Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x19 - 02:00- 03:00

2008. február 03. 10:45 - Bruti

2 óra. Mivel a múlt részben elmaradt a klifhengör, így nem kellett egy hétig a kedvenc plüssmackónk (majmunk, egerünk, opcionális) fülét rágni elalvás előtti izgalmunkban. Jack végre egyszer tisztességgel befejezett egy epizódot, így kicsit megpihenhettünk mi is. Ennek a résznek a címe akár Baljós Árnyak is lehetne, kár, hogy a hálivúdi Lukács Gyuri már lelőtte ezt a poént, meg a 24-nek amúgy sincsenek alcímei.

Mackópofával nyitunk. Mindenki győzködi, hogy gyerünk már háborúzni, mert az jó buli, higgyed el, meg hozza is a lóvét, nem csak viszi, de ő bízik Bauerben. Mondjuk, ezt jól is teszi, mert csak ő ér valamit ebben a szaros bagázsban. Azért, ha lejár az idő, támadnak.

Jack életében különös fordulat áll be. Most először nem tud beszélni akkor az elnökkel, amikor ő akar, és ez láthatóan megviseli. El is panaszolja Tóninak, és arra kéri, hogy hívogassa ő az elnököt, mert neki dolga akadt. Ugyanis megvan a bizonyíték. Juszuf (aki ezzel a lenyalt hajjal úgy néz ki, mintha egy bollywoodi Superman remake-ből lépett volna elő) közben talál valamit a chipen. Egy nyomkövetőt.

Tovább
Címkék: 24
42 komment

Lost 3x16 - Egy közülünk

2008. február 02. 17:13 - sixx

Folytatódik a hullámvasút, ezen a héten visszatérnek a hősök a partra, mínusz a Ben-hívővé vált Lokkbácsi, de kiegészülve a Dzsekk iránt valószínűleg gyendég és/vagy altesti érzéseket is tápláló Juliskával, akinek innentől kezdve hivatalosan is van beceneve, hogy örüljünk neki. Onnan folytatjuk, hogy Katinka, Szájid, Dzsekk és Juliska az erdőben császkálnak a part felé menet - rendezzük le tehát a szigeten játszódó eseményeket az első körben.

Míg Dzsekk és Katinka tűzifát gyűjtenek és eközben vágyakozó pillantásokat vetnek egymásra, Szájid előkapja a Szójer esetében oly faszán bevált iraki kiképző őrmester modort, és nekiesik Juliskának: te meg mit keresel itt? Miért vannak itt az ádörök? Miért raboljátok el/terrorizáljátok a parti népséget? Az kontaktlencse, vagy tényleg ilyen kék a szemed? Julisa tök higgadt, Ben mellett ezek szerint faszán kitanulta hogyan kell érzelemmentesen venni az ilyen kérdéseket, és csak annyit válaszol, hogy ha mindent elmondana, akkor Szajid ott helyben fejbelőné.

Tovább
Címkék: lost
22 komment

Las Vegas 2x05 - A balszerencse forgandó

2008. február 02. 08:19 - C21

Ebben a részben szerintem nem nagyon törték magukat az írok, mert nagyon sok vicces meg új ötlet nem volt. Úgyhogy úgy döntöttek vigye el a részt a hátán Mary szűk atlétában. El is vitte. De ezen kívül lesz szolis gazdag ember, eztüs rudak, és babapopsi. Hát hajrá.

Egy pénzügyileg eleresztett csávó igyekszik a casinoba. Az a színész játsza aki mindig gazdagot játszik, és mindig olyan természetellenesen barna hogy már poén. Ja és imdb-n rákeresve ötven éve is így nézett ki. Csak most kicsit feltöltötték. Na szóval azért jött, hogy elszórja minden pénzét, mert a negyedik felesége válik tőle, és a pénze felére hajt. Ezért úgy dönt, hogy mindet elkölti. Fizet a szobáért, kiveszi az éttermet, bérel bele lányokat akik nem a két kezi munkájukból élnek. Vagyis inkább pont hogy abból. Értitek.

Tovább
Címkék: las vegas
17 komment

A szökés 2x22 - Önvédelem

2008. február 01. 21:01 - sixx

Kezdjük azzal, hogy aki az epizód címét magyarosította, megérdemelné, hogy cápafogas APEH-ellenőrökkel teli medencébe dobjuk, miközben az Igazságügyminisztérium portásainak amatőr sramlizenekara Kozsó slágereket játszik a parton, numetál stílben. SONA - ez volt a címe. A kurva életbe. Az előző részben mindenki eljutott oda, ahol lennie kell egy ütős fináléban, Mehónnak hajó és pénz kell, Szukrénak Keresztes Mária, Májkinak Link, Tíbegnek még egy kéz, Belliknek egy csoda.

Májki a hajón idegeskedik, és felidézi magában Link eddigi tetteit, lehet, hogy ezt nosztalgikus visszaemlékezésnek szánták, mi inkább az "én hülye, miért nem ütöttem le, adtam fel postára, most nyugodtan hajókáznék" arckifejezést véljük feltűnni a tetovált szuperember arcán. Májki nem bízik Mehónban, kinyírtad Abrúzit, a Zakkantat és Tvínert is, mi a garancia, hogy nem kúrsz át, te idegbeteg ember? Engemet elárult a Cég, Májkül, keres az FBI, hidd el, nem váglak át. Na jó, hol vagy? Egy kikötőben (hogy? eddig a városban hédereztek), gyere oda a hajóval. Aztán felhívja MiszterKimet, A geciláda.

Tovább
Címkék: a szökés
35 komment

Tűzvonalban 2x04 - Álmok és rémálmok

2008. február 01. 09:32 - kiricsiz

Intro. Demsa és lánya lovagolgatnak és közben Demsa telekbizniszeiről csevegnek. Korrupció, telekspekuláció és autópálya. Denise meg végre elmondhatja, hogy mit álmodott a múltkor a halott muterjáról. Kábé azt, hogy nem fogott a fék. Demsa viszont talán többet tudhat a felesége "balesetéről", mivel elszólja magát. Denise csak egy álomról mesél, Demsa mégis gyorsan közbeszól, hogy "baleset volt!" Szóval ebből mostmár tudjuk, amit eddig is tudtunk, hogy nem baleset volt.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
34 komment

Shark 1x09 - A Mónika-krónika

2008. január 31. 12:17 - mg_b

Kettősgyilkossággal nyitunk, mellbe lőnek egy autóban ücsörgő párocskát, s amikor a feldúlt Jessica beviharzik a tetthelyre, kiderül, hogy a jól szituált úr Dean Gorman helyettes körzeti ügyész volt. És nem, a mellette talált nő nem a felesége, pedig még gyerek is van. Na de akkor ki? Felsőkategóriás kurva, és valami azt súgja Starknak, nem politikáról beszélgettek.

A stáb rárepül az ügyre, kikérdezik az özvegyet (kegyesen elhallgatják a kurva foglalkozását, viszont fura, hogy senkiben sem merül fel, hogy az asszony lett volna a tettes), meg gyűjtik az infót a fasziról. Kétszer is kérte már az áthelyezését a drogellenes csoporthoz, de mindig elutasították, szabadidejében viszont saját szakállára nyomozott. Otthon fényképek és újságcikkek a falon, jelentések, megfigyelések, ki mit akar, kutakodhat. A fele is elég lenne, hogy a dílerek ki akarják nyírni.

Tovább
Címkék: shark
3 komment

House 3x09 - Júdás nyomában

2008. január 31. 08:45 - candyperfumegirl

Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit, mert eltökélt szándéka, hogy a 43. percre megtalálja Júdást House köriben. Még 10 percig lehet fogadásokat kötni, ki lesz az. A hetibeteg persze most sem hiányozhat, aki ezúttal egy kislány, ami jó jel. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a gyerek hetibeteges részek a legjobbak a sorozatban, ez az epizód sem kivétel. A kislány apucival vidámparkozik, és közel sem élvezi annyira, ahogy az egy 8 éves gyerekektől elvárható lenne, sőt. Az egyik csillivilli hánytatón úgy visít, ahogy a torkén kifér, és az arckifejezéséből ítélve nem az eszméletlen nagy élvezettől.

Mielőtt még House értesülne az esetről, Cuddyt zaklatja, méghozzá elég kellemetlen szituációban: Főnöknéni éppen egy új onkológia részeg alapítása céljából udvarol körbe két potenciális befektetőt, és a dekoltázsát elnézve nagyon komolyan veszi a dolgot. House nem is lenne House, hanem pont ezt a pillanatot választaná ki, hogy az egyik klinikai páciens seggéből kiszedett lézert kipróbálja – dokinéni stratégiailag fontos testrészeire irányítva. A lehetséges befektetők nem győznek pirulni, Cuddy persze máris tüzet okád, de a zaklatással House elérte, amit akar: már kapja is a napi betevő Vikodint, ami most már – Shitter alkalmatlankodásának köszönhetően – kis adagokban érkezik, csak és kizárólag akkor, amikor Cuddy úri kedve úgy tartja. Van egy olyan érzésem, hogy ez jó buli lesz.

Tovább
Címkék: house
70 komment

Kérdezzen Stohl Andrástól!

2008. január 30. 16:02 - sixx

A Fotelpatkányok holnapi adásának vendége Stohl András lesz, akivel majd Bruti kollégával közösen beszélgetünk egy kicsit telefonon keresztül a Tűzvonalban című magyar sorozatról, a szerepéről, a balesetről, meg úgy általában mindenről, ami nem a Blikk profiljába vág. Garantáltan bulvármentes kérdés-felelekünkhöz kérjük a kedves olvasók segítségét: tegyék fel kérdéseiket az első igazán faszán sikerült magyar akciósorozat sztárjának, mi pedig tolmácsoljuk azokat. Az adást holnap este hattól lehet majd meghallgatni élőben, ezen a linken.

32 komment

Maffiózók 6x04 - A véres valóság

2008. január 30. 14:32 - leeann

A negyedik részt Paulie-val kezdjük, ahogy kijön egy boltból, és a kocsijához megy. A kórházban Tonynak épp a sebét kötözi át egy nővérke, aki azt ecseteli Tonynak, hogy milyen szerencsésen megúszta a dolgot és milyen jól meg fogják műteni. A titokzatos írás („Amikor nagyon eluralkodik rajtam az önsajnálat, akkor hirtelen felkap a szél és átröpít az égen”) megint felbukkan, amit Tony, Janice térítő programjának hiszi. A nővért Carmela váltja a kórteremben, aki ismét kifestett és vidám és dínós könyvet hozott Tonynak.


Új helyszínünk egy szeméttelep, ahol Jason, akinek az apja jó főnök, volt Gustól azt tudakolja meg ki is Anthony Soprano, akit eltart a cégük. Gus elirányítja ebben a témában a fiút Pauliehoz, aki nagy büszkén egy hirdetőtáblán szerepel egy képen, kezében egy érdemeit elismerő díjjal, amerikai zászlóval a háttérben. Ismét Tonynál vagyunk, ahol épp a Janice féle család boldogítja. Tony megemlíti Janicenek a titokzatos írást, amit Janice elhárít, mondván nem ő tette ki a szobában. Tony kiosztja Bobbyt, bár nem úgy, ahogy megérdemelné, mert tudja mekkora csapás a nővére, úgy önmagában is. Miután a család lelép a kórteremből, megjelenik Janice narkolepsziás, pár évaddal ezelőtti pasija, aki sosem volt normális. Ezt most is bizonyítva egy táblával a kezében lép be Tonyhoz, amivel épp tüntetni akar egy gyógyszerész mellet, aki nem ad ki fogamzásgátlót, a vállán egy összecsukható kemping szék van és valami fehér az orrán.

Tovább
Címkék: maffiózók
11 komment

Született feleségek 3x18 - Viszonyok

2008. január 30. 10:15 - Tm

Ha már az újdonsült párral az ágyban zártunk múltkor, kezdjünk is Edie és Carlos reggelével, akik sokat köszönhetnek az ébresztőórának, mivel a késői időre hivatkozva végre abbahagyhatják a kínos hűgetést meg váógatást, amivel megpróbálták szavakba önteni az előző esti élményt. Anélkül, hogy megbántanák a másikat. Mivel a két lepedőbajnok közös akciója orbitális csalódás mindkettejüknek.


Edie valószínűleg csendben meggyászolná Carloshoz fűzött reményeit, és gyors ütemben vígasztalódna egy izmos bróker oldalán, HA Trevors nem kezdene aggódni anyukája alvási problémái miatt a latin macsó telefonbeszélgetéséből elkapott "Edie rossz az ágyban" félmondat alapján. Egy rövid szemantikai kurzus után Trevorsnek világos, hogy a rossz az ágyban nem azt jelenti, hogy rosszul alszik. Hanem, hogy rosszul ágyaz. Édesanyja pedig megnyugtatja, hogy mamija nemcsak, hogy nem ágyaz rosszul, hanem valójában az egész világon ő ágyaz a legjobban. Amit a hülye Carlos még nem tud, de meg fog tudni, ha beledöglik is.

Tovább
17 komment
süti beállítások módosítása