Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x13 – Ain’t No Magic Mountain High Enough

2008. november 16. 13:00 - foxglove (törölt)

A hét főeseménye ezúttal a Téli Karnevál, avagy csillámpor, vattacukor, lufik és Jackie-alázás minden mennyiségben, no meg egy újabb bűntény. Ja és Logan becsajozik, Cassidy becsajozik, és… bizonyos szempontból Dick is.

A karnevál főszervezője Ms. Hauser, hű seggnyalói szárnysegédei pedig Madison és J.B., Veronica legújabb nemezis-wannabe-je. (Madison nemezis jogosultsága megkérdőjelezhetetlen, ugyebár.) A bevétel elvileg a végzősök kirándulását fedezi, aminek úticélja Madison szerint Catalina lesz, ő ugyanis ide szeretne menni és ezért ide is mennek. A másik térfélen Weevil és társai vannak (a csórók) akik megelégednének az Üveghegy Parkkal is. Ms. Hausernek meg mindegy, csak messze legyen, és ne kelljen visszajönnie mondjuk… soha. Jackie pillanatnyilag abban a helyzetben van, hogy neki már maga a karnevál is elérhetetlen, az apja elleni vádaknak köszönhetően ő lett az aktuális közellenség a Neptune Highban. Madison világosan a tudtára adja, hogy nem szívesen látott vendég, de Jackie az új, mérhetetlenül fájdalmas mártírarcával bejelenti, hogy a francia szakkör önkénteseként muszáj megjelennie.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Csillagkapu 3x02 – Szeth

2008. november 16. 11:00 - Llew

Jacob Carter érkezik látogatóba. Gratulál, hogy a CSK-1 sikeresen elintézte Hathort és ha már ilyen fasza gyerekek, hogy két év alatt két rendszerurat/úrnőt is kinyírtak, akkor beszállhatnának egy harmadiknak a levadászásába. Egy hologramon bemutatja az egyiptomi istenek=rendszerurak családfáját, amitől Carter és Daniel nem győz ámulni és bámulni a gyönyörűségtől. Előbbi a technikai csoda miatt, utóbbi a megjelenítés tárgya miatt. A lényeg, hogy a tok’ra nagytanács goa’uld listájáról hiányzik Szeth, a káosz, az ellenségeskedés, röviden a genyóság istene és azt feltételezik, hogy itt bujkál a Földön évezredek óta.

Szeth azért maradt itt, mert vérdíj van a fején, amiért meg akarta ölni Rát. Daniel szerint annyira nem lesz nehéz megtalálni, mert bármennyire is igyekszik rejtve maradni, nem tudja megtagadni goa’uld mivoltát és igyekszik valamilyen hatalmat megkaparintani. Ez pedig valószínűleg nyomot hagyott a történelemben. Sam az apjával beszélget, aztán Selmak is bekapcsolódik és közli, hogy a faternak van egy elintézetlen ügye a fiával, amit ideje lenne rendezni, mert az agyára megy. Így másodlagos történet szállnak megkapjuk a családi sztorit.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 3x01 - Tűzön-vízen át

2008. november 15. 15:00 - the black ball

„Tavaly” ott hagytuk abba, hogy Hathor néni felajánlja Jackéknek a „megkukacodás” lehetőségét. Rendkívül kellemetlen a rendkívül ronda CGI-kukac, amit Hathor lóbálgat a levegőben. Na, de mielőtt győztes hirdetünk, otthon Makepeace ezredes (micsoda név) érkezik a kapun át. Aszongya hogy a tokrák elmondták, hol van a CSK-1. Mert nekik ugye van egy kémük, hol nincs. Itt van Davis őrnagy is, de baromira felesleges. Mivel a CSK-1 az aduász, rögtön négy csapat megy értük. Na de vissza a sorsoláshoz.

Ismétlem: a kukac nagyon. Nagyon. Nagyon ronda. Természetesen O’Neill lesz a nyertesünk, aki éppen csomót kötne a kukac gerincén, amikor az a csaj, a doki lezatolja. Teal’c közben hazatér, az asszony helyett egy haldokló Bra’tac heverészik a padlón. Apófisz maradék hívei jól megverték az öreget, mert szerintük Klorel majd visszatér, és akkor lesz itt pár körbepörgőrúgás a jaffa hátsójukra. De Teal’c még így is képes sereget toborozni, elég meggyőző tud lenni mondjuk. Obama után ő a soros.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A férfi fán terem 2x16 - Kiss and Don't Tell

2008. november 15. 13:00 - leeann

Marin ezerrel rendezkedik, Cash-t ugyanis hamarosan hazaengedik a kórházból, és nem alhat az ég alatt. Marin szeretné a hozzájuk hazahozni, amitől Jack nem lelkesedik túlzottan. Természetesen Jack belemegy a dologba, hisz nem tud szívtelen lenni, amivel párja vissza is él egy kicsit. Nem elég, hogy Jack beleegyezett a dologba, de segítsen még arrébb tolni a kanapét, meg a tv-t, meg tisztítsa ki a kéményt. Hát hurrá! Celiát is nagy meglepetés fogadja, mikor hazaér, ugyanis Mai takarít, ami még hagyján, de meztelenül teszi ezt. Könyörgöm, ez a nő tuti nem százas!

Közben a rendőrfőnök fiacskája New York-ig jutott, és Jane vette a szárnyai alá, amíg ott van. Azt hiszem, az ottlét hosszabbra fog nyúlni, mert Patricknek minden pénze elfogyott, még Elmoba sem tud visszamenni. Patrick azért nem teljesen elveszett, így Jane-től kér munkát, aki először visszautasítja, majd végül csak ad egy esélyt a fiúnak. Közben Elmoban Buzz nagy léptekkel tart Celia háza felé, hogy visszaszerezze a feleségét. Buzz nem kezdi túl jól a visszaédesgetést, így Mai alaposan becsapja előtte az ajtót, aminek Celia sem örül, hisz nála marad a nem kívánt vendég.

Tovább
komment

A Kaméleon 1x22 - The Dragon House II.

2008. november 15. 10:00 - missparker

Ott tartottunk, hogy Harriet elmondta Jarodnak, hogy Kyle a testvére. Azóta az üldözők lekoptak, Jarod és Harriet a farmon vannak. Harriet mesél: egy kolostorban nevelkedett Catherine-nel. Harrietből apáca lett, Catherine férjhez ment. Később Harriet is kilépett a kolostorból, a farmon élt, majd egy nap Catherine felbukkant, és segítséget kért. Egy házaspárt kellett elrejteni, akiknek elrabolták két kisfiát. Charles és Margaret néven mutatták be őket, nem valószínű, hogy ez volt az igazi nevük. Éltek a padláson, senkivel nem beszéltek. A kislányuk, Emily is itt született. Évekkel később megjelent Kyle, elrabolta Harriet-et, a család pedig eltűnt.

Központ, Kyle Raines karmai közé került megint, elektrosokk, kihallgatás, tiszta horror a vénember. Kiderül, hogy Miss marhára eltaktikázta magát, Parker-apu mindent tudott, épp Raines-szel üvöltözik, hogy Kyle miért nem felejtett a börtönévek alatt, túl sokat tud. Miss beront Sydney-vel, Kyle az övé, mit keres itt az Öreg Rém? Parker-apu támad, cicám, elszalasztottad Jarodot, ne ugrálj. Rájön, hogy Missnek nem ez a hangnem való, gyorsan bocsánatot is kér. A vita végén van arca azt mondani, bízz bennem, kicsi leányom, majd Sydney véleményét kéri, Jarod visszajöhet-e? Nincs itt semmi, ami neki kell, és az új biztonsági rendszer az ő képességeit is meghaladná. Hm, Sydney sohasem kételkedne Jarod képességeiben, bármiről is van szó. Azért Parker-apu benyeli.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Twin Peaks 2x10 - Dispute Between Brothers

2008. november 14. 15:00 - Médiageci

Kivételesen három napot ugrunk. Leland temetése után a doki benyugtatózná az özvegyet, Sarah azonban nem kér a szerből, meglepően összeszedett. Cooper azzal vigasztalja, hogy a gyilkosságokat nem Leland követte el, hanem a szellem, aki gyermekkorában megszállta. Sarah tisztában van ezzel, hiszen ő is többször látta Bobot. Cooper elmeséli Leland halálának körülményeit, hogy a férfi megbánta tetteit. Kicsit később szintén a Palmer-házban tartják a halotti tort. A szereplők többsége jelen van, Nadine vicces, csipkés ruhában. Lényegtelen dolgokról csacsognak csipetnyi csoportokban, pár apróbb poén elcsattan. Cooper úgy döntött, hogy miután megoldotta az ügyet, hosszabb szabadságot vesz ki, Briggs őrnaggyal megbeszél egy közös horgászatot. A vén polgármester féltékenység és irigység által feltüzelve nekiesik a bátyjának, aki egy korához nem illő fiatal lányt készül nőül venni. A szóváltás verekedéssé fajul, Ed és a seriff szedik szét a régóta rivalizáló vén kakasokat.

Ed és Jacoby megpróbálják beíratni Nadine-t a gimnáziumba, úgy gondolják, így talán ráébredne, hogy nem 18, hanem 35 éves. Nadine körülöttük ugrabugrál, jelentkezni akar a szurkolócsapatba. Eközben Cooper a szállodában csomagol, Audrey pedig búcsúzkodik tőle: „Szóval, megmenti az életemet, és összetöri a szívemet.” A lány ráérez, hogy Coopert egy nő nagyon megsebezte, azért ilyen tartózkodó. Cooper elmondja, hogy fordítva volt, és a nő bele is halt. Részletesebben elmeséli a könyvben is olvasható pittsburghi sztorit. A nő egy FBI-nyomozás koronatanúja volt. A társával és mentorával, Windom Earle-lel éjjel-nappal őrizték. Cooper nem készült fel eléggé a támadásra, mert elkövette azt a hibát, hogy beleszeretett a nőbe, aki végül a karjai közt halt meg. Earle az eszméletét vesztette, és Cooper is súlyosan megsérült. (Az még nem hangzik el, hogy a nő mellesleg Earle felesége volt.) Cooper biztosítja Audreyt, hogy tetszik neki, és mindig barátjának fogja tekinteni. A lány így köszön el: „Tudja, egyetlen baj van magával, hogy tökéletes.”

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

A fiúk a klubból 2x16 - Meglepetések és meglepődések a születésnapodon

2008. november 14. 13:00 - leeann

Ben a palmtopját keresi, Justin és Mikey pedig majd pénzt a képregénnyel. Az elektromos kütyü nem kerül elő - Mikey ellopta és elrejtette -, de J.D. és Rage története alakul rendesen. Mikey azért rejtette el a kütyüt, mert meg akarja hívni Ben szülinapjára a barátait, viszont Justiné is pont akkor van, így szöszike azonnal valami misztikus dolgot talál az egybeeső születésnapokban. Mikor a Babylonban is előadja a teóriáját, Brian azonnal letöri a lelkesedést, mert őt sem az nem hatja meg, hogy Ben és Justin egy napon születtek, sem az, hogy szöszike egyáltalán megszületett.

Emmettnek továbbra sincs jó kedve, de amikor Ted elviszi egy fura gyülekezetbe, kicsit jobb kedvre derül. A gyülekezetben Ted találkozik egy helyes fiúval, aki munkáját tekintve egy szent, így ő nem meri bevallani, hogy mivel is foglalkozik nap, mint nap. Másnap a kajáldában Mikey és Emmett Ben szülinapját tervezgeti, amibe Brian is beleteszi a cinikus önmagát, de ezen kívül nem nagyon akar hozzájárulni a dologhoz. Mikor Debbie is a közelbe ér és kérdezősködik, Mikey nem akarja elmondani anyucinak, hogy Ben partiját szervezi. Justin a lányoknál étkezik és elsírja, hogy Brian leszarja a szülinapját, ezért Mel kifakad egy kicsit.

Tovább
komment

Battlestar Galactica 3x03 - Exodus 2/1

2008. november 14. 11:00 - Freevo

A múlt héten ott hagytuk abba, hogy a cylonok több teherautónyi foglyot raktak le az új-capricai város szélén, és mire megjelent a Centurionokból álló kivégzőosztag, Callynek sikerült megszöknie az egyik maszkos rendőr, Jammer segítségével.

Most egy órát utazunk vissza az időben, hogy megtudjuk, Tyrol épp most kapott egy listát a kormánybeli informátorától a halálraítéltek neveivel, valamint a kivégzésük helyszínével. Rohan is, hogy visszafejtse a cylonok koordináta-rendszerét, majd összeszedjen néhány embert, hogy megfékezzék a mészárlást.

Tovább
komment

Angyalbőrben 1x12 – Elveszett szakasz.

2008. november 14. 09:00 - Sigismundus

„Mindenesetre én 24 óra alatt nem hogy a laktanyába, hanem Párizsba az Eiffel-toronyhoz is eljutnék! „ Géczi honvéd.

Elméleti harcászati oktatás, Kardos százados magyaráz, dzsungelbeli akciófilmek mintájára tájékozódási-túlélési stratégiát, ellátmány, miegyéb nélkül. Unja mindenki, de nem látványosan, Klammer keresztrejtvényt fejt. Vicces, tréfás dolog váltja ki, 5 betű- Röhej! Közli is hangosan a megoldást… Felfigyel a százados és Karády, mi ilyen vicces? Klammer örül a figyelemnek és igyekszik kimagyarázni magát. Szerinte ebben a kis országban elveszni tartósan nem lehet. Mammut is hozzászól, hogy a stoppoló katonát mindig felveszik az autósok. És így tovább, a többiek is.…A két parancsnok Urbánra néz kérdően, aki eddig csak dühösen figyelte hogyan születik a lavina, de most megadóan bólint, szerinte sem lehetséges.

Tovább
Címkék: angyalbőr
komment

Született feleségek 4x17 - Szabadon

2008. november 13. 15:00 - Tm

Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog eljárás indulni, menekülj inkább. Ekkor került Katherine Dylannel a nagynénihez anno a Lila akác közbe. Ezúttal ugye Mrs. Mayfairként próbálkozik, de a Wayne Davis varázsszó hatására a nyomozó becsukja fekete noteszét, kicsit nosztalgiázik azon, hogy milyen jó is volt Wayne-nel golfozni, aztán közli, hogy, ha Katherine azért kitölthet egy űrlapot, ha ragaszkodik hozzá.

Katherine inkább a már egyszer bevált módszerhez ragaszkodik: hazarohan és pánikszerűen csomagolni kezd, ami miatt persze magyarázatot követel Dylan. Kap is. Teljes körűt, a személyét övező titok leleplezésével együtt. Bármit is vall be neki az anyja, Dylant alaposan felzaklatja. Egy "hogy tehetted ezt"-tel kísérve ugyanis zokogva elrohan, aztán nem is kerül elő egészen az epizód végéig.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása