Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x03 - It Was Like Christmas Morning

2008. október 26. 21:33 - sixx

Kezdjük egy kis baszogatással: Jeff Probst rühelli a Fang törzset, annak ellenére, hogy ugyan tényleg faszok vannak benne, de legalább szórakoztató faszok, nem olyan unalmas, sótlan pöcsök, mint a síkhülye nőkkel és műanyag csávókkal telenyomott Kota. Az epizód elején bejátszott hogyvót alatt Jeff annyira elfogultan számol be az eddig történtekről, mint eddig még soha, pedig ez pontosan a 17. évadom a Survivorból. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy mindig voltak kedvencei, akiknek nyíltan nyalta a seggét (Savage, Rupert, James, Ozzy, Tom, stb.) általában atletikus, keménycsávóknak (biztos valami elfojtott homoszexuális hajlam munkálkodik benne), de ez most valami új: rühelli a Fangot, pedig volt ennél rosszabb törzs is a játék történetében, mégpedig a közönségkedvenc Stephanie LaGrossa Ulongja, az egyik legjobb évadnak tartott Palau-ból: ők két nyomorult Reward Challenge-t nyertek mindössze, Steph EGYEDÜL maradt a törzsből a merge-re. Fuck off, Jeff.

A Kotával kezdünk, ők szavaztak ki valakit (Paloma), szóval jogos, de mivel annyira érdektelenek a lakosok errefelé az egy Sugart és mondjuk Ace-t kivéve (ki tudja Jacquie-t, Kelly-t és Corrine-t megkülönböztetni egymástól?), hogy legszívesebben tekerném az epizódot, de Ace megjátszott brit akcentusa miatt maradok. Fang, a diszfunkcionalitás élő Laokón-csoportja másnap reggel arról tart egy rövid vitát, hogy nem kellene-e azonnal elkezdeni spórolni a rizzsel (de), mert fogy, mint a rendőrök türelme az őszi molotov-hullásban, de Ken szerint ráérnek vele. Randy szeme villámokat szór, és legszívesebben felrúgná a negyvenkilós videójáték-világbajnokot, de ezt vagy nem mutatják, vagy iszonyú önuralma van az egyébként vérgeci faszinak, akit szerintem a merge-ig ki fognak szavazni, ha továbbra is így viselkedik. Egy kis strategizálás is folyik közben, mert Matty, Suzie, Dan és Randy elméletileg barátok mostantól, míg Ken, Crystal és GC, azaz a lusta disznók meg ki vannak kicsit közösítve.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Veronica Mars 2x10 – One Angry Veronica

2008. október 26. 14:00 - foxglove (törölt)

A második évad karácsonyi epizódja következik, és ugyanúgy, ahogy az 1x10 esetében, a hangulatra sok mindent lehet majd mondani, csak azt nem, hogy ünnepi. Eleve a kezdés nyomasztó: Veronica Meg terhességén rágódik. Duncan csatlakozik hozzá, és bevallja, hogy tudott Meg állapotáról, csak jobbnak látta eltitkolni Veronica előtt. Így már ketten rágódnak. Dick az egyetlen, aki hozza a megbízhatóan sekélyes formáját, és meghívja őket az újévi bulijára. Sőt, előzékenyen felveti az ötletet Duncan-nek, hogy ha addig észhez térne, és dobná Veronicát, akkor ott majd újra összejöhet Meggel, aki a hírek szerint felébredt, és valószínűleg minden vágya, hogy belevesse magát a partiéletbe.

Duncan azonnal látni akarja Meget, és ezt Veronica el is intézi neki. Mindketten a kórházba mennek. Meg elmondja nekik, hogy a szülei mindenáron azt akarják, hogy adja örökbe a kisbabát. Már ki is választottak egy árvaházat, aminek mottója a keménykezű szeretet és a vallásos nevelés, amit ha kell, belevernek a gyerekbe. Szó szerint. Meg négyszemközt megkéri Veronicát, hogy ha véletlenül történne vele valami, ne engedje a szülőknek, hogy odaküldjék a kicsit, azt pedig végképp nem, hogy maguk neveljék fel. „Ha véletlenül történne vele valami?” Ez elég vészjósló. És akkor a nap fénypontja még hátravan: este Mars-apuka együttérző arckifejezéssel tudatja Veronicával, hogy az állam beidézte esküdtnek egy tárgyalásra.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Csillagkapu 2x17 - Kockázatos játékok

2008. október 25. 15:00 - the black ball

Brutális gyorsasággal csapunk bele az eseményekbe, két goa’uld anyahajó lövöldöz egy szerencsétlen halálsiklóra, mégsem képesek eltalálni a családi ház méretű lövedékekkel. Közben a CSK-1 egy sivatagos bolygón henyél, mert állítólag a tokrák (francba az aposztróffal) rendeltek ide minket a rádiófrekvenciánkon, blabla. Teal’c kilométerekről megérzi a bajt, most is szimatol valamit a jó homokos levegőben. Aztán megjelenik az emlegetett sikló, amit végre eltalálnak, és szétkenődik a sivatagban. Legnagyobb meglepetésünkre nem más vonszolja ki magát belőle, mint a jó öreg Apófisz cimboránk. Ez meglepő? Ugyan. Az a meglepő, hogy a segítségünket kéri.

Na most, én nem tudom hol volt kukacbarátunk az utóbbi két évadban, de az tuti, hogy nem rémlik neki, hogy rühelljük, mint a lyukas zoknit a téli éjszakákon. Carter szerint élve értékesebb a rohadék, de O’Neill ujja viszket a ravaszon. Közben feltűnik húsz másik sikló, nem éppen az ellenségtől segítséget kérő fajtából, szóval visszük. Otthon Apófisz menedéket követel, mert hülye. Mint ha nem tudná, hogy élve úgysem megy el innen. Fraiser szerint mindkét lába eltört, ráadásul maga a kukac is ramatyul van, keményen megkínozta egy honfitársa.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A férfi fán terem 2x13 - A Tale of Two Kidneys

2008. október 25. 13:00 - leeann

Nos hát nézzük miből élünk….. Marin és Jack visszatértek Elmoba, aminek Annie örül a legjobban. Ha már kiujjongta magát, meg is lepi Marint egy saját készítésű agyag ajándékkal. Jack és Marin hirtelen nem tudják minek van az évfordulója, amit Annie bőszen mondogat nekik, de mint mindig, most is elárulja: ők ketten egy éve jöttek Elmoba. Amíg Jack elmegy a leveleit ellenőrizni, a csajok Therezaval kiegészülve pletyiznek kicsit Cash kórházba kerüléséről. Marin azonnal veszi a nyúlcipőt, és indul a kórházba. A beteg nem látja olyan rémesnek a helyzetét, mint szőke, mikor megérkezik és meglátja őt.

Cash veséi felmondták a szolgálatot, így a donorlista elejére került. Úgyhogy baj van… Marin azonnal intézkedési kényszerben kezd szenvedni, és elkapja a doki grabancát, aki rossz hírt közöl. Ha rövid időn belül nem kap új vesét a fiú, akkor meg is halhat. Újdonsült párosunkat csak meghatotta az évforduló, bár Jack inkább Juliaval találkozik. Van nekünk még egy párunk, Dick és Celia, de ők nem újak és megint veszekszenek. Ugyanis főrendőr Patricknek sütött sütit, amit Dick magáévá akart tenni. Ahol Dick feltűnik, ott kő kövön nem marad. Így a sütinek annyi, Celiának meg égnek áll a haja.

Tovább
komment

Survivor 17x02 - She Obviously is Post-Op!

2008. október 25. 11:43 - sixx

Az első (dupla) rész arról szólt, hogy mennyire szar a Fang törzs, és ezt Jeff természetesen a mostani epizód elején el is mondja, hozzátéve, hogy a Fang a legrosszabb törzs a Survivor történetében, ami azért egyelőre elég nagy faszság. Jó, elveszítettek minden challenge-t, ami csak volt, és két tagot ki is kellett szavazni, de volt már ilyen a reality történetében. Elsőként ebben a részben a Fang tűzrakását nézhetjük végig, illetve azt, ahogy GC képtelen egy kibaszott faágat eltörni először kézzel, majd lábbal. LÁBBAL, RÁUGORVA. Mit keres ez itt?

A kaja persze fogy, mint az állat, Randy meg is jegyzi, hogy napi háromszori kaja, (pocséklással egybekötve ráadásul) elég nagy luxus, vissza kéne venni napi két étkezésre, amire GC csak a vállát vonogatja, és közli, hogy ő szeret enni, oszt kész. Kiváló kis beszélgetés, Dan meg is jegyzi utána, hogy jó lenne, ha nem baszogatnák egymást, hanem mondjuk együttműködnének, mint a következő vágás után bemutatott klasszikus őzközösségi társadalom (Kota), ahol az erős férfiak halásznak, a nők meg tapsikolnak a folyóparton, majd elmennek gyűjtögetni. Paloma kivan Ace faszságaitól, Sugar, a modellcsaj meg behajol a kamerába, és a vágók szerint a csöcse 76%-a még nem ér kikockázást.

Tovább
Címkék: survivor
komment

A Kaméleon 1x19 - Jarod's Honor

2008. október 25. 10:00 - missparker

Az epizód címe nem sejtet sokat, de annyit elárulok elöljáróban, Jarod nagyon furcsa hivatást talált. Megint piros füzetet gyárt, egy kisállattemetős átverésről. Végezhetett az üggyel, mert vigyorogva készíti elő a csomagot arra, hogy Missék majd megtalálják. Vidám, elégedett magával.

Egy e-mail érkezik Sydney aláírásával: menjen New Orleans-ba, találkozzon a mellékelt képen lévő férfival, mert ez lehet a kulcs a múltjához. A fotó van vagy 30 éves, ez alapján nem lesz egyszerű megtalálni az illetőt. Persze rohan New Orleans-ba, bejelentkezik egy szállodába. A folyosón haladva az egyik szobából segítségért könyörög valaki, ez neki való téma. Benyit, dulakodás nyomai, majd egy pasas esik a nyakába, eléggé haldoklik. Jó kezekbe került, de még Jarod zsenialitása sem menti meg, meghal.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Battlesar Galactica 2x20 - Lay Down Your Burdens 2/2

2008. október 24. 15:02 - Freevo

A televíziózás történetének egyik legtökösebb évadzárójához maratoni adásidő dukál, ennek megfelelően a hogyvoltunk is extrahosszú lesz, tessék bekötni az öveket, következik a második szezon fináléja.

Előző héten ott hagytuk abba, hogy a Capricára érkezett felmentősereg és a túlélők találkozását egy cylon osztag sortüze zavarta meg. Embereink fedezékbe vonulnak, a cylonok azonban hamarosan abbahagyják a tüzelést, Sharon szerint azért, hogy élve kapják el őket, és kísérletezzenek rajtuk a tenyésztőfarmjaikon, amilyet Kara is megjárt.

Tizennyolc órával később még mindig nincs változás, az emberek együltő helyükben várják a támadást, az azonban nem érkezik. A cylonok egyszer csak elvonultak. A túlélők közül megszólal egy pap és csodát emlegetve imát rebeg az istenekhez. Ugyanaz a pap, aki Tyrolnak tartott lelki tanácsadást, és aki ugyanebben a pillanatban Roslinnak mondja ugyanezt az imát, a választások előestéjén.

Tovább
komment

A fiúk a klubból 2x13 - Ez a melegségem miatt van?

2008. október 24. 13:00 - leeann

A fiúk a Woody’s-ban vannak, és jól mulatnak. Brian biliárdozik, Ted pedig jótékonyságra buzdítja a meleg pasikat, akiket nem igazán érdekelnek Ted szórólapjai. Emmett szerint a híressé vált Pittsburgh-i travi előadóművésszel (Divina Devore) kéne hirdetni az Angyalok nevű jótékonysági szervezetet, és akkor lenne adomány rendesen. Másnap Justin néhány munkáját kiakasztja a kajáldában, ami buli, de a mama rossz hírekkel jön. Kedves Taylor apuka nem fizeti tovább kisfia művészeti suliját. Jennifer pénzt ajánl Justinnak, de ő nem fogadja el a mama pénzét. Közben Linds és Mel Gusnak keres óvodát, de nehezebb bekerülni a modern ovikba, mint a Harvard-ra.

Mikey, Ted és Emm elmegy Divina egyik előadására, és próbálják elérni, hogy odafigyeljen a jótékonysági próbálkozásukra, de a „művésznő” elutasítja a fiúkat. Brian és Justin éppen autókázik, de nem jókedvükben. Brian vállalná, hogy fizeti tovább Justin suliját az apja helyett, de szöszike ezt inkább maga intézné, mert úgy érzi, hogy már nagy kisfiú, és nem kell neki senki segítsége. Brian egy idő után nem erősködik tovább, hanem ráhagyja Justinra a dolgot. A hármas fogat Vickel kiegészülve éppen az Angyalok szervezetnél segédkezik és a sztár traviról beszélgetnek, aki, mint kiderült, mindig is egy önző fasz volt.

Tovább
komment

Angyalbőrben 1x09 – Frontszínház

2008. október 24. 11:00 - Sigismundus

„Legalább jól szétverték a pofájukat, őrmester?… „ Tabajdy ezredes. 

Új idők szele fúj, minisztériumok háttéremberei vitázgatnak a költségvetésről. (lásd még, Igenis miniszter úr, illetve West Wing sorozatok). A Kultúra embere mennydörög, kevesli a pénzt amit tárcája kapott, inkább honvéden spóroljanak ne színészen. A Honvédség embere tréfával próbálja elütni a dolgot, de pénzről le nem mond. Inkább felajánlja, a honvédek ingyen segítenek díszletet építeni, meg statisztásodni. A Kultúra embere közli, ez esetben Zsíros Géza rendezőt küldik rendezni. Ördögi mosolyából ítélve, a török-tatár-szovjet nem lehetett ekkora kihívás a honvédségnek….

Tovább
Címkék: angyalbőr
komment

Twin Peaks 2x07 - Lonely Souls

2008. október 24. 10:00 - Médiageci

Bár a félkarú cipőárusba költözött szellem indirekt célzása a való világban nem ösztönözné ilyen lépésre a rend derék őreit, Twin Peaks legjobbjai Cooperrel, a dokival és a még mindig Mike által irányított Gerarddal kiegészülve Bob-vadászatra indulnak a szállodába. Ugyan a személyleírás (negyven éve egy sokszobás faépületben él) Benre vagy az öccsére, Jerryre illik, a zsaruk nem hozzájuk fordulnak először, hanem a szálló összes vendégét és dolgozóját Mike elé citálják. Ben tajtékzik a dühtől, amikor megtudja, hogy a rendőrök milyen felfordulást okoztak. Elindul, hogy kérdőre vonja őket, és amikor a hallba ér, Mike rohamot kap. Emiatt Ben még gyanúsabbá válik.

Sólyom eközben Haroldhoz száll ki. Cooper felvilágosította, hogy Donna szerint a fickónál van Laura titkos naplója, amiből a tett színhelyén is találtak kitépett lapokat, így Harold akár veszélyes is lehet. Harold ajtaja nyitva áll, Sólymot nagy kupi fogadja: felborított bútorok, széttépett füzetek, kiborított virágok. Harold hullája a kis üvegházban himbálózik, a tag felkötötte magát. Rövidesen befutnak a többiek is. Cooper egy búcsúlevelet bányászik ki Harold mellényéből, ez áll rajta: „J'ai suis une âme solitaire.” azaz „Magányos lélek vagyok.” – erre Mrs. Tremond unokája már a 2x02-ben utalt. Sólyom közben megtalálja Laura naplóját, nagyrészt épségben.

Tovább
Címkék: twin peaks
komment
süti beállítások módosítása