Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x20 8:00-9:00

2009. január 09. 13:00 - Bruti

BUÉK minden kedves 24 rajongónak. Reméljük, hogy Jack kalandjai az idén is folytatódnak, nem csak a már nagyon várt 7. évadra gondolok (ami ugye most vasárnap startol dupla résszel), hanem a magyar képernyőkön is újra feltűnik hősünk.

8 óra. Ott fejeztük be, hogy Kimba Rambo begőzölt az őt ért sérelmek miatt, és agyonlőtte elrablóját. De lehet csak az éccsapát akarta kímélni az izgalmaktól. Ezzel csak annyi probléma van, hogy Saunders tudni fogja, hogy valami nem stimmel a lánya körül.

CTU. Tóniék azon morfondíroznak, hogy a vírushelyzet, már nem a megelőzésről szól, hanem arról, hogy meg tudják állítani a további terjedést. Magyarul mocskos szar a helyzet. Snitt. Jack vigasztalná a lányát, de Kimba rezignált arccal veszi tudomásul, hogy meghalt az őt vegzáló fickó. Lassan belejön ebbe az ügynökösdibe. Ugrunk az elnökhöz, akinek most szól Wayne, hogy megvan a Saunders jány. Mindjárt kifutnak az időből, már ami az ügynöklistát illeti, de még bíznak Jackben.
Bauer közben a lányt próbálja meggyőzni arról, hogy az apja valójában egy kretén, aki halomra gyilkolja az embereket, és pár fotót is mellékel apuci tevékenységéről. A csaj megtörik és megad egy telefonszámot.

A hotelben vagyunk, ahol Fürti kezd kellően kúpolni a vírust illetőleg. Egy orvos közli vele, hogy az eredményei lassan megérkeznek, szóval kiderül, hogy túléli a mókát, vagy neki is reszeltek. Tikk…takk…Tikk…takk…

Aaron Pierce, az elnök testőrségének vezetője (aki arról híres, hogy Jack mellett, csak ő szerepelt mind a 6 évadban) beront Macipofához és szól neki, hogy szedelőzködjön, mert L.A. már nem biztonságos. Az elnök először értetlenkedik, de Aaronnak joga és kötelessége, hogy biztonságos helyre vigyék az elnököt, ha akarja, ha nem. De Palmer pár mondatban meggyőzi az emberét, hogy itt a helye. Aztán csörög a CTU, hogy még nem sikerült kideríteni, hogy hol van Saunders, így az elnök úgy dönt, hogy itt húzza meg a vonala. Nem enged a terroristáknak, nem adja ki az ügynöklistát, Saunders lányát, pedig lehet túszként használni. Jack megbeszéli a csajjal, hogy hívja fel az apját és tartsa szóval, amíg bemérik. Persze ez nem jön össze, mert Saunders megsejti, hogy itt valami bűzlik, és kéri Bauert. Kölcsönösen erősködnek, majd, lecsapják. Ennek ellenére sikerült bemérni, így indulhat a csapat akcióba. Tikk…takk…Tikk…takk…

A hotelben vagyunk, a doki most hozza Fürti és a kollégája eredményeit. Fürti kinyitja, kicsit szipog, majd felhívja Tónit, hogy kurva nagy mákja van, mert immúnis a vírussal szemben. Ez mondjuk várható volt, bár a 24-ben sosem lehet tudni. Még egy kis ömlengés Toncsival, hogy milyen jó most nekik, majd visszatérnek a melóhoz. A háttérben a másik ügynöknek, már nincs ilyen szerencséje, ő lehangoltan gyűri össze az eredményét.
Az elnök sajtótájékoztatót tart. Elmondja, hogy lehetséges vírustámadásnak vannak kitéve, és mindenki maradjon a seggén, aki meg melózik, az húzzon haza, ha jót akar. Persze a firkászok nem értik meg egyből, hogy így kevésbé tud terjedni a vírus. Snitt. Jack repül Saunders házához, akinek esze ágában sincs menekülni, de annyira nincs, hogy inkább agyonlövi az emberét, amikor az lépne. Aztán telefonál egy titokzatosat.
Kimba és Jane Saunders elindulnak erős rendőri kísérettel, de valaki mintha figyelné őket.. Tikk…takk…Tikk…takk…

Még mindig Kimbáékkal vagyunk, és Jane éppen az apjáról beszél, hogy milyen rendes ember valójában, de ezt a nézetet többen nem osztják. Főleg a hotel vendégei…
CTU. Chloe a fertőzöttek névsorában kiszúrta, hogy Sylar nővére is elkapta a vírust. Tóni félrehívja és elmondja neki, amitől emberünk kicsit megrogy.

A rendőrség körbevette a főgonosz búvóhelyét, és persze ezt Saunders is kiszúrja. Jack meg azt szúrja ki, hogy Saunders kiszúrta, mert fordított esetben ő is kiszúrná! Érted?! Az a lényeg, hogy elindulnak az épület felé, majd Jack egy megafonba elmondja a varázsmondatot: „Tudjuk, hogy bent vagy, gyere ki feltartott kézzel!”. Ezt a dumát persze még bűnöző nem vette be, de egy próbát megért. Ugrunk. Kimba kocsija megáll egy vasúti kereszteződésnél, és melléjük gurul egy motoros. Kissé gyanús a dolog, de egyelőre nem történik semmi. Tikk…takk…Tikk…takk…

CTU. Chloe kiveri a balhét, mert Sylar elszúrt valami műholdas követést. Tudom, tudom, éppen haldoklik a nővére, de a CTU-ban nem lehet hibázni. Főleg nem, ha Chloe a munkatársad. Snitt. Saunders felhívja Bauert, és gratulál neki, hogy megtalálta. Persze koránt sincs vége a bulinak, mert most meg Tónit hívja és mutat neki egy weboldalt, amin élőben mutatják Fürtit. Legnagyobb szomorúságára meg van kötözve, és egy maszkos alak fogja le. Saunders csak annyit akar a nőért cserébe, hogy tereljen el egy csapat ügynököt az épülettől, hogy megléphessen. Tóni kénytelen megtenni, és barátunk szépen kisétál az épületből. Tikk…takk…Tikk…takk…

Címkék: 24
21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.01.09. 14:28:19

leszarom lányát, apját is

Gabba 2009.01.09. 14:54:29

BÚÉK neked is, Bruti, és 24 hogyvoltokban gazdag 2009-et nekünk!

Nekem csak most tűnt fel, hogy Palmer gyakorlatilag több időt tölt Losziban, mint DC-ben.

A 4. kép nattyon jó!

Kenda 2009.01.09. 15:23:29

Akkor ne nézd, ne olvasd, bazzz...+g

Gabba, ez csak egy nap :)

Lencse. 2009.01.09. 15:49:52

"A háttérben a másik ügynöknek, már nincs ilyen szerencséje, ő lehangoltan gyűri össze az eredményét." - Höhö, ezt kábé úgy írtad, le, mintha egy Népsportot tenne el, ami a Vasas vereségéről tudósít. :D

Gabba: az elején épp azt hangsúlyozták, hogy a merénylet (2. évad vége) óta nem volt Macipofa LA-ben. Csak valahogy a sorozat mindig ezekről a napokról számol be, amikor Palmer a tűzközelben tartózkodik, pedig fene érdekes lenne, hogy néha mutatják, amint Brüsszelben tárgyal globális felmelegedésről, meg az amerikai vízumpolitikáról.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.01.09. 15:51:45

Érdemes elolvasni ennek a baz+g jószágnak az összes hozzászólását. Igazi elmeóriás! :D

Lencse. 2009.01.09. 15:56:21

Ezt egyébként sosem értettem, hogy miért nem csinálnak ilyen 2.5 évadokat, ami egy átlagos napot mutat be.
Jack a CTU-ban terroristák aktivitását követi az interneten, de nem nagyon van hozzá kedve, úgyhogy inkább elkezd aknakeresőzni, amíg le nem telik a munkaidő. Otthon bont egy sört, és bealszik a tévé előtt. Tóni meg Fürti vacsorázni mennek egy japán étterembe. Mongúzorca az Animal Planetet nézi. Kimba... ööö, Kimba valószínűleg egy szürke hétköznapon is keverőpultosokat darabol meg pumákkal hadakozik, szóval ezt inkább hagyjuk. :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.01.09. 20:19:11

Csinálhatnának olyan évadot, ami közvetlenül a következő napot mutatná be.
A fele napot helyből átaludná, aztán eszik, iszik, döglik a tv előtt. :)

Llew 2009.01.09. 22:42:39

Jack szabadnapos és elmegy sört venni. Amikor azonban a boltba ér kiderül, hogy elfogyott a kedvence. Telefon Chloenak, hogy műholdas képet, és minden videót kér a parkolóról az elmúlt 10 óráról, hogy kiderüljön ki vitte el a sörét. Ha a célszemélyt azonosították rátöri az ajtót, a Where is my beer! felkiáltással.

Lencse. 2009.01.09. 23:20:10

@Llew: "Jack szabadnapos..." - itt abbahagytam az olvasást, ilyen nincs. :)

Gabba 2009.01.10. 09:44:41

Tudom, hogy csak egy nap, de azért lehetne egy Jack-féle szar napot pl. a Grand kanyonba is szervezni. ;)

A Jack szabadnapos variációt meg jobban ki lehetne dolgozni, eddig nagyon jó agymenések születtek :) Engem az is érdekelne, hogy csinálja Jack házilag a somlóit. Esetleg cserélhetnénk receptet...

Lencse. 2009.01.10. 12:04:48

@Gabba: A Grand Canyonnal az a baj, hogy ha a 24 külső helyszínen játszódik, általában azzal a kérdéssel nyitnak, hogy hány atombomba robbanjon.

sélli_ 2009.01.10. 12:48:11

BÚÉK-be :) 'Ha pozitív, akkor biztos jó' :)))

Az egyébként milyen már, hogy a második évadban Kibmba még összefosta magát attól is, ha pszicho apu ránézett, most meg szemrebbenés nélkül kinyír valakit, oszt utána meg csak vállat-vonogat... jó lehet az a CTU kiképzés, ha ennyi idő alatt komplett agymosnak!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.01.10. 14:02:38

@sélli_: ezt hívják karakterfejlődésnek. :)

tiktaktiktak 2009.01.10. 17:10:02

már csak 4 hv-t kell várnom...

T. Norbert 2009.01.11. 10:21:51

Olyan évad kellene, ahol Jack 24 órás étterem orgia hadjáratát követhetjük nyomon.

gertrud 2009.01.12. 00:39:40

Szerintem is klassz lenne egy Bauer-szabadnap....
egész nap kocsma, utána részegen hazavezetne, otthon pedig megölné a karácsonyfát... puszta kézzel :)

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2009.01.12. 14:44:04

Llew!

Sztem ezt az ötletet add el a Heinekennek, vagy a Bud-nak (vagy tán jobb lenne valami kisebb márka, fenti kettő elfogyása kevésbé realisztikus)! S utána majd könnyedén tudod finanszírozni Bruti hogyvoltozását, a hülye melója helyett, ami miatt mostanában mindig ilyen sokat kell várni.

Különben én adom el, s ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek!

Llew 2009.01.12. 14:59:30

Ha megteszed rád uszítom Jacket, és akkor még a holdon se leszel biztonságban.

Lencse. 2009.01.12. 15:08:07

Az tényleg jó spot lenne, ahogy Jack ütlegeli a székhez kötözött Jennifer Anistont, az utolsó üveg Heinekenért.

gertrud 2009.01.14. 16:48:32

Szia Bruti!

Hol találok a 7. évadhoz magyar feliratot?
Tudsz segíteni?
köszi
puszi
süti beállítások módosítása