Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 4x17 - A Clear Conscience

2008. január 27. 10:16 - sixx

A múlt heti kitérő, avagy tévés nyelven "filler" epizód után remélhetőleg visszatérünk a rendes kerékvágásba, és foglalkozunk kicsit KémFater sugárbetegségével, vagy ArvinKlónnal, aki meglógott, és szabadon geciskedik valahol a nagyvilágban. Koppenhágában nyitunk, két gyanús alak egy bombával szórakozik, majd az egyik bemeny az indonéz követségre, ahol a kapuőr a bombával teli zsákját átengedi a röntgengépen, így a zsák tíz perc múlva simán felrobbanhat. Ugrás az APO-ra, ahol Arvinbácsi közli a jónéppel, hogy ezt a Belgrád-frakció néven ismeretes terrorcsoport csinálta, mert ők már csak ilyenek, robbantanak ezerrel, de még nem lehet tudni, hogy miért.


Pont ezért építettek be hozzájuk egy embert, Raimes a neve, és ismerős az arca, általában geciembert alakít sorozatokban. A jóember egy ideje nem jelentkezett be, tehát szar van a palacsintában, de hálistennek ennek a Raimesnek volt még annyi ideje, hogy halála/lebukása/eltűnése előtt közölje a CIA-vel, hogy a terrorfőnököt Milos Kradicnak hívják, és másnap pont lesz egy Nagyon Titkos Találkozója Amszterdamban (a Sportingbet a diszkó/nightclub kombóra 1,02-es oddsot ad), Dix és Vaughn mehet elfogni. Egy kérdés: MIÉRT NEM ARVINKLÓN UTÁN MEGYÜNK?

Tovább
Címkék: alias
komment

Lost 3x15 - Elhagyatva

2008. január 26. 15:23 - sixx

Ott folytatjuk, ahol két hete abbahagytuk, azaz Ádörfalván, ahol Katinka bezárva, Lokkbácsi a faterjával szemez, Dzsekk meg ideges, mert a tengeralattjáróját felrobantotta a kopaszember. Mivel Katinka fejével nyitunk, így egyértelmű, hogy az övé lesz a flessbekk is, kezdjük ezzel. Tetszenek még emlékezni Szójerre, aki nagyon megszívatta a kis barna bigét a táskával meg a lóvéval? Nu, visszatérünk Iowába, ami azért nagyon vicces, mert az epizód címe (Left Behind) pont a Slipknot zenekar Iowa című albumán szereplő egyik szám címe is egyben, habár lehet, hogy ez csak nekem vicces.


Katinka kocsija lerobban, és egy benzinkútnál összefut a szélhámos csajjal, aki gagyi nyakláncokat árul, és bukik le velük éppen, de Pulykatojás megmenti, mert a kutas már hívná a rendőröket, az meg nem fasza. A kaland egy kocsmában folytatódik tovább, ahol Katinka elmeséli, hogy ő bizony felgyújtotta a mostohaapját, bár ezt a kutya sem kérdezte. Bezzeg a szigeten már nem folyik így az infó, de mindegy. A másik csaj bólogat, ja, van ilyen, én is felgyújtanám azt a faszit, aki megszívatott. Katinka azt is elpanaszolja, hogy meglátogatná az anyját, de fél a rendőröktől, mégoszt megbízik a másikban így elsőre.

Tovább
Címkék: lost
komment

Las Vegas 2x04 - A nap fogása

2008. január 26. 13:30 - C21

Ebben a részben visszatér a szokásos Las Vegas hangulat, a multkori inkább nyomozós helyett. Lesz majdnem-szex, tényleg-szex, kis nyomozás, Mary szűk ruhában, rák és homár. Tehát nem fogunk unatkozni.

A Montecito-ban egy annyira gazdag japán tag játszik, hogy már csak selyem dzso-dzso-ban és centis nyakláncal mer létezni. Ha nyer akkor viszont szívből nyer és ehhez mérten örül is. A jókedv nem megalapozatlan, a lánya esküvője lesz, Michael Bublé fellépésével egybekötve. Bublé-t már a neve miatt is ki szegregáltam életem megjegyzendő emberei közül, valamint pár jó száma mellé pár nekem nem tetsző is jutott, úgyhogy az előítéletek megvoltak. De most imádom, és legszívesebben megvenném az összes lemezét. Persze nem fogom.

Tovább
Címkék: las vegas
komment

A szökés 2x21 - Kutyaszorítóban

2008. január 26. 10:21 - sixx

A szerializált drámák évadainak utolsó előtti epizódjaira az a jellemző, hogy faszán felvezetik az évadzárót, megnyitnak egy rakás szálat, kisebb-nagyobb cliffhangerekkel idegesítik a jónépet, hogy aztán a befejező epizódban sok mindent megoldjanak, de hagyjanak elég kiskaput ahhoz, hogy a néző visszajöjjön a övetkező évadra. A szökés írói hajszálpontosan ezt az irányt követték az eheti epizóddal, de lássuk miből élünk.


Májkül ugye elindul Panama Citybe rendet tenni, mert Tíbeg barátunk odacsalta Mehón segítségével, aki meg MiszterKim utasítására cserkészi be a tetkóst meg fogyatékos bátyját. Szukre és Bellik is pont ide igyekszik, így kell ügyesen a főbb szálakat az évad végére egy marokba venni, és rángatni bolond módon. A hajón nyitunk, Link elmélyülten nézegeti Májki blackberryjét, majd elindul utána, most az egyszer azt hiszem magától támadt értelmesnek hitt gondolata. Tíbeg a szállodában dekkol, és meglehetősen ideges, menne inkább kurvákat vagy kisgyerekeket hentelni, de nem lehet.

Tovább
Címkék: a szökés
komment

Tűzvonalban 2x03 - Óvatos megközelítés

2008. január 25. 09:19 - kiricsiz

Intro. Ismeretlen kurvát kihajtja a stricije az utcára. Most még nem derül ki, de majd később igen, hogy  Egy pénzért mindenre kapható, sötét lelkű nőgyógyász rendelőjéből jöttek ki éppen. Krisztát meg úgy ébreszti az őrült öccse, hogy őrjöngve dobálja szét a holmikat a lakásban, főleg a nővére szobájában. Ja, hát a cuccot keresi, amit Kriszta megtalált és eldugott. Aztán Kende megelégeli az őrjöngést és ki akarja dobni a csávót, de ebből meg verekedés lesz, Zoli behúz egyet Krisztának, a csaj meg nagy nehezen előkotorássza rendőrtudományát és hatástalanítja az öccsöt. A leszorított hülyegyerek azt nyögdécseli, hogy meg fogják ölni, ha nem kerül elő a cucc (illetve, gondolom, a cuccért kapott pénzen van itt a hangsúly, ha nem adja el a cuccot, lenyeli a pénzt, akkor nyírják ki).

Kriszta tehát egy bazinagy rusnya monoklival állít be a munkahelyére, Móricz egyből kérdőre is vonja, hogy mi van már. (Legjobb poén: "Elcsúszott borotválkozás közben...") Kriszta meg hézagosan elmondja neki a dolgokat, persze a narkós részét nem, csak annyit, hogy az öccse léhűtő, és összebunyóztak.

Tovább
komment

Shark 1x08 - Szerelmi háromszög

2008. január 24. 14:47 - mg_b

Gázolással nyitunk, jól leolvassuk a rendszámot, aztán Sebastian Stark élvezkedik a padlón. Hiteles, nem mondom, én is valahogy így nyögnék, ha egy ilyen jó bige jógáztatna. De aztán meghallja a hírekben, hogy elütöttek egy lányt, és eluralja a pánik, mert Julie épp arra a környékre ment házibuliba. És persze nem veszi fel a telefont. Uccu kocsiba, irány a helyszín, remeg a néző: végre feszültség, végre igazi dráma! De a hulla valami néger csaj, Julie meg bömbölve veti Stark karjába magát.
Hát, ha kiderül, hogy ő gázolta el, akkor ez akár még érdekes is lehet, de egyébként a fene tudja…

Az áldozat Erica Hartford, egy ösztöndíjas szegénylány: puccos és fehérek lakta környéken ütötték el, és ebből még lehet baj, úgyhogy Stark seperc alatt felkutatja Isaac White-ot, a bizonyítékot hamisító kirúgott rendőrt a második epizódból. Talán emlékszünk még, neki mondta, hogy szüksége lesz hozzá hasonló emberekre (megnyugtató a tudat, hogy ilyenekkel dolgozik az ügyészség, de nincs erre valami szabály? úgy értem, nálunk már egy takarítói munkához is tiszta erkölcsi bizonyítvány kell, ez a srác meg…). Isaac persze kap az alkalmon, hogy megint jelvénnyel császkálhat, még ha csak ügyészi jelvény is, és beáll Stark csapatába. (Vajon kit fognak kiírni a sorozatból, hogy ne kelljen többet költeni miatta a gázsikra?)

Tovább
Címkék: shark
komment

House 3x08 - Lássuk a medvét

2008. január 24. 11:28 - candyperfumegirl

A Shitter éra folytatódik, és bár ebben a részben legkevésbé kedvenc detektívünk éppen fizikailag nincs jelen, a ténykedése nagyon is rányomja a bélyegét az eseményekre. Azért hetibeteg is van, hogy doktoraink életét nehezítse: egy 18 éves srác, aki két fiatalabb tesóját neveli, mióta a szüleik meghaltak. A világbajnok diagnosztikai teamhez kerülésének az oka az, hogy egy gyerekzsúr kellős közepén (ahol ő pincérként van jelen, nem kell semmi furcsaságra gondolni), csúnyán behány az ajándékokkal borított asztalra. Ez önmagában is elég kellemetlen lenne, hát még ha hozzávesszük a szívleállást is, így már jön is érte a rohammentő, utána pedig a főcím.

Jimmynek is volt már életében ennél jobb napja, igaz, ez még nem a Jack Bauer-szint, de énekelni sem nagyon fog munkába menet: éppen a kocsiját vontatják el Shitter parancsára, a rohadék kezd bekeményíteni. Wilsont láthatóan nagyon megviseli, hogy busszal kell mennie a kórházba, le is kési a fél munkanapot.

Tovább
Címkék: house
komment

Maffiózók 6x03 - Súlyos testi sértés*

2008. január 24. 09:39 - 750713

Ne tessék megijedni, ez Woke Up This Morning posztja.

A kórházon és a purgatóriumon kívül is folyik az élet. Míg az előző részben megnézhettük, hogyan viseli Tony kómáját a Soprano család, most kiderül, mit csinál a tágabb értelemben vett "család", miközben a főnök lélegeztetőgépen van. Paulie és embere pl. egy kolumbiai drogbanda három tagjával számol le sajátos módon, elég annyi hozzá, hogy Paulie a jelenet nagyobb részében négykézláb közlekedik, úgy tökön rúgja egy dél-amerikai. Az ellenfelek kinyírása után a nagy lét kezdik keresni, hol máshol, mint a hűtőben, a fagyasztóban, meg a sütőben, végül aztán ott van a zsákmány, ahova rendes olasz  férfi be nem néz: a mosogatógépben. Barátaink meglepődnek, kicsit nagyobbat kaszáltak, mint azt Vito fülese alapján gondolták volna, olyan 1 millát.

A kórházban a "nagybácsik" kérdőre vonják AJ-t, mert a hülyegyerek pisztolyt akart venni. Christopher azt ajánlja neki, ne próbálja megölni Junior bácsit a börtönben, inkább dugjon többet a barátnőjével. Miért, van neki? A gyerek még arra sem képes, hogy az anyjának bevigye a pulcsiját! Az egyetlen jó a kölyökben a pólója: "Most likely to bogart" - mondja a felirat, mindenki maga nézzen utána, mit jelent ez. Az orvos, aki egyébként Rachel Green orvos apja, nem sok jóval bíztatja a családot, de Tony küzd, ez pozitív jel.

Tovább
Címkék: maffiózók
komment

Született feleségek 3x17 - Ruha teszi az embert!

2008. január 23. 11:07 - Tm

Susanék Ian szüleit várják látogatóba. Ian cseppet aggódik, mert ő imádja Susant, az általa okozott nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel együtt is, de mi van, ha a családja nem ennyire toleráns? Végül minden jól alakul, az első tíz percben nem törénik semmi baj. Ettől Ian teljesen érthetetlen módon elbízza magát és óvatlanul magára hagyja a nőket egy nyílt lángú barbeque-sütő mellett. Míg apja viszkizés közben az ő lánykéréses bénázásáról sztorizgat, Susan a háttérben bizonyos okok miatt először kénytelen leolcsolni majd pokróccal a földre teperi jövendő anyósát, aki egyébként meglepően jól tűri a felgyújtást. Valójában az sokkal jobban megrázza, hogy Susan nem özvegy, hanem elvált. Ráadásul CSAK azért, mert Karl megcsalta.

Dahlia szerint a hosszú házasság titka az előbb-utóbb úgyis hűtlenné váló  férfiak megbüntetése utáni megbocsájtásban rejlik. (Mondjuk ahogy ezt mondta, én találgatni sem mertem, hogy mi lehetett id. Mr. Hainsworth büntetése, miután lebukott egy női fehérneműszámlával.) Susan persze azonnal érzi, hogy a kialakult hangulat még simán fokozható, és nevetgélve megjegyzi, hogy ő Karl esetében inkább az  "rúgd ki a léhát, ragadd meg a lét" elméletet alkamazta,  majd az egészet megkoronázza néhány Ian megkopasztására vonatkozó poénnal.

Tovább
komment

Alias 4x16 - Tuesday

2008. január 23. 09:19 - sixx

Nu, kérem szépen, ez még csak a múlt heti rész hogyvoltja, megcsúsztunk egy kicsit a melóval, van ilyen. A probléma ezzel a résszel a következő: a DVD-kiadáson, és az amerikai sugárzási sorrendben ez a 13. epizód volt, Syd zabos Arvinbácsira és szó sincs ArvinKlónról, pedig az előző két epizód pontosan ezt vezette elő, és akkor nem is beszéltünk a 15. befejezéséről, a csuromvér Arvinnal, és az ördögi mosollyal - ez most mind tessék elfelejteni, a produkciós sorrendben való sugárzás miatt bekövetkezett nézőszopatás minősített esetével állunk szemben, az idény során már másodszor. Ami az igazán dühítő a dologban az, hogy az AXN blogja szerint az ismétlések során már az amerikai epizódsorrendet követik - vajh miért nem ment ez elsőre?

Havanna, Syd tánccal csábít egy informátort, aki elárulja neki egy merevlemez hollétét - ezt Dix előszedi, és minden rendben is lenne, de miközben KémBarbi taxizik, geciemberek lelövik a sofőrt, az informátor főnöke zabos, elrabolja Sydet, lelövi a másikat, és kedvenc kémcsajunkat élve eltemetiegy koporsóban, a rohadt szemét állatja. A merevlemezzel sincs minden rendben, mert amikor piszkálgatják, felrobban, és valami idegmérget bocsát ki, ezt meg Dixon szívja meg - hiába no, ez már csak egy ilyen rész. Az APO-t karanténba zárják 36 órára.

Tovább
Címkék: alias
komment
süti beállítások módosítása