Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz 2x15 - A torony

2008. június 22. 14:58 - the black ball

Egy primitív faluban nyitunk. McKay allergiás az ilyen helyekre, ahol még egy jóravaló fúziós reaktor sincs. Jön egy fickó, Eldred, aki elnézésünket kéri, de most kell elszállítani az adományt a toronyba. Na most kérem szépen ez a torony a lidércektől véd. Jó hogy megnézzük. A látvány kétségbeejtő, félelmetes és egyben pazar: úgy néz ki, mint Atlantisz központi tornya. Megtudjuk azt is, hogy úgy véd a lidércektől, hogy több apró fény tör elő belőle, ami elpusztítja őket. Oké, ennyire nem lehetünk szerencsések. Egy bizonyos lordprotektor irányítja a tornyot. Eldred elintéz egy találkozót nekünk. Amíg várunk, addig McKay elmegy egy falusival a toronyhoz.

Közben Eldred visszatér, ráadásul pár katona is van már a faluban. Egyszer csak az egyik jól megpofozza Eldredet. Akcióba lépünk. A katona meg akarja korbácsolni, de a földi fegyverek eléggé meggyőzőek. Az indulatokat egy kopasz fickó, Otho fékezi meg. Elővesz egy olyan ős PDA-t, és jól meganalizál minket. Nem tudni, hogyan. Sheppardnél azonban megakad a lélegzete. Nyilván az ősgén tetszik neki. Parancsot ad a katonáknak, hogy vigyenek minket. Mi nem igazán értünk egyet. Megjelenik egy kamikázemedúza, és szétrobbant egy kunyhót. Jó, most már egyet értünk. Csak Sheppardöt viszik el. Teyla szól McKaynek a dolgokról, aki erre visszajön. Sheppard jelentkezik a rádión, semmi baja. Megkérdi McKayt, hogy talált-e valamit. Igen, van egy működő ős-duracell a föld alatt. A torony csak a csúcs, alatta van egy óriási épület. Aztán átváltunk Sheppardhöz. Hölgyek és Urak, találtunk egy második Atlantiszt.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Csillagkapu 1x04 - A sötétség határán

2008. június 22. 14:04 - the black ball

A tárgyalóban nyitunk, mert ott érzed, hogy fontos vagy. Kedvenc kopasz tábornokunk közli, hogy a chulaki menekültek kikérdezése során 3 szimbólum meglett abból a címből, ahová Apophis átruccant. Carter többfunkciós szoftvere olyan ügyes, hogy talált is egy olyan címet az Abydoson meglelt címek között, amiben benne vannak. Naná, hogy odamegyünk. Azonban odaát eszméletlen sötét van. Tudjuk ezt onnan, hogy átküldtek egy MALP-ot, de eltört a lámpája, szóval nem tudjuk, mi vár ránk. Mondjuk átküldhettek volna egy másikat, de sebaj. A CSK-3 is velünk jön. Éjjellátót fel, indulunk! Először a CSK-1 megy. Odaát tényleg sötét van. Mellesleg mozgást észlelünk. Hoppá! Hirtelen egy rakás Frédi és Béni támad ránk. Ezek az ősember-variációk combcsontokkal meg bunkósbottal rendesen helyben hagyják a csapatot. Aztán átjön a CSK-3 is, és véget vet a mókának.

Ez a kis kaland azonban nem veszi el a kedvünket a folytatástól. Rátalálunk az ősemberek táborára. Van ott egy nő is, aki inkább mainak néz ki. Az egyik Frédi gyorsan el is kapja hátulról, ugye teccikérteni. A vad szexet pár fátyolba öltözött emberke és maréknyi kövek akadályozzák meg. A CSK-3 rögtön fegyvert fog rájuk, mert az egyik IQ-huszár szerint talán goa’uldok. Igen, az önimádó, nárcisztikus paraziták gyakran dobálnak ősembereket kavicsokkal. A fátyolosok térdre borulnak a földiek előtt. Csillagkapu, utazás, istenek, érthető. Az egyik azt állítja, hogy ők a romlatlanok. Remélhetőleg nem egy hipermarketbolygón vagyunk.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Veronica Mars 1x15 - Ruskie Business

2008. június 22. 12:11 - foxglove (törölt)

Az előző részben végre felcsillant egy reménysugár Logan számára, hogy az anyja talán mégis életben van. Veronica a tőle megszokott óvatossággal nem inna előre a medve bőrére; de ezzel alaposan elkésett. Logan ugyanis már menthetetlenül beleélte magát, és valóban, a tények mintha őt igazolnák. Minden arra vall, hogy Mrs. Echolls él és virul valahol. És ami még meglepőbb: Logan és Veronica között valami alakulóban van, vak is láthatja.

Még Duncan-nek is feltűnik a chemistry, mert félig(?) viccesen megjegyzi Veronicának, hogy úgy tűnt, mintha a legjobb barátja épp most hívta volna meg az ex-barátnőjét a bálba. Merthogy újabb bál esedékes a Neptune High-ban, aminek a diákbizottság elnökeként Duncan a főszervezője. A mottó egyébként Total Eclipse of the Heart, szóval éljenek a 80’as évek. Veronica elvicceli a dolgot, de felesleges, mert Duncan nem úgy viselkedik, mint akit különösebben érdekelne, hogy kivel-mit csinál Veronica. Ez bizony a „de azért barátok maradunk, ugye?” c. örök klasszikus gyakorlati alkalmazása lesz.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Szex és New York – 2x13-2x15

2008. június 22. 10:04 - Windermere

Mivel én éppen ezerrel készülök az esküvőmre :), ezért most ettől az összefoglalótól kezdve pár hétig Kiszfóka írásait olvashatjátok Szex és New York témában.

Felnőtt játékok
Carrie a szakítás óta folyamatosan csak arról beszél, hogy Big mennyire szánalmas, mert kidobta őt, és ezzel pozitív megerősítést vár a barátnőitől. De a lányok fellázadnak, és nem hajlandóak tovább hallgatni, mert Carrie rögeszméjévé vált a Big ügy. Azt javasolják, hogy forduljon pszichológushoz, mert ők már telítődtek ezzel a témával. Itt Charlotte egy őszinte megszólással megjegyzi, hogy „A szüleim úgy neveltek, hogy minden lelki defektre a fizikai mozgás a gyógyír, azért teniszezik mindenki olyan jól a családban.”. Carrie persze semmit nem bíz a véletlenre, és még egy véleményt kér Stanfordtól, aki elmeséli, hogy neki három (igen 3) pszichológusa van; egy, hogy keményen bánjon vele, egy, ha babusgatásra vágyik, és egy, mert egyszerűen álom pasi. A lány nagy kérdése persze, hogy „Üde neurotikusból félelmetes idegbeteg lettem?”. Végül Carrie beadja a derekát, és megjelenik Dr. G-nél, aki egy nagyon híres orvos. Persze a doktornő sem egy egyszerű lélek, mert „Nem kedveli a normális szót.” A lányok persze kitárgyalják Dr. G diagnózisát, miszerint Carrie rosszul választ. Ahogyan erről beszélgetnek, befordulnak egy szimpatikus kávézó-presszóba, a „Hová tűntek a normális pasik?” kifejezéssel az ajkukon, ahol egy sportestébe botlanak, amin a nők ingyen ihatnak.

A cikkíráshoz anyagot gyűjtve, Carrie az utca emberét faggatja, akik elmesélik, hogy taktika, és fifika, mint a csatában, úgy a kapcsolatban is a lényeg. A szombati randi után a pasi nem hívja fel a lányt, csak csütörtökön, amikor a lány nem veszi fel, és nem is hívja őt vissza, csak hétfőn. Dr. G várójában a második alkalommal találkozik Seth-tel (aki vendégszereplő: Jon Bon Jovi), és a következő alkalommal már beszélgetnek, és randit is egyeztetnek. Az eddigi gyakorlattal ellentétben Carrie színt vall az első randin, hogy tetszik neki a srác. A második randi egy kellemes twisterezéshez vezet, amiből a pörgettyűzés helyett le a sárga sorttal játék lesz az ágyban. Míg fekszenek egymás mellett, szóba kerül, hogy ki miért jár pszichológushoz. Kiderül, hogy Seth nem értékeli a nőket, csak a szexre kellenek neki, mire Carrie rádöbben, hogy ő rossz pasikat választ. Az, hogy felismeri, hogy mi a baja, már a gyógyuláshoz vezet, így többet nem megy vissza Dr. G-hez, és nem akar Seth-tel összefutni.

Tovább
komment

Csillagkapu Atlantisz 2x14 - A tenger mélyén

2008. június 21. 15:48 - the black ball

Ez a rész egy mélypont hogyvoltilag, mint a Hot Zone. De legalább ugróban kezdünk. Hiszen már olyan rég volt ilyen. Viszont most csak McKay és egy Griffin nevű ürge hasítja a levegőt az óceán felett. Ez az ugró éppen próbaúton van, mert korábban megsérült. Most a szárazföld felé tart Atlantiszról. Griffin osztja az észt McKaynek. Szerinte minden briliáns elméletét később úgyis megcáfolják majd. Azt is megcáfolták, hogy a Föld lapos, meg hogy a Nap kering körülöttünk. Szerinte a tudósok sokkal többet tévednek, mint amennyit nem. Jó példa a paradicsom. McKay idegei mangásan megfeszülnek, de Griffin folytatja a hülyeségeket. Azonban egyszer csak elkezdenek rázkódni. Az egyik hajtómű gondolt egyet, és hátramenetbe kapcsolt. Aztán bang, becsapódnak az óceánba.

McKay Zelenka megnyugtató hangjára ébred. Kár, hogy rádión át jön. Észlelték, hogy az ugró eltűnt a monitorról. McKay ekkor kinéz az ablakon, és...szóval süllyednek. Már 400 méter mélyen vannak, és percenként még 6 métert süllyednek. Zelenkát ez lenyűgözi. A perverz. Aztán elkezd akadozni a rádió és repedezni az ablak. Pánikra semmi ok, lezárjuk az ugró elejét az ajtóval. A raktérben azonban nem működik az ajtó kapcsolója. Na, most lehet pánikolni. Griffin és McKay elkezdik hibáztatni egymást, aztán valami földöntúli logika következtében Griffin föláldozza magát: a pilótafülkéből zárja be az ajtót, aztán a bezúduló víz nyomása alatt pépes cápauzsonna lesz belőle. Yummie!

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

A férfi fán terem 1x12 - A legsötétebb nap

2008. június 21. 13:19 - leeann

Marin a sötét szobában ülve Jack üzenetét hallgatja, majd Patrick hangját halljuk a rádióban, ahogy elmondja, hogy ez a téli napforduló és csak 5 órán keresztül lesz világos. Közben a kisváros az elmoi fényfesztiválra készül. A móló már tele van aggatva kis lámpácskákkal és mindenki a reggeli tevékenységét végzi. New Yorkban viszont Sam éppen csomagol, és úgy tűnik, Jane nem akarja vele folytatni a sok-sok mérföld miatt, ami elválasztja őket. Mikor Sam kilép az ajtón, Jane nem is nagyon érzi magát annyira jól, mint azt mutatta pár perccel ezelőtt.

Közben Elmoban Lynn vidáman reggelizik, és Jack azt sem engedi meg neki, hogy egy tányért arrébb tegyen. Jack őrülten félti Lynnt, pedig nem is az ő gyerekét várja. Marin is hasonlóról beszél Jane-nel telefonon, konkrétan arról, hogy a Jack-Lynn páros 2 napja ki se dugta az orrát a házból. Szőke nagyon nehezen viseli, hogy semmit nem tud Jackről, még azt sem, hogy most hányadán is állnak egymással. Jane is elmeséli, hogy szakított Sammel, mert szerinte egy könnyű kis kaland volt, ez szöget üt Marin fejében is, hogy hátha az ő kapcsolata Jackkel is az lehetett.

Tovább
komment

Csillagkapu 1x03 – Emancipáció

2008. június 21. 11:01 - Llew

A második részt úgy fejeztük be, hogy a CSK-1 elindult első felderítő útjára. Most pedig már mi is nyomon követhetjük az aktuális küldetést. A csapat egy erdőben jár (ilyen lesz még párszor), amikor felbukkan egy keleti öltözetű alak, akit kutyák üldöznek. A kutyákat elriasztják, majd Jack és Daniel csevegni kezd az idegennel. Abunak hívják, és perfektül beszél angolul. A sztyeppék népéből való, ami szép, de akkor mi a fenét keres a kerek erdő közepén? Hőseinket az Oganda-tengertől valónak tartja, amit O'Neill rá is hagy. Abu éppen hangot ad abbéli döbbenetének, hogy Carter egy nő, mikor befut három lovas és Danielnek leesik, hogy ezek bizony mongolok. A lovasok kardot rántanak Carter miatt.

Az ezredes a kutyák után a helyieket is a pisztollyal riogatja, akik le is döbbennek rendesen. Újabb lovas - Abu apja, - érkezik. Carter a lőfegyverek működésnek magyarázatával akarja helyreállítani pozícióját, azonban azon, hogy beszél, az öreg úgy ledöbben, mintha legalább a lova szólalt volna meg. Mivel Carter megmentette Abu életét, így nem nyírják ki helyben, hanem vendégül látják őket. A táborban O'Neill parancsára Sam asztrofizikusból antropológussá változik, és kénytelen helyi a szokásoknak megfelelő női ruhát ölteni. Az eredményt Abu és a csapat férfi tagja is tátott szájjal fogadják.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 1x01 - Pilot

2008. június 21. 09:00 - missparker

Sötét képernyővel nyitunk, csak hang van: egy gyermek dúdol magában, majd megérkezik a fekete-fehér kép is: hatéves forma fiúcska dúdol, egy vele egymagasságú, Legóból épített torony körül sétálgat elégedetten. A háttérben egy filmvászon, rajta az Empire State Building. Az volt a minta. A srác szól, hogy készen van. Közben végig látjuk a bal alsó sarokban a baljóslatú feliratot: For Centre use only.Megjelenik egy férfi, áradozik, hogy milyen tehetséges ez a fiúcska, pedig csak nemrég hozták be. Belép a gyerekhez: 'Szia Jarod, Sydney vagyok. Egy ideig én vigyázok rád.' Jarod érdeklődő tekintettel néz rá: 'Miért? Hol van a mamám és a papám?' A kép elsötétül, sorozat elkezdődött.

Jarod gyerekként

A narrátortól megtudjuk, hogy 1963-ban találtak egy csodagyereket, aki képes beilleszkedni bárhová, szó szerint képes bárkivé átváltozni. Kaméleon. Egy rendkívül kreatívan Központnak nevezett intézményben nevelték, irányított környezetben, a tudását kutatási célokra használva. Egy nap a Kaméleon megszökött.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

A fiúk a klubból 1x17 - Két amerikai Párizsban

2008. június 20. 16:17 - leeann

Nos megvolt Párizs. Mikey diaképeken mutogatja az egész galerinek, hogy miket látott Daviddel Párizsban. Viszont nem mindenkit érdekel: Justin és Brian csókolóznak, Theodor 30 méter mélyen alszik, amit majdnem Emm is követendő példának vesz. Talán csak a lányok és Debbie élvezték az úti filmet. Mel beszélgetni próbál Linds-szel, aki közli, hogy egy hét múlva összeházasodik Guillaumemal, mert a fiúnak megjött a kiutasítási papírja. A csapat még mindig nem tartja jó ötletnek a dolgot. Miután a csapat elment, Mikey arról beszél Davidnek, hogy világpolgárnak érzi magát és úgy dönt, hogy nem hívja meg a szenátornak rendezett estre - ami Davidnél lesz - a haverokat és az anyját.

Iskolába menet Daphne és Justin még mindig a klubjuk sikertelenségét sajnálják. Kezdődik a suliban a haddelhadd, Justin iskolai szekrényét felgyújtották és egy „Fags Die” feliratot fújtak fel rá, ami körülbelül annyit tesz, hogy: „dögöljetek meg, buzik”. Brian, Emm és Ted éppen Mikey fellengző viselkedését beszélik ki, mikor egy arany Miatát szúrnak ki kedvenc környékükön. És láss csodát, Mikey a tulaj, David vette neki, és hogy a giccs parádé fokozódjon, a rendszáma CP ASTRO (Astro kapitány). A programja is szoros beosztású, így nem tud a barátaival lenni előreláthatólag hetekig. Hát igen, aki a fellegekben jár az csak lenézni tud mindenkit!

Tovább
komment

Narancsvidék 1x10 – A tökéletes pár

2008. június 20. 15:02 - EasyFriend

Marissa és Ryan csókolóznak a vendégházban. Sajnos Marissa kimenője már a végéhez közeledik, és nem a szomszédba kell hazamennie. Megbeszélnek egy hétvégi randit, és a hosszúra nyúlt búcsúpuszinak az vet véget, hogy egy rövid kopogás után belép Kirsten. Mindenki zavarban, Marissa lelép, Kirsten pedig megjegyzi: Sethtel ilyen nem volt!


Másnap reggel a konyhában Sandy rosszallóan csóválja a fejét Kirstennek. Rájuk törtél? Amatőr! Kirsten úgy gondolja, Sandynek beszélnie kéne Ryannel arról, mik is az elvárások a házban folytatott szexszel kapcsolatban. De Sandyt, férfi lévén, jobban izgatja ennél, hogy rá nézve mik a kilátások a házban folytatott szex terén. Kirstennel mindkettőjüknek túl sok túlórát okoz a per, de majd talán most! Meg is beszélnek egy szexet este 10-re, és a gondolatra úgy összecsókolóznak, hogy meg se hallják, mikor Ryan belép. Ennyit a házban folytatott szex megvitatásáról... Sandy el is menekül, mielőtt kényes beszélgetésbe kellene bonyolódnia, Kirsten se mond semmit, Seth pedig két körrel lemaradva próbál tudakozódni, hogy miről is van szó, de hiába.

Tovább
Címkék: narancsvidék
komment
süti beállítások módosítása