Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cobra 11 9x29 - Padlógáz

2009. január 26. 15:30 - Sylba

A képek minőségéért elnézést, ezen a héten nem volt jobb forrás.

Egy benzinkútnál állunk valahol Köln közelében, Tom KWA versenyautó pilóta tesztre készül, Semir meg nem érti, hogy miért kell Forma 1-es pilótaképzőbe járnia társának. Tom a fejéhez is vágja, hogy ő bizony Forma 1-es autót fog tesztelni másnap, hiszen már 10 hónapja erre az alkalomra vár. Hallgatnánk is tovább évődésüket, de egy sportautókat szállító kamion érkezik, amely mellé be is gurul egy bordó furgon. A furgonban ülő két férfi, amíg a sofőr kiszáll levegőzni, addig ők másodperceken belül elkötik a Jaguárokkal, Bugattikkal megrakott kamiont. Tomék utána erednek, és az autópályán be is érik a kamiont, ám a bordó furgon hátulról próbálja kostolgatni Semirék Mercijét, ami nem volt túl jó ötlet, hiszen a furgon végül az árokban köt ki, a sofőr Svejket pedig meghalt. Nyomként mindössze egy bankkártyaleolvasó kábel marad utána.

A tolvajok hadiszállására Thilo érkezik, akinek nagyon tetszik a zsákmány: sárga Bugatti 100C, 356-os Porsche, egyedül Svejket nincsen ott, de ez akadály, hiszen még egy-két kocsit el kell kötniük így szükségük lesz még egy kiváló sofőrre. De mindenre van megoldás: Thilo nővérének a barátja Sven pont megfelelő lenne erre a szerepre. Sven viszont három évet ült sitten, ( és milyen meglepő pont Tom és Semir dutyizta be) ezért visszutasítja elsőre az ajánlatot. Próbálja Thilot is jó útra téríteni, látszólag a fiú bele is megy. Az örsön a kártyaleolvasó vonalkódja vall, így Semirék összekötik az esetet Svennel. Lara, Sven barátnője aggódik az öccséért, de Sven nyugtatja, majd Ő vigyáz rá, el is hinnénk Neki, de betoppan Tom és Semir. Emlékeztetik Svent, hogy van priusza, így ha tud valamit gyorsan csicseregje el és az jó lesz mindenkinek. Sven alkut ajánl, ha visszakapja a jogsiját, és ez által a régi autóversenyzős életét, akkor segít Semiréknek.

Este egy U-Bahn megállóban találkozik Sven és Lennert, annyit azért megtudunk, hogy két akció van kilátásban, ahol Svennek kell vezetnie. Chefin ( Főnőknő ) közben aggódik, hogy nem tudni, hogy Svenben meg lehet-e bízni egyáltalán. A másnapi találkozóra Svent bemikrofonozzák, és jeladót is kap, hogy tudják, hogy hol van, bónuszként meg egy jogosítványt is kap, ami még egy hétig érvényes. Egy sötét autó lassít, Sven beszáll az autóba, és leesik az álla, mert a sofőr nem más, mint Thilo, aki megígérte neki, hogy nem csinál semmilyen hülyeséget. Sven erőtlenül próbálja kideríteni, hová is tartanak, de nem jár sikerrel.A jeladót követik Semirék, ám Sven leszedi magáról a mikrofont és a helyzetjelzőt, így megszakad a kapcsolat.

A porczi ipartelepen Lennert és csinos társnője elvágják a megfelelő vezetékeket, így áramszünet lesz, ezzel kisebb közlekedési káoszt okoznak. Semir és Tom későn érkeznek, mint mindig, így Lennerték helyzeti előnybe kerülnek. Közben Lennerték egy záloghitel garázsából kötnek el három autót egy szürke Porsche-t és két Ferrarit. Éppen indulnának, amikor megérkezik egy járőrkocsi, majd Semirék, amit Lennert golyózáporral díjaz. Tom mire feleszmél, Svent fedezi fel a harmadik piros Ferrariban, akit elkezdenek üldőzni, ám mivel Sven autversenyző volt és hát Ferrari ezért könnyen lerázza a rendőr párosunkat. Semirék csak azt nem értik, hogy Sven miért viselkedik ennyire kétértelműen, segít a rendőrségnek, most meg elpucol előlük.

Lennert és csinos társnője rájönnek, hogy valakinek kellett infóznia a rendőrséget, hiszen a riasztó nem működőtt, és sajnos Sven ingjéből ki is kandikál egy kábel, ami egyértelművé teszi, hogy ő a spicli. Thilo ráborítja a szekrényt Lennertékre, de sajnos nem menekülnek sokáig elfogják Thilo-t, Sven meg feladja magát. Születik egy alku, ha Sven végigcsinál mégegy akciót, visszakapja Thilot élve. Semirék közben Hartmuthoz hajtanak, aki előrébblendíti az ügyet, mert rájönnek, hogy mágneskártyás ajtót akarnak kinyitni Lennerték. Tom meggondolatlanul ki is jelenti, hogy mágneskártyagyártó cégből bizonyára kevés van, ám téved Dieter és Hotte végül nyolc vastag dossziéval tér vissza, tele címekkel, ami ad egy kis munkát az Örs dolgozóinak.

Lennert és Sven egy üveges épület két biztonsági rendszerén is átjut Thilo számítógépes masinájával, majd egy sokkolóval hatástalanítanak egy férfit, akinek Sven lép a helyébe.Lennert versenyzői ruhát ad Sven kezébe, és felszólítja, hogy mutassa, meg mit tud.Az örsön hasznos a papírmunka, mert rájönnek Lennert tervére, és már hajtanak is a versenypályára.

Sven közben elköti a Forma 1-es autót, és jókat száguldozik vele előszőr a pályán, aztán meglepő módon átszakítja a kerítést, és elszáguld, egészen Lennert teherautójáig. Ahol nem várt fordulat következik be, csak egy fejbiccentésre áll meg, és továbbhajt. Lennert lőne, de rájön, hogy azzal ő járna rosszul. Sven elhajt a versenyautóval, közben száguldozik, integet, igazi versenyzőhöz méltóan. Tomék miközben azon filozofálnak, hogy miért kellett leolvasó Lennertéknek, hiszen anélkül is el tudtak volna kötni egy autót, a másik sávban Sven tünik fel a száguldó sárga versenyautóval. Sven alkut ajánl Lennernek, Thiloért a Forma 1-es kocsit. A tévében bemondják, hogy keresik Svent, így Lara oda is siet Brühl-be, ahol valószínűleg szerelme lehet. Lara segíteni akar, de Sven lerázza, és így csak Semiréknek tud információkat adni.

A csere helyszíne a kikőtő, ahol sárga szépségért Thilot lehet kapni, ám amire Sven nem számított Lennert női társa is megjelenik, és lelőné őket, de szerencsére felbukkan Semir és Tom, és üldőzőbe veszik Lennert. Megkezdődik a hajsza, az éppen 100 éves kikötőben, ahol végül Lennert a vízben köt ki, mert Sven megijeszti a Forma 1-es autóval. Mi meg egy jó kis tűzijátékot nézhetünk a száguldozás után. Lennert és női társának a kezére bilincs kerül és Thilo is börtönben töltheti a következő éveit. Sven viszont visszakapja a jogosítványát, és lehetőséget egy új életre. Záróképben Tom hajt el a sárga versenyautóban, szakadó esőben tíz centis sárban, én meg irigykedve nézek utána.

Címkék: cobra 11
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.01.26. 21:14:33

Azért pár poént betehettél volna. pl.: tíz hónapot várni, hogy kitörhesd a nyakad by Semir

Amúgy hajrá!
süti beállítások módosítása