Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x16 – Joan Rivers (évadzáró)

2009. január 06. 10:00 - Madmoazell

A mai részben olyan mennyiségű eseményt kapunk az arcunkba, hogy rendesen fel kell kötni a gatyát. Kezdjük is a napibeteggel, Joan Riverssel. Joan már párszor szét, de inkább fel lett varrva, most is azért van itt, hogy dokijaink visszaműtsék olyanná, mint amilyen a beavatkozások előtt volt. Olyan, mint Mrs. Grubman, csak rajta látszik is a dolog, de nagyon. A hölgy híres ember, épp ezért alá is írat a fiúkkal egy titoktartási nyilatkozatot, hogy addig ne derüljön ki semmi a műtétekről, amíg nincs minden rendben. Az indoka pedig csak annyi, hogy szeretné, ha az unokája olyannak látná, amilyen tényleg, merthogy azzal semmi baj sincs, ha valakinek lóg a melle vagy szarkalábai vannak.

Matt és Ava szenvednek. Igazából csak Ava, úgy tűnik, ráébredt, hogy ez elég húzós lesz Mattel, a külvilágnak nem igazán jön be, ők se tudják kezelni. Matt első ötlete, hogy húzzanak el jó messzire, Párizsba, de a nő nem igazán ugrabugrál a dologért. A legjobb indoka az, hogy orvoshoz kéne mennie, mire Matt felajánlja, hogy szerez neki gyógyszert a rendelőből. Megoldásnak megoldás.

Sean a Késes legújabb áldozatát műti, a lány ebben a hónapban már a 4, és az ő sebe a legcsúnyább az eddigiek közül. Dr. McNamara már éppen kezdené az operációt, mikor behaluzza régi barátját, Escobar Gallardot, aki felvázolja neki, hogy egy szike még nem elég a világ megváltásához, és hogy most háború van kialakulóban. Sean kezd meggárgyulni, alig tudja elhessegetni Escobart, aki folyamatosan magyarázza, hogy ő adott neki erőt, meg hogy úgy egyáltalán mit csinál. Ja igen, és hogy meg kéne ölnie a Késest. Erre a reakció a várható: Sean lelövi Gallardot. Aztán cseppet kábán mászik ki az ágyából, perszehogy csak álmodta az egészet. A sötét múlt, bezony...

Matt ezalatt gyógyszereket lopkod Avának. Christian sajnálatos módon lebuktatja, de jön a kamu, hogy Matt nem akart beégni azzal, hogy gyógyszereket kér apuciéktól. Végül Christian megtalálja nála Ava listáját, és kijelenti, hogy vagy elmondja, mi ez az egész, vagy hívja a zsarukat. Ez hat, és a hülyegyerek bevallja, hogy a csajának kellenek a tabik, merthogy lelépnek innen. Christian végül otthagyja fiát, hogy elszaladjon Avához és elbeszélgessen vele egy kicsit. Egy kevés szájtépés után Christian bepipul, és kijelenti, hogy ha Ava férfi lenne, már rég lebunyózta volna. Ava nagy franc, előadja, hogy Christiannek csak az a baja, hogy nem vele kavar, és hogy próbálja  meggyőzni a szakításról, hátha sikerülni fog. Addig szívóznak, amíg végül természetesen egymásnak esnek. Azaz… hát a fene tudja, ugyanis Christian egyszercsak úgy bámul Avára, mint akit megrázott az áram, majd jól ott is hagyja. Ava nem igazán érti.

Sean ezalatt tervet forral a Késes ellen, éppen most beszél a rendőrfőnökkel. A terv az, hogy tovább műti az áldozatokat, ezzel csalogatva magához azt a barmot. Már épp felvezetné a terv részleteit, mikor beesik Christian, hogy mindenképpen beszélniük kell. Ugyanis Ava FÉRFI. Háhááááááá. Neki is állnak kutakodni utána a neten, de semmi eredmény, Julia meg nem érti, hogy hogyan nem vehették észre a fiúk hamarabb, ha már plasztikai sebészek. Az ok egyszerű: Ava maga a tökéletes nő, Christiannek is csak onnan esett le, hogy elég tapasztalata van már megkülönböztetni a természetes muffot a nem igazán természetestől. Julia még mindig nehezen hiszi el, de Matt gyógyszerlistája az igazolás mindenre. Valójában olyan összetételű gyógyszerekről van szó, amelyek Ava „nőségére” csak erősítően hatnak.

A srácok rögtön felvezetik, hogy el kéne mondani Mattnek a dolgot, de anyuci nem akarja, nehogy kicsi fia szexuális élete tönkremenjen. Na meg az se segít, hogy igazi-apuci meg akarta dugni a barátnőt, és így derült ki az egész. A rendőrbácsik eközben aktívan szerelik a biztonsági rendszert, Julia meg gyanúsan figyeli az eseményeket, de hirtelen visszavált a témára, és eszébe jut egy olyan weboldal címe, ahol utána lehet nézni mások tartozásainak. Az ötlet működik, kiderül, hogy Avának tetemes tartozása van egy virginiai Hermes boltban. Ezután eszébe jut Christiannek, hogy mivel Adrian 17 éves, csakis előtte műttethette át magát a nő, ezt pedig csak egy helyen tudta megtenni. Liz tanácsot ad nekik Sofián keresztül (az első évadban volt páciens), hogy hogyan és kihez kéne menni, a srácok pedig belelendülnek a dologba. Ezalatt Adrian egy brutális belezőkést vásárol magának. Mi lesz itt még??

Dokijaink egy speciális nemátalakító klinikára, Carol Nelsonhoz mennek, aki éppen a betoppanás alatt tart önismereti terápiát transszexuálisoknak. Bár azon betegeknek a mappája, akiken nemátalakítást végeztek, olyan titkos, mint az atomprogram, Ava nevére Carol furcsán reagál. Christian azt kamuzza, hogy Aván regeneráló műtétet kell végrehajtani, és mivel a nő fél, ők jöttek megismerni a korábbi eseményeket, erre pedig Carol eligazítja őket ahhoz a sebészhez, aki végigcsinálta az operációkat. Ugyan ő már visszavonult, de az összes karton ott csücsül nála. Alec Baldwin Dr. Barrett Moore a doki neve, és örömmel konstatálja, hogy Seanék találkoztak a feleségével. Nem véletlenül Moore mindkettejük családneve. Ha. Barrett mostanában inkább virágokat ápolgat, mint betegeket, az orchideákra van ráállva, vicces, hogy ezek is hibridek, mint akiket egykor operált.

Elmeséli, hogy Ava – fiúkori nevén Avery – escort volt, gazdag hölgyeket kísérgetett társasági eseményekre. Jóképú srác volt, és meleg is, majd szépen belezúgott Barrettbe, aki viszont nem tudott úgy együtt lenni vele, ezért Avery megkérte, hogy változtassa át nővé, ha az segít. A műtét jól sikerült, kívülről boldog pár voltak, de a szex nem nagyon ment. Ava úgy gondolta, egy gyerek helyrehozhat mindent, ezért Barrett teherbe ejtette az asszisztensét, Adrian pedig megszületett, de sajnos ez se segített a kapcsolatuknak. A doki csak a saját művét látta benne, nem a nőt, így Ava lelépett a gyerekkel, azóta se hallott róla. Amikor Sean elmondja neki, hogy Mattel és Adriannel is le szokott feküdni, Barrett nem lepődik meg, mondván, hogy a fiatal srácok nem veszik észre a csalást.

Otthon Sean ellátogat Juliához, és a kezébe nyom egy gázspray-t, biztos, ami biztos. Julia nem örül neki, hogy a szétválásuk ellenére is ennyire nyomul szegény, de Seant nem érdekli, csak szeretné őt megvédeni. A családi kupaktanács eredménye az lesz amúgy, hogy Sean beszél kicsi fiával, Julia pedig Avával, hogy lerendezzék ezt egyszer és mindenkorra. Julia ebéd közben megzsarolja Avát, hogy húzzon el a fenébe egy héten belül, cserébe nem mondják el Mattnek, hogy valójában férfi, az apák pedig meglepő lépést tesznek. Felajánlják, hogy mindenben támogatják fiukat, ha ő tényleg ezt szeretné. Matt nem teljesen hülye, nem is érti, mi történik, de Sean biztosítja, hogy csak arról van szó, hogy látják, mennyire felnőtt, hagyják, bármit is akarjon csinálni. Ava se tök hülye, csak akkor megy bele a játékba, ha Christianék rendbehozzák azt, ami elárulta őt, csak hogy más ne jöjjön rá soha többé. A dokik belemennek, de elhívják Barrettet, hogy csinálja végig ő a műtétet, mégiscsak spec.

Az operáció után nem sokkal Ava otthon takarít, mikor beesik Matt, kezében a repjegyekkel Párizsba. Ava rátámad, hogy ezeket igazán megvehette volna saját pénzéből is, de látható, hogy csak okot keres a vitára. Matt nem érti, hogy mi a baj, pedig még utazó backgammont és keresztrejtvényt is vett. Az eredmény az lesz, hogy Ava szépen kirúgja, mondván, hogy nem akar még egyszer anyuka lenni, meg hogy ez csak egy kaland, a szexre meg nem lehet építeni. Ava is bőg, Matt is ki van akadva, de csak lelép. Christianék ezalatt Joant, az elfelejtett napibeteget próbálják lebeszélni a műtétekről, vicces módszerrel, egy 3D-s grafikán megmutatják neki, milyen rosszul nézne ki, ha végigcsinálná a dolgot. A terv működik, Joan nekiáll magyarázni, hogy az unoka az evolució korában él, biztos nem bántja majd, hogy a nagyi ilyen kis fiatalos. Ja meg másnapra akkor kérne egy ráncfelvarrást is, ha már itt van.

Ava vadul pakol otthon, mikor betoppan Adrian, elég szarul néz ki. Anyja kijelenti, hogy menjenek együtt Párizsba, kezdjenek újra mindent, de Adrian nem nagyon van oda az ötletért. Természetesen a csók azért elcsattan, majd egyszercsak hupsz, Adrian magába döfi a kését. Míg Ava felette zokog, láthatjuk a McNamara családot, amint Christiannel kiegészülve elfogyasztják a vacsorájukat, majd Sean a fürdőszobában elővesz egy pisztolyt. Ava végül persze egyedül megy Párizsba, a Késes pedig újra felbukkan, kezében egy tűvel. Nem, nem Sean a célpont, hanem Christian. Mellé lett lőve nagyon. Folyt. köv. a harmadik évadban…

Címkék: kés/alatt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brizsitt 2009.01.25. 22:54:15

Sziasztok, lehet, hogy hülye a kérdés, meg nem vagyok elég tájékozott, de mikor és hol folytatódik a sorozat. Nem tudom hanyadik évad, de ott lett vége, hogy Seant leszúrják, és elkezd kivérezni. Úgy tudtam, innen folytatódik, januártól, de még mindig nem. Szóval lécci, írjatok valami füstjelet róla. :) Köszi

Madmoazell 2009.01.25. 22:57:38

Brizsitt, az "amerikai nagybácsi" segédletét tessék kihasználni, január 6-a óta megy kint az 5. évad második fele (2 részt adtak eddig le, 5x15 és 5x16, Obama beiktatása miatt maradt el a 3.). Nagyon jó, ha jól értesültem a fene se tudja honnan, a nyáron, vagy ilyen tájt jöhet hozzánk is szinkronizálva (asszem ezt nem csak képzeltem).

Jövő héten folytatódik a hogyvolt is a 3. évaddal.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.05.11. 21:58:54

Most végeztem a második évaddal, megint. Nagyon jók voltak a hogyvoltok, mindig elolvastam őket. És ez még mindig egy húzós rész.

Kövezzen meg mindenki, de én sajnálom, hogy Ava nincs többé. Szemét dög volt nagyjából mindenkivel, de ennek ellenére megint megsajnáltam a végére. Üresebb nélküle a harmadik évad.

Madmoazell 2009.05.11. 22:04:13

Más, nagyon más. Nekem mondjuk a harmadik volt a kedvencem (meg az ötödik, mert ott már nagyon hülyére lett véve a figura), de az elszomorít, hogy a 6. évaddal vége az egésznek.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.05.12. 13:44:03

@Madmoazell: Igazad van, tényleg más a harmadik évad, és tényleg nagyon jó, de nekem a második évad marad a kedvencem. És hát persze én sem örülök, hogy vége lesz a hatodik évaddal a sztorinak, mert az egyik kedvenc sorozatom.
süti beállítások módosítása