Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x06 - Egyszer mindenki lebukik

2009. január 23. 15:00 - leeann

Zenés csendélettel kezdünk, méghozzá Mikey és Ben fészkében. Mikey most kelt és meglesi, ahogy Ben a fürdőszobában éppen döfködi magát egy bazi nagy tűvel. Persze este ezt el kell mesélni Briannek is, hisz ki mást érdekelne az, hogy a prof kokszol. A Babylon előtt akkora a sor, mint a tavaszi árleszállításon, úgyhogy Brian és Mikey előre tolakszik egy VIP belépővel, Emm és Ted pedig áldozatul esik némi rendőrségi motozásnak és igazoltatásnak, ahogy a sorban mindenki. Ethan és Justin szerelmi fészkében viszont minden viharmentes, és nagy a boldogság.

Ethan hamarosan egy nagy lehetőséget kap telefonon, ami ugyan megzavarja az idillt, de egyben hatalmas örömet vált ki a fürdőző fiúkból. Justin sajnos nem mehet támogatást nyújtani, mert elvileg nem is létezik, így Ethan egy pár összeillő gyűrűvel kárpótolja szöszikét, ami az összetartozásukat hivatott jelképezni. Gyűrű, csók, meghatódás, mi kell még? Másnap Brian a munkahelyén éppen egy filmet néz, amit a Stockwell kampányhoz készült. Helyesbítek, Brian éppen halálra unja magát Stockwell kampányfilmjén. A két segítő esküszik arra, hogy ez a film jó, de Brian nem ismer vereséget, úgyhogy elmondja a véleményét, ami nem tetszik mindenkinek.

Stockwell hallgat Brian ötleteire, de nem akar radikális változást a kampányában. Brian azért meggondolná a helyében. Emm és Ted éppen alakítja az új ház belsejét, de a lányok úton-útfélen beleszólnak. Később a fiúk már a kajáldában vannak, ahol Deb felhívja Ted figyelmét arra, hogy Stockwell emberei rászállnak a szexiparra, amiből kedvenc könyvelőnk is keresi a napi betevőt. Ted nem aggódik, hisz precíz, mint egy könyvelő, így nála nem lehet hiba. Debbie attól még aggódik, hisz az egyik pótfiát ki akarja csinálni az ördög, a másik meg annak dolgozik.

És ha emlegettük, az ördög kampányán dolgozó pótfiú meg is jelenik és betér egy levesre. Justin szolgálja ki Briant, aki azonnal meg is szemléli szöszike gyűrűs ujján lévő ékszert. Szöszike még mindig dühös, Brian pedig nem hagyna ki egy-két élcelődő beszólást a nagy romantikus gesztusra. Szóval a helyzet változatlan az egykori álompár között. Később Mikey egy kis kutatást végez a neten, hogy tudja, mivel áll szemben szteroid ügyileg. Mondhatnám, hogy titokban teszi, de nem, sőt meg is mutatja Bennek, hogy mi mindent talált. Ben azt mondja, hogy a leromlás ellen szedi, de ez nem győzi meg élete értelmét.

Ben szerint a szteroid előnyei eddig verik a hátrányait, úgyhogy gyorsan leszereli Mikeyt ez ügyben. Közben Brian éppen Stockwell új kampányfilmjén dolgozik, amiben a rendőrfőnök emberi oldalát próbálja bemutatni. Teddy is dolgozik és megvizsgálja az embereit, hogy mindenkinek megvan minden papírja, és mindenki egy ma született bárány. Majd az asszisztensével végigveszik az összes előírást, és a kötelező szabályokat, úgyhogy minden rendben van a fedélzeten. Ethan készülődik az első fellépésére, aminek az is része, hogy felkeresi őt egy újságírónő, aki interjút készít a feltörekvő tehetséggel. Az interjú közben beállít Justin és Daph, akiket Ethan az unokatestvéreként és annak barátnőjeként mutat be.

Daphne nem igazán érti ezt a dolgot, hisz Justin nem azért harcolt eddig, hogy most bujkálnia kelljen. Emmett és Ted újra a házban vannak, hogy tovább tervezgessék a kinézetét, amikor megjelenik egy szomszéd. A legszörnyűbb szomszéd a világon. Mosolyog, sütit süt, és csicsereg, ha kell, ha nem. Mivel Jennifer is épp ott van a fiúknál, őt is köszönti, mint új lakót a virágos jókedvű szomszédasszony. Persze azonnal felvilágosítják a cserfes nőt, hogy a Ted-Emm páros a tulaj, ami pillanatnyi döbbenetet okoz a szomszédasszonynál. Igazából ez nem zavarja, és meghívja az új szomszédokat egy kis koktélpartira péntekre.

Este Ben és Mikey Debnél vacsorázik, de a nagy előkészületben Deb gyűrűje beesik a hűtő mögé. Mindenki húzza Debet az értéktelen gyűrűvel, de ő ki szeretné szabadítani a bizsut. Superman Ben úgy rakja arrébb a bazi nagy hűtőt, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Miután az ékszer kiszabadul, és Ben elmegy kezet mosni, a család kibeszéli a szteroidok és Ben kapcsolatát. Mikey kiáll Ben mellett, mert ha ezek a szerek segítenek neki a HIV legyőzésében, akkor ő támogatja minden erejével. Vic szerint viszont a szteroidozásnak nem csak a halálos kór az oka. Másnap Brian bemutatja Stockwellnek és sleppjének a reklámfilmet, amire a rendőrfőnök rábólint, az emberei hadakozásai ellenére.

Közben amikor Ted hazaér, majdnem minden szó a torkán akad, mikor meglátja Emm-et. Emm úgy néz ki, hogy még egy heterónak is unalmas lenne. Sőt a pár napja még csupa kék, piros és narancssárga berendezés tervekből is szürke és csokoládébarna lett. Ted nem érti, hogy mi lett az extravagáns pasijával, aki most úgy viselkedik, mint akit betettek egy fekete-fehér tv-be. Ted szerint akár színesek, akár nem, akkor is ők lesznek a szomszéd buzik, úgyhogy felesleges beolvadni a kisváros heteró lakosságába. Később a kondiban Ben éppen beszerzi a heti adagot, amit Brian kifigyel. Bennek is feltűnik, hogy Brian nem ilyenkor szokott kondizni, úgyhogy más oka lehet az ittlétének. Hát persze, hogy más oka van.

Brian Mikey miatt aggódik, Ben pedig cserébe úgy beépíti őt az öltözőszekrénybe, hogy az elég korrekt nyomot hagy Brian hátán. Este Ethan romantikázni próbál, de Justin nagyon nehezen emészti meg, hogy két pillanat alatt unokatesóvá avanzsált. Viszont a hegedűsnek jó a beszélőkéje, így hamarosan már inkább csókolóznak, mint apró-cseprő részleteken agyaljanak. Közben Mikeynak már nagyon benne van a bugi a lábában és indulna a Babylonba, de Brian még nincs kész. Az ok az, hogy megmutathassa Mikeynak, hogy egy fél szekrény nyomódott a hátába, amikor Bennel próbált csevegni. Mikey még mindig nem látja olyan vészesen a dolgokat, de Brian szerint a szteroid nem a legmegfelelőbb gyógyulási módszer.

Másnap Ethan elindul a nagy útra a siker felé, és érzékeny búcsút vesz Justintól. Közben Stockwell és csapata meg van döbbenve, hogy mennyit nőtt a rendőrfőnök népszerűsége az új kampányfilm miatt. A siker minden pillanata Briannek köszönhető. Este Emm-nek és Ted-nek jelenése van a szomszédban, ahol összecsődült a fél utca, hogy megmutassák, milyen nyitott a külváros a melegekre. A koncert nagyon sikeres lett, a közönség zúgó tapssal fogadja a koncert után a művészt. Az ügynök már szervezi is a következő nagy dobást. Közben Justin nem bírta ki, és csak elment a koncertre, persze Ethan tudta nélkül.

Szöszike messziről figyeli a hegedűst, aki szép számmal fogadja a gratulációkat. Amikor Justin elindul a zenész felé, egy srácot lát vele, aki elvileg csak rajongó, de Ethan-nek láthatóan jobban felkelti a figyelmét, mint a többi gratuláló. Sőt a két fiú egy irányba is távozik a teremből, és ez mind Justin szeme láttára történik. Miközben Justinnak kezd összeomlani a romantikus világa, Emm és Ted elég jól mulat a szomszédban. A mulatságnak két rendőr vet véget, mert letartóztatják Tedet kiskorú veszélyeztetése miatt. Kiderül, hogy az asszisztense csak 3 hónap múlva lesz 18 éves.

Miközben lassan mindenkinek összeomlik a világa, Bennek az egészsége kezd összeomlani, de nagyon, hisz éppen ezerrel rókázik a wc-ben. Mikey szerint ideje abbahagyni a szteroidok szedését, hisz már nem csak bazi erős a prof, de agresszív is. Ben üvölteni kezd Mikeyval, hogy ne ugasson bele abba, amit nem kell átélnie, hisz ő nem úgy kel fel minden nap, hogy ott lebeg a feje felett egy halálos kór. És az sem segít Ben lelkén, hogy retteg attól, hogy megfertőzi élete párját. Ben szerint néha könnyebb lenne egy HIV pozitívval. Mikeyt ennél jobban nem is bánthatta volna meg a nagydarab professzor.

És igen kérem, elérkeztünk az összeomlásokhoz, és az én személyes kedvenc jelenetemhez. Justin éppen iszogat a Woody’s-ban. Szomorú, csalódott és ultra magányos. Megérkezik Brian is, aki egy ideig csak nézi szöszikét, és olyan fájdalom van az arcán, hogy még a nézőnek is belesajdul a szíve. Brian belül összeomlik és belehal egy pillanatra abba, hogy így látja szöszikét, majd mikor a pillanatnak vége, odamegy hozzá és vált vele néhány rejtett utalásokkal teli mondatot, majd lelép. Azt hiszem, Justin erősen gondolkodóba esik az imént hallottak hatására, amivel zárjuk is a mai epizódot, az összeomlások részét.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raen 2009.01.25. 02:08:05

Számomra ez az egyik legszomorúbb rész, főleg, mert nagy rajongója vagyok az Emmett & Ted párosnak, és most beüt a crach, egy ilyen mondvacsinált ügy miatt, szegény Teddy... mintha ő tehetne arról, hogy az asszisztense kamuzott neki. Nade a hetero-style Emmett... xDDDD imádnivaló.
Csak sunshine szíve ne törjön össze...

sunshine66 2009.01.26. 14:11:02

Ben mekkora egy vadállat ebben a részben!
Hogy nekiugrik Briannak az öltözőben. Ted mélyrepülése is itt kezdődik. Justin csalódása pedig szinte várható volt. Nekem is kedvencem az utolsó jelenet. Nagyon összehangolt a zene, a képi világ és az alakítások. Tényleg az egyik legjobb néhány perc a filmben.
Köszi A HV-t!

leeann 2009.01.26. 18:46:28

Nekem azért a kedvenc jelenetem, mert amikor Brian meglátja, hogy szöszike pokolian szomorú, majd megszakad a szíve. És ahogy néz az valami hihetetlen, amikor meg becsukja a szemét egy pillanatra, akkor belehal egy kicsit abba, hogy így látja Justint. Amikor először láttam ezt a jelenetet szinte éreztem, ahogy Briannek fáj. Nagyon kemény rész volt ez lelkileg.

Raen 2009.01.26. 21:44:11

Az a legdurvább, hogy pont Bentől nem várta volna az ember, hogy ennyire bekattan, hiszen nem véletlenül nevezi Brian sokszor "Zen Bennek" vagy "Szent Bennek"... de talán pont ezért annyira jó ez a szál, mert ő is csak egy esendő ember. Mint amikor - illetve ami előtt - kórházba került, amikor Michael szülinapi meglepetésbulit rendezett neki.
Brian meg pont azért szeretem ennyire, mert állandóan úgy tesz, mintha egy érzéketlen tuskó lenne, közben meg ő a legmélyérzésűbb karakter, és azért nem akar közel engedni magához senkit, mert retteg attól, hogy megsebzik.
Egyébként leeann, imádom a hogyvoltjaidat, pedig legalább 5-6szor láttam minden egyes QaF-részt és akárhányszor újra tudom nézni őket : )

mándruc 2009.01.26. 22:21:33

Nekem is ennek a résznek az utolsó jelenete az egyik kedvencem. Tényleg az ilyen jelenetekben látszik meg legjobban a színészek zsenialitása, hogy majd megszakadt a szívem tőlük.
Brian meg olyan törékenynek látszik, amikor ben a szekrényhez vágja, úgy megvédeném :)

naomi95 2015.01.11. 19:26:26

ben jogosan mondja brian amit mond igaz nem kellet volna úgy rá förmedni de akkor is igaza van

naomi95 2018.05.04. 16:00:54

legnagíobb kurvája kibaszott szerencséd h van pozítív
süti beállítások módosítása