Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 1x08 - Úgy rohan az idő

2008. július 06. 16:43 - the black ball

Egy görögösen öltözött fickó éppen egy szobortól kér erőt meg egészséget, amikor mögötte a kapu aktiválódik, és megjön a CSK-1. Daniel nem ismeri fel a szobrot, mert görögből csak négyes volt. A nézelődést egy női ordítás zavarja meg. A görögös fickó, Alekos felesége az, aki a szülés határán van. Teal’c egy oszlop mögül hirtelen rájuk fogja a botfegyverét. Na, ettől a magzatvíz már el is ment. Alekos közli, hogy mi nem Pelops vagyunk. Nos, köszönjük. Segítséget kér, mert a bába jelenleg offline. Mindenki Carterre néz. Mivel a csapat női tagja sem ért hozzá, haladunk felfelé a férfiassági ranglétrán, szóval Daniel a következő. Ő naná, hogy csinált már ilyet, ezzel is végez se perc alatt. Fiú születik. A vállán egy háromszög alakú anyajegy van, állítólag szerencsét hoz. A gyereked a kabalád. Elnevezik Jackson után Dan-elnek.

Elvisznek minket a faluba. O’Neill már szemezik is egy csajjal, aki erre hoz neki egy tállal a helyi specialitásból. Csak neki. Teal’c felvilágosítja, hogy ez a nő közel akar kerülni hozzá. Nahát Teal’c, tudsz te, ha akarsz. Kiokoskodjuk, hogy a szobor, amit láttunk, Pelops szobra, aki goa’uld valószínűleg. Viszont az itteniek nem rabszolgák. Teal’c szerint talán egy jó goa’uld volt. A kijelentést O’Neill harsány röhögése követi. Aztán nők elviszik egy padhoz, ahol Kynthia, aki rámozdult Jackre, lejt egy táncot neki. O’Neill kissé hallucinál hozzá, a specialitás tényleg speciális volt. A jelek egyértelműek: az ezredesünk megízleli a helyi „vendégszeretetet”. Alekos meg hoz egy is alkoholt, mert a „teremtő mindegy gyermekének 100 boldog napot ad”, szóval carpe diem.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

Csillagkapu Atlantisz 2x18 - Michael

2008. július 06. 15:08 - the black ball

Na ez az a rész, ami kihat jó pár másikra. Előzmények itt és itt, ismét tájékoztató hogyvolt jön. Egy fickó fekszik a gyengélkedő egyik részében, még sosem láttuk eddig. Beckett szól Weirnek, hogy felébredt. Michael Kenmore hadnagy az illető. Nem emlékszik semmire. Sheppard közli, hogy fogságba ejtették a lidércek. Michaelt zavarja kissé, hogy nem emlékszik a dolgokra, de Weir mondja, hogy segítenek majd mindenben. Aztán elvonulnak egy szobába, ahol több képernyőn át figyelik a hadnagyot, és Weir megjegyzi, hogy jobb, ha vigyázunk még vele. Oké... Később a doki bead neki valamit, ami állítólag inzulin, mert a hadnagyunk cukorbeteg. Teyla is beszél vele. Azt mondja, hogy a barátja volt. Meg azt is, hogy ő is azok között volt, akik kiszabadították a hadnagyot.

Carson szerint visszaengedhetjük a többiek közé, de Sheppard szerint ez nem jó ötlet. Itt van Heightmeyer is, ő is az elengedésre szavaz. Teyla elkíséri Michaelt a szállására, ami szintén be van kamerázva. Teyla megmutatja Michaelnek a szülei képét, de rájuk sem emlékszik. Később McKay is találkozik vele. Van nála egy tablet, amin lidércül írott szöveg van. Michael elolvassa, ez a retrovírusról szól. De honnan tudta? McKay kimagyarázza, hogy ehhez kapcsolódott a küldetése, ami alatt elfogták. Oké, itt valami kezd bűzleni.

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Szex és New York – 3x01-3x03

2008. július 06. 14:02 - Windermere

Újabb Kiszfóka remekmű. A képek technikai okok miatt megint hiányoznak, de ami késik, nem múlik. :)

Nem zörög a haraszt
Elérkeztünk a harmadik éved nyitó képéhez, amikor a lányok a vízen is átkelnek, hogy pasikat fogjanak. Komppal mennek át New York-ban, elhagyva Manhattant. Carrie-t felkérték bírónak egy tűzoltó szépségversenyen. Barátnői elkísérik, és érdeklődve figyelik a félmeztelen pasikat az első sorból. Carrie itt találkozik egy politikussal, aki a zsűri jelképes férfitagja, Bill Kelley-vel. A lányok megdöbbentek, hogy itt nincs Cosmopolitan koktél, így teáznak, Station Islandi jegesteát isznak. Carrie-nek nagyon tetszik Staten Island, mert szabadon lehet cigizni. Bill kér egy szál cigit a lánytól, majd elmeséli, hogy három éve leszokott. Így beszélgetést kezdeményez és kideríti, hogy hol lakik Carrie, majd elkéri a lány telefonszámát. Carrie nagyon megijed a randinak még a lehetőségétől is, így inkább ráveszi Mirandát, hogy induljanak haza.

A hét témája a mesék, és konkrétan Charlotte kijelentése alapján a górcső alá helyezett Szőke hercegek. „Mi van, ha a Szőke herceg sosem tűnik fel?” (akkor jön Shrek és Szamár) „Vajon Hófehérke örök álmot aludt volna az üvegkoporsóban, vagy” megmentve önmagát és „kiköpi az almát, szerez egy állást, komplett egészségbiztosítással meg egy bébit a körzeti spermabankból?”. Carrie egy nem túl jól sikerült délutánon vásárolgat és hazafele menet az ajtaja előtt találja politikust. Flörtölnek, majd Bill kiböki jöttének okát. Szeretne egy randit Carrie-től, de nem, mint randi, hanem mint egy kampány buli keretében. Carrie kéreti magát, ezért a politikus felajánlja, hogy hétkor idekanyarodik, és ha a lány lejön, jó, ha nem akkor sincs harag. Vasárnap este Bill vár, telefonál, vár és vár, de Carrie nem megy randira vele, hiába áll talpig puccban a lakásában. Mirandát hívva rádöbben, hogy Biggel megégette magát és fél újra szerelmes lenni. Carrie úgy dönt, hogy fejest ugrik a dologba és egyedül megy ki Staten Islandra. Bill meglepődik, de boldog. Carrie a ruhatárban való smacizás miatt lekési az utolsó kompot, így ott marad a kikötőben. Ekkor érkezik a Szőke herceg, Bill, aki igazából nem szőke, hanem őszes és nem fehér lovon, hanem fekete BMW-vel érkezik. Megmenti Carrie-t, míg ki nem derül, hogy nem tudja, hogy hogyan lehet kijutni a szigetről. Néha a pasikat is meg kell menteni.

Tovább
3 komment

Veronica Mars 1x17 – Kanes and Abel’s

2008. július 06. 12:08 - foxglove (törölt)

Abel Koontz-nak tehát van egy lánya, akit nagyon gyorsan meg kell találni, és még gyorsabban el kell rejteni Clarence Wiedman elől. Utóbbi nem sokon múlik, Veronicának csak percekkel sikerül megelőznie a kalapos pasast. A legnagyobb nehézséget mégis maga Amelia jelenti, Koontz egyetemista lánya, akinek finoman szólva kicsit nehézkes a felfogása. Veronica szép tagoltan elmagyarázza neki, hogy az apja ártatlan (nem érti), ezért veszélyben van (nem érti), majd egy motelba viszi, és megkéri, hogy lehetőleg ne árulja el senkinek, hol van (nem érti). Nem lesz egyszerű eset.

Mialatt Amelia a motelben várja, hogy az édesanyja elküldje neki a megvesztegetést bizonyító iratok másolatát, Veronica éli a saját életét. Azaz elvállal egy újabb ügyet. Egy Sabrina nevű lány béreli fel a Neptune High-ból, akinek valaki az utóbbi időben módszeresen megkeseríti az életét. A zaklató minden napra kitalál valami kis tréfát, legutóbb például szexhirdetést adott fel a nevében. Sabrina arra gyanakszik, hogy az ex-barátja a felelős, aki egyébként a Ruskie Business-ből már jól ismert Caz. A srácot minél előbb le kell állítani, különben Sabrina nem tud felkészülni a vizsgákra, ejnye.

Tovább
Címkék: veronica mars
3 komment

CSI: LV 1x04 - Pledging Mr. Johnson

2008. július 06. 10:02 - nyolc_mini_vese

Két vidám horgásszal kezdődik negyedik epizódunk, akik a sűrű, setét éjszakát választották a zavarosban való pecázáshoz. A csónakukhoz elkezd valami ütemesen hozzá csapódni, amit optimista módon egy 8 láb hosszú pontynak gondolnak, de azért mégis inkább a tiplizés mellett döntenek, csak hát nem sikerül beindítani a motort- úgy tűnik valami csúnyán belegabalyodott a propellerbe. A bátrabbik horgász benyúl a vízbe és ponty helyett egy magas sarkú cipőt sikerül kiemelnie, amihez egy láb is tartozik, amitől ki is veri őket a víz. Hamarosan a lábikó már a parton pihen, Grissom, Cathrine és Brass morfondírozik azon, hogy vajon miért indul neki bárki is tűsarkúban egy tónak. Főcím.

Lábikó

A női nézők vizuális ingerlése céljából nézegethetjük egy kicsit a félmeztelen Nicket és a csinosba öltözött Warrickot, aki a bíróságra készül. Sara töri meg a maszkulin idillt, aki tesz egy-egy megjegyzést a fiúkra, de így jártak, közös az öltöző. Nick és Sara egy diákszövetség hullájához hivatalosak. A boncolós néni megállapítja, hogy a vízihulla lábikó post-mortem került le a testről, közben Grissom érkezik balról, betalicskázza a lábhoz tartozó többi részt is. Sajnos a vízben töltött hosszú időtől összeszottyosodott a hulla keze, így nem igazán lehet ujjlenyomatot venni róla, de szerencsére ott van Cathrine is, úgyhogy Grissom leszedi a nő bőrét, Cathrine meg felhúzza, mint egy kesztyűt, bár úgy tűnik, mint aki nem nagyon örül a ritka lehetőségnek.

Tovább
Címkék: csi lv
4 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x17 - Puccs

2008. július 05. 19:00 - the black ball

Éppen erősítésnek érkezik a csapat Lorne-hoz, mert megtámadták őket. Egy Lindsay nevű tudós vezet el minket egy falusi házig, ami belül totál leégett. Bemegyünk. Sheppard talál egy hullát. A mi egyenruhánkban. Egy dögcédulával a nyakában. Lorne az. Legalábbis ami megmaradt belőle. Weir a szokásosnál kissé nyugodtabban veszi, hogy kifüstölték egy csapatát. Éppen kezdenénk elméleteket gyártani, amikor aktiválódik a kapu, és adást veszünk. Ez Ladon Radim személyesen! Ugye ő volt Kolya csapatában a vihar idején a tudószseni, már amennyire ez elmondható egy Genii-ról. Először is közli, hogy tudja, hogy a város még áll, úgyhogy nyugodtan válaszolhatnak. Elmondja, hogy otthagyta a Genii-t, és üzletet ajánl, de azért Weir se annyira hülye. Ekkor azonban Ladon előkap egy ős-duracellt! Ez már valami.

Weir azonban megmutatja, hogy ki a női diplomata a háznál, és elutasítja. De Ladon is ravasz, mert tudja, hogy csorog a nyálunk az elemre, úgyhogy ad két órát, hogy meggondoljuk magunkat. McKay válasza egyértelmű, idevele. Sheppard szerint inkább a Lorne-üggyel kéne foglalkozni. Weir Ronont és Teylát jelöli ki a feladatra, az alezredes nem mehet nyomozósat játszani. Átküldünk egy MALP-ot Ladonhöz, úgy látszik, igazat mond. Rononék kihallgatják Lindsay-t. A csaj azt mondja, hogy lidércfegyverek hangját hallotta, amikor Lorne csapatára támadtak. Érdekes. De Ladon érdekesebb, beengedjük a városba.

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Az egység 1x04 - Igaz hittel

2008. július 05. 17:18 - gWhira

Együtt a nagy csapat, civilben. PresidentBlane éppen katonasztorival szórakoztatja a többieket. Valószínűleg nem századszorra hallották, mert a nevetésük talán őszinte… Megjelenik Terminátorunk, és ismerteti az e heti részben foglalt küldetést. Egy hozzájuk látogató mexikói minisztert kell védelmezniük, akire a mexikói KozaNosztra vadászik. Az eligazítás után SzőrősMacknek még maradnia kell, mint egy csínyt elkövetett diáknak óra után. Az előző részben megtörtént családi veszekedés miatt az ezredes elküldi vadászni pár napra. Búcsúcsók nincs, a feleség még durcizik.

A többiek öltönyben, fülessel tarkítva testőrt alakítanak mély átéléssel a mexikói mellett az Angyalok Városában. Rögtön támadás is éri őket, ÚjoncBob és Blane üldözőbe is veszi a szétlőtt kocsival menekülő merénylőket. NémaHector és a törpe kommandos pedig marad védeni a célszemélyt. Autósüldözünk.A merénylők annyira bénán vezetnek, hogy a mintakatonáknak van idejük pár gyenge poénra is. Pár kanyar után ők is cikinek tartják már az egészet, és megállitják a bűnözöket. A rájuk tüzet nyitó személy hamarosan elhalálozik. Furcsa módon ex-elnökünk lövései az anyósülésen érik a merénylőt, ám a hullája a hátsó ülésen köt ki...

Tovább
1 komment

Csillagkapu 1x07 – A Nox

2008. július 05. 15:04 - Llew

Esemény van a Cheyenne hegyi bázison. Valami miniszter jött megnézni a csillagkaput. Nagyon tetszik is neki, de a washingtoni nagyfejűekkel azon problémáznak, hogy eddig csak Daniel játszott felfedezősdit, és jó lenne, ha hazahoznának végre egy óliási lézelágyút, vagy valamit, amivel legalább a japcsikat meg James Bondot lenyomják. Teal'c tudja, mivel kell politikusokat elkussoltatni, így beszámol egy láthatatlan lényről, ami még a goa'uldok fantáziáját is piszkálja. Hát barátom, ha ezt pár résszel hamarabb kibököd, akkor megússzuk a mongolokat, meg a barlanglakókat. A csapat útra kell, de érkezés után alig fordítanak hátat a kapunak az egy perccel később már nincs is ott, ahol hagyták.

Keresgélés közben legalább meglátják a láthatatlan repülő izét, mert az csak olyan predátorosan láthatatlan, mint egy rosszul kifotosoppolt paca a levegőben. Mikor azonban Jack lekábító puskázná, a jószág elrepül egy botfegyver lövés miatt. A gond csak az, hogy nem Teal'c lőtt. A következő pillanatban be is fut Apófisz három jaffával. Daniel rögtön vérszemet kap és a fogjuk-el-mert-nála-a-nőm tervre szavaz. Egy szűk szikla kanyonban csapdát is állítanak, de a kivitelezés nem túl profi, mert még a testőröket se tudják elintézni, Apófisznak meg jó kis személyi pajzsa is van. Így először O'Neillt, majd Samet és Danielt is lelövi. Köszönjük szépen, ennyi volt. Pedig jópofa kis sorozatnak ígérkezett.

Tovább
Címkék: csillagkapu
8 komment

Doktor Addison 1x05 – Az álompasi

2008. július 05. 13:02 - fajro

Visszatért a lift! De legalább nincs benne test nélküli hang. A lift pedig Addison álmának színhelye, ahol olyan dolgokat csinálhat Pete-tel, amit… De felébred. A hírrel gyorsan elfut Naomihoz, ki is tárgyalják, amíg meg nem érkezik Maya és egy barátnője. Pete pedig erőőőős, és sportol is, miket meg nem tudunk. Azért a pályán véletlenül feltűnik egy beteg is, aki semmi pénzért nem vallaná be, hogy bármi baja lenne. A csapatgyűlés meglehetősen vidáman kezdődik, nagy hír is van, Dell először vesz le egyedül PAP-kenetet (kíváncsi vagyok, ez magyarul mit jelent, de nem fogom látni magyar szinkronnal…Valaki leírná? Köszi!) Pete azt mondja Addisonra, hogy „hot”, ami tudjuk, hogy sokat jelent, fel is figyel mindenki, de ő persze nem úgy érti.

Naomi elmondja Violetnek Addison álmát, Violet meg egyből meg is kérdezi az érintettől, vajon hány perc alatt jut el Pete-ig? De nincs probléma, Violet is szokott fantáziálni, csak ő Hillary pasiját akarja, Billt. Szegény Cooper ezzel aztán nem versenyezhet. Addisonnak sürgősen mennie kell, ott hagyja a két nőt teljesen ledöbbenve, de ez a szál még úgyis folytatódik. Sam megvizsgálja a betegét, Beth-t, akihez betörtek, mialatt a férje üzleti úton volt. Elvileg nem történt semmi, de túl nagy a vágás és túl nagy a trauma, szóval ez a szál is folytatódik még. Cooper szalad Violet után, Billt szólongatja, Naomi tényleg nem tud titkot tartani. Pszichonéni persze büszke, hogy legalább Allan nincs az álmaiban, viszont Allan van a valóságban, méghozzá a váróban üldögél. Aztán még oda is pofátlankodik, Coop lesz Violet magyar hangja, míg Al próbál visszaférkőzni. Violet közben vigyorog, vigyorog, röhögcsél és vigyorog. Meg beinvitálja Allant egy kis beszélgetésre.

Tovább
Címkék: doktor addison
6 komment

A kaméleon 1x03 - Flyer

2008. július 05. 11:05 - missparker

Miss Parker és Sydney egy kaliforniai szélerőműnél bukkannak Jarod nyomára. Egész nap bámulta a szélmalmokat, rengeteg Pezt evett, vizsgálta a madarakat, a légörvényeket, és felfedezett egy új módszert, amivel hatékonyabbá válhat az energiatermelés. Sydney már nem kérdezgeti aggódva az aktuális mesélőt Jarodról, Miss is csak arra kíváncsi, a madarakkal beszélgetett-e Dr. Doolittle-ként. Piros füzet sincs. Jarod valószínűleg tanult a múltkori kalandokból, amikor a játékaival komolyan veszélyeztette a szabadságát. Parker kemény ellenfél.

Amit Sydney és Parker most nem tudott kinyomozni, mi megtudjuk: Jarod épp egy vadászgéppel mutatja be a tesztpilótai álláshoz szükséges gyakorlatot Arizonában. Ígéretes tehetség, 3 heti tesztelést végzett egy hét alatt, és a SkyVionics összes eddigi eredményénél jobbat hozott. Ez Dicknek, a leendő kollégának nem tetszik. A tét nagy, a közelgő pentagonos tesztet kapja a legjobb. Dick tesztelgeti Jarodot, ki volt a parancsnoka, kivel hol szolgált együtt, de Jarod nem fog lebukni ilyesmin. Dick meg van róla győződve, hogy ő a legjobb, hiába győzte le Jarod.

Tovább
Címkék: a kaméleon
8 komment
süti beállítások módosítása