Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Smallville 7x04 - Cure

2008. november 09. 15:29 - Tipca

Jimmy próbálja felvidítani Chloét, aki feltehetően még mindig a fiúja legújabb „vadásszuk le az összes meteormutánst” hóbortja miatt morcos, de nem sok esélye van, mivel Chloe egyszerre csak feláll, és távozik. Nem véletlenül, ugyanis észreveszi Sasha Woodmant, aki az első évadban méheket uszított a fél iskolára. Már hívná is a Belle Reve-et, ám Sasha leállítja, és elmondja neki, hogy már nincs meg a képessége, egy Dr. Knox nevű orvos megműtötte, és a képességeivel együtt az emlékei is eltűntek. Chloe dermedten figyeli a távozó lányt, ám azt már nem látja, hogy a kocsijánál Dr. Knox támad Sashára, és egy CK monogramú zsebkendővel elkábítja őt. Ez egy kis kikacsintás, ugyanis Dr. Curtis Knox nem más, mint az egykori Clark Kent, vagyis Superman, Dean Cain, aki kicsit öregebb és súlyosabb, de még mindig aktívan kalandozik.

Hussogós reggel zajlik a Kent farmon. Clark Lanának hussan el Vermontba juharszirupért, a marsi fejvadász Kara torkának hussan neki, és némi kölcsönös köpködés következik. Clark azt sem tudja, kinek higgyen, hiszen mindkettő azt állítja a másikról, hogy nem megbízható. Végül Kara hussan el otthonról, sértődötten otthagyva a fejvadászt és Clarkot. De csak a pajtáig szalad, onnan kihallgatja a fiúkat, amint arról beszélgetnek, hogy Clarknak még Kara előtt kell megtalálnia az elveszett kristályt.

Tovább
Címkék: smallville
Szólj hozzá!

Veronica Mars 2x12 – Rashard and Wallace Go To White Castle

2008. november 09. 14:00 - foxglove (törölt)

Duncantől az előző részben fájdalmas/kevésbé fájdalmas (opcionális) búcsút vehettünk, úgyhogy ez a szál már kilőve, de maradt így is éppen elég megoldanivaló. Ott van például a Fitzpatrick-vonal, Felix halála, a chicagói gázolás, és persze a buszbaleset. De kezdjük mondjuk a gázolással. Wallace elhatározta, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet, lesz ami lesz. Veronica próbálja felkészíteni, hogy ez kemény menet lesz, a sztárjátékosok világában mások a szabályok, mégis mindkettejüket meglepetésként éri, hogy Rashard válasznyilatkozatában az áll, hogy Wallace követte el a bűntényt. Még szerencse, hogy Veronica a saját stresszhelyzeteit mások ügyeinek kinyomozásával szereti feloldani.

Mars-apuka a buszbaleset végére próbál járni. Lamb seriffünk viszont továbbra sem az a típus, aki szívesen megosztaná vele az eddigi eredményeket (főleg nem az előző rész eseményei után), ezért Mars-apuka kénytelen egy ügyes trükkel ellopni a kihallgatások hanganyagát a bizonyítékraktárból - Veronica Mars szerepében ezúttal Keith Marsot láthatjuk. Milyen jól jönnek most biztonsági rendszerről megszerzett információk, amiket maguk az alkalmazottak osztottak meg vele készségesen néhány résszel ezelőtt.

Tovább
Címkék: veronica mars
1 komment

Csillagkapu – 2x22 Ébredések (Évadzáró)

2008. november 09. 11:30 - Llew

Ismeretlen helyen kezdünk. Éppen egy sztáziskamra szerű valamit emelnek ki egy füstölgő medencéből. Egy kékruhás férfi parancsára megkezdik az olvasztás, majd egy monitoron láthatjuk a bent lévő agyi aktivitásának emelkedését. A kapszula kinyílik és O’Neillt pillantjuk meg benne. Beszélni próbál, de az olvasztást végző nő lebeszéli róla. A kékruhás férfi – valami vezérőrnagy – és a nő – valami doktor – lép az ezredeshez és tájékozatják, hogy a parancsnokságon van, a csapata többi tagja halott, és az aktuális dátum 2077.

O’Neill egy betegágyon tér újra magához, egy csövön valami rikító zöld trutyit nyomatnak bele. Elég kába, az előbb hallottakat se emésztette még meg, erre további információkkal és kérdésekkel bombázzák, melyek szerint már hibernálva érkezett vissza egy küldetésről és nem e tudja ki tette ezt vele? Hát nem. Kicsit később az őrnagy körbevezeti Jacket a bázison, miközben a földi kolóniákról mesél. Az ezredes inkább a csapata sztorijára lenne kíváncsi, mire megtudja, hogy a többiek már holtan érkeztek vissza. Emlékei szerint egy goa’uld kézen lévő bolygóra mentek utoljára. Az őrnagy megemlít egy készüléket, amivel talán segíthetnek az emlékeit előhozni, ami különösen hasznos lehet tekintve, hogy a kolóniák harcban állnak a goa’uldokkal és el kéne annak a segítsége, aki O’Neillt lefagyasztotta.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Grace klinika 4x04 - Téves diagnózis (fucking short version)

2008. november 08. 22:05 - sixx

Kedvenc heti szappanoperánk (de csak azért, mert az Ugly Betty-t EDDIG nem néztük, bár amilyen fos a Grace klinika, lehet kap egy esélyt) a brazil írók kedvenc fegyverével indítja az epizódot: Callie megbocsát George-nak, mert így lehet még több drámát beleszuszakolni ebbe a borzasztó történetszálba. Azért mondjuk ki egymás közt, hogy a csávó nem az a nagy fogás, az őzikeszem meg a hebegő beszédstílus nemigen lenne elég a való világban ahhoz, hogy egy ilyen kőgazdag faszacsaj, mint Callie belezúgjon, a modellkarriert orvosi köpenyre váltó szőkéről nem is beszélve. De nekünk itt ez jutott. meg az eheti gyerekes történetszál a kórházban elterjedő pletykáról, miszerint fekete vs szőke csajbalhé lesz du 3-kor a menzán.

Nem lesz, de csak azért nem, mert az írók nem elég tökösek ahhoz, hogy teljesen a földe állítsák a sorozatot, inkább kapunk egy moralizálós dialógust a kurválkodásról meg az ingatag férfiakról, amitől majdnem hányunk, de disztingváljuk magunkat, meg eleve szar sárgarépát takarítani a billentyűzetről. A többiek történetszálait nézve Meredith a szokásos "jaj, most akkor hogy is lesz a faszimmal" dolgot viszi tovább, mert Shep közli vele, hogy tervei közt szerepel a letelepedés, csak nem vele, mert csak, habár a dugás addig is fasza tervnek látszik. Meredith pedig ennek ellenére sem rúgja tökön, hanem Lexi húgára ideges, akivel Shep beszélni merészel, és hát jaj, hogy jön ő ehhez.

Lexi Cristina mellé kerül büntiből, ami senkinek nem jó, főleg nekünk nem, mert szegény lányt nagyon baszogatják, és ezt rossz nézni. A főnök tavalyelőtt haldolkó unokahúga megint előkerül, és megint haldoklik, ez pont megfelelő alkalom arra, hogy Adele megjelenjen, és kiossza az exférjét a munkamániával kapcsolatban. Kiosztás van itt még kérem szépen, mert Alex is elmagyarázza Izzie-nek és George-nak, hogy gusztustalan tuskók, ami kissé hogyismondjam, nevetséges Karev szájából, aki pont rámászott Izzie-re miután az megölte egykori szerelmét. Ez a mondat mellesleg aranyat ér dél-amerikai teleregényírók kezében. Beteg van még a kórházban, mégpedig egy olyan akinek semmi baja, illetve van, de nem halálos - ez persze Meredit és a mellé csapott idős gyakornok számára nem tiszta, így tévesen diagnosztizálják a nőt, bravó, aki ezt követően elkúrja az egész életét. És asszem ez a rész ennyi volt, lehet, tényleg előkapom az Ugly Betty-t.

Címkék: grace klinika
17 komment

Csillagkapu 2x21 - 1969

2008. november 08. 15:00 - the black ball

És igen, az első olyan rész, amiben méretes pofont adunk tér-idő kontinuumnak, mindezt hippikkel vegyítve. Az indítóteremben várnak a fiúk Carterre, aki valamit beállít, mert a célbolygó és a Föld között jelenleg pont a Napunk tehénkedik. Szóval meghekkeli a féregjáratot, hogy kikerülje az éltető izzónkat. Carter kezén egy csendben gennyedző seb virít (előző részből esetleg?), Hammond viszont géz helyett egy papírt ad neki, azzal a körítéssel, hogy tartsa a zsebében. Rendben, a főnök az főnök. Átmegyünk a kapun, és...visszaértünk. WTF? Dehogyis. Az akkor jön, amikor eltűnik körülünk a bázis, és egy rakéta termetes farával nézünk farkasszemet.

Egy kedves hang benyögi, hogy próbaindítás 20 másodperc múlva. Híjj, mindenki üti a legközelebbi ajtót vagy kapcsolót, de a zen buddhista Teal’c barátunk egyszerűen lezatolja a rakétát. Probléma megoldva. Természetesen rögtön katonák jelennek meg, ahogy azt kell, és mehetünk a zárkába. Az ismeretlen katonák jól megnézik a cuccainkat. Egyikük megtalálja a tábornok levelét, amiben ez áll: „George - Segíts nekik!” Valamint két időpont: augusztus 10. 9:15 és augusztus 11. 18:03. Aztán meglátjuk az ifjú katona névtábláját: HAMMOND. Aztarohadtmindenit!

Tovább
Címkék: csillagkapu
7 komment

A férfi fán terem 2x15 - Wander/Lust

2008. november 08. 13:00 - leeann

Vese, póker, Greta, Julia, és még sok más izgalmas szóval lehetne felsorolni egy-egy elmúlt részt. De kezdjük a tizenötöst, hiszen lassan vége van a sorozatnak, lassan lehet megtippelni, hogy megérte-e, hogy nem folytatták a készítők a sorozatot. Azért ne hagyjuk ki, mert erre a részre a pénz szó illene. Tehát egy egyetem előadótermében kezdjük a mai részt Jack lubickol, mint bálna a vízben, ugyanis kedvenc víziemlőseiről tart előadást azon az egyetemen vendégelőadóként, ahol Julia tanít. Persze ez nem valami rafinált cselszövés a hajótöröttek ellen, hanem Julia hívta meg Jacket, hogy adjon elő az óráján.

Jack előadásától a tanszékvezető is el van ájulva, így majdnem az egyetemen fogták őt. Mai most sem fér a bőrébe, és felcsicsázza Celia rendőregyenruháját. Komolyan úgy néz ki szegény öltözék, mint egy csupa fodorral, csupa bodorral, csupa csillogó mütyűrrel megerőszakolt öltözék, és Mai ezért még elkér 50 dolcsit. Nem szívbajos. Celia hirtelen nem kap szikrát. Jack marha édesen eldicsekszik Marinnek, hogy milyen ügyes volt és felkérték, hogy legyen vendégelőadó az egyetemen. Marinnek nem tetszik az ötlet azonnal, de Jack lelkesedését látva nem vétózza meg a dolgot, mert kedvese már rég nem volt ennyire feldobott.

Tovább
2 komment

A Kaméleon 1x21 - The Dragon House I.

2008. november 08. 10:00 - missparker

Börtönjelenettel kezdünk, a smasszerek egy fogoly átszállítását készítik elő. A foglyot Houdininek nevezik, veszélyes és nagyon intelligens. Jelenleg fegyelmezetten tűri, hogy megbéklyózzák. A fogoly köhögési rohamot kap, az őrök szerint megjátssza, megverik, a földre lökik. A rab a szájába veszi a smasszer által véletlenül elszórt gemkapcsot. Talpra rántják, már vigyorog.

Jarod gyerekfogorvos, a páciens kölykök képregénnyel szórakoztatják. A tévében megszakítják a műsort, megszökött egy rab az átszállítás közben. Nincs neve, mert sosem tudták azonosítani, a kezén egy égési seb helye látszik. Agresszív, majdnem megölte a smasszereket. A kutatást Korkos ügynök vezeti az FBI-tól. Jarod balra el.

Gyerekkori videó, egy közös kísérlet Kyle-lal. Jarod a kihallgató, Kyle a vádlott szerepében. Raines és Sydney figyeli őket. Jarod kezében egy kémcső, azzal fenyegette Kyle-t. Raines ráparancsolt, használja. A kémcsőben sav volt, Jarod összezavarodott, ezt nem tudta. Jarod Kyle bocsánatát kérte, nem bántaná soha. Gólemek vitték el a fájdalmában még mindig üvöltő Kyle-t. Jarod láthatólag nem tudta magának sem megbocsátani az esetet.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Angyalbőrben 1x11 - Military tours

2008. november 07. 15:00 - Sigismundus

„ Egy katonát kell alakítanod egy laktanyában.. Improvizáció, a nyers valós élet, mindent felvesznek rejtett kamerával…” Csöpi taxis.

Laktanya, iroda. Karádyt hivatja Tabajdy ezredes, a megbeszélésen Borus doki, azaz százados is jelen van, és vizsgálódik. Eredmény, Karády elájul….Szakasz a kantinban, Ildikó igen ellenséges, kérdik az okot, hát a Karády felfüggesztése miatt. Nem kellet volna így nevetségessé tenni. És erre nem indok hogy kemény volt, a fiúk leszerelnek, de neki a sereg volt az élete. Ez elgondolkoztatja a fiúkat, némi lelkiismeretfurdalás-féle is lesz. Elindítják a Dublőr-akciót.

Tovább
Címkék: angyalbőr
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 2x15 - A közös munka sikert eredményez

2008. november 07. 13:00 - leeann

Justin és Mikey visszaváltozott gyerekké, és a Babylonban furán élvezkednek. Az élvezkedés magában nem lenne fura a Babylon falain belül, de ha az az élvezet nem a szex, hanem a rajzolás, akkor ez tényleg fura. Teddynek viszont van egy híre: Emmet jelölték a Kristály Farok díjra, de mikor Theodore Emmnek is felolvassa a levelet, kedvenc üdvöskénk nem örül neki úgy, ahogy kéne. Inkább George temetésén öntené ki a lelkét, mint egy netes pornó díjkiosztáson. Másnap a kajáldában Mikey megtámadja Justint egy ötlettel. A rajz, amit szöszike csinált, egy marha jó képregény alapanyag lehetne.

A lányok is nagy tettre készülnek, illetve csak Lindsay készül erre-arra. Linds kitalálta, hogy a padlásukat átalakítja műteremmé, amit Mel azonnal pénzfátyolon keresztül kezd figyelni. Leda pont jókor érkezik, mert ért az átalakításokhoz, így rögtön kalkulálni tud egy árat is. Nem túl jók a kilátások, de Leda felajánlja, hogy kosztért és némi hajlékért megcsinálja a padlást ő maga. Linds nemet mond, mert ő akarja megcsinálni. Közben Justin és Mikey Brian-nél tervezget egy nem mindennapi dolgot. A kis rajzon felbuzdulva elkezdenek agyalni.

Tovább
7 komment

24 3x15 03:00-04:00

2008. november 07. 12:01 - Bruti

3 óra. Az előző részben megtörtént az, ami sokaknak nagy örömet okozott, míg mások sajnálkoztak. Jack kinyírta régi ellenségét Ninát, így az mehetett Sugárberci apjuk után, és megérdemelt szabadságukat töltik valahol a Karib tengeren. Mondjuk én kifejezettem örültem, hogy a csaj végre megpattant a bolygóról, mert már kínos volt, hogy minden összeesküvésben az ő keze volt.

Ami viszont következik, az meg Jacknek lehet kínos, mivel Mongúz méltatlankodik Nina halála felett, és a biztonsági kamera felvételére kíváncsi. Megérkezik Chase is és vigasztalja a kicsi Kimbát, mert a csaj meg van zavarodva, mint Pákó a dzsungelben. Gyorsan a genyákhoz ugrunk, akik még mindig konspirálnak. Készítettek valami vírusszanaszétszóró gépet, amivel majd jól leolthatják a népet. Közben akad némi nézeteltérés köztük és szaros 10 millión veszekednek, mikor Almador már lenyúlt Nináéktól 240 millát. Nem is értem… Ha Almador elintézi a melót, akkor megkapja a pénz másik felét is.

Tovább
Címkék: 24
14 komment
süti beállítások módosítása