Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x15 – The Quick and the Wed

2008. december 07. 14:00 - foxglove (törölt)

Lamb seriffnek jó napja van: Mars-apuka tálcán nyújtja neki a bizonyítékokat Terrence Cook ellen. Lamb seriff persze úgy tesz, mintha ő tenne szívességet, de azért csak lefoglalja azt a robbanószert a hangárból (ami egyébként egyezik a buszmerényletnél használttal). Lamb nyolc rendbeli gyilkosság vádjával letartóztatási parancsot rendel el Cook ellen, akinek időközben nyoma veszett.

A Neptune Grandben Logan és Dick a tévét figyelik, amiben a „Hollywoodi Akták” trailere azt ígéri, hogy az Aaron Echolls különkiadásból rövidesen megtudhatják a nézők az igazságot arról, hogyan vált Aaron kóristafiúból liliomtipró gyilkossá. De szóba kerül az összes eddig Echolls-botrány is: a megcsalások, Lynn öngyilkossága, Trina álbetegsége, Logan hajléktalan meccsei és a Felix-gyilkosság. Hannah anyjának, aki szintén nézi a műsort, csak egy kérdése van a lányához: és te EZZEL jársz? Hannah válaszul inkább hallgatásba burkolózik, én megértem.

Tovább
Címkék: veronica mars
3 komment

Csillagkapu 3x08 – Démonok

2008. december 07. 11:00 - Llew

A CSK-1 újfent egy erdős bolygóra vetődik, ami a háttérben lévő hegyek fazonja alapján gyanúsan emlékeztet arra a helyre, ahol a noxos epizód kapujeleneteit forgatták. A külső helyszínek egyhangúságát nyílván a stáb is unhatta, mert a humoruknál levő írók a következő megjegyzést adták O’Neill szájába: „Á, fák, fák, fák és újabb fák. Milyen szép zöld az univerzum. Nem?” Eközben a nyomolvasóvá alakult hallgatag óriás egy ösvényt talál, amire Daniel a ki, O’Neill pedig a mi használhatja kérdéssel reagál. RDA ráadásul megtoldja a dolgot egy olyan Dr. Genyás kisujjat görbén a szájához tartós mozdulattal, ami számomra nem vicces, de amitól Amanda Tapping láthatóan alig bír hangos röhögés nélkül kivonulni a kamera látószögéből.

A nagy kopasz harcos vezetésével a csapat eljut az UAV (repülő MALP) által lefilmezett településig, ami egy középkori keresztény falu. Ami felveti azt a kérdést, hogy melyik goa’uld hozhatta el a népeket a Földről. Mert az oké, hogy istent játszanak, na de az már mégis csak túlzás, hogy az Istent. Teal’c megjegyzi, hogy szerint egyik kukac sem lenne képes olyan türelmet és jóindulatot tanúsítani, mint amit a Bibliában olvasott. Ez utóbbi információt O’Neill döbbenten veszi tudomásul, majd Teal’c kérdése nyomán kiderül, hogy ő bizony nem olvasta, de azért kazettán hallgatja. Beérnek a faluba, de a helyiek befutnak a házaikba, mikor meglátják őket. Teal’c elsőre tényleg nem bizalomgerjesztő, de ezt azért nem kéne. Az egyetlen lélek, aki kint marad egy eszméletlen lány egy karóhoz láncolva.

Tovább
Címkék: csillagkapu
13 komment

Csillagkapu 3x07 - A fejvadász

2008. december 06. 16:00 - the black ball

Mászkálunk az erdőben, mert állítólag kukacok lőtték le az egyik UAV-t, amit átküldtünk. Viszont sehol senki. Ellenben Daniel sikeresen lefejel egy vörös erőteret. O’Neill egy sortűzzel bizonyítja azon tételét, miszerint nem az erdő van kizárva, hanem ők be. Erre megjelenik egy sisakos fickó nagy fegyverrel. Öregem, Boba Fett elsírná magát szégyenében. Közli, hogy csak az ő fegyvere tud átlőni a pajzson, ezt azzal demonstrálja, hogy szétlövi a Teal’c-től 10 centire lévő mamutfenyőt. Jaffa barátunk ezt gonosz nézéssel viszonozza.

A fickó szerint ő Aris Boch, a galaxis legnagyobb fejvadásza. Szerintünk meg koppintás vagy a Star Wars-ból. Mi nem ismerjük őt, de ő ismer minket. Ez sosem vezet jóra. Szépen lefegyverez mindenkit, valamint a kaput is megbuzerálja. Beterel minket egy álcázott goa’uld teherhajóba, aztán elmegy. Mivel a kapu nem működik, Jack szerint lopjuk el a hajót, aztán ebédre otthon is vagyunk. Carter kiábrándítja, hogy még a fénysebesség kétszeresével is 10 évbe telne az út.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

A férfi fán terem 2x19 - Taking the Lead (Befejező rész)

2008. december 06. 13:00 - leeann

A Mikulás elhozta nekünk a sorozat utolsó részét. Nem mindenkinek várva várt dolog ez, de igen, itt van. Akkor nézzük is, ki hol van, vagy hova tart éppen. Marin éppen hazafelé tart, és miközben a postát szedegeti ki a postaládából, talál egy borítékot, amiben egy vaskos csekk van. A könyvéért kapta, így azt sem bánja, hogy Jack azzal várja, hogy Ned bácsi szétrágta az egyik méregdrága cipőjét. Jack elég jól fogadja, hogy a nő, akit szeret, rengeteg pénz keresett néhány oldalnyi párkapcsolati tanács leírásával. Marin elmegy, hogy beváltsa a csekket a postán, de Jerome sosincs a munkahelyén, így a Chieftain-ben kell keresni.

 

Marin, ha már ott van, el is dicsekszik a nagy lóvéval, amihez mindenkinek van egy-két szava. Miközben Marin könyörög Jerome-nak, hogy nyissa ki a postát, Annie viharzik be a kocsmába, hogy mindenkit leteremtsen. Celia, Dick, Jerome, Marin, Sara és Theresa mind jelentkeztek a tehetségkutató előadásra, de senki nem jelent meg a főpróbán, így vöröske marha pipa. Miután Annie jól kidühöngte magát, mindenki megígéri, hogy ott lesz nemsokára. Mindeközben Jane és Sam már Nebraskában utazgat a lakóbusszal, ahol Jane csak ámul és bámul, hogy ilyen szép és zöld helyek is léteznek Amerikában.

Tovább
7 komment

A Kaméleon 2x03 - Over The Edge

2008. december 06. 10:00 - missparker

Jarod egy vízzel teli tartályban lebeg, álmában a felhők közül anyja hívja haza a gyerekkori magát. Ő nem tud menni, az anyja pedig eltűnik a felhők közt. Serenity Beach, Oregon, Miss Parker és Sydney érkeznek az aktuális Mesélőhöz: Jarod egy indián sátorban lakott a tengerparton, egy meditációs tartály társaságában, amiben 4 napot töltött egyhuzamban. Nem hagyott hátra semmit, Mesélőnek csak egy-egy ölelést kell átadnia. Miss megemlíti, hogy fegyver van nála, és használni fogja, ha esetleg Mesélő tényleg át akarja adni. Jarod ipari alpinista mentőként dolgozik, az utolsó pillanatban kapja el a zuhanó munkást. Megint hős lett, beveszik a csapatba. Az egyik pozícióját féltő kolléga a Bobby nevű fiatal srác lesz, már látjuk. Jarod személyében új Pókember érkezett a csapatba. Pókember? Jarod számára megint valami ismeretlen. A kapitány nyugdíjba készül, Bobby akarja a posztját. A csapat rituáléja: ha volt egy sikeres mentés, bedobnak egy perselybe 5 dollárt, Chrisnek. Leesett a gyakorlótoronyból, most ébredt fel a kómából. Öngyilkossági kísérlet volt, így nem jár neki a biztosítási pénz. A többi kolléga, Roger és a csapat egyetlen női tagja, Jo-Ellen is nagyon kedvelték őt.

Broots érdekes híreket hallott, újabb Valaki jött a Központba, akitől félni kell. Szöszi harsányan kacarászik Szépfiúval, majd megindulnak szeretett triónk felé, bemutatják Valakit: Dr. Curtis, az a feladata, hogy elbeszélgessen mindenkivel, és rájöjjön, ki lőtte le Raines-t. Broots pánikol, Sydney nyugtatja: ha ártatlan, nincs mitől félnie. Miss kihívásnak fogja fel, szeret ilyet játszani.

Tovább
Címkék: a kaméleon
1 komment

A fiúk a klubból 2x19 - Változó kapcsolatok

2008. december 05. 13:00 - leeann

Brian és Mikey Teddy munkahelyén tesz körutazást, aminek a végén egészen felizgult állapotban kell dolgozni menniük, mivel sok fincsi falat között ténferegtek, és egész éhesek lettek. Ted nagyon élvezi, hogy olyan a munkája, amit imád nézni. Justin sem lopta a napot, iskola, szex Ethannel, majd plakátkészítés a képregényhez, de fékezzünk csak! Szex Ethannel? Azt hiszem, szöszike nagyon belemászott valamibe evvel a hegedűs gyerekkel. Nem lesz ennek jó vége. Közben Deb Carllal és a rendőr kollegáival bowlingozik, akik azt tartják, hogy a melegek nem tudnak jól játszani. Debnek se kell több és kihívja a nagyszájúakat egy meccsre a meleg teke csapat ellen.

A lányok sem a szalvéta gyűjteményt számolják, hanem szexelnek egy keveset. Szó szerint keveset, mert amikor már a legjobb részhez érnek, Ledának halaszthatatlan dolga akad épp abban a szobában, ahol a lányok el vannak foglalva. Újra Tedet látogatjuk meg, nála éppen műszakváltás és fizetésosztás van. Ted asszisztense nem érti, miért nem érdekli Tedet az, hogy ennyi szép pasival van körülvéve. Szinte fel sem néz a papírjaiból, pedig az üzlet virágzik, és mindennap élő pornót nézhetne, de nem teszi. Teddy először gondolkodik el azon, amit a fiú mondott.

Tovább
5 komment

Battlestar Galactica 3x06 - Torn

2008. december 05. 11:00 - Freevo

Baltar talán eddigi legszebb álmát alussza, egy tengerparton van a bikinis Sixszel, aki figyelmezteti, hogy ideje minél többet megtudnia a cylonokról, amíg teheti, mert később még sok hasznát fogja venni. Miután felébred, a férfi elé ultimátumot tűz a lelki társa hús-vér alteregója és Xena: vagy mindent elmond a mitikus Földről, vagy megválnak tőle. Szerencsére a tudós a rengeteg ráérő idejében az elnöksége alatt pont a bolygó keresésével foglalkozott, szóval máris hajlandó kielégíteni a cylonok hirtelen támadt kíváncsiságát a témában.

A Galacticán Apollo két dolgot veszített el, mióta nem láttuk: úgy húsz kiló súlyfelesleget, valamint a címzetes parancsnoki rangját, így újra a légicsapat vezetőjeként szidhatja Starbuckot, aki még a gyakorlatozást se bírja ki anélkül, hogy tönkre ne tenne egy vadászgépet. A szerencsétlen nő még bele se szokhatott a jó öreg ülésébe, máris megvonják tőle a repülési jogát.

Tovább
6 komment

Twin Peaks 2x13 - Checkmate

2008. december 05. 10:00 - Médiageci

Briggs őrnagy felidézi az őrsön azt a keveset, amire a távollétéből emlékszik. Tüzet látott, csillagokat és egy sötét árnyalakot. Egy dzsungel közepén, egy kőtrónon ült, aztán egy óriási bagoly jelent meg, ami elsötétítette az emlékeit. A doki egy három háromszögből álló jelet fedez fel a nyakán, le is fotózza. Az őrnagy némi hezitálás után mesél a munkájáról. Ő is részt vett a légierő Kék Könyv Katekizmusa fedőnevű, ufók után kutató vizsgálatában, amit 1969-ben lezártak, de néhányan engedély nélkül is folytattak. Twin Peaksnél a földön keresték a rejtélyt, a Fehér Barlang után kutattak. Sajnos az őrnagy nem folytathatja a történetet, mert két katona érkezik érte, a parancs szerint az ezredeshez kell kísérniük.

Szintén az őrsön Denise győzködi Ernie-t, hogy telefonáljon Jeannak. Earnie fél a valószínűleg elkerülhetetlen lövöldözéstől, de miután Cooper előtt Denise legyávázza, végül felemeli a kagylót, és megszervezi a találkozót. Eközben az előtérben Andy és Dick megbeszélik a kis Nicky utáni nyomozásuk állását. Dick ballonkabátban és kalapban álcázza magát, így jutott be a Családsegítő Szolgálathoz, ahol elbűvölte az ott dolgozó nőket, de csak annyit tudott meg, hogy a srác aktái az árvaházban vannak. A vékony falakon keresztül Lucy is hallja a beszélgetést a fülkéjéből. Lucy mellesleg hirdetési újságokban keresi Earle válaszlépését, de nem talál semmit.

Tovább
Címkék: twin peaks
Szólj hozzá!

Vészhelyzet 14x08 - Hazatérés

2008. december 04. 14:45 - zaphodbb

Tony és a káplán jön szembe kezdésnek, épp balettet néztek, amitől Tony nincs annyira elragadtatva, ezen évődnek egy sort. A beszélgetés vége persze az, hogy összenyalnak és Tony meg akarja mutatni a nőnek a Diótörő dvd-jét otthon. Váltunk Sarah-ra, aki bulizik az iskolás társaival, bemutatják egy fickónak, akinek tetszik a kis csaj, mire Sarah idősebbnek hazudja magát. A fiú kihívja beszélgetni. Aha, ebből még baj lesz. Tony és a káplán Tony lakásán, a nő megcsodálja Sarah képét, aztán miután kibeszélik magukat a gyerekről, folytatják ahol abbahagyták. Sarah kint a kertben a fiúval, aki spanglit szív és kocsikázni vinné Sarah-t, aki kis hülye még és beszáll mellé. Tony-hoz vissza, túl vannak a dugáson, a káplán rágyújt egy mariskára és öltözni kezd. Tony kitér a hitéből a mariskán is, meg azon is, hogy máris megy a nő. Csörög a telefon, Sarah az, szalad egy erdőben és segítségért kiabál.

Kórházra váltunk, Moretti webkamerán keresztül beszélget a fiával, Brian totál szét van esve, zavart és politizálni kezd az apjának, szidja Amerikát. Moretti csak annyit kérdez tőle, hogy járt-e a pszichológusánál, amitől Brian bepöccen és elküldi a picsába az apját. Közben bejön Abby is, és hallja, amint Brian azt kívánja Morettinek, hogy valamelyik beteg vágja belé az aidses tűjét. Ó, de kedves. Kínos csend és beszélgetés Abby és Moretti között, Moretti próbálja megbeszélni, hogy mi történt köztük, de Abby csak a betegekről hajlandó konzultálni. Moretti visszavonul. Tony érkezik a káplánnal Sarah-ért, aki a nyakába borul és sír.

Tovább
7 komment

Kaliforgia 2x08 – Going Down and Out in Beverly Hills

2008. december 04. 10:30 - WUTM

Hank elszántan próbálja megtalálni Ashby rohadt nagy házában, hogy honnan hallatszik szörnyűséges kornyikálás. Először rossz szobába nyit be, ahol egy orgia fáradalmait igyekszik kiheverni legalább tíz ember. Hank sietve távozik, nem akar zavarni, a kornyikálás pedig időközben sem szűnt meg. A második szobával már szerencsésebb Hank, onnan jön a hang, pontosabban Mia torkából száll, Ashby felé, aki a dal ihletője lehetett. Hank a dal után nem szalasztja el közölni a véleményét: végre Mia írt valamit, de a jövőben inkább ne tegye. Ashby persze szépet hazudik a lánynak, akit ez totál feldob, és vidáman távozik. Ashby négyszemközt persze bevallja Hanknek, hogy nem biztos, hogy még egy dalt el fog tudni viselni, viszont Mia annyira jó az ágyban, hogy nincs szíve kitenni a szűrét. Hank nem akar többet erről tudni, Ashby viszont arról igen, hogy Janie miket mondott róla Hanknek. A producer kicsit meglepődik, amikor kiderül, hogy Hank megint találkozik a nővel, és viccesen-komolyan megfenyegeti, hogy ha Hank megdugja Janie-t, akkor vége van neki.

Janie a háza úszómedencéjében fogadja Hanket, aki arról faggatja a nőt, miért mentek szét Ashbyvel. Janie megvallja, hogy túl sok lett neki, hogy Ashby minden énekesnőjébe belezúgott egy kicsit a munkája során, és megunta, hogy osztozkodnia kell a pasin.

Tovább
Címkék: kaliforgia
1 komment
süti beállítások módosítása