Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 4x08 - Meet Kevin Johnson

2008. május 25. 22:05 - sixx

Ha az előző részt nem látta volna valaki: Májkül él és virul, mégpedig a hajón, a sziget partjainál, csak most Kevin néven haknizik és imádkozik, hogy Szájid ne köpje be. Ismerjük továbbá az Oceanic6 teljes stábját, azaz Dzsekk, Katinka, Szán, Szájid, Hörli és Áron, a kisember jut ki, Dzsinnek meg sírköve is van, és Szán nagyon síratta. A mai epizód félévzáró, mer' az AXN elteszi a szigetelést nyárra, lesz helyete Eli Stone, yay. Az előző részek tartalmából montázsból kiderül Májkül összes gaztette, árulás, emberölés, tán még paprikát is hamisított ez a fószer, a szeme se' áll jól.


Ádörfalván nyitunk, ahol kissé fagyos a hangulat, mert Ben már nem fogoly, hanem az I. Szigetdiktatúra rendes tagja, köszönhetően Lokkbácsinak, aki úgy gondolja, hogy pont most jött el az idő arra, hogy mindent kitálaljon, amit megtudott Yodától meg Májlsztól, aki ugyan meg van kötözve, de a grábátot kivette a szájából a kopasz. Nem vagyuk barbárok, mi? Szójer, Alex, Russzó, Kárl, Hörli és Kler is megtud mindent, pl. azt hogy a hajó Benért jött, de nem adhatják ki, mert akkor a hajósnépség kinyír mindenkit a szigeten, és Ben azt is megjegyzi, hogy a kém a hajón Májkül. Szójer kiakad.

Tovább
Címkék: lost
35 komment

Las Vegas 2x21 - Ellesett pillanatok

2008. május 25. 16:07 - C21

Las Vegas-t ellepik a biztonsági szakértők, megérkezik egy goth társaság, akik kellően komolyan veszik magukat, és beugrik Mr. Branson, a casino tulajdonosa, hogy felmérje eladási lehetőségeit. A csapat persze összezár, főleg Nessa és Mike. Tehát a szórakozás most is garantált.

Az eddigi részek során megszokhattuk, hogy a kezdő képsor, mindig a város fényeivel, és csillogásával indul. Most a csillogást Mike koponyája biztosítja, ahogy a fürdőszoba lámpa visszaverődik az arcszesztől fénylő felületen. Egy tigrismorgást követően, lassított felvételben halad végig egy rejtélyes szobához, ahol egy női kar berántja. A kar Nessa-hoz kötődik, Mike meg szemmel láthatóan hozzá, ugyanis egyből egymásnak esnek. Ezt a pillanatot egy valami zavarhatja meg, és meg is teszi, Ed főnök hívása.

Tovább
Címkék: las vegas
6 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x07 - Ösztön

2008. május 25. 14:01 - the black ball

Az egészét nézve duplarész jön, és ami itt történik, az nagyban meghatározza a második évad végkimenetelét. Meg részben a negyedikét is, de az még messze van. Tájékoztató jellegű hogyvolt következik.

Este van, egy újabb középkori típusú bolygón járunk, az utcán senki sincs, mindenki bezárkózott. Bemegyünk egy kocsmába, ahol mindenki jól megbámul minket. Nagy nehezen megvendégelnek. Nem sok idegent látnak errefelé, pláne nem este. Sheppard meg is kérdezi, hogy miért, de egy szakállas fickó félbeszakítja. Kedvesen megjegyzi, hogy húzzunk el innen sürgősen. De a kocsmatulaj nem enged el minket, mert már három hónapja nem jött el valami, és valószínűleg mostanában fog. Az a valami pedig a Daimos. Egy lény, ami embernek néz ki, mégsem az, és ráadásul kiszívja másokból az életet. Ismerős?


Begyorsítunk, zanzásítunk. Megtudjuk, hogy tíz éve valami lezuhant itt, a hegyekben. Elmentek a roncsokhoz, és megtaláltak pár haldokló lidércet. Nem kockáztattak, és megölték őket, aztán elégették a testeket. Viszont nem látta senki, de egy életben maradt. Az erdőben él, 3 havonta eszik, két éve a szakállas fickó, Goran fiát is elvitte. No problemo, kinyírjuk a rohadékot. Ugrunk is az erdőbe. Ronon, a fővadász-nyomkereső-bosszúálló vezet minket. Teyla érez valamit, de ez nem olyan, mint lenni szokott. Ronon közben kiszagolta a lidércet, ami elkezd futni. A bökkenő csak az, hogy nem éppen lidércnek nézett ki.

Tovább
Címkék: atlantisz
3 komment

Veronica Mars 1x11 –Silence of the Lamb

2008. május 25. 11:23 - foxglove (törölt)

Váratlan gyilkosság zavarja fel az amúgy sem túl csendes neptuni állóvizet: egy fiatal lányt megfojtottak egy gitárhúrral. Már csak azért is váratlan, mert egy Gitárhúros Fojtogató néven elhíresült személyt már elkaptak egyszer pár évvel ezelőtt, Oakland-ben, és éppen Mars-apuka vezette a nyomozást. Most legalább bebizonyosodott, amit már akkor is sejtett (persze ugyanúgy süket fülekre talált, mint mindig): az oaklandi és a neptuni fojtogató két különböző személy. De legalább megtört a Kasszandra-átok: a vezetőség – Lamb seriff és a polgármester-helyettes személyében – fülét-farkát behúzva jön visszakönyörögni Mars-apukát a bizniszbe. Egy időre vége a hűtlen férjek/feleségek utáni kémkedéseknek: a régi seriff visszatért a városba! Legalábbis erre az ügyre.

Veronica sem tétlenkedik, bővíti a profilját a Neptune Highban. Legújabb szolgáltatása: a Nagy Szülőleleplezés, azaz megfelelő ellenérték fejében kompromittáló anyagot kutat fel szülői elnyomásban szenvedő diáktársainak. Amiket a „bezzeg az én időmben” típusú szentbeszédek idején röhögve lehet a felmenők arcába sorolni. Persze ez csak azokra vonatkozik, akik nincsenek olyan kiváltságos helyzetben, mint például Madison Sinclair (ő volt a pom-pom bitch, aki meghamisította a szavazólapokat). Neki igazán nem lehet oka panaszra: nem minden szülő küld vonósnégyest és tortát az iskolába a lánya 17. születésnapja alkalmából. Kivéve persze az MTV My Super Sweet Sixteen-féle agymenésekben.

Tovább
Címkék: veronica mars
3 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x06 - Szentháromság

2008. május 24. 16:22 - the black ball

Kezdem azt hinni, hogy Sheppard erősen elhagyta valahol az SZTK-keretes szemüvegét. Vagy igen súlyos csőlátásban szenved. Most is repülünk az ugróval éppen egy bolygó mellett. McKay bizonygatja Rononnak, hogy küldetés előtt ne egyen. De Ronon kemény gyerek, a gyomra is kemény, egy fél tehenet megeszik naponta. Sheppard közben vezet, ergo kinéz az ugró nem éppen kicsi ablakán. Mint anno a viharos résznél Teyla, most Ronon szól az alezredesnek, hogy kismillió roncs van előttünk. És Sheppard meglepődik. MEGLEPŐDIK! Szerencsére ez után a malőr után nem lehet panasz semmire.


Szóval a roncsok valaha kaptárhajók voltak. Valami jól elbánt velük. Megyünk is a bolygóra. Állítólag a Dorandaiak lakják, hozzájuk jöttünk, de sehol senki. Teljesen romos és kihalt minden, de McKay gyenge energiajelet észlel. Egy épületből jön, rajta egy óriási ágyúval, ami mindent megmagyaráz. Azért vannak kaptárcafatok a bolygó körül, mert ősök lakták a bolygót. Szeretjük az ősös részeket. Bemegyünk az épületbe. Odabent minden poros, van pár konzol, mint Atlantiszon, és van pár hulla, ami nincs Atlantiszon. Nem tudni, hogy a lidércek ölték-e meg őket. McKay életet lehel a gépekbe. Felmerül a kérdés, hogy miért csak ez az épület maradt épen. Ezt már Atlantiszon vitatjuk meg.

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

A férfi fán terem 1x08 - Földrengés

2008. május 24. 15:07 - leeann

Jerom a kocsmában Bennek mutogatja, hogy milyen szuper grillezőt akar venni. Marin viszont a frizurájával nincs kibékülve és ettől szenved, mert a rossz frizura tönkreteszi az egész napot, amire Annie és Theresa is bólogat. Ben nem érti, mi ez nagy hajcihő a haj körül, javaslata a fodrász. Marin fodrásza viszont 4000 mérföldre van. Jack a legrosszabbkor trappol be a kocsmába, de mikor Marin letámadja a haj problémájával, ügyesen kivágja magát. Egyszercsak Marin érez valami mozgást. A többiek is érezték, de ők csak legyintenek, hogy az apróbb földrengés errefelé mindennapos, már észre sem veszik. Patrick megtámadja Anniet a munkahelyén igen feldúltan.


A lány nem érti az idegesség okát, de Patrick elmeséli a „lehet, hogy Buzz az apám” történetet. Celia parancsnok is jókor érkezik, így meg is kapja az első jogos kérdést a fiától ”Buzz az apám?”. A parancsnok elképed teljesen, amiből leszűrhető, hogy ő és a pilóta bizony prütyköltek egymással minimum egyszer. Ekkor Buzz is betoppan egy „Patrick a fiam?” kérdéssel, így kedvenc parancsnokunk két tűz közé szorul. Celiának nincs más választása, minthogy válaszoljon a kérdésekre: IGEN! Patrick is és Buzz is kiakad a nagy hírtől. Patrick számonkéri anyucit, hogy hogyan is gondolta ezt, de mama azzal védekezik, hogy várta a megfelelő pillanatot, hogy elmondja.

Tovább
1 komment

Reaper 1x10 - Készpénzkivétel

2008. május 24. 13:03 - Sonrisa

Elöljáróban csak annyit, hogy ettől a résztől kezdve számíthatjuk azt, mikortól megtörik az eddigi sztori-séma, új szereplők bukkannak fel, új szálak jelennek meg, eddigi mellékszálak válnak majdnem főszállá, és most már nemcsak a soul-hunting a kizárólagos feladat. Ha valaki elkezdett érezni egy viszonylagos hullámvölgyet (jómagam is), jelentem, annak vége.

Nyitásként a kis csapat épp egymást gyilkolja, de csak egy videojátékban. Csörren Sam mobilja, hadoválás kíséretében lelép – azért, hogy titokban Caddyvel találkozhasson. Ő az a lány, akit az előző rész végén láthatunk kb. 20 mp erejéig. A lány késett egy picit, épp elhalálozott egy családtagja: Walter, az aranyhal. Rest is peace. Akit/amit nem restellt elhozni a kvázi randira. Bogaras a csaj, vigyázz Sam! A lány elmegy lehúzni a WC-n az aranyhalat, addig felbukkan a fél órával azelőtt lekoptatott Sock és Ben. Meggyőződésük, hogy Caddy El Diablo ivadéka, és nem lenne túl szerencsés összejönni vele. Ők csak vigyázni akarnak Samre. Áh, a féltő barátság, mily megható. Főcím.

A WB-ben Sock épp azon ügyködik, hogy minél nagyobb kárt okozzon a cégnek – ezért mindent 2 centre áraz le. Ügyes. Megjelenik Andy, aki kicsit meglepődik, mikor kiderül, Sam becsajozott. Benék meggyőződése továbbra is az, hogy van vérrokoni kapcsolat Caddy és a Sátán között. Sam épp telefonszexszel(ne) Caddyvel, mikor kiderül, hogy csak Devilfőnök szívatja. Ő is furcsállja Sam ízlését. Rátérnek a munkára, az eheti szökevény hajdanán bankrabló volt, de összeveszett a zsákmányon a társával és agyonlőtték egymást. A pénzt akkor nem találták meg. Johnson visszatért, s vad költekezésben kezdett. Piti ügynek tűnik. A kis csapat nem is lacafacázik sokat, este már a kérdéses ház előtt dekkolnak, harcra készen. Az aktuális weapon egy ezüst öngyújtó. (tiszta Harry Potter, talán Dumbledorenak volt ilyenje)
Tovább
Címkék: reaper
7 komment

Édes, drága titkaink 1x06 - A nagy játszma

2008. május 24. 10:14 - zaphodbb

Tripp és Nick beszélgetésével indítunk, miközben egy kurva nagy jachtot látunk. Ezen a jachton lesz majd egy pókerparti, ahova csak a beugró 20 millió dollár. A játszmán Tripp és Elder is ott lesz. A beszélgetés két nappal a parti előtt zajlik. Tripptől megtudjuk, hogy még Dutch szervezte be Eldert a játékba. A Darling házban épp partit tartanak, úgyhogy a megbeszélés után Nick és Tripp is csatlakozik a partizókhoz.

Első körben Nick összekerül Karennel, aki azt szeretné, ha Nick szerezné meg nekik a házassági engedélyt, amihez pedig személyesen ott kéne lenniük, merthogy alá kell írniuk. Nick nemet mond, amit csodálunk. Brian és Brian junior együtt sütiznek, Juliet elkezdett törődni a kiskrapekkel, cukrászdába vitte délután. Igaz, hogy Natalie-ról beszélt a kisfiúnak végig, de a szándék a lényeg. Nick és Jeremy csatlakoznak össze, Jeremy másnap reggel megy Nick irodájába, kérdezi, hogy hajnal 5-re vagy 6-ra kell mennie, aztán mikor Nick azt mondja, hogy elég lesz kilencre is, kellemesen meglepődik. Izgatott, hogy dolgozni fog, azt hiszi, hogy de jó móka lesz.

Tovább
3 komment

The L Word 1x14 – Limb For Limb

2008. május 23. 17:52 - Hartmann

Időugrással nyitunk. Bettet láthatjuk három nappal korábban, amint éppen beszáll a belsőépítész csajszi autójába, és elindulnak kocsikázni. Egy szállodánál lyukadnak ki, aholis kivesznek egy szobát maguknak. Már a lépcsőn felfelé hevesen egymásnak esnek, a szálloda többi lakójának nem kis megrökönyödésére. Tovább azonban már a szobában folytatják. Nem is volt meglepő, hogy ez a dolog így kiteljesedik, a korábbi egymásra nézések, szemvillanások alapján.

Jenny és Robin kapcsolata viszont beteljesedik, ráadásul olyannyira, hogy Robin még a csütörtökre beütemezett elfoglaltságát is lemondaná. És ha már ilyen jól sikerült az este, miért ne ismételhetnék meg ezen az éjszakán? Azért nem, mert arra a napra, meg Jennynek van randija. Lehet, hogy kicsinyes bosszú, ki tudja. De ha se csütörtök, se az aznap este nem jön össze, akkor ismétlik azonnal. Gyorsan egymásnak is esnek, ráadásul Tim éppen ekkor néz be az ablakon. Kicsit később, mikor már kettesben vannak, szóba kerül, hogy papíron még házasok, és jó lenne ha elválnának.

Tovább
Címkék: l
2 komment
süti beállítások módosítása