folytatni akarja a közös munkát, most kezdheti is. Mamát sajnos nem lehet altatni, ezért telibe fogják nyomni egy rakás érzéstelenítővel. 25 lövés után le kell állniuk, mert félő, hogy az asszony szíve nem fogja kibírni a terhelést. Ekkor érkezik meg Mr. Boone, Mama férje, aki nekiáll hisztizni, hogy látni akarja nejét. Sean leteremti, hogy hogyan volt képes felhizlalni a feleségét így, meg egyáltalán hogyan mondhatja azt, hogy szereti, de Mr. Boone hajthatatlan, szerinte pont ez a szeretet jele, hogy megadott neki mindent. Ha már szeretet, Julia ezalatt az iccsanyjával beszélget. Erica azért jött, hogy segítsen kicsi lányának a válásban, ennek örömére a legbrutálisabb válóperes ügyvédnőt kérte fel. Julia nem akarja a dolgot, meg elvenni Sean-tól a biznisz felét se, nehéz lesz győzködni…

Mama műtéte elkezdődik. Darabokban szedik le róla a kanapé huzatát, nagyon fájdalmas a dolog, még egy potenciális húsevő baktérium is bejön a képbe. Mama elkezd aggódni, mire Christian lekapja a maszkját, és nekiáll figyelmet terelni. Kiderül, hogy Mamának van egy lánya is, akit egy éve nem látott, mert nem bírta látni az anyját szenvedni. Jól egyetértenek Christiannel, akinek ugyanaz a baja, nem képes csinálni a dolgokat úgy, ahogy kéne, halogatja, míg végül eltelik az idő. Ezalatt megérkezik a baktérium-tenyésztés eredménye, gyorsan kéne csinálni valamit, mert hatalmas bajok lesznek itt. Míg a dokik helyzetet beszélnek meg, Mama körbenéz, látja a romokat a műtőben, majd egyszercsak jelez a monitor, megáll a szíve, és nem éleszthető újra, mert nem egyezett bele korábban. Szomorúság a köbön.

Mama temetésén a dokikon kívűl csak June, Mama lánya és Denny vesznek részt. Mivel a fiúk fizették ki a szertartást, Denny meg akarja nekik köszönni, majd kitalálja, hogy szeretné megtartani a kanapét, ha már az Mama részévé vált. Brrr… Christian úgy dönt, szeretné Quentint maguk mellett látni, legalább segít neki visszaszokni. Este randizik Ms. McGraw-val, a nyomozónővel, aki „meg akarja vizsgálni”, hol történt az egész, ezért persze lakásra megy. Hahaha. Christian se tökhülye, először ő akar hallani egy titkot a kisasszonyról. Megkapja, Kit elmeséli, hogy férjnél volt, de a férjét megölték egy rablás során, ezért lett ő is nyomozó. Amúgy meg nagy franc, lefekteti dokinkat az ágyra, hogy eljátszassa vele a támadást, a vége meg az lesz, amire akár fogadhattunk volna, hogy hancúroznak egyet. Christiannek ez az első a támadás óta, szóval óje. Az épp betoppanó Kimbernek annyira nem jön ez be, pedig Christian tényleg a régi. De mivel Kimber nem változott, az édeshármasba szívesen beszáll.

Julia meglátogatja Seant, aki végül csak aláírja a válási papírokat, pedig nem is erőszakolta őt senki erre. Ha már nem tudják egymást boldoggá tenni, akkor rosszabb ne legyen. Érthető. Julia mégsincs teljesen feldobva…

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása