Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Smallville 6x01 - ZOD

2008. február 24. 17:30 - Tipca

Gondolom, senkinek nem kell bemutatnom Superman világát, ahol csak akkor lehetsz igazán fontos személy, ha alliterál a kereszt- és vezetékneved. Ott tartottunk ugyebár, hogy Jor-El rábízta a fiára a világ megmentését, mindössze le kell döfnie Lexet egy szép, kristálynyelű konyhakéssel, Clark és Chloe között elcsattant – tudtommal – az első olyan csók a sorozat történetében, amire kivételesen mindketten emlékeznek, Lex megmutatta Lanának a képességeit, amit a lány kissé döbbenten, ám viszonylag könnyedén feldolgozott, Kentné és Lois a Fine által vezetett Luthor különgépen elájultak oxigénhiány miatt, a Föld sötétségbe borult egy mindenhová beférkőző kriptoni vírus miatt, és végül Clark Lex helyett Fine-ba vágta bele a tőrt, mire az vörös fénysugarat lőtt ki magából, egyenesen Lexbe. Megtörtént hát az átvitel, Zod Lex testébe került, és első tetteként száműzte Kal-Elt a síkképernyős plazmatévébe, ahova Clark a gonosz hadúr csatlósait is zárta.

Clark az egyre távolodó Földet nézi, aztán felfigyel a talpa alatti feneketlen gödörre, mire a rajzfilmek természeti törvényeinek engedelmeskedve rögtön bele is zuhan. Szerencsétlenségére Fakóföldére került, ahol minden halványkék, így nem tud érvényesülni a harsány színű ruháival. Szemet szúr viszont a helyi múmia futócsapatnak, akik rátámadnak, és meglepően gyorsan leamortizálják. Még szerencse, hogy megjelenik egy csuklyás amazon, aki egy Superman-emblémás nyaklánccal elkergeti a rémeket, aztán egy jól irányzott rúgással befejezi a munkájukat. Isten hozott a Fantom Zónában!

Tovább
Címkék: smallville
13 komment

Alias 4x21 - Search and Rescue

2008. február 24. 10:30 - sixx

Kérem szépen, Irina Derevko, a KémMuter maga, él, virul, és  a jelek szerint Elena Derevko, KémSórógnő2 fogságában sínylődik, aki ezzel párhuzamosan beszerezte magának a Nagy Rambaldi Miskulancia kellékeit, hogy a világra rontást hozzon - kábé ennyit kell tudni az előző 20 részről, no meg azt, hogy KémMuternek kurvára nem kellene élteben lennie, hiszen KémFater saját kezével nyírta ki, legalábbis ezt mondta mindenkinek.


Bécsben vagyunk, az amcsi nagykövetségen, amit itt nem gyújtogatnak, csak Szerbiában. Ja, és 18 hónappal ezelőtt, flessbekk rulez. Jack kicsípte magát, mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, és KémMutert lesi egy erkélyről, biztos bál van, vagy fogadás, az úrinépek nem a Videó presszóban töltik a szombat estét. Egy medence mellett romantikáznak egy sort, pezsgő, terített asztal, tánc, Lena Olin, I love You. Tánc közben elcsattan egy közepese heves csók, hiába, a szokás hatalma. KémFater aztán megkérdezi, hogy vajh milyen érzés lehetett KémMuternek, a saját lánya ellen bérgyilkost fogadni (erről azóta tudjuk, hogy kamu, Elena volt), és remeg hozzá a hangja. Aztán fejbelövi. Két centiről. Ezt  hogy a büdös életbe' lehetett túléléni???

Tovább
Címkék: alias
9 komment

Bűbájos Boszorkák 1x02 – Javna Szeme

2008. február 24. 08:00 - Hartmann

A Quake-ben kezdünk Phoebevel és Piperrel, aholis Piper ki van akadva a főnökére, aki csak úgy lelép a vendéglőből. Ráhagyta a középső tesóra az üzlet vezetését, pedig Piper nem is managerboszi, hanem Séfboszi. Csatlakozik hozzájuk egy régi ismerősük, Brittany, aki rendelkezik pár feltűnő ismertető jeggyel. Magas, szőke, és egy angyal tetoválás van a kézfején. Miután távozik, magára hagyja a kétharmad háromtestvért, beül az autójába és a visszapillantóban egy férfi szempár bámul rá.


Hogy a harmadik testvér se maradjon ki, elkapcsolunk hozzá is. Éppen Andynél, az Okkultabb Nyomozónál öltözködik, és készülődik lelépni, az első közös éjszaka után. Andy persze felébred, de már későn, csak a távolodó autó hangját hallja már.

Tovább
2 komment

Olvasd el: hogyvoltképző kezdőknek UPDATED

2008. február 23. 17:00 - sixx

Megszaporodtunk, és ezzel együtt a nekem küldött levelek száma is, aminek egyrészt örülök, másrészt egyre több meló van vele. Megoldásként azt bírtam kiötölni, hogy készítek egy rövid videó tutorialt arról, hogyan kell feltölteni a műveket a blogba. Semmi extrát ne tessék elképzelni, csak a legalapvetőbb dolgokkal terhelem a jónépet - beillesztés wordből és képek elrendezése, valamint a "more" tag integrálása. Ha valakinek van kérdése, emailben jöhet. Ja, a videónak van hagja is, csak halk, a szöveg fontos, tessék feljebb venni a hangerőt.

Ami pedig a hogyvoltok hosszát illeti: próbáljuk meg besűríteni csapongó gondolatainkat kezelhető kerete közé, javallatom az lenne, hogy max 12 bekezdésbe, és 10 képpel ellátva. És  az a bizonyos tag: "<!--more-->", idézőjel nélkül.

16 komment

The L Word 1x02 – Pilot 2/2

2008. február 23. 15:15 - Hartmann

Tináéknál már zajlik a parti, már tele van a ház, mikor megérkezik Shane. Persze bele is botlik az egyik Megdugom-Aztán-Lelépek-És-Nem-Keresem-Többé jellegű kapcsolatába, aki számonkéri rajta, hogy most mitmivan. Szőke elhagyott csaj nem veszi be Shane meséjét, és a 'Még visszatérek és nagy galibát okozok neked' arckifejezésével távozik. Jenny+Tim is megérkezik, gyors bemutatkozások, és megtudjuk azt is, hogy Tim nagy Dana rajongó. Dana meg persze annyira nem vállalja fel a másságát, hogy elrángatott a partira egy pasit is, aki ránézésre szintén meleg. Sőt, egy tuti 'leszbikus-e vagyok vagy sem' tesztet is megismerhetünk. Csak a gyűrűs és a mutató ujjat kell összehasonlítani. Ha az előbbi hosszabb, akkor igen. (Valaki cáfolja meg, hogy ez hülyeség, mert nekem is hosszabb. De csak annyira lehetek leszbikus, hogy a lányokat szeretem.) Sőt, Timről is kiderül az igazság, ő is leszbikus. Jennynek meg egyforma hosszúak, ergó biszexuális, csak még nem tud róla.


Közben egy újabb főszereplőt ismerünk meg Kit Porter (Pam Grier) személyében, aki Bette féltestvére, és nem kicsit zűrös életet él. Most is épp egy járőr állította meg. Jogosítvány, személyi, satöbbi. Kis központtal történő egyeztetés után kiderül, hogy a jogsi már hat hónapja érvénytelen, de Kit kidumálja. Pontosabban veszteget. Koncertjegyekkel, de nem megy zökkenőmentesen, ahogy neki általában semmi más sem. Rendőrpacák nem engedi tovább érvénytelen jogsival, nomeg ki is szállítja a kocsiból. De csak, hogy elfuvatorozza a féltesó partijára.

Tovább
Címkék: l
11 komment

The L Word 1x01 - Pilot 2/1

2008. február 23. 12:04 - Hartmann

A Dexter után a Showtime csatorna egy másik nagy sikerű sorozatának hogyvoltja következik. Elöljáróban annyit, hogy a helyszín Los Angeles, a téma pedig a leszbikusok. A sorozatban többnyire csak ilyen jellegű kapcsolatokat fogunk látni, eltekintve egy-két heteroszexuális pártól, nomeg néhány biszextől. A sorozat természetesen erősen a 18 éven felülieknek ajánlott csak, a kábeles sugárzásnak köszönhetően röpködhetnek a káromkodások és megjelenhetnek a képernyőn bizonyos fedetlen testrészek, nem kell az amerikai ORTT büntetésétől tartani. A hogyvolt is pirostizennyolcaskarikás lesz (ha minden igaz), hiszen nem a délutáni műsorsávba berakható családbarát sorozatról van szó, és mint ilyen, nem is nagyon lehet máshogy írni róla. A másik dolog, ami még fontos, hogy hiába adták anno a Cool műsorán, ott nem néztem, vagyis csak pár részt, de a szinkron nem fogott meg. Így az eredeti nyelvű részekről írok majd, nomeg a magyar epizódcímekkel sem vagyok/leszek tisztában. Marad az eredeti.


Kezdésnek máris egy duplarészt kapunk (így az adásba került 1. részt ketté szedtem, és két hogyvolt lesz róla), másfél órán keresztül bontakozik ki, hogy ki, mikor, kivel, hol, a Los Angelesi saját nemükhöz vonzódó lányok/nők/asszonyok kicsiny közösségében. Két szállal indul a történet. Az egyikben Tim Haspel (Eric Mabius, akit az Ugly Bettyben is, O.C.-ben is láthattunk, meg még jópár filmben is) úszóedző, nagyon pakol valamit, mintha várná valaki érkezését. A másik szálon Tim szomszédai végzik éppen a reggeli köröket. Tina Kennard (Laurel Holloman, filmek mellett még az Angelben is felbukkant 8 részben) és Bette Porter (Jennifer Beals, más sorozazban nem igazán szerepelt, de filmekben igen. Nomeg Tony Soprano is meg említette az egyik Maffiózók részben.)

Tovább
Címkék: l
9 komment

Las Vegas 2x08 - Kétes kettes

2008. február 23. 09:00 - C21

Ez a meglepetések része lesz. Meglepően bonyolult, és érthetetlen bűnüggyel, meglepően semmittevő rendőrrel, egy fiús rendőrlányból pedig meglepően jó csajt hoznak ki. De sajna ez így elég kevésnek bizonyult. Mindegy, vannak mellek, Mrs. Deline fehérneműben, és Snoop Doggy.

Mary, és két gömbölyű barátja ballagnak le a lépcsőn, ugyanis randi krízis van. Elhívja-e ő Danny-t (aki már eljegyezte ugye). Mike, a szerelem doktor felvilágosítást ad, hogy a lányok táncikálni meg sétálgatni hívják a fiúkat, fordított esetben viszont csak 69 a misszionárius és a kutya kulcsszavak kerülnek szóba. Van itt azonban más kutya is, még pedig Snoop Doggy, aki Ed nagyfőnök feleségével találkozik. Ugyanis parkettázás van a Deline villában, így két hétig együtt kéne élnie a házaspárnak, ami maga után vonja, hogy az elnöki lakosztályban hancúroznak. Vagyis inkább csak majdnem, mivel Snoop és az ivó kupája félbeszakítja őket.

Tovább
Címkék: las vegas
5 komment

Tűzvonalban 02x07 - Egércsapda

2008. február 22. 12:10 - kiricsiz

Nem is tudom, mikor kezdődött utoljára ennyire viccesen Tűzvonalban. Értelmiségi külsejű fickó halad az utcán, Olaszék megállnak mellette kocsival, aztán baseball ütőkkel agyba-főbe verik. Szót nem szólnak, miért, ami mondjuk érthető, de így szegény fószernak fingja nincs, hogy miért kapta. De azért jól megrendezett jelenet. Persze egyből agyalni kezdünk, hogy kikkel is van elszámolnivalója Demsának, aztán rájövünk, hogy ez nem drogos ügy. Ez a szerencsétlen matektanár, akinek állítólag bejön Denise. De ha matektanárt vernek, az alapvetően mindig vicces. Ráadásul, mintha dolgozatok nézegetése közben érte volna utol a végzet, de ez nem biztos. Az a biztos, hogy végre valaki visszafizet a rengeteg szenvedésünkért. Ennél már csak az viccesebb, ha fizikatanárt vernek, remélem, az is ráhajt majd Denise-re.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
65 komment

Kés/Alatt 1x02 – Mandi Randi

2008. február 22. 09:11 - Madmoazell

6 héttel a krokodiletetés után új orvos érkezik a McNamara/Troyhoz, pont egy mellnagyobbítás kellős közepén.  Dr. Pendleton az új pszichológus, és valószínűleg nem igazán bírja a vért, ugyanis az első metszésnél a műtőasztal alá szédül. Az Escobartól kapott botoxinjekcióktól felgyógyult Christian és Sean új páciensekkel konzultál. Páciensekkel, ugyanis ketten vannak, egy dekoratív ikerpár, Mandi és Randi. Egy csöppet idegesíti őket, hogy ugyanolyanok. Persze próbáltak már ez ellen tenni, de valahogy nem jött be, ugyanis a csípőjükre van tetoválva a nevük, és ott elég ritkán látják őket. Már azt is eldöntötték, hogy Mandi az orrát varratja Jennifer Garneresre, Randi pedig a testét műtteti át. Mikor kedvenc sebész-párosunk előzékenyen felajánlja a konzultációt a cég saját pszichológusával, kiderül, hogy a hölgyeknek ilyenre nincs szükségük, ugyanis pont a saját pszicho-mukijuk vetette fel a szépészeti beavatkozás ötletét. Milyen rendes tőle.


Sean próbálkozik az apaszereppel, most éppen óvszert adományoz Mattnek, hogy ha odajutna, akkor a barátnő ne vegye észre, hogy „olyan, mint egy shar-pei”. Eközben Annie izgatottan keresi Frisky-t, az ugróegeret, akit mami húzott le a vécén pont egy résszel ezelőtt (de ez titok, pssszt). A vécé amúgy azóta is bűzlik, így Juliának vízvezeték-szerelőt kell hívnia. Már amikor éppen nem nőknek rak össze ajándékkosarat, ez ugyanis az új elfoglaltsága. Szegénykém állandóan unatkozik otthon, és közben folyamatosan balhézik férjurával. Tanácsadó kéne nekik, de igazán.

Tovább
Címkék: kés/alatt
5 komment

Shark 1x12 - Wayne világa

2008. február 21. 12:13 - mg_b

Egy úrvezető csapzott-megvert asszonyt talál az úton, aki úgy fest, mintha most szökött volna egy munkatáborból. A rendőrök Starkot és Isaacot riasztják, be is futnak a kórházba azonnal: három hónap alatt öt nő tűnt el, hátha ez az egyik. De nem, ő a hatodik. Azt a kutyafáját! Ráadásul belehal a sebeibe, legalábbis ezt jelenti be másnap a polgármester, de ez csak porhintés, hogy megvédjék a csajt az elkövetőtől. Még bekommandózná magát a kórházba, hogy elvágja a torkát!

Raina és Madeleine kihallgatják a csajt, Janet Butlert, akinek a sztorija kicsit olyan, mint valami Dexter-crossover: fekszik az asztalon, mindenhol kések, itt-ott véres az arca, épp csak lekötözve nincsen. Ezért sikerült meglépnie is, jól hókon vágta a rabtartóját valami kemény csővel. Hanem futni több ereje volt, mint most vallani erről, kérdi is, ugye nem kell majd tanúskodnia? Raina megnyugtatja egy kegyes hazugsággal, reméljük, hogy nem – és ebből lesz a galiba.

Tovább
Címkék: shark
8 komment
süti beállítások módosítása