Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Angel 2x19 – Rokonok

2009. január 13. 14:00 - foxglove (törölt)

Cordy színészi karrierje a topon, szerepet kapott egy napolaj reklámfilmben, ami egyben azt is jelenti, hogy a démonhentelés egy ideig a fiúkra marad. A csapat egy elegáns étteremben ünnepli a nagy áttörést. Angel boszorkánynak véli az egyik vendéget (tévesen), Cordy behány a kajától, nem valószínű, hogy szívesen látott vendégek lesznek itt ezután.

Másnap Angel meglátogatja Cordyt a felvétel előtt, mert van néhány tisztázatlan részlet a legutóbbi látomással kapcsolatban. A rendező (a fiatal, arrogáns seggfej fajtából) szemügyre akarja venni Cordy-t, aki egy igencsak minimális takarást biztosító bikinit visel. Testileg okés (Angel szerint nagyon is, a pillantásaiból ítélve), az arcával viszont van baj, ki kéne sminkelni. Ja hogy már kisminkelték. Cordy mentegetőzik, gyomorrontása volt, ezért karikásak a szemei, mire a rendező valamiféle gusztustalan, ’bottal sem’ jellegű kommentárral válaszol. Angel kezdi elveszíteni a türelmét, szívesen tiszteletre tanítaná a fickót. Cordy szerint viszont a rendező fejének letépése esetleg rossz hatással lenne a karrierjére, így Angelnek kell távoznia. Angel vonakodva beleegyezik, de előtte még arról kíváncsiskodik, hogy vajon a látomásban szereplő Haklar démon az egész testre vagy csak kifejezetten a májra bukik; ezzel sikerül végleg a sírás határára űznie szegény Cordyt.

Wesley éppen részletes és kimerítő előadást tart Gunn-nak a Haklar démonokról, amikor Gunn régi barátai állítanak be a Hyperionba. A környéken újabb vámpírok vertek tanyát, ezért nagy szükség lenne Gunn… kocsijára. Szóval most már hivatalosan is beigazolódott, hogy Gunn nem számít többet bandavezérnek, lesznek ebből még problémák. Most egyelőre Angel érkezése elejét veszi a rágódásnak, a csapatnak indulnia kell a démonvadászatra. Közben Angel tovább dühöng a forgatáson történteken, Cordyt senki nem nézheti rabszolgának, és főleg nem kényszerítheti egy olyan aprócska bikinibe. A csapat pár másodpercig elmereng a Cordy+aprócska bikini képen, Angel gyanús mozdulatokat végez a fejszéje nyelén, majd nagyokat nyelve megállapítják, hogy ez valóban öhm… botrányos.

Ezalatt Cordy a reklámfilmet forgatja az említett bikiniben. A rendező elégedetlen, szerinte Cordy színészi tehetsége akkor nyilvánulna meg leginkább, ha több cicit villantana. (Oké, nem lehetne, hogy ebben a részben mégiscsak letépjék ennek a fickónak a fejét?) Angel és Wes hazatérve (Gunn elment vámpírvadászni a barátaival) Cordyt mély ön-és világutálatban dagonyázva találják, ezek szerint villantott. A vadászat egyébként jól sikerült, a legnagyobb veszélyt rájuk nézve az éppen a közelben edző, igen harcias távgyaloglók jelentették. (Egyikük meg is sebesítette Wesleyt…)

Egy elég zaklatott Lorne esik be az ajtón, és azzal áll elő, hogy felbérelné a csapatot. Pár órával ezelőtt egy portál nyílt meg a karaoke bárban, és egy medvedisznóemberre hajazó démon szabadult ki belőle. Lorne kiadja a feladatot: a démont meg kell ölni, de azonnal. A csapat azonban először is szeretne több információt megtudni erről a Drokken démonról. Lorne-nak viszont nincs kedve magyarázkodni, inkább sürgetné őket, ugyanis a démon 1. most szabadon kószál valahol, 2. naaagyon veszélyesnek nézett (nagy fogak) 3. most már biztosan éhes lehet. És valóban, láthatjuk is, hogy a medvedisznóember éppen emberekből lakmározik valahol. Persze ettől függetlenül az is egyértelmű, hogy Lorne nagyon is sunnyog valamivel kapcsolatban.

Kisebb kavarodás után (most akkor ki a főnök, Angel vagy Wes) a csapat már indulna is a karaoke bárba nyomokat keresni, amikor Cordynak látomása lesz. A vízióban egy fiatal lányt nyel el egy portál egy könyvtárban. A látomás szerint a lány éppen egy könyvet nyitott fel, amikor a kapu megnyílt. A csapat arra jut, hogy a bárban és a könyvtárban megnyílt kapuk között kapcsolat van, szóval irány a könyvtár. A könyvtárosnő Cordy leírásból rájön, hogy csakis a munkatársáról, Winifredről lehet szó, aki öt évvel ezelőtt tűnt el. Méghozzá itt, a könyvtárban, és igencsak rejtélyes körülmények között. Cordy megtalálja a látomásban szereplő könyvet, amit egy ismeretlen nyelven írtak. Lorne húzódzkodása ellenére Cordy hangosan felolvassa az első sort, mire nagy dübörgés-villámlás közepette egy újabb portál nyílik meg, és újabb utazó érkezik.

Méghozzá egy vöröshajú, zöld démon, jókora karddal. Rögtön egymásnak is rontanak Angellel. „Landok? Te vagy az?” szakítja félbe Lorne az összecsapást. Landok is felismeri Lorne-t: „Tényleg te vagy? Krevlornswath a Deathwok Klánból?” Lorne beismeri a csapatnak, hogy tényleg ő Krevlornswath a Deathwok Klánból, bár jobb szereti, ha Lorne-nak hívják (elvileg egészen eddig a pillanatig nem tudtuk a nevét); és igen, tényleg ismerik egymást, persze ettől Angel még nyugodtan verheti tovább, sőt. Angel viszont végleg abbahagyja a püffölést, ezt a sztorit hallania kell.

Landok, teljes nevén Landokmar a Deathwok Klánból, valójában Lorne unokatestvére. Lorne hirtelen távozása az egész családot meglepte, amit aztán néhányan egészen sajátosan módon dolgoztak fel. Lorne anyja például „apró darabokra tépte a képed, megetette a disznókkal, aztán feldaraboltatta a disznókat és a húsukat a kutyák elé vetette”, meséli Landok. Heh. Szóval nem biztos, hogy tárt karokkal várnak, de Lorne-nak esze ágában sincs visszamenni. Mindenesetre az unokatestvére társaságát még egy ideig élvezni kell, mert kiderül, hogy Landok éppenséggel a medvedisznóember-démon vadászat nagy szakértője, úgyhogy a csapat átmenetileg összefog vele.

Amíg Landok a démon után szaglászik (szó szerint), Lorne a világukról mesél Angelnek. Ahonnan ő jött, csak jó és rossz létezik, átmenet nélkül. Nincs zene, nincs művészet, csak hősök, akik az igazságért küzdenek szerte az országban. A problémáit mindenki karddal rendezi le. Senki sem ismerné be, hogy vannak érzései, nemhogy beszélne róluk. Mondanom sem kell, minél unalmasabbnak és lehangolóbbnak próbálja lefesteni az otthonát Lorne, Angel szemei annál inkább felcsillannak.

Wes közben Gunn-t próbálja elérni telefonon, de sikertelenül. Gunn ugyanis kénytelen volt szembesülni azzal, hogy a vámpírvadászatot nélküle kezdték el a társai, és egyikük, aki közeli barátja volt, meghalt közben. Cordynak rossz érzése van, mintha megfeledkeztek volna valami fontosról. Landok a nyomokból megállapítja, hogy a démon a közel van, és egy nőt is magával vitt, későbbi táplálék gyanánt. Természetesen a szokásos elhagyatott raktárépületben rejtőzik. A küzdelem során Landok megsebesül, ami önmagában még nem okozna problémát, de a démon harapása mérgező, és ellenszer csak Lorneföldön van. Angel viszont elpusztítja a démont és megmenti a lányt, ahogy azt illik.

Cordy rájön, mi nem hagyta nyugodni: a könyv segítségével vissza is lehet jutni a másik dimenzióba, ez történt Freddel is. Így Landok hazamehet, megkaphatja a gyógyírt, csak olvasnia kell a könyvből. A bárban megnyitják a portált, Landok eltűnik, a gond csak az, hogy vele együtt Cordelia is.

Címkék: angel
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2009.01.13. 15:57:44

Cordy bikinis képén én is elmerengtem egy darabig. Határozottan nem apró a bikini (se).

missbungle · http://www.pozor.hu 2009.01.13. 17:24:33

medvedisznóember :DDDDD
de az Angel meg a fejsze - kép is ölég priceless :)
süti beállítások módosítása