Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz 2x11 - A kaptár (2)

2008. június 08. 14:12 - the black ball

Szóval ott hagytuk abba, hogy Sheppard térdel a lidérckirálynő előtt. Őfelsége első kérdése az, hogy honnan szereztük a dárdát, ami most vadász, egyszer majd eldöntik, melyik lesz a végleges. Sheppard nem éppen akar válaszolni. Kap egy kis fájdalmat, aztán a lidérc neve felől érdeklődik. Csak így tovább! A vallatás azonban hirtelen abbamarad. A királynőt valami megzavarja, és visszaviszik az alezredes a cellába. Elmondja a többieknek a fejleményeket. Teyla érezte, hogy a királynő dühös és ideges. És ekkor megjelenik a színen egy másik kaptárhajó is. Teyla ezt is megérzi. Lehet, hogy segíteni jött a másik, de lehet, hogy rivális. Szó, ami szó, ki kell jutnunk.


Ezalatt McKay még mindig a cserkészklubban van, és szétaggódja magát. Szerinte bajban van a csapat. A két cserkészt, aki McKay-re vigyáz, nem izgatja a késés. Megtudjuk, hogy ők őrzik a kapu kristályait. Kaptár. Sheppard felidézi, hogy egyszer Rodney úgy nyitott ki egy lidércajtót, hogy belevágott a kapcsolójába. Fordnak egész véletlenül van is egy kése. Dob, de mellé. Szerencsére Rononnak is van egy kése. Dob. A hatás: kialszanak a fények. Semmi gond, Rononnak van még egy kése. Ez eddig három kés a falban. Ugrunk. McKay végső elkeseredettségében elmegy az enzimes szekrényhez, és egy egész üvegnyit bead magának. És igen, SzuperMcKay visszatér!

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Szex és New York – 2x07-2x09

2008. június 08. 12:06 - Windermere

A Kacsatánc c. részben Mirandával nyitunk, aki éppen bútorszállítókat irányítgat, nála fog lakni ugyanis egy régi haveja, Jeremy, és ehhez elengedhetetlen egy kinyitható kanapé. Időközben megérkezik Jeremy is, akinek nagyon tetszik a lakás, és nem mellesleg megjegyzi, hogy ő tulajdonképpen meg akar nősülni. Miranda már csapna is le a lehetőségre, de ekkor állít be egy kisasztallal a lakberendezője, Madeline, aki rögtön szerelembe esik Jeremy-vel és viszont. 1 héttel később tartják a fickó búcsúbuliját, ahol mindenki nagy megrökönyödésére bejelenti, hogy eljegyezte a lakberendezőt. Ez egyben meg is szüli a heti témát, miszerint egy olyan cinikus városban, mint New York, létezik-e szerelem első látásra?

Samantha a búcsúbuliról egy fickóval lép le, akinek egyén stílusáról (kólints fejbe!) rájön, hogy vele már volt együtt. Ez viszont azt a gondolatmenetet indítja el a csajban, hogy vagy férjhez kell mennie, vagy el kell költöznie, mert a lelkes hapsik már elfogytak.

(Figyelem, a Tovább nyílra kattintva, a nyugalom megzavarására alkalmas fotó látható.)

Tovább
komment

Veronica Mars 1x13 – Lord of the bling

2008. június 08. 10:36 - foxglove (törölt)

Bone Hamilton, a hírhedt rap-mogul kér segítséget a Mars-nyomozóirodától. Idáig gondtalan és fényűző életét élte Neptune-ban, amolyan helyi Győzikeként, de most attól tart, hogy elrabolták a lányát, Yolandát. Mars-apuka már előre érzi, hogy Bone a „problémás ügyfél” kategóriájába fog tartozni, de arra még ő sincs felkészülve, hogy a „vannak-e ellenségei” kérdésre egy nagyobbacska listát fog kapni. És ez csak Dél-Kaliforniára vonatkozik. Valószínűleg csak Veronica az egyetlen ember, akinek a Bone Hamilton név nem mond semmit, ellenben a Yolanda Hamilton már annál többet.

Mars-apuka a lista első jelöltjével, Sam Bloom-mal találkozik. Sam Bone ügyvédje volt egészen addig, amíg választania nem kellett a törvény és Bone között, az előbbi javára. Bone-t 2 évre lecsukták adócsalásért, Sam Bloom pedig egy rejtélyes támadás következtében örök életére tolószékbe került. Veronica közben Yolanda legjobb barátnőjével, Gabrielle-lel beszélget, aki azt ecseteli, hogy Yolanda eltűnésének estéjén csak úgy repült az idő a tanulással. Veronica nagyon büszke magára, hogy árulkodó testbeszéd-jelekből összerakja, hogy a lány hazudik, pedig ehhez nem kell felvenni Bevezetés a magánnyomozásba c. kurzust, ekkora kamuszöveget bárki kapásból felismer. Gabrielle Veronica erélyes fellépésére megtörik („Légyszi ne hazudozz már.” „Oké.”), és bevallja, mi történt valójában. Gabrielle pasija kidobó egy L.A. Blander nevű helyen (előtte Yolanda apjának dolgozott), így azon az estén ebben a bárban buliztak titokban. Na, ez már mindjárt hihetőbb történet.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Csillagkapu Atlantisz 2x10 - Az elveszett fiúk (1)

2008. június 07. 17:02 - the black ball

Egy kis előzmény: Ford ugye véletlenül bedrogozódott egy lidérc által, aztán a fél arca lidérces lett, szupererőt is kapott, SzuperForddá vált, de aztán felkente a dokit a falra, és így GonoszSzuperFord lett. Lelépett Atlantiszról, és lidércenzimet gyűjtögetett. Aztán Sheppard sarokba szorította, erre beleugrott egy dárda szippantójába. Azóta nem láttuk.

Most egy erdőben járunk. Általában erdőkben vagy az ugróban kezdünk, fő a változatosság. Egy titkos találkára igyekszünk ős-duracell reményében. McKay ki van akadva, hogy elszakítják a tudománytól, mert így nem tud egy csomó fontos dolgot csinálni (pl.: egy újabb naprendszert felrobbantani). Valakik megunják a szövegét, és lidérckábítókkal lelövik a csapatot. Aztán utazunk egyet a kapun keresztül.


Amikor magunkhoz térünk, meglepődve tapasztaljuk, hogy egy egész takaros étkezőasztalnál ülünk, csak megkötözve. Az egyik fickó, aki elrabolt minket, megkérdi, hogy ha kikötöz minket, ugye nem támadjuk meg. Á, dehogy. Valaki a háttérben felnevet. Nahát, még ér valamit a földi humor. Na vajon ki nevetett fel? Na ki? GonoszSzuperFord, úgy ám. Ronon rögtön harci üzemmódba kapcsol, de a kötél remek eszköz a Rononban élő Chuck Norris megfékezésére. Na de nézzük, mit akar Ford.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

A férfi fán terem 1x10 - Irány New York! (1)

2008. június 07. 14:09 - leeann

Tehát Jack haragszik Marinre, így Marin visszautazott New Yorkba. Szőke élvezi, hogy visszatért a lakásába, hogy látja a ruháit és a cipőit újra. Valami azért megmaradt Alaszkából, mert Marin egy galambhoz kezd beszélni, ami megkopogtatta az ablakát. Ha már Marin hazaért, trécselve sétálgat egy kicsit karöltve Jane-nel New York utcáin. Az alaszkai fiúk a kocsmában viszont szomorkodnak. Buzz meg is jegyzi, hogy nagy űr maradt a szöszi után, amivel Jerom és Ben is egyetért. Jack még mindig haragszik az írás miatt, Sam pedig, aki ugye kapcsolatban van Jane-nel, beszámol a legfrissebb Marinnel kapcsolatos hírekről.


Ben azt javasolja Jacknek, hogy ideje lenne elolvasni, amit Marin írt, persze a kocsmacsapat is egyetért ezzel, mert szerintük nagyon jó lett a cikk. Ha Elmoban Marin a téma, Jane és Marin között természetesen Jack. Marin nem hallott róla és nem is akar, Jack a múlté, hajrá jelen! Jack még mindig ott tart, hogy az ő élete senkire sem tartozik, pláne nem sok ezer emberre, aki a The New Yorkert olvassa. A többiek abban is megállapodnak, hogy Sara után is legalább akkora űr maradt, mint Marin után, bár őt teljesen másért hiányolják az alaszkai férfiak.

Tovább
komment

The Big Bang Theory 1x01 – Pilot

2008. június 07. 12:33 - Bruzsy

A sorozat címéről az olvasók nagy részének valószínűleg csak az a néhány mondat jut eszébe, ami megmaradt a középiskolai fizikaoktatásból, pedig az idei évadban indult CBS sitcom szépen lassan kinőtte magát, és a How I Met Your Mother és a Two And A Half Men páros méltó vetélytársa lett. A hogyvolt előtt azonban tartanék egy kis gyorstalpalót, aminek hatására hátha többen bepróbálják a kicsit fárasztó humorú, de ugyanakkor rendkívül szórakoztató komédiát. Az alapfelállás egyszerű, mint a faék, adott két együtt élő (de nem úgy!) fiatal kvantummechanikus geek, Leonard, az alacsony szemüveges, és Sheldon, aki magas és igen retardált, együttesen 360 feletti IQ-val. Őket egészítik ki az ugyancsak kocka haverjaik, Raj és Wolowitz, valamint a szomszédba frissen odaköltözött Penny, a pincérnő, aki igencsak butuska, de ugyanakkor rendkívül szerethető személyiség. A bonyodalom forrása megvan, és higgyük el, rengeteg szórakoztató percet tud okozni a két oldal találkozása.


No, de elég a beszédből, essünk is neki a pilotnak. Egy Magas IQ Spermabankban kezdünk, ahová Sheldon és Leonard azzal a nem titkolt szándékkal érkezett, hogy egy kis anyagot szolgáltasson az eljövendő nemzedék génállományának feljavítása céljából, és mellesleg az érte kapott pénzből beruházzanak egy gyorsabb internetkapcsolatra. Nos, ehhez mindössze a kötelező adminisztráción kell túlesni, és lehet is menni adományozni. Sheldonnak azonban kétségei támadnak, mert mi van akkor, ha természetanya csúnyán kitol a szegény, okostojás gyermekre vágyó anyákkal (vannak egyáltalán ilyenek?), és egy olyan utód jön majd világra, aki még annyit se tud, hogy a görbe alatti területet deriválással vagy integrálással számolja ki? Hát igen, ez a szörnyű lehetőség is fent áll, ezért geekjeink úgy döntenek, hogy ők inkább nem vesznek részt egy ennyire kockázatos kísérletben, és angolosan távoznak.

Tovább
komment

Reaper 1x12 - Láthatatlan

2008. június 07. 10:10 - Sonrisa

Az előző rész végén ott hagytuk abba, hogy Sockot nem kicsit diszkréten kidobták a családi fészekből. Mivel egyik barátjára sem akart ráakaszkodni (azon már túl van), és a hajléktalanszálló sem játszik, ezért éjszakára beköltözött a WB-be. Egész jól feltalálja magát, ám azért ez mégsem az édes otthon melege. Belátja, hogy nem ez a legjobb megoldás, szóval indulhat a kérókeresés. Caddy és Sam között dúl a love, olyannyira, hogy a fiúk titkos kis bowling-összejövetelére is hivatalos lesz. A tradíció része a nagymenő ruha is, Ben és Sock hozza a formáját, az a bevonulás nem semmi. (crossover: Sock a koponyás bowlinggolyóját Dexter 2x01-es kalandjaiból, Masukától vette kölcsön) Caddynek semmi köze a játékhoz, ohne technika és stratégia, ám a srácokat azért alázza rendesen. Még a félrement golyó is visszaáll a pályára, tarolás. Ez ellentmond a fizika törvényeinek, Sam kicsit elbizonytalanodik. Főcím.

A WB-ben Sam megosztja kételyeit barátaival, akik egy cseppet nézik csak üldözési mániásnak. Részükről semmi gáz nincs Caddyvel, Sam már rémeket lát. Munkahelyi megbeszélés, az áruházban tolvaj garázdálkodik, ami biztonsági rendszer felszerelését tette szükségessé. Ted úgy beszél a bűntényről, mintha a szíve egy darabja tört volna össze, visszavonhatatlanul. Áldozd csak fel magad a munka oltárán, más hasznot egyelőre úgysem nagyon jelentesz a társadalomnak. Benék azonnal le is lépnek a munkából, mivel Sock talált valami lepuszult szobát, azt fogják lecsekkolni. Megnyerő környék, otthonos, igazi agglegényes lakás, az ára sem veszélyes, hol is van a gond? Ott, ahol Sock ráhamisította Samék nevét a szerződésre. Hárman vették ki a lakást, és szobatársak lesznek. Vázolja is az elképzeléseit a berendezésről. Samék kicsit vonakodnak, azért mégiscsak jobb lett volna előre szólnia, végül azonban belemennek. Sőt, örülnek is az egésznek. Nem kell a szülőknél lakni többet – ez olyan igazi macsós dolog, mint Batman barlangja, éljen a szabadság.

Tovább
Címkék: reaper
komment

A fiúk a klubból 1x15 - Izgalmas tapasztalatok

2008. június 06. 13:07 - leeann

A 15. rész Justin zuhanyzásával és Lindsay idegeskedésével kezdődik. Linds azért ideges, mert Brianre kell hagynia a gyereket egész hétvégére, miután kénytelen visszamenni dolgozni és konferenciára megy. David is be van sózva, mert fél éve nem látta a fiát és most éppen hozzá tart a kölyök, akit a büszke apa az égbe magasztal. Theodor és Emmett együtt töltik a nap nagy részét, mert mostanában eléggé más érdeklődési kört választottak maguknak, így kevesebbet találkoztak, mint azelőtt. A fiúk épp azt beszélik meg, hogy mit ebédeljenek, mikor Teddyre egy régi ismerőse köszön rá. A fickó milliomos és egy üzleti suliba járt Teddel.


Justin dolgozik, Brian, Mikey és a poronty meg csak ejtőzik a kajáldában. Mikey azon aggódik, hogy David fia, Hank utálni fogja őt. Ez beigazolódni is látszik, mikor doki és ő kimegy a gyerekért a reptérre, és a nagy viszontlátás örömére apa és fia szinte lehagyják őt útközben. Briannél sem fenékig tejfel minden: Gus folyamatosan sír, apuci meg nem igazán tudja, mivel nyugtassa meg, mikor kopognak nála. Brian azt hiszi, hogy a rendelt kaját hozzák, de nem, és még csak nem is szöszike az, hanem az örege jött látogatóba. Igen, az alkesz öreg Kinney jött.

Tovább
komment

Tűzvonalban 02x20 - Szemet szemért

2008. június 06. 11:01 - kiricsiz

Hát persze, hogy Lákival találkozik Herceg. Amúgy is régóta gyanús volt nekünk ez a Lákifiú, habár ennek a sorozatnak az a sajátossága, hogy mindig mindenki gyanús. Lákit egyébként indiai csajának életével zsarolja a főnökasszony, aki persze Demsát akarja és a dokumentumokat. És Lákit is megértjük, hiszen mint tudjuk, az indiai csajoknak már általánosban kötelező olvasmány a Káma Szútra, úgyhogy nagyon kiműveltek. Ha Láki leszállítja Hercegnek Demsát, akkor a csajt elengedik, még pénzt is kap, csak húzzon el az országból és soha többé ne jöjjön vissza. Persze Láki is valaha titkosügynök volt.

Kriszta már bent van az őrsön, szegény, nem is igazán tud hazamenni, ki tudna ezek után nyugodtan aludni ugyanabban a lakásban. Az őrsön persze azt mondták, hogy csak betörés történt, szó nincs NBH-ról, meg Hercegről. És persze még itt van a másik szál, Johnnyék is, akik meg a kirúgás határán egyensúlyoznak, az egész csak Móricz és Bordás jóindulatán múlik. Éppen Pircsit csesztetik a parancsnokiban. Egyébként ezúttal teljesen jogosan, hiszen hihetetlenül amatőr akció volt az egész, épp csak annyi értelme volt, hogy immár egy betörővel kevesebb. Móricz Johnnyt és Julit nem rúgná ki, de Pircsit marha hülyének tartja, legszívesebben kirakná az állományból emiatt az ügy miatt.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

Battlestar Galactica 1x17 - Kobol tündöklése és bukása 2/2

2008. június 06. 09:00 - Freevo

Elérkeztünk az első évad fináléjához, a záró duplaepizód konklúziójához. A múlt héten ott hagytuk abba, hogy hőseink egy része azon dilemmázik, mi legyen az újonnan fölfedezett Kobollal és a körülötte keringő cylon bázishajóval, egy másik részük épp túlélni próbál egy kábé százkilométeres zuhanást, a harmadik részük pedig, nevezzük Starbucknak, épp úton van hazafelé, hogy kiraboljon egy múzeumot.

https://m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/bsg/1x17/bsg117_1.jpg

Kapcsoljuk a bolygó felszínét, ahol a lángokban álló Raptorból épp előmásznak a kényszerleszállás túlélői. Baltar doki ijedtében majdnem bent ragad a gépben, végül csak az ad neki erőt, hogy a segíteni próbáló Crashdown helyére Sixet hallucinálja, és belé kapaszkodva húzza ki magát. A legénység gyorsan elmenekül a felrobbanó bombázó elől, egyedül a tudós terül el önkívületben a buja földön.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása