Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CSI: LV 2x04 – Bully For You

2008. október 12. 18:00 - nyolc_mini_vese

Egy igazi amerikai gimnáziumban járunk, ahol éppen a jó fej srácok búcsúzkodnak egymástól. Az utolsónak ott maradó fiú még veszi arra a fáradtságot, hogy a "stick" (bot) szót felpingálja valakinek a szekrényére, majd bemegy a vécére pisilgetni, de már nem igazán sikerül kiviteleznie a dolgot, mert valaki orvul hátba lövi. Brass és Grissom érkeznek, Brasstól megtudjuk, hogy a srác rendes gyerek volt, most szavazták meg éppen az osztály bohócának. Grissom szerint akkor egy nagyon gyáva embert kell keresniük, mert aki még egy bohóctól is fél, annak igen gyenge lehet a szíve. Főcím.

A srácot éppen bezacskózzák és elszállítják, amikor Cathrine és Warrick megérkezik a helyszínre. Cathrine rögtön beleköt az iskola szorgos gondnokába, aki már a graffitit kapargatja a szekrényről, hogy hagyja abba, mert ez bizonyíték. A gondnok csalódottan távozik. Közben a retyóban is zajlanak az események, Grissom bizonyítékot gyűjt, Brass pedig az igazgatót kérdezi ki, de hamarosan Grissom idegeire mennek, úgyhogy Brass inkább úgy dönt, hogy az igazgatói irodában kellene folytassák a beszélgetést.

Tovább
Címkék: csi lv
1 komment

Veronica Mars 2x08 – Ahoy, Mateys!

2008. október 12. 13:00 - foxglove (törölt)

Duncan álmát látjuk. „Szeretsz engem?” – kérdezi a fényben úszó, fehér ruhás Meg. A vakító fehérséggel éles kontrasztban egy fekete bőrruhába és neccbe öltözött domina-Veronica jelenik meg, egyszerre gúnyolja Meget és Duncant. Mielőtt Veronica úrnő bekötözné Meg száját, hogy elhallgattassa, Meg utolsó szavaival Duncant kéri, hogy mentse meg őt. Veronica visszakézből pofán vágja a fiút, az álomnak vége, Duncan Veronica és Logan sutyorgására ébred. (Szegény, egyik rémálomból a másikba…)

Persze szigorúan csak üzletről van szó, Veronica éppen a legújabb fejleményeket osztja meg Logannal a plasztikai sebésszel és a rosszhírű szivarbolttal kapcsolatban. Logan felveti, hogy mi van, ha a doki gyógyszerekkel üzletel, ennek érdemes lenne utánanézni. Pár kattintással később megtudjuk, hogy dr. Griffith megrovást kapott egy „szabálytalan praktizálás” miatt, amit egy Danny Boyd nevű páciensen hajtott végre.

Tovább
Címkék: veronica mars
2 komment

Las Vegas 3x14 - Mike az időjós

2008. október 12. 10:59 - C21

A Montecito vezetése komoly probléma elé néz, ugyanis egy teherautónyi pénz hiányzik a könyvelésükből, amiről eddig fogalmuk se volt. Amennyiben ez nem lenne elég, Mike, Aigner Szilárd nyomdokait követve időjósnak áll, Danny-t pedig meglátogatja a kiképző parancsnoka, aki érdekes történeteket tud arról, hogy a fiú hogyan kezelte le a siklóját a tábori barakkban két feszült küldetés között. Izgatottan várjuk.

Casey felvásárolta a casino-t, és ilyenkor kötelező a felügyelő bizottságnak átnézni, hogy minden könyvelés rendben van-e. Hát nincs. Ugyanis 3 millió dezső hiányzik, ami ráadásul pont azon az estén tűnt el, amikor a régi helyet felrobbantották, mert aznap nagyon sok pénzben játszottak a játékosok. Ed ki adja az ukázt az aznap esti felvételek ellenőrzésére de kiderül, hogy azok a felügyelet raktárában vannak bizonyítékként, egy csalási ügyben.

Tovább
Címkék: las vegas
6 komment

A férfi fán terem 2x11 - Home, Seized Home

2008. október 11. 15:00 - leeann

A 11. részben Jack és Marin az ágyban vannak, és szőke rémálomból ébred. Álmában Jack évekre Azerbajdzsánba akart menni, de igazából nem megy sehova ám. Sőt megnyugtatja Marint, hogy az összeköltözési felvetésre is igent mondott. Marin tisztában van azzal, hogy mit mondott, de nem tartja jó ötletnek, hogy csak úgy belevágjanak mindenféle randi nélkül. Jack nem akar több időt elpazarolni, csak bele akar vágni a dologba, de Marin még rendesen hezitál. Jack elmondja, csak az éltette a Bering-tengeren hánykolódva, hogy ha megússza az egészet, akkor végre együtt lehet Marinnel, és ennek a vallomásnak bizony már nem kehet ellenállni.

Közben Celia és Patrick az autóvezetést gyakorolja, Patrick élvezi, Celia pedig a haját tépi, és nem adja még vissza az autót a fiának. Jack és Marin a „Hol éljünk?” kérdést boncolgatja, és nem jutnak azonnal dűlőre, mert Jack az ő házában szeretne élni, Marin pedig szintén a saját házában képzelte el a szerelmi fészket, de nála ott lakik Cash is. A kompromisszumos megoldás az lett végül, hogy Cash-t átköltöztetik Jack házába, hisz van rajta mit megcsinálni, Jack pedig beköltözik Marinhez. Ha már jó dolog történik velünk, akkor osszuk meg a legjobb barátnőnkkel. Természetesen Marin is ezt teszi, majd a Jack ügy után kap egy 2 napos határidőt, mert Jane nem csak barátnő.

Tovább
Szólj hozzá!

Csillagkapu 2x14 – Próbakő

2008. október 11. 11:30 - Llew

A csapat beszámolót tart a tábornoknak, hogy végre valami tényleg hasznos technológiára bukkantak. A Madronán egy olyan eszközzel találkoztak, ami munkanélkülivé tenné Aigner Szilárdot, mert képes az időjárást befolyásolni. Egy ilyen berendezéssel még Maurice Minnifield álma is valóra válhatna, és Alaszka lenne az amerikai Riviéra. Szóval jó lenne vissza menni, hogy Carter megvizsgálhassa a berendezést mindenféle mütyürrel (ez Jack szerint szakkifejezés). Teal’c is bedobja az állandó, ilyen még a goa’uldoknak sincs érvét, és már mehetnek is.

A Madronán viharfelhők és haragos helyiek fogadják a CSK-1-et. Követelik vissza a Próbakövet, amit szerintük elloptak. A csapat persze tagad, de vagy mind amnéziásak vagy valami nagyon nincs rendben. A Nagy Fehér Főnök (indiános, tolldíszes alak) szerint egy éjszaka CSK ruhás, fegyveres alakok jöttek és elvitték a szerkentyűt. Hoppá, ez érdekesen hangzik. Jackkék megígérik, hogy visszaszerzik a követ így elengedik őket.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

A Kaméleon 1x17 - Keys

2008. október 11. 10:00 - missparker

Ez az epizód számomra 'Best of Miss Parker' alcímen fut, a története pedig igencsak felrúgja a sorozatban szerencsére amúgy is nehezen megfogható sablonokat. Kicsit flashbackes, de azért valóban röpködnek itt mindenféle kulcsok. Lássuk:

Dél-Florida, Miss egy alligátorfarmon kérdezősködik Jarodról, egy gólemmel jött, Sydney-t már megint kihagyta. Jarod alligátorok pusztakezi befogásával foglalkozott, erős volt, mint Tarzan. Hagyott Missnek sok szépet: taiwani gyárból származó faragott alligátort, egy kulcsot, de nem tudjuk, mihez, meg egy doveri városi bankból származó repitollat. Miss pont ezekre vágyhatott. Megtudja még, hogy a legnehezebben kezelhető alligátort a farmon Miss Parkernek hívják. Erre nagyon büszke.

A kulcs egy trezort nyit a bankban. Érdekes iratok vannak benne, orvosi látlelet Catherine Parkerről, és egy fénykép. Valaki alaposan helybenhagyta szegényt.

Jarod eközben Floridában, a Grand Bahia szigeten tengerészeti járőr. A közeledő hurrikán elől össze kell szedni védett alligátorokat, ebben már van gyakorlata.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

House 4x07 - Ronda

2008. október 10. 15:15 - candyperfumegirl

Egy epizódra a House dokumentumfilmmé alakul, mert az aktuális hetibeteg hoz magával egy forgatóstábot. Arról van szó, hogy betegünk egy súlyos testi deformitásban szenvedő 16 éves srác, -grafikusan fogalmazva úgy fest, mintha egy hatalmas krumpli nőtt volna rá a homlokára-, ezt akarja most műtétileg eltávolíttatni, és egy dokfilmes stáb rögzíti az egészet, és cserébe állják az orvosi eljárás költségeit. Chase-zel nyitunk, végre eszébe jutott az íróknak, hogy még ő is itt van, most éppen szupersebészi minőségben, ki más végezné az operációt? Ausszi interjút ad, és baromira zavarban van, aranyos. A háttérben éppen a hetibeteget készítik elő az operációra, és miközben Chase próbál összerakni két kerek egész mondatot, a beteg szíve leáll. Operáció törölve, ide differenciál diagnózis kell, ami csak egy dolgot jelenthet.

Dr. Gregory House-t és a csapatát természetesen. Már zajlik az egyeztetés Cuddy irodájában, House-nak fel kell vennie az esetet, de ezzel együtt jár a forgatócsoport is, amitől House nincs kimondottan elragadtatva. Nem mintha neki bármi problémája lenne a reflektorfénnyel, de szerinte a csapat (akik még nem is csapat, még kirúgások várhatók) ideges lesz tőle, szerepet fognak játszani, és ez árt az orvoslásnak. Ez igaz, de a kórháznak nem árt a PR, és egy zárt ajtós megbeszélés után Cuddy irodájában House mehet dolgozni, a stáb pedig utána. Egyébként a Patch Adams című film adta neki az ihletet, hogy orvos legyen, ha ezt netán beletennék a filmbe, ütős kis mondat, bárhol használható.

Tovább
Címkék: house
58 komment

A fiúk a klubból 2x11 - Itt jön a mennyasszony (Leszbikus nász, baráti áldozathozatal)

2008. október 10. 15:00 - leeann

A lányok fergeteges bulin vesznek részt, hisz a leánybúcsújuk van, így Leda ajándékból kártyajóslást rendelt barátnőinek. Titokzatos Marilyn azt jósolja a lányoknak, hogy az esküvőjük katasztrófa lesz, ha a kiszemelt időpontban tartják. Természetesen egyikőjük sem hisz benne, így mennek tovább bulizni. A fiúk ezalatt a Woody’s-ban a nászajándékokon gondolkodnak, de Emm inkább az új seggét veszi meg, amit már jó ideje kinézett magának. Ben is hisz az égi jelekben, mint a jós transzi, így azt javasolja Emmnek, hogy a nagy műtéttel várjon egy hetet.

A nagy beszélgetést egy sorsolás töri meg, aminek a győztese Brian lett, és egy 2 személyes utazást nyert Maimi-ba, a White Party-ra. A White Party persze pont az esküvő napján lesz, így Briannek se kedveznek a csillagok. Vic bácsira is lecsapott a rossz bolygó állás, mert kapott egy levelet, hogy meg akarják vonni tőle a segélyt, ami elég nagy bevételkiesést jelentene Novotnyéknak. Mikey vállalná, hogy segít, de Vic erősen tiltakozik, mert inkább visszamenne dolgozni, mint hogy Mikeyra támaszkodjon. Debbienek akad is egy ötlete: mi lenne ha Vic a kajáldában helyezkedne el. Vic benne van.

Tovább
5 komment

24 3x13 01:00-:02.00

2008. október 10. 14:03 - Bruti

1 óra. Nézzük mi is történ az előző órában. Sherry akcióba lendült és nyakig merült a mocsokban, Chloe szedett valahonnan egy zsír új gyereket (még rajta volt a fólia), de senki se tudja, hogy kié is tulajdonképpen. Nina megszerezte végre a vírust, de Ramon lelépett vele, aztán egyszer csak darabokra robbant, szóval mégse a vírus volt az. Most se főgonoszunk, se vírusunk, szóval Jack csak bambul, és azon gondolkodik, hogy mennyivel jobb lett volna belőni magát még az elején, akkor most röhögne az egészen.

Ehelyett Chase-zel kereshetnek maguknak egy új ellenséget, aki szerintem Amador lesz, de azért ne feledkezzünk meg Nináról se. Kettéválnak. Chase helyből belefut Ninába, aki fegyvert szegez neki, és odahívatja vele Jacket.

Tovább
Címkék: 24
9 komment

Angyalbőrben 1x07 – Álca nélkül

2008. október 10. 13:00 - Sigismundus

„ Maguk most visszamennek Karády őrmesterhez és jelentik hogy Csatár őrnagy vette át a parancsnokságot, és üdvözli…” Urbán honvéd.

Lovarda, szakasz trágyát vasvelláz UAZra szorgosan. Égig ér a bűz, ráadásul két hónapja nem voltak kimenőn. Fokozandó a kínszenvedéseket, megjelennek a trágyát termelő lovak, nyergeikben pont egy szakaszra való sportos csajjal. Hát ezt már nehéz kibírni ép ésszel, Rabó haluzni is kezd kissé a látványra. Karády kedélyeskedni kezd a csajokkal de csak a trágyában sikerül elvágódnia, hogy a szakasznak valami jó is legyen már.

Tovább
Címkék: angyalbőr
3 komment
süti beállítások módosítása