Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 3x11 - Múlt és jelen

2008. december 20. 14:00 - the black ball

Ez a rész, ez... Ez olyan borzasztóan unalmas és fárasztó, hogy az leírhatatlan. Ez, áhh... Inkább tájékoztató jellegű hogyvolt következik. Elérkezünk egy bolygóra, ahol a kapu egy raktárban senyved. Megjelenik egy bácsi (Orner) meg egy néni (néni), akik jól megijednek, aztán közlik, hogy a Vorlix óta semmire sem emlékeznek. A Vorlix egy éve volt. Elvisznek minket az ideiglenes kormány egyik tagjához. Közben büszkélkednek, hogy azóta nem láttak gyerekeket, és az öregek is csak fotókon léteznek. Szóval a 20 éveseké a világ. A kormányból az egészségügyi miniszter, Ke’ra fogad minket. Jól ért a kémiai meg orvosi dolgokhoz.

Éjjelente a fellelt könyveket bújja, hogy valamit megtudjon a Vorlix előtti időkről. Daniel ráhajt, végül is már nincs asszony, akire várjon. Megemlítjük neki a csillagkaput, hogy egy másik világról jöttünk. Ke’ra már olvasott róla valamelyik jegyzetben. Mellesleg egy női látogató jött ide a kapun keresztül. Gyorsan kikeresi, hogy ki is volt az. Egy kedves, szeretnivaló, bájos öregasszony: Linea. Úgy bizony. A világok gyilkosa.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

A Kaméleon 2x05 - Nip and Tuck

2008. december 20. 10:00 - missparker

Jarod egy szobrászműteremben arcot formáz Clay Dough gyerekgyurmából, közben videózik, megint gyerekkora egy részletét idézi fel. Sydney tevékenysége következtében súlyos identitászavarral küzdött, már a saját nevét sem ismerte, magába zárkózott, és csak egy dolgot akart tudni: ki is ő valójában. Sydney aggodalmaskodott egy kicsit a kamerának, a megoldást még nem tudta.

Miss és Sam nemsokára be is rontanak a műterembe, fegyverrel, ahogy kell, Sydney nyugodtan sétál utánuk, tudja, hogy Jarod már eltűnt. Érdekes szobrokat hagyott hátra, női mellszobrok, kifejezetten nagy mellekkel, Miss fanyalog is rendesen (már megint féltékeny?) Vajon mire készült itt a csodafiú?

Mivel szokás szerint nincs ötletük, Angelonak mutatják meg a szobrokat. Elkezdi sorolni a műalkotás érzéseit, szomorúság, félelem, fájdalom, szégyen, majd összeroncsolja az egyik szobor arcát. Na ezzel megint mit kezdhetnek? Broots még siránkozik egy kört, valaki figyeli, fél, bizonyítéka nincs. Szöszi a háttérből figyeli őket, Dr. Jarod Clay pedig eközben egy hálás betegével konzultál. A hölgy rendkívül elégedett frissen plasztikázott melleivel.

Tovább
Címkék: a kaméleon
1 komment

A fiúk a klubból 3x01 - A kevesebb néha több

2008. december 19. 15:00 - leeann

Nos kezdjük a harmadik évadot, ami többek szerint a legjobb évad. Hát lássuk, igazuk van-e? Buli van, és Brian szó szerint - nem vicc - úgy kiüti Mikeyt, mint óvodást a bárányhimlő. Mivel nem tudjuk, mi ez a nagy bokszmeccs, ezért vissza kell mennünk 1 hetet az ominózus Rage partira. A bulin Mikey mindenkinek elújságolja, hogy Brian és Justin szakítottak, az viszont mindenki számára egyértelmű, hogy Emmett és Ted összejöttek. De minden bulinak van másnapja is. Justin Ethan-nél köt ki, természetesen szexszel töltik az igazi első éjszakájukat.

Mikeynak is mozgalmas a reggelje, mert úgy viszik a képregényt, mint a cukrot, és Briant hiába hívja, nem éri el telefonon, úgyhogy még aggódik is. Közben Justin elmegy Brianhez a cuccaiért, és az üres lakásban újra átél minden pillanatot, amit együtt éltek át. Ezek a pillanatok főként a szexre épülnek, de ezek voltak az igazi pillanatok a kapcsolatukban. Persze a lányok, Deb és Mikey Emmettet és Tedet faggatják az első közösen töltött éjszakájukról. A fiúk nem kötik a kíváncsiak orrára. Majd jön a kihagyhatatlan téma, Brian és Justin szakítása.

Tovább
7 komment

Battlestar Galactica 3x08 - Hero

2008. december 19. 13:14 - Freevo

Az emlékeztető képsorokban rögtön a sorozat kezdetéig nyúlunk vissza, Adama jelentőségteljesen azt mondja a Galactica leszerelési ceremóniáján, hogy mindenki életében eljön az a nap, amikor nem rejtőzhet tovább azok elől, amiket az életében elkövetett. Most megtudjuk, mire gondolt.

Az elnök különgépén éppen takarítják a Baltar által hátrahagyott fertőt, így előkerül William Adama katonai adatlapja, mely szerint épp most tölti be a negyvenötödik évét a kötelékben. Nem is jöhetett volna jobbkor, most ki lehet tüntetni a vénembert, adni kell némi cirkuszt a megfáradt népnek. Az admirális esze azonban egész máshol jár, a közelben három cylon vadászgép bukkant fel, amelyek közül kettő kerget egyet. Az üldözött rádión jelentkezik be, Bulldognak hívja magát, és segítséget kér. Ilyen cylonnal se találkoztunk még.

Tovább
1 komment

Twin Peaks 2x15 - Slaves and Masters

2008. december 19. 11:00 - Médiageci

Malcolm személyleírást ad Jamesről a rendőröknek. A srác neve „nem jut eszébe”, de Evelynnek „beugrik”, hogy James Hurley, Twin Peaksből. A nő szerint a srác ajánlotta a segítségét, amikor lerobbant a férje autója. A zsaruk lelépnek, Malcolm elégedett a helyzettel, Evelyn azért sajnálja Jamest. A menekülő James a fogadóban húzza meg magát Donnával, magyarázkodik, hogy Malcolm gyilkolt, őt csőbe húzták. Úgy gondolja, csak akkor tisztázhatja magát, ha beszél Evelynnel, aki szerinte tanúskodik majd mellette. A lány ráérez, hogy James azért bízik a nőben, mert lefeküdtek. Felhívja Edet, és még sikerül összefoglalnia, hogy mibe keveredett James, aztán egy szimatoló rendőr érkezik a fogadóba.

A seriff és Cooper kihallgatják Bobbyt és Shellyt Leo ügyében. Bobby vonakodva, de bevallja, hogy együtt jár Shellyvel. Cooper arra is rákérdez, hogy hol volt Bobby a fűrészmalom felgyújtásának éjszakáján. A srác elmondja, hogy Shellyt kereste, akit Leo baltával éppen fel akart aprítani, amikor Hank az ablakon keresztül rálőtt Leóra. (A pontatlanság talán fordítási hiba: Shelly ekkor már a malomban volt megkötözve, Leo Bobbyra támadt.) A seriff biztosítja Shellyt, hogy figyelni fogják a házát, megvédik a férjétől.

Tovább
Címkék: twin peaks
Szólj hozzá!

24 3x19 07:00-08:00

2008. december 19. 09:00 - Bruti

7 óra. Nagyon csúnya véget ért a múlt rész, mivel Jack közkívánatra, gyakorlatilag kivégezte Mongúzt, amin mi nagyon meglepődtünk. Na, de senki se él örökké, pláne nem a 24-ben. Itt aztán mindig is hullottak a fontosabb mellékszereplők, néha a főszereplők is, de ez így lesz a jövőben is, csak nem akarok spoilerezni, mert meglincseltek, és akkor sose fogom befejezni ezt a kurva évadot. :)

Jack a halott Mongúzt őrzi, mikor megjönnek Saunders emberei és bepakolják egy furgonba a hullát. Eltűnnek, Jack pedig szól Wayne-nek, hogy Mongúz kipipálva. Ő halad az elnökhöz és közli vele a hírt. Hát nem fogadja túl jól, de a civil lakosság miatt, ezt meg kellett tenni. A katonák meg ugye feláldozhatóak.

Tovább
Címkék: 24
11 komment

Vészhelyzet 14x10 - Ünnepi hangulatban

2008. december 18. 14:27 - zaphodbb

Az úgy volt, hogy elfelejtettem kedden, hogy kedd van, így nem láttam magyarul a részt. Nanáhogy angolul megvan, ahhoz viszont se angol, se magyar felirat nincsen. Bár én érteni angol elég jó, de a Vészhelyzet nekem nehéz falat, úgyhogy simán félreérthettem dolgokat, pláne orvosi kifejezéseket, kéretik emiatt nem fikázni, hanem inkább aki késztetést érez, a kommentekben egészítse ki, javítsa ki amit kihagytam és félreértettem. Legközelebb nem felejtem el, hogy kedd van, ígérem.:)

Karácsony van, Abbyék lakásán nyitunk, Abby kis illatszeres üvegbe tölti át a vodkát, repülőre készül a túlélőcsomaggal, mennek Luka apukájának a temetésére. Luka közben Joe-val és az öccsével a gyerekszobában játszik. A kórházban is karácsonyi zene van, szörnyülködik mindenki, hogy milyen kavar van a táblán és hogy mennyi beteg van. A gyakornok elmeséli, hogy 142 beteget láttak el az éjszakai ügyelet alatt, amivel rekordot állított fel a sürgősségi. Morris beindul a dologra és kijelenti hogy 300-at is meg tudnak csinálni, Frank szól közbe, hogy 250-nél többet nem lehet 24 óra alatt csinálni, és 14 beteget kellene óránként ellátni, de ez nem fog menni úgyse. Morris bebuccan és fogadást ajánl, 300 dolcsiban fogadnak, hogy sikerül nekik a mai napon elérni a 300 beteg ellátása/napot.

A káplán sétál be a képbe, hogy ma karácsony alkalmával jöjjenek lelki életet élni Morrisék is, Tony persze benne van és Prattet és Morrist is agitálja, hogy menjenek vele, meg fognak világosodni. Pratt, Morris és Frank leveszik az infót, amikor ellibeg a nő, rápirítanak Tonyra, hogy tuti döngeti a káplánt. Tony kezdene mellébeszélni, de szerencséjére hoznak egy beteget, Sam tolja ki a liftből, légimentős cuccban van, ezek szerint sikerült a gyakorlat neki. Anyát és fiát hozzák, anya nincs magánál, a fiú down-kóros és magánál van.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
7 komment

Kaliforgia 2x10 - In Utero

2008. december 18. 11:54 - WUTM

Hát kérem, eljött ez is, a legrosszabb rész a sorozat történetében. Borzalmas, szenvelgős 26 perc, kínos visszaemlékezéses jelenetekkel, amikben a 48 éves Duchovny egy körszakáll segítségével próbálja eljátszani, hogy 34 éves. Ehhez még ő is kevés…

A rendelőben Hank ismét széttett lábbal ül az orvos előtt, mint tíz résszel ezelőtt a vazektómiánál, csak most Karen is jelen van és fogja a kezét. A dokit az orvosi véleményezés helyett jobban érdekli, hogy min dolgozik mostanában a híres író, aztán tűt szúrna belé mintavétel céljából, de mivel ekkora hírességgel ül szemben, megengedi neki, hogy előbb igyon valami erőset.

Visszaemlékezés 1. Karen a tv előtt sír, mert meghalt Kurt Cobain, vagyis 1994. április 5-ét írunk. Van más oka is sírni Karennek, mert hogy terhes. Ha-ha, szóval Cobain el, Becca meg be, csodás, jó cserét csinált a világ. Aztán az eddig alvó Hank felébred, és mindjárt megvakulok, mert egy ostoba körszakállt hegesztettek neki a fejére, ez mutatja, hogy mennyire alter, meg laza, meg grunge, na meg fiatal. A Heart-Shaped Box dallamaira megtörténik a terhesteszt, és kimutatja Beccát. Én itt inkább elmennék Nirvanát hallgatni, de Körszakáll Hank igyekszik rávenni Lilatincses Karent, hogy egy negyedik tesztet is végezzen el. Ám Karent meggyőzte a három pozitív eredmény.

Tovább
Címkék: kaliforgia
3 komment

House 4x16 - Wilson szíve (Évadzáró/2)

2008. december 18. 09:30 - candyperfumegirl

Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen. Kapunk cserébe viszont olyan jól megírt sztorit és hatalmas pillanatokat, hogy szerintem nem panaszkodhatunk. Ott veszi fel a fonalat, ahol abbahagytuk: House-nak végre helyére került a legfontosabb darab a kirakósban: Amber az, aki haldoklik. Amber jelenleg a Princeton General kórházban van, és meglehetősen ramaty állapotban, felmondta a szolgálatot mindkét veséje, és a combon átfúródó rúd sem túl egészséges, de jelenleg ez a legkisebb baj. Az igazán nagy baj a szíve, ami már alig ver, és erre nem tudnak magyarázatot találni, mert ennek semmi köze a balesethez, nagyon úgy néz ki, hogy ez egy újabb tünete annak, ami miatt haldoklik, valami, ami passzol ahhoz, amit House látott rajta a buszon. Sajnos House emlékei továbbra sem 100%-osak, pedig most már élet-halál kérdése, hogy mindent fel tudjon idézni, de addig is el kell vinni Ambert, amire csak a „férje” adhat felhatalmazást, mondja House. Így Jimmy, -aki képtelen volt szóhoz jutni- rábólinthat a dologra.

Jimmy számára ez egyik legnagyobb kérdés az, hogy mégis mit keresett Amber azon a buszon, amivel House próbált hazajutni a kocsmatúrája után, és mi történt azelőtt, hogy a buszra szálltak? House-nak halvány segédfogalma sincs továbbra sem, Amber szíve meg közben leáll, de Jimmy megtiltja, hogy újraindítsák, helyette le kell hűteni, úgy jobb eséllyel kerülhető el az agykárosodás. Igen ám, de ez nem lehet tartós megoldás, ezzel csak megnyomták a Pause gombot, gyorsan meg kell találni a bajt, ahhoz pedig elengedhetetlenek azok a részletek, amikre House továbbra sem emlékszik. Egy biztos: sok idejük nincs, hogy összerakják.

Tovább
Címkék: house
151 komment

Dexter 2x06 - Dex, Lies, and Videotape

2008. december 17. 10:10 - mg_b

Mivel Dexter még nem tud a kikötőben elhelyezett kamerákról, egyelőre jobban aggasztja a tény, hogy nevelőapja hazudott neki az anyjáról. Újra meg újra lejátssza a hangszalagot, próbálja kideríteni, mit suttoghatott Harry fülébe Laura, aztán meg Lejlának vekeng, hogy az egész életét a Harrytől tanult szabályokra építette, de mi van, ha azok csak Harry lelkiismeret-furdalásából vagy bosszúvágyából fakadtak Laura halála miatt? – Nem tök mindegy, Dexter? Harry szabályai rossz irányba tereltek, de erre most szerencsére rájöttünk, szóval amit eddig tettél, az nem számít, találjuk ki együtt, ki is vagy valójában!

Ez egy nagy meló, Dexter ingerült is miatta egész nap, ami leginkább Doakesnak böki a csőrét, és mialatt Masuka azt próbálja megmagyarázni Lundynak, miért nézeget she-male videókat a neten, Doakes elhatározza, hogy megint elkezdi követni Dextert. Debra szerint ugyanis a bátyja nemhogy egy füves cigit, de még egy füstszűrőset sem szívott el soha életében. Akkor talán nem is függő a fiú… Ennél rosszabb, hogy Lundy is kipécézi magának Dextert, és Masuka helyett őt viszi magával egy állítólagos tetthelyre körülnézni. Dexterről ugyanis azt hallotta, különös érzéke van a sorozatgyilkosokkal kapcsolatban, a tetthelyen pedig természetesen a Mészáros nyomait keresik, mert valaki azt állította, hogy megszökött a Mészáros kezei közül előző este (ami nem rossz teljesítmény annak fényében, hogy Dexter édesdeden aludt otthon).

Tovább
Címkék: dexter
8 komment
süti beállítások módosítása