Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Breaking: késik a Lost-hogyvolt

2008. április 13. 20:13 - sixx

Még mielőtt felháborodott hogyvolt-olvasók tömegei rohamoznák meg az index székházát és gyújtanák rá a gyanútlan kollégákra az egész hóbelevancot, szólunk, hogy a ma esti Lost (4x02) hogyvolt később, hétfő este 7-8 között kerül ki az oldalra, mert hát elkúrtuk a hétvégét, de alaposan. Mea culpa, mea maxima culpa.

komment

Csillagkapu Atlantisz 1x15 - Before I Sleep

2008. április 13. 14:41 - the black ball

Ettől a résztől kezdve indul az első évad végi durvulás. Ebben a részben rögtön játszadozunk is az idővel, illetve csak egyvalaki, aztán a végén olyan ajándékot kapunk, hogy fülig ér majd a szánk. Ez jó lesz. Kezdésnek Weir-t látjuk, aki mostanában már nem is viselkedik diktátorként. Az erkélyen támaszkodik, mereng, mert azt tud, aztán feltűnik Sheppard. Egy ronggyal betekert bödönt ad Weir-nek, majd boldog születésnapot kíván. Weir ámul, hogy milyen gyönyörű, bár szerintem rohadt ronda. Meg egyáltalán...ki ad egy bödönt születésnapra? Na mindegy. Sheppard megy felfedezni a várost Forddal meg Teyla-val. McKay rádión át magyaráz, hogy kereshetnének neki valami jobb szállást (legénylakást), de Ford valamit észrevesz, úgyhogy Rodney kap egy halk "kuss"-t. Már megint egy őslabor. McKay szerint tucatszám van belőlük, mitől más ez? Mondjuk attól, hogy itt egy öreg nő van hibernálva.


Odasereglik minden főbb szereplő. McKay ki akarja olvasztani, ugyanis még él, de a doki szerint felejtős az ötlet, mert azzal meg is ölhetik. Elvégre 10.000 éve ott van. McKay szerint egy ős lehet, úgyhogy nem engedhetik el őt is, mint Chaya-t. Jó sok mindent tudhat. Weir beleegyezik, kiolvasztják. Találnak egy cetlit a zsebében, rajta 5 kapucímmel. Aztán felébred. Kinéz az ablakon, azt mondja, hogy "Sikerült!", majd elalszik. Átviszik a gyengélkedőbe. Carson szól a rádión Weir-nek, hogy menjenek oda. Ugyanis érdekeseket mond a néni.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Szex és New York – 1x07-1x09

2008. április 13. 12:12 - Windermere

Carrie és Big most már folyton együtt lógnak, amiért a lányok kicsit meg is orrolnak Carrie-re, mert ugye így pont azt a nőt személyesíti meg, akit utálnak, azaz a „dobom a barátnőimet, mert a pasimmal vagyok” típust. A közös vacsora közben kiderül Charlotte tuti új pasijáról, hogy ő bizony a szájmunkát részesíti előnyben, amit a lány viszont nem szeret. A többiek, élükön Samanthával meg is döbbenek ezen, és próbálnak jobbnál jobb tanácsokat adni. Már éppen távozóban van a csapat, amikor kiszúrják Biget, amint éppen egy ismeretlen nőcivel vacsorázik. Carrie persze nem szívbajos, és odamegy hozzájuk, majd később félrehívja Biget, hogy megkérdezze ezt most randi-e a csajjal. Mivel a fickó igent válaszol, így meg is születik a hét témája, miszerint a Monogámia már túl sok, amit egy kapcsolatban elvárhatunk?

Miranda és Carrie együtt vacsiznak, mikor megáll mellettük Skipper egy új nővel. A csajnak a fontoskodásán kívül már csak a szófosása nagyobb, így nem is tartják őt túl szimpinek. Viszont Miranda szerint mintha Skipper elkezdett volna gyúrni, így este fel is hívja őt, miközben a fickó éppen az új nőt gyömöszöli, és azt szeretné, hogy vacsorázzanak egyszer együtt. Skip azon nyomban szakít a nőjével, akit kicsit meglep a dolog, merthogy még javában kupakolnak.

Tovább
komment

Veronica Mars 1x05 – You think you know somebody

2008. április 13. 09:20 - foxglove (törölt)

A mexikói Tijuanában vagyunk, mondja a felirat, és hogy tényleg elhiggyük, egy srácot láthatunk, amint éppen egy tehén-formájú pinatát molesztál egy sötét utcában A srác a tehénnel együtt bepattan egy autóba, ahol ismerős arcok várják: Troy és a seggrészeg Logan. A srácok átruccantak mulatni, pia, csajok, ilyesmi. Hazafelé a határon semmi probléma, a határőr még pár drogcsempész-poént is megereszt. Egyedül a pinatás-srác, Luke nem nevet, valahogy nem vicces ez a téma neki. Mivel Logan már olyan állapotban van, hogy képes szilárd táplálékot is magához venni, kis kitérőt ejtenek egy útmenti kajáldában, ahol a road-movie következő (és egyben utolsó) felvonásához érkezünk: kifelé menet a parkolóban az autónak hűlt helye. A veszteség mindhármójukat súlyosan érinti: Troyt bentlakásos iskolába fogják küldeni valahova messzire(!), Luke egyelőre ismeretlen okból szintén szarul járt, de a legrosszabb talán Logan helyzete, aki hazáig kénytelen a felmentő seregként érkezőVeronicával egy légtérben tartózkodni.

Veronica természetesen felajánlja a szolgálatait Troynak, már amennyiben ez azt jelenti, hogy megpróbálja előkeríteni a kocsit a szülők távollétében. Nemcsak Troy az egyetlen, aki sürgősen szeretné megtalálni az autót. A Luke nevű srácnak egészen pontosan másnap reggel 9-ig kellene előállítania, ha nem is az egész autót, de legalább azt, amit elrejtett benne. A benne levő cucc ugyanis egy masszív testfelépítésű óriást illet, aki egy edzőteremben elég nyomatékosan tudtára adja Lukenak, hogy ha ez nem történik meg, sajátosan fogja értelmezni a „személyi edző” fogalmát.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

Las Vegas 2x15 - Bálnák a mély vízben

2008. április 12. 18:24 - C21

A bálnák fejjel lefelé alszanak a tengerben, de néha sok pénzt is szórnak játéktermekben. Az állítás egyik fele vonatkozik azokra akik a részben szerepelnek, a másikban nem vagyok biztos. Viszont kiderül, hogy Delinda csak egy átoperált férfi, és Nessa megszökött egy elmegyógyintézetből, valamint a moszad jó csajokat toboroz a kibucok környékén.

A bálnák, a gazdag játékosokat jelentik, akikre nagyon rá kell menni a casino életében, és most egyszerre meg jelenik három, amit Sam egyedül nem tud kezelni, így a leghelyesebbet, átpasszolja Delnda-nak és Nessa-nak, akik versenyre kelnek, hogy ki tudja elcsábítani. Közben Ed-et meglátogatja egy felettébb jó adottságokkal megáldott rejtélyes lány, akire egyből rálőnek amíg a szobájában nézelődik.

Tovább
Címkék: las vegas
komment

Csillagkapu Atlantisz 1x14 - Sanctuary

2008. április 12. 17:23 - the black ball

Ez egy ilyen felemás rész, mert végre találkozunk valakivel, akivel már nagyon kellett találkozni, de mégse jutunk vele semmire. Ennyit elég is tudni, lássunk neki. Menekülünk az ugróval, mert két lidérc-sikló tüzel ránk. Nem tudni, honnét jöttek. Sheppard nem tud visszalőni, mert valami megsérült. Teyla szerint a közeli bolygó atmoszférájában lehagyhatják őket, szalonképes ötlet. Elindulnak lefelé, erre két újabb lidérchajó tűnik fel. Na de más is. Egy orbitálisan nagy villámbunkós jön elő a bolygóról, ami szétcincálja a rohadékokat! Nem semmi. Aztán az ugrót is „bekapja”, de annak semmi baja nem lesz. McKay szerint ez valami energiafegyver lehetett. Sheppard-nek ennyi elég is, irány a bolygó!


Az ugróban jól megvitatják, hogy mi is volt ez a cucc. Hamar eljutunk oda, hogy ez talán egy ős-fegyver lehet, és ha az, akkor bizony ős-duracell is lesz a közelben. Ugrunk. A bolygón vagyunk, és hát nem éppen egy ultramodern falvat látunk. Bár ezt már a Genii-nál is megszívtuk. Szóval ez a falu ilyen félig Hawaii, félig buddhista hitközösség. Micsoda mix. Előjön valami pap piros ruhában, saját bevallása szerint Proculus egyik apátja. Szépen bemutatkoznak egymásnak, aztán elvezeti a csapatot valahova.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

A férfi fán terem 1x02 - Áramszünet

2008. április 12. 12:14 - leeann

A második rész elején rádiót hallgatunk, és közben azt látjuk, ahogy Marin egy sötét rózsaszín vagy lila kabátban végig rohan Elmon. Persze azért fut, mert késésben van, és mint mindenki, aki filmszalagon rohan, beleütközik mindenbe, ami az útjába kerül. Közben a rádióból Patricktól megtudjuk, hogy Buzz 2 szállítmány postát visz Sitkába, Ben és Teresa csapra vernek egy nagy hordót és Jacknek is munkája van, mert a medve már megint a szemétben van. Marin rohan tovább egészen addig, míg a mólóhoz nem ér, ahol jön a baj. Konkrétan beleakad a magas sarkú cipője a móló deszkái közé, így elhasal, annak rendje módja szerint. Jack persze feltűnik, mint egy lovag és a segítségét ajánlja fel, de Marinnek nem kell segítség, felugrik és rohan tovább, mert ő a mai vendég a rádióban.


Marin elmondja a rádióban egy betelefonáló kérdésére, hogy most jó neki egyedül és azért van Elmoban, hogy megírja a könyvét és felejtsen. A nap nem indult jól Trainer számára, de most úgy tűnik, hogy kiegyenlítődnek a viszonyok, mert jó az idő és mindenki, aki szembejön az utcán, mosolyog. A szembejövők egyike Annie, aki úgy döntött, jól érzi magát Alaszkában és Patrick is bejön neki, így itt marad. Marin tovább baktat az utcán, mikor megjelenik az egyszer már befogott mosómedve és egy kicsit megkergeti kedvenc szőkénket. Nehéz is természethez közel élni, nem elég a mosómedve, még a madarak is csiripelnek. Így Marin a sehova nem haladó könyvírást a hangos madárcsicsergésre fogja. Gondolja, ha már írni úgy se tud, felhívja Janet és megkérdi, hogy elintézte-e már az esküvő lemondását.

Tovább
komment

Reaper 1x03 – Csak az enyém

2008. április 12. 08:04 - Sonrisa

Gyorsan felidézzük az elmúlt eseményeket, főleg a második részből, aztán már kezdődhet is egy újabb csodálatos nap. Reggeli készülődés, elvileg ebben nincs semmi extra, ám úgy néz ki, hősünknél megjelenik a legújabb ideiglenes képesség (vagy nem takarít rendesen): mielőtt a szájához emelné a fogkefét, azon egy dagi csótány jelenik meg. Ezt eljátssza a család összes fogkeféjével, az eredmény ugyanaz. Ennek az IK-nak is sok értelme van, így első ránézésre. Kiderül, hogy bármit, amit megenne, szintén bogarak lepnek el. Ez undorító. És igazán hasznos. Valamiért. Biztosan. Ráadásul éhen fog halni. Gondolom.

A WB-ben folytatjuk, ahol Andy megint megpróbálja átvenni az irányítást, burkoltan randira hívja Samet (hogy egy fősulis előadás mennyire számít ideális programnak, döntse el mindenki maga), aki – tádádádá – megfutamodik, és kitalál valami kifogást. Ebben pedig az a legszomorúbb, hogy Sock megerősíti az megcsappant csontvelőkészletekről (!) szóló alibit. Igazán észrevehetné, hogy barátja életképtelen az ilyen helyzetekben, nem kellene még bátorítania is. A bénázás után Sock legalább levonja a konklúziót, hogy jobb, ha Sam szembenéz a „bevásárlókocsikat tologatok megélhetésként, és lelkeket gyűjtök be az Ördögnek”-helyzettel. Ezért pedig zéró sajnálat jár, szerinte kevés menőbb munka van annál, ha az ember egy pokolbéli fejvadász. Még a bogaras trükköt is istencsászár dolognak tartja. Hiszen ő Sock. Főcím.

Tovább
Címkék: reaper
komment

The L Word 1x09 – Listen Up

2008. április 11. 17:20 - Hartmann

Úgy tűnik, Jenny kapott még egy kis haladékot Timtől, mert még most is az író kuckóban lakik, és nem kellett egy nap után elmennie végleg. Éppen egy barátnőjével (régi kollégiumi lakótárs) társalog, majd szó bakerül a szakítása is, meg a szexuális életük Timmel. Végül Jenny kiböki a barátnőjének, hogy hogyan és miért lett vége a házasságának. A lány nagy szemeket mereszt, mikor megtudja, hogy Jenny egy nővel csalta meg a pasiját, majd hamarosan előrukkol azzal, hogy ő hogyan viszonyul a nőkhöz. Nem úgy, ahogy Jenny.

Bette és Tina egy párterápiára mennek, mert a boldogságuk továbbra sem felhőtlen, de az ottlét továbbra sem okoz örömet Bette-nek. Csakis a baba miatt teszi, mert azt szeretné, ha egy boldog családba születne a pici. Igazából nem is párterápia, hanem babaelőkészítő. Bette eleinte nem akar beszélni arról, hogy milyen félelmei vannak a gyerekvállalással, de végül, nagy nehezen megnyílik. A doki nyugtatja, hogy idővel mindenki megnyílik és tud oldottan beszélni a problémákról. Bette arcán pedig tisztán látszik, hogy nem tartja valószínűnek, hogy részt venne annyi csoportfoglalkozáson, hogy megnyíljon. Nem sokkal később még egy másik nővel is összetűzésbe kerül a bőrszíne miatt. A másik nő szerint Bette nem vállalja fel, és nem büszke arra, hogy fekete vér is csörgedezik az ereiben.

Tovább
Címkék: l
komment

Szarfosmoslék – Uri Muri 2.0

2008. április 11. 15:45 - Bruti

Én kérem elhatároztam, hogy hinni fogok. Annyian támadták szegény Gyuri Gellert, hogy megsajnáltam. Mi bajuk van az embereknek ezzel a jóravaló parafenoménnel? Megint az irigység és a szakmai féltékenység! Ezer példa van arra, hogy az emberek mennyire nem tartják tiszteletben a másságot, pl. boszorkányüldözés, inkvizíció stb. Na, én nem ilyen vagyok. Én hiszek!

Indul a műsor és egyből megjelenik a felirat, hogy ez rohadt veszélyes lesz, szóval otthon ne! Megmondom az őszintét, eszembe nem jutna otthon ellenőrizetlen körülmények között kilépni a testemből. Maximum a pénteki bulik után, de egy bizonyos Metaxa mennyiség után ez már szinte természetes. A szögbelövővel meg aztán végképp nem játszok orosz rulettet. Nem tudom, miért... így alakult. No, de nézzük mi is történt.

Tovább
Címkék: szarfosmoslék
komment
süti beállítások módosítása