Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 3x06 – Nézőpontok

2008. november 30. 11:00 - Llew

Mai sztorink egy raktárépületben indul, ami a kiírás szerint az 51-es körzethez tartozik, és ahol mindenféle a csillagkapun át hazahozott holmit tárolnak. Többek között azt a tükröt, amin át Daniel annó egy párhuzamos valóságba kirándult és visszahozta a goa’uld támadás hírét. A tükör bekapcsol, és a hosszúhajú Cartert, meg a Rambonak öltözött Kawalsky őrnagyot pillantjuk meg benne. Megérintik a tükröt és már itt is vannak ezen az oldalon. Carter belelép egy lézersugárba, mire egy kisebb hadseregnyi katona rohanja meg őket.

O’Neill civilben érkezik a gyengélkedőre, majd jól le is döbben, amikor meglátja a hosszú hajú Cartert. A nő is csodálkozik, hogy Jack él, illetve, hogy a látottak alapján itt nem úgy vannak. Az ezredes csak tovább értetlenkedik, mikor Kawalsky őrnagy is megjelenik és előadja a párhuzamos világból jöttünk, amit leigáztak a goa’uldok sztorit.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 3x05 - Fejlődési görbe

2008. november 29. 15:00 - the black ball

Daniel azték játszóházat fedezett fel egy bolygón, természetesen befogott maga mellé pár helyi gyereket, mit neki etika meg törvény, izzadjanak csak a kultúráért. Jack is beugrik: izé, Jackson, tudod, mi a rabszolgaság ellen küzdünk, ha rémlik. De Daniel szerint itt ez a szokás, burjánzik a gyerekmunka, hát aztán. Felbukkan egy Kalan nevű fickó, örül, hogy kapcsolatban leszünk egymással, stb. Teal’c elmond nekik mindent a kukacokról, mi meg cserébe kapunk tőlük kölcsön egy naqahdah-reaktort, hogy buzerálhassuk.

Otthon Carter nyála csorog a szerkezetre, pedig semmit sem konyít hozzá. Megkéri Kalant, hogy tanítsa már meg, hogy működik. Kalannak új ez a szó, ej-ej, valaki kerülte régen azt a bizonyos intézményt. Na de majd az őt kísérő 11 éves kiscsaj, Merrin elmagyarázza. Daniel közben perverz módon végigfogdossa a padlót, amikor jön Kalan a fiával, Tominnal. Megkéri Teal’cet, hogy meséljen neki a kukacokról, amíg elugrik Daniellel várost nézni. Teal’c bácsi rövid, tanári pályafutása ezzel kezdetét veszi.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A férfi fán terem 2x18 - Surprise, Surprise

2008. november 29. 13:00 - leeann

„Elmo, Elmo, de csodás!” Jaj nem, az egy másik város lesz, de Elmoban is éppen idilli minden. Oké, nem mindenhol van idill, de Marin és Jack most jól el van. Eltűntek a zavaró körülmények, mint Cash, Marin megírta végre a könyvet, amit Jack csodálatosnak tart, és mint ideális pasi, az sem érdekli, hogy élete értelme hány pasival szexelt ez idáig az élete során. Úgyhogy errefelé minden nagyon frankó, ami New Yorkról is elmondható, hisz Jane és Sam is a boldog mindennapjaikat éli. Azt hiszem, itt be is lehet fejezni ezt a részt, mert ennél csodásabb már nem is lehet az élet. Az írók viszont úgy érezték, hogy ha itt befejezik az utolsó előtti részt, nagyon sok reklám kéne ahhoz, hogy kitöltsék a műsoridőt.

Mivel tovább írták a történetet, és nem kellett elővenni a sufniból az amerikai monoszkópot, ezért Jane és Sam a nagy boldogságukban vacsorázni indulnak. Valami nagyon puccos helyre tartanak, mert Sam nagyon nyekereg az öltöny miatt, amit fel kellett vennie egy vacsora kedvéért. Ő inkább már Elmoban lenne, mert ugye Elmo csodás. A nagy étterem keresgélésben Sam megment egy kisfiút, aki kiszaladt az útra a labdájáért, és majdnem elüti egy autó. Mindenki azonnal hőst kiabál, a húzott szemű túristák pedig fényképezni kezdik az elmoit.

Tovább
komment

A Kaméleon 2x02 - Scott Free

2008. november 29. 10:00 - missparker

A múltkori keserédes happy end után, most vidám jelenetek következnek. Jarod fogadalmát tettek követték, Szépfiú rossz napjai elkezdődtek. Most például több tucat virágcsokor várja a Központ alagsorában. Ez azért nem jó hír, mert mindegyik üdvözlőkártyán az áll, hogy köszönik neki a Központ többmillió dolláros adományát, nemes célra fogják költeni, és imába foglalják mindennap Mr. Lyle nevét. Jarod összesen 55 millió dollárt nyúlt le a Központ számlájáról, és eladományozta, lám, mégiscsak humanista szervezet a Központ. Szépfiú viszonylag jól viseli a hírt, azzal vigasztalja magát, rövid idő alatt elkapják Jarodot.

Jarod vidáman fagyizik, Middletownban, Delaware-ben, nem túl messze a Központtól.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

24 3x17 5:00-6:00

2008. november 28. 17:05 - Bruti

5 óra. Lassan ránk virrad, de a bulinak még korán sincs vége! Végre színre lépett a főgnosz is, mondjuk már éppen ideje volt, de a legdurvább húzás, hogy Fürti úgy bekeményedett, mint egy túlfújt Tescos úszógumi és agyonlőtt egy balfasz szállóvendéget. Ebből már túl jól nem lehet kijönni, szóval nézzük a folytatást.

A hotelnél kezdünk, amit körbekapnak a kommandósok, a vendégek meg jajgatnak, sivákolnak, hogy „itt halunk meg mind”, amikor Fürti a levegőbe lő és eligazítja a társaságot. A mondandója kb. ennyi: „Mindenki takarodjon fel a szobájába és kéretik ott megdögleni”.

Tovább
Címkék: 24
komment

A fiúk a klubból 2x18 - Mindig a jók szívják meg

2008. november 28. 15:00 - leeann

Justin megérkezik Vermont-ból, Brian pedig dugós bulit tart, ami nem nagyon tetszik a kis szőkének. Közben Ben igyekszik szex helyett tibeti gombócokat gyártani, mert azt gondolja, hogy nagyszerű méregtelenítő. Ben most nagyon nincs jól, ami miatt Mikey aggódik is. Főként akkor rág be némileg Mikey, amikor Ben bejelenti, hogy Tibetbe készül, hogy a szerzetesekkel éljen. Na igen, Bennek kezd agyára menni a betegség. Ha már gáz van mindenhol, akkor Emmettet se hagyjuk ki, hisz az ő tökét meg George családja szorongatja az örökség miatt.

Mel elmondja Emmnek és Tednek, hogy a pénzeszsák családja sajnálja azt a kis rongyos 10 milliót egy hajtűdobálótól, és azzal vádolják Emmettet, hogy kijátszotta azt a pénzt George zsebéből. Másnap Brian tökét is szorongatják, de nem egy prédapasi, hanem a főnöke, aki szinte futószalagon szállítja az új ügyfeleket. Justin továbbra sem tudja megbocsátani Briannek, hogy nem ment utána Vermontba, amit Daphne-nak sír el, mikor az utcán Ethan-re akadnak, aki hegedül az egybegyűlteknek. A két művészlélek azonnal megtalálja a közös hangot, és a kukásoktól beszerzik a hegedűs nappaliját.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 3x05 - Collaborators

2008. november 28. 11:00 - Freevo

Három napja hagytuk el Új-Capricát, de hőseinknek még nemigen sikerült túllépniük a történteken. A partizánok továbbra is összejárnak, de most már Körnek hívják magukat, és pitiáner öngyilkos merényletek helyett az egykori kollaboránsokon állnak bosszút, azokon, akik segítettek a cylonoknak megkeseríteni odalenn az emberek életét.

Az egykori capricai ellenállás veteránjai, Sam Anders, Charlie Connor és Jean Barolay mellé Tyrol és Seelix csatlakozik a hangárból, valamint a kalózosított Tigh ezredes, hogy titokban elítéljék és kivégezzék a bűnösöket, többek közt Jammert, akinek a lelkén huszonhárom ember élete szárad, köztük Connor fiáé is. Nem sokat nyom a latban, hogy megmentette Tyrol feleségét, a Kör behelyezi az egykori új-capricai rendőrt a légzsilipbe, majd keserű arccal megnyomják a Szellőztetés gombot.

Tovább
komment

Twin Peaks 2x12 - The Black Widow

2008. november 28. 09:00 - Médiageci

Bobby érkezik Ben irodájába, miután Ben végül üzent neki, hogy fogadja. Ben valóban átrendezte a szobát, mindent egy kupacba állított: kanapét az íróasztalra, arra székeket, lámpát, névtáblát és kitömött rókát. Félig becsavarodva a falnál kuporog, és az egyensúlyról tart előadást Bobbynak, melynek illusztrációjaként az installációját feltornyozta. Most már hajlandó alkalmazni a srácot, ad neki egy próbafeladatot: Hanket kell megfigyelnie és fotóznia. Bobby távozásakor a szálloda folyosóján elszáguld Lana, hisztérikusan szirénázva.

Cooper egy ingatlanközvetítővel tárgyal, komolyan fontolgatja, hogy letelepszik Twin Peaksben. Pénzfeldobással döntene két ház között, de az érme egy félretett ingatlan, a Döglött Kutya Farm aktájára esik. Az ingatlanos nő szerint a farm rejtélyes, senki nem lakott ott hosszú ideig. Ez Coopert felvillanyozza, meg akarja nézni. Közben Dick érkezik az őrsre Lucyhoz és Andyhez. Egy nő hívta össze őket a kis Nicky ügyében, akit hivatalosan Dick patronál, de már az egész társaság egy kis családdá kovácsolódott össze. A hölgy fontosnak érzi, hogy tájékoztassa őket a kölyök balszerencsékkel és tragédiákkal tarkított előéletéről (nem, nem Lemony Snicket utalás, a könyvsorozat évekkel később indult), többek között arról, hogy a szülei titokzatos körülmények között hunytak el.

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Kaliforgia 2x07 – In a Lonely Place

2008. november 27. 11:00 - WUTM

Hank megesketi Ashbyt, hogy soha többet nem fekszik le Miával. A producer meg is esküszik, mert Hankben már-már barátot lát, és ez fontos. Azért azt nem felejti el megemlíteni viszont, hogy tudja, Hanknek is megvolt Mia, szóval nem kellene nagyon magas lóra ülnie ezügyben. Hank rádöbben, hogy Ashby tök ugyanolyan mint ő, laza, és minden nőt megdug, akire alkalom nyílik.

Hank egy meglehetősen nagy pornószaküzletben könyörög Charlie-nak, hogy szabadítsa őt ki az Ashby-könyv szerződéséből, mert nem bírja már elviselni a pasit, de Charlie-nak esze ágában sincs ezt megtenni. És hogy mit csinálnak egy szex-shopban? Charlie továbbképzi magát, ha már pornósztár az egyik ügyfele. Hank gyanakodva néz a kis kopaszra, csak nem komolyabb szándékot lát emögött? Charlie bevallja neki, hogy szerepelt egy jelenet erejéig a Vaginatownban és Daisyben, Hank pedig kicsit irigykedve, kicsit elképedve ízlelgeti a szót: farokkaszkadőr.

Tovább
Címkék: kaliforgia
komment

Buffy, a vámpírok réme 3x04 - Szépség és a szörnyeteg

2008. november 26. 17:00 - leeann

Oz a vérfarkas napjait éli, így épp a ketrecben van, Willow pedig olvasgat neki A vadon szavából a rács másik oldaláról, de hamarosan érkezik a váltás Xander személyében. Hiába kötik a lelkére, hogy ne aludjon el, sőt még az altatólövedékes fegyvert is megkapja, de amint Xander leteszi a fejét, már alszik is. Buffy és Faith éppen őrjáraton van, ahol kidumálják a fiúügyeket is, így Buffy új fiúja (Scott) is szóba kerül. Míg a lányok trécselnek, az erdő mélyén valami elragad egy fiút. Másnap a suliban ki is derül, hogy a bajba jutott fiú már nincs bajban, mert halott.

Valami széttépte a fiút, ami miatt Giles nagyon morcos, mert kiderül, hogy Xander elaludt őrködés közben és a ketrec ablaka nyitva van. Tehát lehet, hogy Oz is bajban van. Miközben a könyvtárban „ki a hibás?” játékot játszik a csapat, Buffy a kötelező iskola pszichológus-látogatáson van. Semelyik porcikája nem kívánja ezt, de a pszichológus fickó elég jó fej, így a vadász nem távozik azonnal. Mire Buffy a könyvtárba ér, már mennek a találgatások arról, hogy mi történhetett éjszaka. Az esti program is adja magát ezek után.

Tovább
Címkék: buffy
komment
süti beállítások módosítása