Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 3x04 – Sh*t Highway

2009. január 26. 11:00 - wayout

Nos, ott tartottunk, hogy este marihuána zacskózás közepette becsöngetett Peter refluxos társa, és arról kezdett kérdezősködni, hogy merre lehet Peter, mert már napok óta nem adott magáról életjelet. Mivel azt nem vallhatja be Nancy, hogy a férje járulékos veszteség volt egy rosszul elsült drog ügyletben, ezért nagy boci szemeivel elkezdi mantrázni, hogy ő és Peter szakítottak és pont néhány napja látta őt utoljára. Fundis ügynöknek gyanús Nancy dezorientált hadoválása, és az hogy jó 5 percig egyáltalán nem pislog, de egyelőre annyiban hagyja az egészet. A bent Nancy tovább mantrázza, ezúttal a fiainak, hogy nem tudja mi történt Peterrel, úgy mintha elég lenne sokszor elmondani, és valósággá válik.

 

Szegény Peter DEA ügynök létére tudhatta volna, hogy összeállni az ellenséggel elég veszélyes dolog, és nagy valószínűséggel végzi az ember örmény maffiózók kutyáinak vacsorájaként (na jó itt egy kicsit eleresztettem a fantáziám). Eközben Agrestic-i városházán ülést tartanak arról, hogy vajon legyenek-e Majestic város vécécsészéje vagy sem. Az ajánlatot, kis makett kíséretében Sullivan Groff prezentálja, olyan mézes-mázas mosollyal, mintha nem is szart, hanem valami mágikus gyógyforrást akarna átfolyatni Agrestic főuta alatt. Persze valójában nincs sok választásuk, hisz üres a kassza, így kölcsönösen szüksége van egymásra a két városnak álcázott zombitelepnek.

Másnap reggel Shane életrajzot rittyent anyukájának, és mivel Nancy csak két szemesztert végzett a Berkeley-n, ezért rendesen fel kell tupíroznia, mert szerinte amúgy sem ellenőrzik őket, de kell hogy valami hangzatos hülyeség legyen benne. Nancy sokkal jobban aggódik Fundis ügynök miatt, nehogy kiszagoljon valamit Peter halálával kapcsolatban, mint hogy kap-e munkát vagy sem. Szegény Shane gyermeki ártatlanságával még mindig abban a hitben él, hogy anyja majd talál egy rendes munkát, újra normális család lesznek és a legnagyobb izgalom az életükben az lesz, hogy kifogyott a hűtőből a diétás kóla. Andy is látott már szebb, bigott patriotizmustól mentes napokat, és éppen azt ecseteli a harci haverjának, hogyan fogja a holttestét fedezéknek használni a harctéren Irakban, amikor elhívják őket egy kis külön feladatra.

Az Agrestic-i városi tanács ülésén kiderül, hogy nem csak a 3 évesek buknak a klasszul világító kis házakra, hanem a negyvenes, korrupt városvezetők is. Doug azt javasolja, hogy újra kéne tárgyalniuk a vécécsésze dolgot Majestic-kel, csak éppen az ő feltételeik alapján, elvégre a szarnak el kell folynia valahol, így a tehetős szomszédoknak úgy sincs más választásuk, nekik meg egy remek lehetőség a meggazdagodáshoz. Ekkor toppan be Celia, aki méltatlankodik egy sort, de igazából tesznek a véleményére és Dougot követik. Életének valószínűleg első állásinterjúján Nancyről lesüt, hogy nem végzett többet két félévnél az egyetemen és Shane pedig ehhez képest túlságosan is jól tupírozta az életrajzát.

Ez igazából lényegtelennek tűnik, mert Sullivan Groffot már az is meggyőzte Nancy alkalmasságáról, hogy a haja kókusz illatú. Meg az hogy jól nézhet ki, amikor ki kell az ágyból, meg este, amikor benne van… Erre Nancy nem nagyon tud mit mondani, de kiderül, hogy a lehetséges főnöke egy humor herold, aki úgy tűnik beépíti a fizetésébe a verbális szexuális zaklatást is. Nancynek nem kell mást tennie csak mosolyogni, kedvesnek lennie mindenkivel és lehetőleg nem kefélni az összes építőmunkással, majd pedig feltenni az egészet a netre, ahogy Sullivan előző titkárnője tette. Szóval Nancy, Celia és Sullivan farkának ajánlásával megkapja a munkát, de őt megint jobban izgatja az épület körül cirkáló sötét autó, amit az ablakból látott.

Silas természetével ellentében nem lopja a napot, hanem közmunka gyanánt szedi a szemetet, és összetalálkozik Celia barátnőjével, Pammel, aki ráivott némi nyugtatóra aztán neki hajtott egy sziklának és szintén itt kötött ki, de azért feldobta némi piával az uncsi közmunkát, elvégre azt csak volán mögött tilos. Silas rádöbben, hogy komoly füves felvásárló piac rejlik a többi elítéltben, hisz ezt is, mint oly sok munkát nem érdemes józanul végezni. A város kietlenebb részén, ahol nincsenek örmény maffiózó szomszédok, épül Heylia és Conrad kis füves fóliás kertje. Heylia meg van lepődve, hogy unokaöccse mennyire ért a témához és megjegyzi, hogyha fele ilyen okos lett volna a farka, akkor nem állt volna össze Nancyvel. Conrad már nem bírja a csesztetést és közli vele, ha együtt akarnak dolgozni, szálljon le a farkáról, akármilyen hülye is legyen.

A tanácsházán Celia szavai ismét süket fülekre találnak, Doug pedig egy gyors húzással visszakerül a tagok közé, egy önfeláldozó barátja segítségével, aki lemond a posztjáról és helyére Dougot választják meg ideiglenes taggá a következő választásig. Doug első cselekedete „újdonsült” tagként az önfeláldozó haverjának megjutalmazása egy zsíros megbízással. Celia fenyegetőzik, hogy nem fogja hagyni, hogy Doug megint a kis korrupt királyságává változtassa az önkormányzatot, de már meg sem hallják a szavait a vodkás üveg csörömpölésétől. Nancy fagyival meg haza, hogy megünnepeljék az új munkáját, Shanenel pedig madarat lehetne fogatni annyira örül ennek, csak hogy megint bekopogtat a valóság, mint annyiszor, és U-turn telefonál, hogy mi van a pénzével.

Közúti kihágást nem nagyon hatják meg Nancy kifogásai, mert ő munkája az, hogy a ribanca legyen, és különben is az ő nyakán már azóta ott van a DEA mióta kibujt az anyja hasából, szóval uccu füvet árulni különben kurvára nagy baj lesz. Nancy pedig jobb ötlet híján felhívja régi jó ismerősét, a helyi főiskola biztonsági őrét, aki anno le próbálta nyúlni. Másnap találkoznak is, csak a fickó teljesen be van szarva Nancytől, aki nem épp egy félelmetes jelenség, de valószínűleg az is megtette a hatását, hogy anno rosszarcú latino díler, Alejandro jól átrendezte a búráját. A csávó azzal a kifogással, hogy elmegy a pénzért, elhúz és ott hagyja félelmetes rosszarcúkkal felszerelt dílernőnket a campuson várakozni.

A semmi közepén Andy és a harci haverja halálra unják magukat, és felnőtt férfiakhoz méltó időtöltésbe kezdenek, egymás seggét kamerázzák fingás közben. Nancy meg várja és várja a biztonsági őrt, aki csak nem akar visszajönni és közben minden napszemüveges pasira azt hiszi, hogy DEA ügynök. A várakozást és paranoiát megelégelve le is lép egy idő után. Andy épp egy jó nagy fingást produkált, amit a harci haver fel is vett a telefonjával, csak éppen közben belerepül egy rakéta. Andy jobb ötlet híján fogja a telefont és elhúz a fenébe. Este Celia egy generikus „francia” étteremben vacsorázna, amikor hirtelen odaül mellé Sullivan, akinek még mindig ott van arcán a levakarhatatlan fogpaszta mosoly. Megköszöni neki Nancyt, aki remekül bevált és elhívja, hogy menjenek valami rendesebb helyre, ahol jobb a világítás és van rendes bár.

Celia bár eddig mindig el volt ámulva Sullivan tökéletesen ondolált hajától és kifogástalan modorától, most nemet mond és egy átlátszó kifogással gyorsan elmegy. Reggel Nancy gondterhelten ül a kávéja mellett és szisztematikusan nem veszi fel a telefont, tudván hogy U-turn keresi, aki a pénzét kéri rajta számon. Silas ellentétben frissen és fitten indul közmunkára és megjegyzi, hogy teljesen ellenőrizetlen a dolog és egy csomó jó fej emberrel találkozik, akik szeretnek mulatni. Nancy tiltakozik, bár nem túl erélyesen, az ellen, hogy Silas dílerkedjen, mert neki nem ezt szánta, de ő maga is tudja, hogy nincs más választása, úgy hogy Silas fogja a fűvel teli táskát, a többit meg majd este megbeszélik…

 A mostani Little Boxes a Donovan féle verzió.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása