Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz 1x05 - Suspicion

2008. március 09. 14:17 - the black ball

Ez egy ilyen nyomozós rész lesz, de azért akcióra is szert teszünk. Megtudjuk, hogyan kerültek hirtelen lidércek az előző részbe, felfedezzük a bolygót, ahol Atlantisz van, egy újabb beképzelt földit ismerünk meg, valamint az athosiak is középpontba kerülnek. Na persze a lényeg a rész végén lesz. Nézzük, mi is történik addig.


Aktiválódik a kapu, katonák rohannak a kaputerembe, pajzsot fel. Shephard-ék azok, támadás alatt vannak, és még nem szeretnének elhalálozni, úgyhogy visszajönnének. Rendben, pajzsot le. Azonban a csapat helyet egy csomó lidérclövedék érkezik, amiket a katonák akrobatikusan kikerülnek. Shephard-ék is jönnek, azonban McKay-t még eléri egy lövedék, és fejen találja, amitől kicsit megszédül a padló irányába. Ugrunk is a gyengélkedőbe. McKay ideiglenesen megbénult, és elég viccesen beszél emiatt. Mert ugye a lidércpuskák nem ölnek, mert abban nekik nincs élvezet. Carson dokit ez teljesen lenyűgözi, McKay viszont más véleményen van, de mivel alig tud beszélni, nem tudjuk meg pontosan. Weir közben jön Shephard-ért, valamit meg kell beszélni. Arra kíváncsi, hogy mi is történt odakint. Lidércek támadtak megint a csapatra, ez volt az ötödik a kilenc útból, és valószínűleg az előző részben volt az első. Weir nem ködösít: szerinte kém van Atlantiszon.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Az elveszett szoba 1x02 - A Fésű és a Doboz 2/2

2008. március 09. 10:19 - zaphodbb

Ott hagytuk abba, hogy Joe és Wally állnak a Motel előtt, Miller jelentőségteljesen, összeszűkült pupillákkal néz. Sőt NÉZ. Ezen a helyen történt '61 május negyedikén du. 1:20-kor az esemény, ami létrehozta a Tárgyakat, amik mind vissza akarnak jutni ide. Ezen a napon tűnt el a 10-es szoba, és tényleg, csak a hűlt helyét látjuk.

Belépnek a 9-es szobába, a padlóra ugyanaz a Tárgyas térkép van rajzolva, amit Menyétnél is láthattunk. Ahogy becsukják maguk mögött az ajtót, elkezd remegni a szoba és őrült magas hangon visít valaki, valami szellemféle ragadja meg Joe-t és azt kérdezgeti, hogy "te vagy az?". Aztán lenyugszik minden. Wally villámgyorsan kimenekül a szobából, Joe-nak meg elered az orra vére.

Tovább
Címkék: lost room
komment

Tuti gimi 2x02 – Csendes igazság

2008. március 08. 15:28 - Windermere

Ez a rész elég laposan indul, úgy az 5. perc után vettem csak fel a fonalat, de gondolom addigra a véletlenül a sorozatra kapcsoló nézők már tovább is álltak. De mivel nagymértékben támogatom a tizenéves lányok hogyvolt olvasási szokásait, ezért mégiscsak kreálok egy postot ebből az epizódból is. Valami ilyesmi történt az első percekben: Lucas zenét hallgat a földön fekve a szabadtéri kosárpályán – Azt mondja a doki Debnek Danről, hogy nem szabad elszomorítani a fickót, mert Főnix effektusa van (tűzben megsemmisíti önmagát, és újraszületik?) – Nathan faggatja Lucast, hogy miért jött vissza, és miért ilyen rohadt rövid a haja, és kisakkozta-e már, hogy Haley a rokona lett? – Brooke feltölti Peyton adatait egy társkereső oldalra.

No, végre eljutunk valami történéshez is. Lucas előadja Peytonnak és Brookenak, hogy a segítségüket akarja kérni ahhoz, hogy szervezzenek egy bulit Nathannak és Haleynek, mert ugyan mindenki lehidalt az esküvő hallatára, de senki nem gratulált nekik. Ráadásul mindenki azt meri feltételezni, hogy a lány terhes. Majd elmondja a csajoknak, hogy reméli együtt egy édes nyerő hármas lesznek, igaz így utólag megalázva érzi magát a levélben írottak miatt. A társkereső oldal kedvéért, Brooke lefotózza Peyton hátsóját, aki volt olyan csicska, hogy lehajolt a direkt eldobott könyvért. Később a lányok azon filóznak, vajon mi állhatott a levélben.

Tovább
Címkék: tuti gimi
komment

Csillagkapu Atlantisz 1x04 - 38 Minutes

2008. március 08. 13:30 - the black ball

Ez a rész egyértelműen az évad egyik legjobbja, lehet velem vitatkozni. Van benne idegen lény, csillagkapu, űrhajó, még flashback-ek is. Tökéletes összetevők. Ezenkívül bemutatkozik egy új mellékszereplő és egy idegesítő tudós, utóbbi még Weir-t is kihozza a sodrából. Maga a rész azért is élvezetes, mert – mint a címből kiderül – 38 perc (pluszmínusz valamennyi) alatt játszódik, tehát nincs szöszmötölés, nincs filózgatás, pörgés van, viszont nem lesz rövid. Start!


Kezdésnek rögtön egy ugrót láthatunk valahova sietni. Odabenn Ford hadnagy egy újonc pilótát nyugtat, hogy semmi gond, sikerülni fog. Közben pedig fel-le lépked valami emelvényen a pilóta mögött; valaki megmondhatná igazán, miért. Hátraszól, hogy mindjárt ott vagyunk valahol, valószínűleg Atlantiszon. (A szemfülesek észrevehetik, hogy csak hat ékzárat üt be az újonc.) Hátul Shephard fekszik, és valami undorító alien-rovar van rátapadva a nyakára. Siránkozik nagyon, hogy jó lenne, ha leszednék róla. Teyla elmegy az elsősegélycsomagért, közben odamondogat az újoncoknak, hogy tapossanak a gázra. De azok nem teszik. Behúzzák a hajtóműveket, ám szemmel láthatóan az egyik nem akaródzik a helyére menni.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

5IVE days to midnight – Kedd

2008. március 08. 10:16 - Mr. Zippo

Akkor mi is történt eddig? Gyász, halál, szerelem, szeretet, üzenet a jövőből, őrült tudós, kételkedő nyomozó. Titkok, meglepetések, bűnök, titkok, kérdések, titkok, gyanúsítottak, titkok, titkok, titkok. „De mégis, ki akarna engem megölni?!” – kérdi J.T. Neumeyer. Második nap. Hősünk egyedül ébred, jobban mondva egy megoldatlan gyilkosság jövőből küldött aktájának szétszórt papírjaival. Ahelyett, hogy a szeretett nő feküdne mellette. Hát ez a nap sem indul valami fényesen. S még az idegesítő kék kabát is ott hever mellette, mintha azt hirdetné: „Hé, már csak 4 napod van hátra az életből!” A prof azért felveszi, hogy lássuk, ő bátor és szembe mer nézni a végzettel. De Jessy lép be és megzavarja az apját.


Vajon jó ötlet ilyenkor felhozni, hogy beszélgetni kellene az új szeretőről? Nem biztos. Jessy visszavonulót fújna, de a kíváncsisága erősebb, hogy mi is van a fémtáskában, mely most az ágyon hever. Titok. A prof tagad és titkolózik. Ilyenek a felnőttek kislány. De apa szerencséjére az autókölcsönzőből megérkezik a csereautó, hogy a prof ne szenvedjen semmiben sem hiányt, míg a sérült kocsija a szerelőnél van. Mintha lenne valami jó kis összeköttetése a biztosítónál. Claudia elintézte a legluxusabb verdát, amit csak talált. Igen ám, de az olajzöld Cherokee csak egy újabb szög a prof koporsójába. Ez az a kocsi, amit a bár előtt találnak majd, ahol hősünk földi pályája véget ér. És ez meg is látszik a prof arcán. Az élet már csak ilyen.

Tovább
Címkék: to days midnight 5ive
komment

Las Vegas 2x10 - Ezüst kereszt

2008. március 08. 07:22 - C21

Ebben a részben folytatódik a „hú de lennék Danny” vonal, mivel elviszi pihenni Mary-t, aki vizesen fog futni a tengerparton. Mike és Ed hatalmas nyomozásba kezd kamugyanús módszereket bevetve, és a világ legboldogabb neo hippi zenekarát is látjuk.

„Hogyan is kezdődjön ez az epizód?”- tették fel az írók a kérdést, mire jött a válasz: „ Táncoljon sok lány, majd táncoljanak a mi lányaink is, és adjuk a srácok szájába azt amit mindenki gondol!”. Ebből sikerült kihozni, hogy a csajokat kukkoló Mike és Danny azon töprengenek, vajon a csajok tolták-e már édes négyesben? Danny szerint jól hangzik, csak a menyasszonyát hagynák ki, de Mike a szívünkből beszél: „Nem, nem, Mary-nek is benne kell lennie!”.

Tovább
Címkék: las vegas
komment

The L Word 1x04 - Longing

2008. március 07. 15:19 - Hartmann

Most egy teljesen szex-, mell-, fenékmentes L részt nyom az arcunkba a Showtime. Furcsa is első nézésre, az eddigiek után.

Alice természetesen Gaby mellett ébred, csak Shane ezt meg ne tudja, mert kitekeri szőke barátnője nyakát. De a Planetben végül elmondja Don Juanitának a dolgot, a szőkeség feje pedig a helyén marad végül. Shane próbálja meggyőzni, hogy ismét csak kihasználja, átveri Alice-t a régi-új barátnője, a szőkeség azonban nem hallgat rá. Don Juanita beveti a nagyágyút, hogy látta Gabyt egy másik lánnyal, de a részleteket nem akarja elárulni. Úgyis tudjuk, hogy mit csinálhattak. Később egy bárban találkoznak, mármint Alice és Gaby. Gaby pedig azzal a nővel érkezik, akivel Shane látta korábban. Lesznek itt még bonyodalmak.


Jenny Tim mellett ébred, és még mindig zavarban van. Úgy tűnik, nem tudja feldolgozni, hogy hiába házasodik össze Timmel, akkor is bele van fülig szerelmesedve Marinába. Ezért gyorsan el is szalad a Planetbe, hogy megbeszélje a Végzet Asszonyával (köszi Gabba :D ) a dolgokat. Természetes, hogy nem megy zökkenőmentesen a beszélgetés, mivel mielőtt nekikezdenének feltűnik Alice is és Shane is. De Jennynek végül sikerül elmondania, hogy nem akar többé találkozni Marinával, mert nem akarja megbolygatni jobban az életét, Tim mellett nagyon boldog, és biztonságban érni magát. Búcsupuszi, és úgy tűnik minden rendben. Nincs több találka, nincs több romantika közöttük.

Tovább
Címkék: l
komment

A fiúk a klubból 1x 02 - Mindig mindenhol

2008. március 07. 10:05 - leeann

Mikey, Emmett és Ted telefonos konferenciabeszélgetést folytat Brian újszülött fiáról, ki-ki a saját munkahelyén. Ted egy könyvelő cégnél dolgozik és pornó oldalakat nézeget munkaidőben, ráadásként a barátaival telefonál. Mikey egy nagyáruház üzletvezető helyettese és erősen ajánlgatja kedvenc barátainak, hogy nézzék meg a képeket, amit a kis Gusról készített. Emmett pedig egy ruhaüzlet eladója és kirakatot rendez a telefonálás közben. Mielőtt megnéznénk, mi a helyzet Briannel és Szöszivel, Mikey szembesül azzal a munkahelyén, hogy a hetero emberek mennyire tapintatlanul, mondhatnám azt is, hogy pofátlanul viselkednek, ha egy meleg párt látnak. Ez konkrétan, bámulásban, mutogatásban és kuncogásban nyilvánul meg.

Brian egy reklám cég egyik legtermékenyebb szakembere és éppen megbeszélésen van egy új ügyfél csoportosulással, akiknek egy egyedi kampányt mutat éppen be. Mi is állhat a kampány központjában, mint a szex. Szöszi fiúra épp a suliban lelünk rá, és hol is lehetne máshol, mint a fiúöltözőben, ahol észrevétlen próbál maradni, hogy leselkedhessen a fiúk között. Megismerjük Justin legjobb barátnőjét, a nagyon göndör hajú Daphnet, akivel az amerikai focizó fiúkat figyelik, jobban mondva levegőznek a pálya szélén. Daphne unalmában eszik, Justin pedig a focistákat rajzolgatja. Szöszike elmeséli nagyon göndörnek, hogy hol töltötte az éjszakát, Daph nem lepődik meg, már gondolta, hogy szöszi meleg.

Tovább
komment

Tűzvonalban 2x09 - A francia kapcsolat

2008. március 07. 08:00 - kiricsiz

Egy hete várunk arra, hogy megtudjuk, hová tűnt a két francia. De hiába. Nem derül ki semmi, a forgatókönyvírók valószínűleg elfelejtették, hogy egy panellakásnak csak egy bejárata van. Helyszínelés Kriszta szétlőtt lakásán, senki nem ért semmit. Kriszta magába roskadt. Nem csoda. Nem elég, hogy az idióta öccse kábszeres ügybe keveredett, de még ki is nyírták, ráadásul pont Kriszta lakásán, szóval még a kéró is ugrott. Krisztát persze felfüggesztik.

Eligazítás. A zsebtolvajokat kell figyelni, akik a vásári tömegben fosztják ki áldozataikat. Móricz már megint belengeti, hogy új ember érkezik az őrsre, de ebben a részben sem érkezik meg, pedig abban reménykedünk, ő lesz az új jócsaj, és akkor nem Pircsi melltartós jeleneteiben kell gyönyörködnünk. Egyébként Pircsi híres nagy eszével hamar felfogja, hogy Krisztának sokkal szarabb, mint neki volt a lakásfeltörés miatt. Micsoda empatikus készségek.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

Az elveszett szoba 1x02 - A Fésű és a Doboz 2/1

2008. március 06. 18:01 - zaphodbb

A Szobában indítunk, Joe az ágyon alszik, csörög a telefon, Anna kiabál benne segítségért. Aztán Joe felébred másodszor is, ki akar menni a Szobából, de zuhog az eső, ezért kiveszi a szekrényből az ott lévő Kabátot, ami nyilván egy Tárgy. Találkozója van Jenniferrel. Figyelik őket egy fekete autóból természetesen. Joe rögtön a köszönés után fegyvert fog a nőre, pedig most Jennifer segíteni jött, hozott neki hamis személyit és hitelkártyát. Joe Doorman lesz a neve azaz Portás, hehe. Miller átadja a Tollat Bloomnak és kikérdezi az Elsődleges Tárgyról, sokat nem tudunk meg, csak hogy nem találta meg még senki, sorra beleőrülnek vagy meghalnak, akik keresik.

A Fésűs emberre váltunk, aki Harold Strizke, épp egy boltban van. Ki akarja váltani a fotóit, de a fotós fiú cikizni kezdi, amire emberünk bedühödik és amikor hozzáér a hajához a Fésűvel, eltűnik úgy ahogy van mindenestül. Mikor újra megjelenik, felborítja az eladó fiút, hogy tanuljon meg viselkedni, ne basztassa a fotói miatt. Aztán újra megfésüli magát és eltűnik. Micsoda véletlen, Joe is ebbe a boltba tér be nyalókát vagy ki tudja mit venni magának, nem derül ki a miért, mert a show-ról lemarad, aztán meg már csak az utcán látjuk újra.

Tovább
Címkék: lost room
komment
süti beállítások módosítása