Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pletykafészek 1x02 - Villásreggeli

2009. január 05. 09:00 - szucsitg

És máris eltelt egy hét. Itt pletykandúr. De mielőtt még összefoglalnám, hogy mi is történt az Upper East Side-on az elmúlt 1 hétben, hangot kell adnom a Cool figyelmetlen címadásának. Minden rész címe, egy film címének elferdítése, ami esetünkben The Wild Brunch. Az eredeti alkotás, egy ’69-es western, ami The Wild Bunch címet kapta a tengerentúlon, nálunk már a Vad Banda címmel terjedt. És akkor a kis kitérőnk után jöhetnek a pletykák. Ígérem, nem lesz hiány bennük.

A Csókosszáj party után, már mindenki kipihente magát. Vasárnap reggel, ahogy New York legelőkelőbb negyedében illik, senki sem ágyban fekszik, hanem készülődik a villásreggelire. Mert ez így trendi és jó és drága. De pont ezekért a flancos dolgokért szeretjük annyira pletykáink célpontjait. Természetesen, mindenki, aki számít, ott van, akár utálják, akár nem, hisz ő is lehet éhes. De a mai vasárnap reggel különleges, Chuck apja tartja az aktuális fogadást, évente egyszer. Illetve, mégsem mindenki lett meghívva...

Persze a Humphrey család az. Nagyon komfortos kis szegény lakásuk van. Beépített, mozgatható falakkal. A testvéri szeretet náluk tényleg minden áthatol, így tudjuk meg, hogy szegény kicsi Jenny ostobának érzi magát, mert bedőlt Chucknak. Igen, ez itthon is így van, csak általában olyankor nem happy end a vége, hanem... de ez már más téma. De Jenny sem rest, visszakérdez, hogy mi a helyzet Serenával. Dan meg... néz, mint... ahogy szokott. Bambán és bután. A 14 éves húga jobb a párkapcsolatokban, ezek után tényleg érdekes, hogy hogyan csajozott be Dan. Esetleg nézze meg a Randigurut, hátha javul valamit a technikája.

És akkor jöjjön a hogyan ne köszönjünk el első randin, gyorstalpaló: lányhazakísérése, eddig jó, elköszönés: jó éjt... Nem. Ahogy kicsi Jenny is tudja, kocsiból kiszállunk, és ajtóig megyünk, de ez benne van minden kicsit is romantikus filmben. A kevésbé romantikusokban meg nem áll meg az ajtónál a jelenet. Ezek után persze az ügyeletes lúzerünk taxija elindul, majd lefejeli, és az érdeklődő jócsaj (Serena) láttára csak annyi mond, hogy „helló” és bambán integet... Ha ebből ezek után lesz valami...

És persze Serena az öcsikéjével beszéli meg a randit, neeem, dehogy egy barátnőjével. Eric rájön, hogy Dan félénk (lúzer), meg azt állítja, hogy S olyan jócsaj, hogy nem lehet neki ellenállni. Hmmm, csak nem matyizni... Dan szerencsére közben rájött, hogy elkúrta, és nem is kicsit, bár kötve hiszem, hogy magától sikerült volna. Hiába aggódik az önbecsüléséért, Jenny megmondta, már nincs meg. És akkor most meg indulna bocsánatot kérni... Ennyi ésszel. (Lehet ezért jár magánsuliba?) És elindulna koszosan, büdösen... Még jó, hogy van egy húga. Serena meg nem akar pasit, de azért félig már beleesett.

Váltsunk inkább Blairre és a pizsipartys barátnőire. Megy a kis utálkozás Serena iránt, uncsi. Nade mégsem mehet Blair a pasija nélkül villásreggelizni, gyorsan fel is kelti a delíriumos álmából. És persze kiderül, Chuck nem sokáig maradt magányos az éjszaka. És amint kikelt Chuck az ágyból, láthatjuk a lila foltot a szeme körül. Kicsit berágott Danre, ennek nem lesz jó vége. Ahogy megtudjuk, esetleg egy sál általi halál kijár. Ennyire lúzer történettel simán Darwin-díjas lenne. És közben sikerült Dannek felöltöznie, egészen úgy néz ki, mint egy hím. De mivel Jennyt tegnap trauma érte, így pszichológus helyett elmegy a bátyjával, pont jókor, mert az apja kérdezz-felelekjét megússza, pedig gofri lett volna a garantált nyeremény.

Nate nem nyugszik, Serena lakosztálya iránt érdeklődik, Serena meg Blair iránt, aki nem vette fel, pedig jobb lett volna, ha törlés helyett meghallgatja a hangpostáját, mert így nem várt meglepetés érheti. Serenának épp iszonyatos gondja akadt, nem találja az egyik cipőjét a pár tucat között, és végre megtudjuk, hogy azért laknak hotelben, mert nem tetszik az anyjának az egyik fal színe. És Serena nem akar a villásreggelire menni. Kis összefoglalás, hogy mi volt. Majd egy beszólás anyukának, hogy szedje ki az öcsit az intézetből.

Dan persze van akkora lúzer, hogy Serenát pont lekésse, de legalább mégsem állandósult a láthatatlansága, a portás megismerte. Igen, megvárja S-t. Nate is keresi, csak ő S anyján, Lilyn. Majd, ahogy illik, összetalálkoztak, kínos helyzet Dan részéről ismét. Nem az ő 24 órája. És Serena meg is érkezett Blairhez. Persze megkapja a magáét, hisz’ nem hívta senki (mondtam, hogy nem túl jó modorú). Némi szócsata. Majd bedurvulnak a dolgok, Blair megmondja S-nek, hogy tudja, hogy lefeküdt Nate-tel. Szóhoz sem jut, mi sem. Jóvátenni pedig nem lehet... Nem is tudom mit képzelt. Blairnél viszont forgalmas a reggel. Jenny is megjelent. Lényegtelen jelenet. Kicsit naiv szegényke, hisz Chuckban.

Lily-Rufus randi. Kis flört, csípkelődés, nem érdekes. Nate-Dan beszélgetés. Semmi izgi, csak a szokásos. Annyi kiderül azért, hogy Dan nem tudja, hogy mi van Serenával. Nate szerint pedig ez így természetes. Megjelenik Chuck, kiszúrja Dan-t. Kis balhé és szájkarate, nem érdekes. Blair Jennyt faggatja, meg öltözködőset játszanak. De kicsi J milyen naiv... Azt hiszi, hogy lehet valami Chuckkal.

Dan végre összefutott Serenával, bocsánatot kért az integetésért, de szerencséje van, mert S akar tőle valamit, aztán persze megérkezik Lily, hogy keresztbehúzza a kettesben való villásreggelit, mert hogy S-nek kötelező a megjelenés. Így vitte magával Dant, pedig egész jól összejátszottak most. De nem, tényleg nem volt jó ötlet, ott van mindenki. Jenny közben hazaért a ruhával, semmi fontos, max annyi, hogy mennek a piacra együtt az apjával. De vissza a villásreggelihez. Dan jól megpakolja a tányérját, de Serenának máshoz jött meg az étvágya úgy tűnik, így gyorsan kislisszol Nate-hez. Kis farkasszemezés Dan és Chuck között. Lehet, hogy feleslegesen pakolta meg azt a tányért annyira. C kap egy kis nevelést apucitól, monoklisan nem lehet üzletet kötni, persze őt a poharában lévő whiskey jobban izgatja.

S és N vitatkoznak, a konklúzió, szobára mennek. Nate apja B-t fűzi, kell az üzlet nagyon, valószínűleg tényleg kell az a viagra. Közben Chuck aktivizálta magát, felküldi Blairt a szobájába, csak azt nem tudja, hogy ott lesz Serena is. Nem biztos, hogy hármasban tervezte az elsőt. De legalább Nate-nek jó lesz. Már ha az impotencia nem öröklődött. Blair le is kapja rögtön, érti a dolgát, az biztos. Fel is rángatja a lakosztályra, de bukta, mert S már ott van. Viszont végre egy kis izgalom, Nate hallgat, hogy miért hívta fel Serenát, a két csaj meg lerendezi, ahogy Blair tervezte Nate-tel. Végeredmény: S otthagyja őket egy romantikus kufircra, Chuck ágyában. De legalább biztos bírni fogja, éjszaka tesztelve lett. Blair berág, és rohan Danhez, pletykálni. S és N utána, lépcsőn megbeszélik, hogy dugni titokban kell és úgy is kell tartani.

Dan levegőzni megy, csak nem megtalálta Chuck egyik spangliját, de belefutott az épp egymáson veszekedő Bartba (Chuck apja) és Lilybe. L elintézi, hogy ne derüljön ki a viszony, és pont jókor jön D, Blair is most érkezett, és már nagyon beszélni szeretne vele. És következik a nagy leszámolás, együtt a nagy csapat: B, D, N, S és C. Kiderül az egész nap, hogy ki pontosan mit is csinált, meg D megtudja, hogy S lefeküdt N-tel. Majd, hogy ne csak a kaviár és S patyolat tiszta lelke feküdje meg a gyomrát, C még felemlegeti a húgát, meg célozgat rá, hogy mit is szeretne vele csinálni. Igen, tudjuk, beszélgetni... a lakosztályában... pont, mint B és N. Dan ezt nem hagyhatja, és kis balhét csinál. Majd gyors léptekkel távozik. Nem marad más már csak C és S. Fel is ajánlja gálánsan a rossz fiú, hogy a lakosztálya tágas, és szívesen vendégül látja Serenát. Úgyis hotelben lakik már egy ideje, nem nagy váltás.

Serena Dan után fut. Elmagyarázza, hogy ez egy őrült világ, tényleg rosszat tett, de már jó kislány, stb. Dan nem hisz neki, vagy csak félig, azért elsétál. Pedig tuti, hogy ilyen jó csajt nem fog ki még egyet. D otthon kesereg, kicsi Jenny és apuci hazaért, megvigasztalják. D napi jó tanácsa: kerüld el ezeket az embereket. Éles váltás, ágyban, Nate és Blair, de nem úgy. És igen, erre vártunk múlt hét óta, kibékültek. Egy magányos Serenával bucsúzunk. De nem kell aggódni, jövő héten visszatérek, a legújabb pletykákkal. Járjatok nyitott szemmel, és írjatok kommentet, üdv: pletykandúr.

Címkék: pletykafészek
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarkin kormányzó 2009.01.05. 13:32:04

Megan a Melrose Place-ből? Még mindig jól néz ki!

odp 2009.01.05. 15:15:05

Jo kis sorozat.Ajánlom mindenkinek!!!
Várom a többi reszröl a leirast is:)
thx szucsitg

VeronicaMars 2009.01.13. 16:32:14

Köszi a HV-t!! Bár már láttam a részeket feliratosan, jó visszaolvasni mi is volt. Nekem az elején sok dolog kevésbé tetszett, de az első évad végére már kialakult :)

remir22 2009.01.15. 17:58:23

@VeronicaMars: Honnan voltak meg feliratosan a részek?Esetleg tudod honnan lehet ezeket megszerezni szinkronosan?
süti beállítások módosítása